Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRK DEVE YOLLARINA İKİ BİLET LÜTFEN... :(-Pilot: 666 Sefer Sayılı Devoing 257 inişe geçmektedir! İniş izni istiyorum. -Minare: Ya velleke havli! İzn)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

KANATLI POSTMODERN DEVE İCAT OLUNDU!

-Pilot: 666 Sefer Sayılı Devoing 257 inişe geçmektedir! İniş izni istiyorum.

-Minare: Ya velleke havli! İzni önce allahtan alacaksınız, sonra bizden, İnişe geçmeden önce Furkan duasını okudunuz mu!

-Pilot: Okudum sayın ya Minare! Ayrıca bir şey olursa diye yedek olarak Fatiha da okuyoruz tüm mürettabat-ül müslimin olarak. Önce Cenab-ı Allahtan sonra da sayın Müslümin Minareden iniş izni istiyorum. Hepimizin boynunda yazılı dualarımız sağlam durumdadır.

-Minare: Develerin inişini engelleyebilecek Cinleri kovmak için devenin boynundaki E-Cinni- Ya –Cinni duasını da en az yedi kez okumanız gerekmektedir! Üç kez devenin sağ kulağına, üç kez sol kulağına, bir kez de havaya okuduktan sonra devenin her iki kulağını üç kez çekiniz ve üfleyiniz. Ayrıca Devenin boynundaki muskanın yerinde olup olmadığını kontrol ediniz!

-Pilot: Tamamdır ya Minare! Uçan devemizdeki cinci baba gereken önlemleri de almıştır. Devemize yaklaşıp da develerimizi ürkütmeye ve şaşırtmaya çalışan iki cin özel dualar ve tütsülerle cinler alemine iade edilmiştir. Başka cin saldırısı beklememekteyiz sayın Minare! Devenin boynundaki muska yerindedir ya Minare!

-Minare: Develerin kanatlarını zaviye sabitine alınız. Sağ arka iki kanat, sol arka iki kanat arasındaki zaviyeyi sıfırlayınız!

-Pilot: Aldım ya Minare! Sıfırlandı.

-Minare: Devenin burnunu üç hurma ağacı uzunluğunu görecek biçimde eğdiriniz!

-Pilot: Eydirdim ya Minare!

-Minare: Devenin iniş takımlarını hazırlayıp, ayaklarındaki tırnaklarına takılı erke dönergeci takımlarının tekerlerini zımbırtlayınız!

-Pilot: Erke Dönergeci alt takımlarını Zımbırtladım ya Minare!

-Minare: Devenin karlanma gözlüklerini kontrol ediniz!

-Pilot: Ediyorum ya Minare!

-Pilot: ..............................

-Minare: Ne durumdadır, beni duyuyor musunuz? Karlanma ne durumdadır?

-Pilot: Eyvah devenin gözlükleri karla kaplı, erke dönergecinin ürettiği ısı enerjisi gözlüklerin karlanmasını eritemiyor ya Minare. Deveoing 257 şu anda bir kör kadar kötü durumda! Ne yapmam gerekli ya Minare!

-Minare: Karlanma takımlarını açıp, Karlanma duasına geçiniz!

-Pilot: O duayı unuttum ya Minare! Durum kötüleşiyor, deve artık göremiyor ya Minare!

- Minare: Yedek deveyi devreye sokunuz!

-Pilot: Yedek devenin de gözlüklerinde kar birikmiş ya Minare! İkisi de bir köstebek kadar kör!

-Minare: Eyvah! Şimdi naneyi yediniz işte! Son Duanızı yapmanızı öneriyorum. Tüm mürettabat ve yolcular olarak El-fatiha duası okuyunuz! Biz tüm arkadaşlar sizin için El-Fatiha okuyoruz.

-Pilot: Şakayı bırakın ya Minare! Hızla yere çaklıyoruz. Ayrıca karlanma nedeniyle Devenin hörgüçleri de çalışmadığı için yedek iniş takımlarını da açamadım. Hızla yere çakılıyoruz.

-Minare! Yapacak bir şey yok! Ölüm de, yaşam da Cenab-I Haktan gelir! Kaderimiz alnımızda yazılıdır. Cennette ruhlarınız şad olur inşallah!

-Pilot: Saçmalama ya Minare! Yere çakılmak üzereyiz!

-Minare: Bundan böyle Devoing 257 alırsak iki olsun! Elimizdeki son numuneleri bitirince de iki deve keseceğim inşallah kurban olarak!

-Pilot: Ya Minare! Asıl biz kurban oluyoruz bu arada! Birşeyler yapın!

-Minare: Şer de, iyilik de Allahtan gelir! Kaderinizi kabullenin. Biz arkadaşlarla şu anda ruhunuza Fatiha okumaya başladık bile.

-KKKKRRRASSSSSSSHHHHHHH!

GGGÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMBBBBBÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜRRRTT..

Minare: Allah Ruhlarını Cennette şad etsin!

Evet artık anladım! Türkiye’deki bu gelişmeler benim ciddi yazılar yazmamı engelliyor ve engelleyecek! Ya da ciddi yazılar yazmamam için bu bir KOMPLO!

Gündem öylesine PosTModern ve Sürreel şeylerle dolu ki, artık elimizde değil düzgün, ciddi yazılar yazmak! Ben de ellerimi kaldırıp, teslim oluyorum ve bu sitelere söz verdiğim ciddi yazıları bir süre erteleyip PosTModern yazıları sürdürüyorum!

Türk Hava Yolları artık Deve Keserek, istemediği RJ uçaklarının alımını durdurup, kurban edilen develerden medet ummuş.

THY resmi bir devlet kurumudur!

THY, bilimin mucizesi olan uçakların kullanıldığı ve bilimin hat safhada inanılması gereken bir kurumdur!

Türk Hava Yollarını yönetenler de bu bilimin ve bu yüksek teknolojinin bir parçası olmak zorundadırlar. Bireysel inançları ne olursa olsun sistemin parçası olan bu insanlar çağdaş ve bilimsel ilkelerle yaşantılarını sürdürmek ve kurumda da bu ilkelere uygun davranmak zorundadırlar. Bu çizgiden çıkıp laik sisteme aykırı olarak ruhban ideolojisini veya sistemini, bu yapının içine yerleştirmeye çalışırlarsa bu çok ciddi bir kaos doğurur. Ayrıca ruhban ideolojisini devlet kurumlarının günlük yaşantılarına sokmaya çalışmak ANAYASAL BİR SUÇTUR! Tabii ki savcılarımız bu cumhuriyeti korumak yerine, cumhuriyeti bireysel çabalarıyla korumaya çalışan bizlerle, vatanseverlerle, Türk Silahlı Kuvvetleriyle ve Atatürkçülerle uğraştıkları ve bir cadı avına giriştikleri için yukarda bahsedilen ANAYASAL ilkeleri hiç birisi pek görememektedir. Çünkü artık Türkiye bir HUKUK DEVLETİ olmaktan çıkmıştır.

PosTModern yazılar yazmayı sürdürmemin nedeni artık Türkiye’nin akıl almayacak sürrealiteler ve saçmalıklarla idare edilmesi, her gün başka bir absürdite ile karşılaşmamızdır.

THY’de Deve Kesmişler!

Niçin!

RJ uçaklarının alımı durdurulduğu için!

İnsanlar niçin kurban keser!

Bazı inançları veya hedefleri gerçekleştiği için veya bunların gerçekleşmesini arzuladıkları için! Kurban kesmek bir çeşit doğaya hükmetmek arzusundan doğar! Kurbanın eti de sevap kazanmak için, fakirlere verilir! Kurbanın kesiliş amacı egosentriktir, bencildir! Koyu Kapitalistçedir! Ama etinin fakire dağıtılması paylaşımcı ve iyi bir sosyal olgudur!

Kurban kesmek dinlerden önce de var olan bir davranıştı! Hatta bu maksatla insanlar, genç kızlar kurban edilirdi!

İnsanlar kan akıtmanın kendilerine olumlu bir şans getireceğini, doğal kozmik olayların kendi istedikleri çizgide devam edeceğini düşünüyorlar!

Kurban kesmenin bilimsel bir tabanı var mı?

YOK!

Bilimsel tabanı olmayan bir çok yöntem artık Türk Devletini yönetenlerin temelini oluşturuyor.

Rüyalarda görülen Şeyhlerden medet umuluyor! Mesajlar alınıyor.

Ulemalar Devletin Politikasını belirliyor.

Şeriat devletlerinde görülemeyecek şekilde din uleması ve ruhban sınıfı laik bir devletin temel nitelikleriyle çelişecek biçimde Laik ve Demokratik Cumhuriyet geleneğimizin temeline dinamit koyuyorlar.

Bu başka neyle çelişiyor?

Atatürk Milliyetçiliğiyle!

Atatürk bize neyi miras bırakmıştı?

Akılcılık ve Bilimi!

Yukarda anlatılanların ve bugün devletin başında olanların yaptıklarının tümü akılcılık ve bilimle bağdaşmakta mıdır?

Hayır!

Anayasayla bağdaşmakta mıdır?

Hayır!

Laik ve Demokratik Sosyal Hukuk Devletiyle bağdaşmakta mıdır?

Hayır!

Batı bilimi ve teknolojisiyle bağdaşmakta mıdır?

Hayır!

Neyle bağdaşmaktadır!

Gericilik! Sefalet! Sömürgeleşme! Ticcanilik! Şeriat devleti!

THY’de kurban olarak deve kesmişler, buna Türkçe’de en iyi hangi terminoloji ile karşılık verilebilir?

Yuh! DEVE!

Hurafeler, mistik hezeyanlar ve tutarsız inançlar, devletin taa tepesini işgal edenlerin temel düşünce sistemini belirliyor!

Ülkeyi yöneten kişiler Cumhurbaşkanı için demişler ki,

‘İki koyunu yönetemeyecek insanlar laf ediyor’

Niçin demişler?

‘Nisan 2007’de erken seçim olsun, yeni Cumhurbaşkanını Türk halkını daha iyi temsil edebilecek daha uygun bir meclis seçsin’ dedi diye!

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer haklı mı?

Yerden göğe kadar haklı!

Bugünkü mecliste Ampül toplumun yüzde kaçını temsil etmektedir?

Sadece % 24’ünü.

Milli İradenin sadece % 24’ünü temsil eden bir meclis çok stratejik önemi ve yetkileri olan Cumhurbaşkanlığı makamını seçebilir mi?

Hayır seçemez! Bu sahtekarlık olur!

Üstelik bu hükümet bir diktatörlükten daha beter davranmaktadır!

Kıbrıs konusunda Devletin kurumlarını bilgilendirmeden Kıbrısı veren ve ek protokollerle Sevr Koşullarını kabul eden bir yönetimden bahsediyoruz!

Artık ne Cumhurbaşkanlığı, ne MGK, ne Genelkurmay hiç bir konuda bilgilendirilmiyor!

Hepsi birer Yalova Kaymakamı!

Türkiye de Dingonun Ahırı!

Peki neden erken seçimden bu kadar korkmaktadırlar bu milletvekilleri?

Bir daha meclise giremeyeceklerinden?!

Neden seçilemeyeceklerdir?

Çünkü Ampul bu seçimlerde % 20-24’den fazla oy alamaz.

Üstelik pek çok milletvekilinin dokunulmazlığı kalkınca beklemekte olan yüzlerce davayı yiyeceklerdir, afiyetle! Yolsuzluklar hat safhadadır!

Peki Cumhurbaşkanı Meclisi LAĞV ederse ne olur!

İyi olur!

Neden iyi olur?

Çünkü,

Devlet geleneği ve devlet sistemi, protokolü artık ortadan kalkmıştır!

Türkiye’yi yönetenler Anayasayı Deli Hasan’ın delikli çorabı haline getirmişler ve değişmez maddeleri bile ihlal etmişlerdir!

Bölücülük, Kürtçülük, PKK, Şeriatçılık, Karşı Devrim, Atatürk İlkeleri Karşıtlığı, Anasayal ilkelerin yokedilmesi bizzat ANKARA’DAN desteklenmekte ve uygulanmaktadır.

BİNDİK BİR UÇAN DEVEYE GİDİYORUZ KIYAMETE!

Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü tehdit altında mıdır?

EVET!

Laik ve Demokratik Cumhuriyet tehdit altında mıdır?

EVET!

Şeriat Devleti tehtidi var mıdır?

EVET!

Tükiye Dış tehtid altında mıdır?

EVET!

Kıbrısı kaybetmek üzere midir?

EVET

Cumhurbaşkanı’nın Anayasaya uygun olarak bu Meclisi lağv etme yetkisi var mıdır?

EVET

Buna ihtiyaç var mıdır?

KESİNLİKLE EVET!

O zaman Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer acilen Meclisi fesh etmelidir ve Nisan’da erken seçime gidilmelidir!

devemc8.jpg

Gönderi tarihi:
BİNDİK BİR UÇAN DEVEYE GİDİYORUZ KIYAMETE!

Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü tehdit altında mıdır?

EVET!

Laik ve Demokratik Cumhuriyet tehdit altında mıdır?

EVET!

Şeriat Devleti tehtidi var mıdır?

EVET!

Tükiye Dış tehtid altında mıdır?

EVET!

Kıbrısı kaybetmek üzere midir?

EVET

Cumhurbaşkanı’nın Anayasaya uygun olarak bu Meclisi lağv etme yetkisi var mıdır?

EVET

Buna ihtiyaç var mıdır?

KESİNLİKLE EVET!

O zaman Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer acilen Meclisi fesh etmelidir ve Nisan’da erken seçime gidilmelidir![/color][/size][/font]

devemc8.jpg

seninde yazının başında belirttiğin gibi ciddiyetsiz bir yazı yazmışsın. özellikle bu kısım çok ciddiyetsiz olmuş. deve kısmından çok buna güldüm. ama ciddi birşey söylemek gerekir diye düşünüyorum. bu ülkenin böyle fesh edilme lüksü yoktur. bugüne kadar darbelerle nekadar geri gitti isek bu fesh edilmelerle daha çok geri gideriz. şu anda bu şekildeki komplo çığırtkanlığını bırakın derim ben. seçime az kaldı halkın iradesini görelim. sıkın dişinizi az kaldı. bu ülkeyi böyle istikrarsız göstermeye kimsenin hakkı yok.birilerinin yanlış birşeyler yaptığını düşünüpte keyfinize göre cumhurbaşkanından medet umarsanız bu ülke kendi içinde müdaheleci yapıya sahip olur. ve dış ülkeler açısından senin bu yazından daha ciddiyetsiz bir hal alır.

saygılar...

ama eğer cumhurbaşkanlığı seçimi olacak tayyip başa geçmeden önce bu meclis fesh edilsin diyorsan senin yazına binaen cevaplayalım bunuda.

sen ne dedin yazında. bu ülkenin anayasası delik çorapa döndü. değişmez denilen yasaları bile değiştirdiler. demekki bu anayasalar değiştiğine göre cumhurbaşkanının bu ülkede bir söz hakkı yok (demekki tayyipten korkmayada gerek yok ) onayı önemsiz. çünkü ben anayasa değişimi cumhurbaşkanına sunulur diye bilirim. neyse ya sezer tayyipin adamı (ki ozaman ha tayyip ha sezer ne farkeder ) yada sezer de ses çıkarmamış bukadar anayasanın değişmesine. en azından veto haklarının hepsinden bir eksiğini kullanırdı bu millet kaosa girmesin diye. ama ben birkaç vetodan başka hatırlamıyorum.

tekrar saygılar....

DİPNOT

bu arada yazılarını takip ediyorum. konu içerikleri için yorum yapmamaya çalışıyorum özellikle dinsel konularda. ama üslup ve akıcılık çok güzel belirtmeden geçemeyeceğim. uzun olsa bile yazıların, sonuna kadar okutabiliyor kendini...

Gönderi tarihi:
DİPNOT

bu arada yazılarını takip ediyorum. konu içerikleri için yorum yapmamaya çalışıyorum özellikle dinsel konularda. ama üslup ve akıcılık çok güzel belirtmeden geçemeyeceğim. uzun olsa bile yazıların, sonuna kadar okutabiliyor kendini...

Havalimanında deve kurban edilmesine yabancı basının ilgisi de sürüyor. İngiliz Haber Ajansı Reuters, konuya her gün ’tuhaf’ olaylardan derlediği ’odd news’ haber özetleri arasında birinci sırada yer verdi. Tuhaf haberlerde, dünyanın her köşesinden benzerine rastlanmamış ve komik yanı ağır basan ya da mantık sınırlarını zorlayan birkaç haber yer alıyor. Reuters’in dünkü ’tuhaf haberler’ listesinde "Havayolu çalışanları, havaalanında deve kurban etti" başlığıyla verilen haberde, devenin "başarıyla tamamlanmış bir işi kutlamak için" kesildiği belirtildi. Haberde Türk gazetelerinde devenin kesilmeden önceki süslenmiş hali ve kesilmiş et yığını halindeki fotoğraflarının birlikte basıldığına dikkat çekildi. Hürriyet’in, çalışanlara 700 kilo et dağıtıldığını yazdığından da bahsedilen haberde, THY’nin henüz geçen hafta Lufthansa liderliğindeki Star Alliance birliğine kabul edildiği hatırlatıldı.

Hürriyet

Katkı, paylaşım ve yorumlarınızı için çok teşekkür ediyorum sevgili arkadaşlar...

Bugün Biliyoruz ki hayvan sevgimiz öyle ilerlemiş halde ki, yeryüzünde hayvanla konuşan bir Tarzan var, bir de biz.

Deveye sormuşlar, boynun neden eğri?

Deve de, nerem doğru ki demiş.

Nedir bu?

İnsan-deve diyaloğu.

Biri soruyor, öbürü cevaplıyor.

Gül gibi anlaşıyorlar.

Bakın deve dedim, aklıma geldi.

Dikkat ederseniz, 20 insanın öldüğü trafik kazalarını haber bile yapmayan, şehit cenazelerini görmezden gelen, emekliye uygulanan ekonomik soykırıma göz yuman, milyonlarca genç gelecek endişesiyle ihtiyarlamışken, işinden atılan babalar evlatlarının yüzüne bakamazken sesini bile çıkarmayan bizim medya... Deve kesen THY'ye ateş püskürdü.

Koyun de... Çıt yok.

Devenin kılına dokun... Manşet.

Zannedersin ağıldan arkadaşıdır...

Nedersiniz...

Sevgiler... :)

Gönderi tarihi:

Merak ettim de, THY mevcut uçaklarının zekatını verdi mi acaba?

"Deve" olayından sorumlu tutularak görevinden alınan şahısa bir iki gün müsade edilseydi de, şu zekat işini de halledip öyle bıraktırılsaydı.

Şimdi "kurumlar da zekat verir miymiş" diyecekleri duyar gibi oluyorum... Kurumlar kurban kesebiliyor da (bknz: deveye ilişkin faturada geçen ünvan), neden zekat veremeyecekmiş?

Gönderi tarihi:
.......Türk Hava Yolları artık Deve Keserek, istemediği RJ uçaklarının alımını durdurup, kurban edilen develerden medet ummuş.

THY resmi bir devlet kurumudur!

THY, bilimin mucizesi olan uçakların kullanıldığı ve bilimin hat safhada inanılması gereken bir kurumdur!

Türk Hava Yollarını yönetenler de bu bilimin ve bu yüksek teknolojinin bir parçası olmak zorundadırlar. Bireysel inançları ne olursa olsun sistemin parçası olan bu insanlar çağdaş ve bilimsel ilkelerle yaşantılarını sürdürmek ve kurumda da bu ilkelere uygun davranmak zorundadırlar....

Sayın Dipnot

Konunuzun özünü RJ-100'ler ile ilgili kurban niteliğinde kesilen develer oluşturuyor

"Sık sık kaza yaptığı gerekçesiyle apronda deve kesilerek iadesi yapılan THY'nin RJ-100 tipi uçaklarının, kurban kesilerek karşılandığı ortaya çıktı.

THY'nin RJ-100 tipi Konya uçağı Mardin Havaalanı'na inişinde kurban kesilerek karşılanmıştı. Dönemin Başbakanı Tansu Çiler tarafından alınan ve kurban kesilerek Türkiye'ye getirilen RJ-100'lerin iadesinde "deve kurban edilmesi" THY Teknik A.Ş. Uçak Bakım Başkanı Şükrü Can'ın görevden alınmasına sebep oldu."

evet sorum şu uçakların alınışında kesilen kurban zamanında neden böyle bilim ilim laiklik çağdaşlık havarisi kesilmediniz

ve ikinci sorum

"...Türk Hava Yolları artık Deve Keserek, istemediği RJ uçaklarının alımını durdurup, kurban edilen develerden medet ummuş.

THY resmi bir devlet kurumudur!.." diyorsunuz

Peki THY bu senede kurban derisi toplayacak mı? sizce bu laikliğe, çağdaşlığa, bilime vs. vs. ters değil mi?

Gönderi tarihi:
Sayın Dipnot

Konunuzun özünü RJ-100'ler ile ilgili kurban niteliğinde kesilen develer oluşturuyor

"Sık sık kaza yaptığı gerekçesiyle apronda deve kesilerek iadesi yapılan THY'nin RJ-100 tipi uçaklarının, kurban kesilerek karşılandığı ortaya çıktı.

THY'nin RJ-100 tipi Konya uçağı Mardin Havaalanı'na inişinde kurban kesilerek karşılanmıştı. Dönemin Başbakanı Tansu Çiler tarafından alınan ve kurban kesilerek Türkiye'ye getirilen RJ-100'lerin iadesinde "deve kurban edilmesi" THY Teknik A.Ş. Uçak Bakım Başkanı Şükrü Can'ın görevden alınmasına sebep oldu."

evet sorum şu uçakların alınışında kesilen kurban zamanında neden böyle bilim ilim laiklik çağdaşlık havarisi kesilmediniz

ve ikinci sorum

"...Türk Hava Yolları artık Deve Keserek, istemediği RJ uçaklarının alımını durdurup, kurban edilen develerden medet ummuş.

THY resmi bir devlet kurumudur!.." diyorsunuz

Peki THY bu senede kurban derisi toplayacak mı? sizce bu laikliğe, çağdaşlığa, bilime vs. vs. ters değil mi?

Karıştırdınız sanırım...

Birincisi, kurban derilerini toplayan THY değil, THK (Türk Hava Kurumu) dur.

İkincisi, kurban kesmek başkadır, kesilen kurbanların derilerini toplamak başka... Şu an kurban kesiminden en çok memnun olan kurum THK dur. Zira gelirinin büyük çoğunluğunu kurban derileri oluşturur. Ancak Türkiye'de kurban ritüeli bırakılsın, kendi adıma THK'na her yıl 5 kurban derisi bağışlamaya hazırım. Yeter ki bu vahşet son bulsun...

Gönderi tarihi:

Sn.Dipnot sizi yazınızdan dolayı tebrik ediyorum.Bu konuda bende aynısını düşünüyorumÖzellikle aşağıda alıntı yaptığım kısım ile ilgili

Bakın deve dedim, aklıma geldi.

Dikkat ederseniz, 20 insanın öldüğü trafik kazalarını haber bile yapmayan, şehit cenazelerini görmezden gelen, emekliye uygulanan ekonomik soykırıma göz yuman, milyonlarca genç gelecek endişesiyle ihtiyarlamışken, işinden atılan babalar evlatlarının yüzüne bakamazken sesini bile çıkarmayan bizim medya... Deve kesen THY'ye ateş püskürdü.

Özellikle sosyal güvenlik yasası ile açtığım konu ile ilgili hiç bir tepki gelmemesi,bir sürü oy kaygısı ile çıkarılmayan yasalar konusu,küresel ısınma ,eğitimde ,sağlıkta ve bunun gibi bir sürü konuda yapılan adaletsizlikler hiç kimsenin umurunda olmadığı gibi herhangi bir konu başlığı da göremiyorum.Açılanlara da zaten gerekli ilgi gösterilmiyor.Neyse artık birkaç deve daha kurban edilirse eğer bunlar hakkında yazı yazarken diğer konulardan da dem vururuz artık.

Gönderi tarihi:
Karıştırdınız sanırım...

Birincisi, kurban derilerini toplayan THY değil, THK (Türk Hava Kurumu) dur.

İkincisi, kurban kesmek başkadır, kesilen kurbanların derilerini toplamak başka... Şu an kurban kesiminden en çok memnun olan kurum THK dur. Zira gelirinin büyük çoğunluğunu kurban derileri oluşturur. Ancak Türkiye'de kurban ritüeli bırakılsın, kendi adıma THK'na her yıl 5 kurban derisi bağışlamaya hazırım. Yeter ki bu vahşet son bulsun...

Evet hakkınız var karıştırmışım..

Ancak THK nun büyük gelirini karşıladığı bir gerçek lakin nerelere gittiği de malum

Gönderi tarihi:
Evet hakkınız var karıştırmışım..

Ancak THK nun büyük gelirini karşıladığı bir gerçek lakin nerelere gittiği de malum

" lakin nerelere gittiği de malum " Cümlesi bilgiye kanıta dayalı iddialı bir cümle...

Ama bazende hani lafın gelişi anlamında bir ifade olarakta kullanılabiliyor...

Sizin ki hangisi...?

Merak ettim gittiği malum olan yerler neresi acaba..?

*tna

Gönderi tarihi:

" lakin nerelere gittiği de malum " Cümlesi bilgiye kanıta dayalı iddialı bir cümle...

Ama bazende hani lafın gelişi anlamında bir ifade olarakta kullanılabiliyor...

Sizin ki hangisi...?

Merak ettim gittiği malum olan yerler neresi acaba..?

*tna

evet tabiki bilgiye dayalı vakit gazetesinde manşete taşındı bu haber içkili mekan açıldı diye sanırım bundan haberiniz vardır

Gönderi tarihi:

Maalesef bugün artak islah edilemez, güdülemez, oynatılamaz olan "Türk"; bugünün Türk'ü değil, doğal ki.

1920'lerin Türk'ü. (Bugünün Türk'ü) okuyor, mühendis oluyor, önemli görevlere geliyor, ülkesine kakalanan yüz milyonlarca dolarlık tapon uçaklardan kurtuluşunu havalimanı apronlarında deve keserek kutluyor.

Olan bence deveye oluyor. :)

Gönderi tarihi:
Maalesef bugün artak islah edilemez, güdülemez, oynatılamaz olan "Türk"; bugünün Türk'ü değil, doğal ki.

1920'lerin Türk'ü. (Bugünün Türk'ü) okuyor, mühendis oluyor, önemli görevlere geliyor, ülkesine kakalanan yüz milyonlarca dolarlık tapon uçaklardan kurtuluşunu havalimanı apronlarında deve keserek kutluyor.

ne o 1920 lerin Türkü'nü beğenmemeye başladınız Atatürk de o zaman da yaşadı :excl: karşılarken oluyorda gönderirken neden olmasın

Gönderi tarihi:

Bakın Posta Gazetesi yazarlarından M.Ali BRAND neler yazmış

Deve adamak da, yerine getirmek de yanlış değil

THY'deki deve kesme olayını öğrendiğimde çok üzüldüm.(...)

Ancak unutmayalım ki, adak adamak ve hayvan kesmek bizim örf ve adetlerimiz arasında.

Bu adamlar kendileri açısından son derece normal birşey yapmışlar.

Eminim şimdi şaşkındırlar. "Bizi neden cezalandırdılar?" diye hayret içinde etrafı sorguluyorlardır.

Doğru değil mi?

Deve adamak kötü birşey değil ki...

Adağınızı yerine getirmek de yanlış değil...

Gönderi tarihi:

Atatürk Havalimanı'nda boğazı kesilerek öldürülen, derisi yüzülüp etleri parçalanan, parçalanan etleri, bu kanlı boğazlanmayı gözlerinden ışıltılar saçarak izleyen Türk Hava Yolları personeline, evlerine götürüp de afiyetle yesinler diye dağıtılan devecik işte böyle bir hayvandır...

Ve vahşeti oldu bittiye getirenler...

Yani arkadaşlar..

Şu "deve olayı" nı önemsemeyeyim dedim, olmadı, yapamadım. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

AHİRET HAVA YOLLARI

Hareket yeri.........Dunya

Varis yeri.............Ahiret

Ucus saati............Her an kalkabilir

Evraklar...............Kimlik karti yeterli

Isim .....................Ademoglu

Cinsiyet................Toprak

Adres....................Dunya

Musade edilen esyalar:

9 metre bez

Salih amel

Salih bir cocugun duasi

Faydali bir ilim

Kesinlikle yolcuya baska bir esya musade edilmez.Mutlu ve rahat bir yolculuk icin,saygin yolcularimizin;Kur'an-i Kerim ve Hadis-i Seriflerindeki talimatlara uymalari onemle rica olunur.

Not:Gorevlilere verilecek formlari dogru ve noksansiz doldurunuz!!!

Form: Omrunu nerede tukettin?

Vaktini nasil harcadin?

Parani nasil kazandin?

icon_allah.gif icin ne yaptin?

Ahiret Hava Yolları - Genel mudur: Azrail ( AS)

Gönderi tarihi:

:unsure: Bu sürekli arıza yapan uçakların alımları esnasındaki DEVE(lop)yi kimse irdelemiyor.

Gidişindeki DEVE ile uğraşılıyor.

Hiç mi araştırılmadı bu uçaklar alınırken?

Onay veren kişiler kimlerdi?

Bu arada deve vakasına rastlandı mı?

Vardı da bu görünmez bir deve miydi?

Deve ile gelen deve ile gider türünden bir atasözü mü üretilecekti?

Uçak mühendisi müdürümüz topluma acaba ince bir balans ayarı mı yaptı?

Acaba sazlı sözlü alkollü bir kutlama olsa idi DEVE sevenler cemiyeti tarafından şilt mi verilirdi?

Bence bu deve öyle bildiğiniz develere pek benzemiyor.

Orhan Veli'ye sorabilseydik

"bu işte bir iş var"diyecektir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.