Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Bu da benden olsun diloşum, dilerim seversin istasyon önlerinde, vuslata ermeyecek bekleyişler müptelalısıdır yüreğim. çöktüğüm bir duvar dibine sormalı kahrımı, acemiliğimi art arda yaktığım sigaralara. hüznümü sormalı, kaç gülüşe mezar olduğunu bilmeyen gamzeme. tren geliyor, yolcular iniyor her defasında. her defasında bir yalnızlık, koşar adım gelip oturuyor içime, acelesinde gecikmişliğin telaşı, yüzünde seni bulamamışlığın tortusu, suskunluğunda isyanın nefti çığlığı? beton etkisi yapıyor her defasında, suskunluğumun raylardan yüzüme aksi. aşkın önsözsüz kitabı parçalanıyor damarlarımda. bir ben dönüyorum, paramparça istasyondan. bir ben, evinin yolunu bulamayan gölgesinin önüne düşüp giden? bil sen, bir ihanet boyu uzağım senden. uzağım bir arpa boyu yol alamadığım sevdandan. acım dinsin diye şiirler dizdim ağzımın kenarına, acın dinmedi? gözlerimde ıslıklandı hüznümün bitmeyen notaları. günler aymadı, günaydın? lar yırtamadı karanlıkları. parmak uçlarımda biriken şafaklarda peydahlandı sinsi intiharlar. kan birikti kalemimde, kangren satır aralarının acizliğiyle kelamıma döktüm. şimdi, en güzel kavuşmanın hayaliyle titriyorken zambaklar. yokluğuna isyanım parçalanıyor mısralarda; sol yanımı rüzgara verdim, üşüdüğümü yağmurlar bilmesin: yağmaktan utanır. ismail güzel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Çok güzeldi Radyacım..teşekkür ederim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 komuşummmmmmm tık tıkkkk ben geldimmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Hoşgeldin komşum..gel hele otur şöyle..yan komşunun kızı Necmiye var ya kocaya kaçmış diyollar..ne diyosun bu işe.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Bence bu aralar ona dedikodu deme diloşcum Neden dersen ,nedenini denizin blogta ki son başlığını okuyarak anlayabilirsin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Aaa ne oldu ki.. ama ben komşumla iki dedikodu edemeyeceksem böyle keyfin çekiver kuyruğunu.. bi ara bakıyım Radyacım söz konusu yazıya..ancak şu anda çıkmam gerek..öpüyorum sizi.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 merhaba uzun bir aradan sonra merhaba sıcacık yumuşacık tanıdık bir MERHABA Seni seviyorum bitanem yeni avatarın çok hoş çok beğendim senin gibi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 merhabauzun bir aradan sonra merhaba sıcacık yumuşacık tanıdık bir MERHABA Seni seviyorum bitanem yeni avatarın çok hoş çok beğendim senin gibi Bir şarkıda şöyle diyordu.. Niye böyle geç kaldın Niye böyle geç kaldın Niye böyle..? Bir diğerindede şöyle diyordu..; Geçte olsa sonunda döndün ya.. Yeni görüntümü beğendin demek..içimde sonbahar..dışımda sonbahar.. Bende seni seviyorum..kızım dur ağlıycam galiba.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 canım bu ne kadar güzel bir duygu özlemek, özlenmek ve kavuşmak bitanecik iğdem power türk com'a gir nostalji fm'i tıkla tam bizlik şarkılar çalıyor sonhabar dedinde canım Alır gider Beni Sarı Rüzgarlarıyla sonbahar Gelir anılardan Bir Davet Çocukluğum Uyanır Bir varmış Bir Yokmuş Diye Başlardı bütün masallar Hani nerde o mahsun ve daha bozulmamış rüyalar Sedef sedef olur açardı nilüferler Ve kanatları tülden fildişi kelebekler Bir martı misali tek başıma uçardım Hani nerde üstünde uçtuğum mor denizler Sevgiden saygıdan bir altın kafes ördüm İnançlarım kilit kilit oldu üstümde Aşıp bedenimi bendeki beni gördüm Hani nerde uğrunda azaldığım değerler Ellerim soğuk şimdi Üşüyor dudaklarım göğsüne düştü başım o çiçekten yıllarım Ey sonbahar!! Sezen Aksu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Şu güzelliğe bak..sen ve mısralar nasılda yakışıyorsunuz birbirinize..duygulu şairem.. Sonbahar denince iklimim değişiyor..hemen sonbahar oluveriyorum..etrafımdaki renkler sararıyor..fona içli bir melodi yerleşiyor..derinden bir rüzgar başlıyor sonra..savruluyorum.. Mevsimlerden sonbahardayım Artık çok geç yağmurlardayım Ben vazgeçtim yalnızlardayım Seni affedemem.. Buda Erhan Güleryüz'ün mısraları..sanki sonbahar üstüne yazılmış herşey daha bir güzel.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Bende sonhabara uygun bir avatar bulayım canım Güzellik dedin de seninle herşey güzel sen ilkbahar çocuğusun halbuki, nedir bu sonbahar sevgisi? Hah buldum romantizmin mevsimi olduğu için değil mi, benim romantik ve duygulu iğdem Ah be canım bu gidişle bizi müzeye kaldıracaklar o kadar eskimiş geliyor ki bu duygu insanlara : Aman napalım canım bizide böyle sevsinler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Söylersem anlar mısınız Ben çıkamadım içinden İzlenip fişlenmeler Maksat kolaylık Arada ağlar mısınız Siz de yerli yersiz Gizlenip saklanmalar El mecburiyetten Ah kelimeler dünyası Züğürdün rüyası İçinizden hanginiz cesursa Öne çıksın hemen Ama bence kaçın düello bu Kaçın manasız Yarıştırılıp yarıştırılıp Yatıştırılırsınız Yola çıkmalı, yola çıkmalı Yola çıkmalı hemen, hemen Yola çıkmalı, yola çıkmalı Yola çıkmalı hemen, hemen Ne isem ne kadar isem kabullendim gitti Hani yetebilseydim değiştirirdim vitrini Azıcıkmışım anladım görüp hissettikçe Suyun, ağacın, toprağın bilgeliğini Ah kelimeler dünyası Züğürdün rüyası İçinizden hanginiz cesursa Öne çıksın hemen Ama bence kaçın düello bu Kaçın manasız Yarıştırılıp yarıştırılıp Yatıştırılırsınız Yola çıkmalı, yola çıkmalı Yola çıkmalı hemen, hemen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 komuşşuuummm kahvemi yapıp dedikodu yapmaya geldim ben özgürüm diyip alıp başını daglara kaçan sardunyamın evinden son durumlar komşumm bak böyle mutfak daha facia herşeyim aileme adadım diyip kendini unutmuş frozenimiz komuşşmm soldaki şimdiki hali sağdaki önceki hali Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 ayyy Frozenim ne hale gelmiş hangisi öncesi sonrası ben sağımı solumu karıştırırımda aynı zamanda bizim evin hali hakkatten öyle İğdem neredesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 ayyy Frozenim ne hale gelmiş hangisi öncesi sonrası ben sağımı solumu karıştırırımda aynı zamanda bizim evin hali hakkatten öyle İğdem neredesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn evet ya ben de komşumu özledimmm yaaa canem sağ solu bende karıştırıyorum o yazıyı yazarken annem yanımdaydı ona sordum şimdi yok hangisi bende karıştırdım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 ya bunlar sapır sapır dökülüyorlar valla bir gidicem pir gidicem bir daha izimi bulamıycaklar az kaldı az görürler onlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 ya bunlar sapır sapır dökülüyorlar valla bir gidicem pir gidicem bir daha izimi bulamıycaklar az kaldı az görürler onlar beni de götürrr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Hanımlar..biliyorum karabataktan beterim..ama elden ne gelir..?şimdi sizi özlediğimi söyleyip yeniden çıkmak zorundayım..elimde olmayan nedenlerden ötürü..sizi sevdiğimi sakın unutmayın..belki herşey değişir ama bu değişmez.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Hanımlar..biliyorum karabataktan beterim..ama elden ne gelir..?şimdi sizi özlediğimi söyleyip yeniden çıkmak zorundayım..elimde olmayan nedenlerden ötürü..sizi sevdiğimi sakın unutmayın..belki herşey değişir ama bu değişmez.. git zaten biz de özlemedik seni hıhhh Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Diloşum..canım yazyağmurum..nerdesin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 iyi bayraammmlaaar komşummm evde yoktunuzzz geldim de Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir birce Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Komşşşuuummm canımmmm özledimmmmmmmmm ben yalnız seni sevdim yalnız sana bağlandım her damla gözyaşımda inan seni andım yıllar vefasız geçti beklemekten usandım her damla gözyaşımda inan seni andım ruhumda bir özleyiş kalbimde sitem var gözlerimde yolunu bekleyen bakış var söyle allah aşkına suç kimde, günah kimde? her damla gözyaşımda dinmez sızı var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.