Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 komşumm canımm iyisin demi? kahve icebilirim bugün:) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 özledim hem de çok sen de kayboldun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2008 benim canım yazyağmurum.. seni özledim çok.. nasıl,burası şalvarla yuvarlanmak için uygundur değil mi beyaz bir güvercin narinliğinde yüreğim.. saklı bir düş sabahında.. yine.. Alevler yükseliyor.. avuçlarımda.. ruhum al al olmuş. oysa kalbim hala bahar gecelerinde uçsuz bucaksız. masmavi, umut dolu.. dur umarım Diloşum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 bidenem pazartesi buluşalım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 Dün Anıtkabir'in önünden geçiyordum..akşamdı.. karanlığın ortasında ışıktan bir nur gibi yükseliyordu..o tarafa bakamadım..duygularımı tarif edemem..mutsuzluk..çaresizlik..özlem..utanç..hepsi kolkola girmişti sanki..ağlamamak için güç tuttum kendimi..anlıyorsun beni değil mi Sardunyam.. Anlamakla beraber aynı duyguları yaşıyorum diyebilirim ama çaresiz olmadığımızı biliyorum... Çare/biziz kurtuluşu kurtarıcıdan beklemek yerine durumdan vazife çıkarmak gerektiğine inanıyorum eğer herkes üzerine düşeni yaparsa zaten rotamız çizilmiş, yolumuzu göstermiş GAZİ mutlak kurtuluş gelecektir... İnanmak ve bir ucundan tutmak şart... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2008 komşumm canımm iyisin demi? kahve icebilirim bugün Gel kahve yaptım köpüklü..sırf senin için.. Yerim ben bunu ya.. şu şekerliğe bak..inceliyor..bi yerden aşina ama nerden diye düşünüyor.. benim canım yazyağmurum.. seni özledim çok..nasıl,burası şalvarla yuvarlanmak için uygundur değil mi beyaz bir güvercin narinliğinde yüreğim.. saklı bir düş sabahında.. yine.. Alevler yükseliyor.. avuçlarımda.. ruhum al al olmuş. oysa kalbim hala bahar gecelerinde uçsuz bucaksız. masmavi, umut dolu.. dur umarım Diloşum.. Canım benim.. bende seni..hemde çok.. Akıllı gökkuşağım..nasılda bulmuş şalvarlarımızla yuvarlanacağımız yeri..tam da burası işte bitanem.. Nasıl güzel görüntüler ve şiir.. yağmur beni hep romantikleştirir..ne yaptın bana komşum.. bidenem pazartesi buluşalım Bir münasip zamanda Mesela saat onda Buluşalım forumda Der gibi geldi bana.. Olur bidenem..inşallah pazartesi burda.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 komşummm bitanem benim cok özledigim iletmek icin geldim sana . komşun iyi degil ve sana ihtiyacı var annem hasta onu böyle görmek icimi acıtıyor umarım sen iyisin ve komşunu daha fazla özletmeksin . Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 komşummm bitanem benim cok özledigim iletmek icin geldim sana . komşun iyi degil ve sana ihtiyacı var annem hasta onu böyle görmek icimi acıtıyor umarım sen iyisin ve komşunu daha fazla özletmeksin . Özlemez olurmuyum seni.. ama annene çok üzüldüm..geçmiş olsun canım..neyi var..? inşallah bir an önce iyileşir.. Bu çiçekler onun için.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Bayramın kutlu olsun şekerimmmmmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Böyle mi geçer bu rüya çok mu sevdin kederleri Hangi günahın bedelisin sen mühürlü kaderim Hep mi cefa gördüğün reva yok mu sende hiç vefa Mühürlü kaderim ben gibi erir misin Mühürlü kaderim bir yol verir misin Gün olur bu rüyadan bende geçerim o gün sen de bitersin Eyvallah der o şarabı bende içerim o gün sen de bitersin Olmuyor ne yapsam olmuyor çokmu gördün hevesleri Hasret senden yana sevda senden yana değişmedin kaderim Hep mi hüsran bana hep mi veda yokmu sende hiç deva Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 Bayramın kutlu olsun şekerimmmmmm Seninde anacım.. o gün neşelimiydin sende..? en kocamanından benim öpücüğüm seninkini döver bi kere.. tatlı zeynebim.. Böyle mi geçer bu rüya çok mu sevdin kederleri Hangi günahın bedelisin sen mühürlü kaderim Hep mi cefa gördüğün reva yok mu sende hiç vefa Mühürlü kaderim ben gibi erir misin Mühürlü kaderim bir yol verir misin Gün olur bu rüyadan bende geçerim o gün sen de bitersin Eyvallah der o şarabı bende içerim o gün sen de bitersin Olmuyor ne yapsam olmuyor çokmu gördün hevesleri Hasret senden yana sevda senden yana değişmedin kaderim Hep mi hüsran bana hep mi veda yokmu sende hiç deva Bu bağrı yanık şarkıyla eyledin beni viran komşum.. Hem ne zaman karşılaşıcaz biz..bu böyle sürüp gidecek mi..? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 tık tıkkkk komuşşuu komuşuşuu huu huuu nerdesin ben geldimm nerde benim kahvemmm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2008 komşularrrın ennn güzelimmm ... bitanecik komşumm sadece seni özledigimi söylemeye geldim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 huzur-u mahşer yeminliyim lugatımdan adını silmeye yazmadığım bir senaryoda bana rol biçenlerin tebdil-i suret ahret-i mekan lisan-ı münasip kıymet-i muhtelif bir zamanda? eriyor damla damla mumun feri sönüyor gürültüsünden göklerin sahile kıyamet iniyor yok-sul ruh kayıbını bende sanıyor! cehennemde odun olsan kibritini ben yakacağım seni yakan ateşte ben yok olacağım içerisinde düşlerden gelen korkulu hayaletler gece yarısı yatağının başucunda emanet gibi seni beklerler o soğuk rüzgar o ateşi söndürür mü? harlayıp durur küle döndükçe savrulur yüreğine saklanırsın... ne yanın ağrıyor? söyle o yandan öpeyim... sardunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 biliyorum oralarda bir yerlerdesin ama kalbimdesin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 AÇILSIN ARTIK BU KAPI Kim o, deme boşuna... Benim, ben. Öyle bir ben ki gelen kapına; Baştan başa sen.. Özdemir Asaf http://www.imeem.com/people/ACk5Ui0/music/Kowtzrg-/sezen_aksu_sezen_aksu_2008_02_yol_arkadasimmp3/ Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 ablaların bi tanesi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2008 komşuummmmmm tatile cıkılırda insan bir ugrar önce dimi ??? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Deniz kızı,Zeynepp,Sardunyam,Radya..yokluğumda defterimi süsleyen birbirinden güzel mesajlarınız için teşekkür ederim canlarım..sizi seviyorum.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 komşuumm evde misin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Evdeyim komşum kahveyi kapattım seni bekliyorum.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Uzun zamandır ayrı kaldığım defterime bir şiir eklemek istedi canım.. Kadın gider ve bunun şiir olduğu söylenir kadın gider ve bir şair doğar bundan (Ben hangi kadından şair olduğumu bilirim) "Yazın bittiği her yerde söylenir"se kadının gittiği de her yerde söylenir kadın gittiği her yerde şiir diye söylenir: Kadının gittiği yazın bittiğidir, her yerde yaz biter kadın giderse, bunun sonu şiirdir, yazın sonu şiirdir, şiirdir aşkın sonu... Şehir her semtiyle yazın peşine düşse yaz uzar bundan ve aşklar da nasiplenir, yazın peşinde şehir, kadının peşinde şiir eylülün semtine kadar böyle gidilir bir gecede gittimdi hazirandan eylüle eylül yazdan terkedilmişti, şiirse haziranda kadın tarafından terkedildi o söylenceye: Bütün oğullar anneyi bir şiire terkeder! O kadın beni terkederse şair olurum oğul olduğum kadın sakın beni terketme, şiirdir söylenir, yazdır biter, kadındır gider Bütün kadınlar şiiri bir kadına terkeder! Eylül / Haydar Ergülen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.