Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ablacım neşen hiç eksin olmasın hep gül ve seni sevdiğimi bil Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 :lol: biliyorum canım benim,sen de seni sevdiğimi hiç unutma,bütün güzellikler seninle olsun bitanem Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 sen kimseyi bilerek kırabilecek yapıda değilsin Leylam..şu paragrafın en sonuna yazdığın dileğin seni o kadar iyi anlatmış ki..evet sen,kırmaktansa kırılmayı tercih edecek kadar güzel bir kalbe sahipsin..seni bu kadar çok sevmemin bir nedeni de bu işte.. o ancak senin kalbinin güzelliğinden Diloşum.. benimse seni sevmek için öyle çok nedenim var ki.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 o ancak senin kalbinin güzelliğinden Diloşum.. benimse seni sevmek için öyle çok nedenim var ki.. ne büyük bir şans seni tanımış olmak.. Rabbime şükürler olsun.. şu şiirin pozitifliğine bak gökkuşağım..insanın içini ısıtıyor.. İstersen mutlu oluruz seninle Evimiz ve çocuklarımız olur Yemek pişirirsin kendi elinle Kalplerimizde esenlik ve huzur İstersen mutlu oluruz seninle Birbirimiz için yaratılmışız Ruhlarımız düşüncelerimiz bir Bizim gibi olur çocuklarımız Ben şair, sen baştan ayağa şiir Birbirimiz için yaratılmışız Ayrılık olmaz fikirlerimizde Kahkahamız ta uzaklardan duyulur Mutluluk parıldar gözlerimizde Rüyalarımız bile aynı olur Ayrılık olmaz fikirlerimizde Ne hayaller kurarız uzun uzun Üzüntüleri atarız bir yana Gizli bir şeyi kalmaz ruhumuzun Bütün şiirlerimi okurum sana Ne hayaller kurarız uzun uzun Kim ne derse desin mutlu oluruz İçimizde ümit, arzu teselli Bende aşk ve sende güzellik sonsuz Aşkımız gözlerimizden besbelli Kim ne derse desin, mutlu oluruz.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Umarım beğenirsin arkadaşım armağan olsun. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 umarım hayat sana tüm istediklerini verir arkadaşım sadece uğrayıp bir şiir bırakmak istedim Dönebilmek o dönüşü olmıyan yollardan Sürekli bir aldanış bir daha bir daha Hiç bitmeyecek gecelerden bir sabaha Çıkabilmek ve sevmek durmadan usanmadan Konuşmak konuşmak gözlerle fısıltılarla Duymak büyülü sıcaklığını beyaz ellerin Her geçen dakika var olduğunu anlamak için Yaşamak arzu dolu dudaklarda, şarkılarla Unutmak ne varsa kötülükten yana İnmek sevilen gözlerin derinliğine Öyle mutlu, öyle sarhoş, alabildiğine Bin yıl içmek o sulardan kana kana Her gün ona koşmak dağlardan tepelerden Her yerde, her zaman onsuz edememek O en tatlı hayal, en büyük gerçek Anlarsın taşan o günlerden gecelerden Sonra bir gün o bütün karanlıkları yırtasın gelir Başını alıp gidesin gelir uzak denizlere Artık her şey boş ve yalan sevdin ya bir kere Her yerinden bir buğu halinde o yükselir Sen yoksun artık anla yeryüzünde bir o var Onun elleri var, gözleri, dudakları Anlarsın tenin beslediği zaman toprakları Ve hala seversin zaman bitinceye kadar Yeniden var oluştur ya da bir başka türlü oluştur bu Nice aldanmalardan sonra bir aşka dönüştür bu. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 ne büyük bir şans seni tanımış olmak.. Rabbime şükürler olsun.. şu şiirin pozitifliğine bak gökkuşağım..insanın içini ısıtıyor.. İstersen mutlu oluruz seninle Evimiz ve çocuklarımız olur Yemek pişirirsin kendi elinle Kalplerimizde esenlik ve huzur İstersen mutlu oluruz seninle Birbirimiz için yaratılmışız Ruhlarımız düşüncelerimiz bir Bizim gibi olur çocuklarımız Ben şair, sen baştan ayağa şiir Birbirimiz için yaratılmışız Ayrılık olmaz fikirlerimizde Kahkahamız ta uzaklardan duyulur Mutluluk parıldar gözlerimizde Rüyalarımız bile aynı olur Ayrılık olmaz fikirlerimizde Ne hayaller kurarız uzun uzun Üzüntüleri atarız bir yana Gizli bir şeyi kalmaz ruhumuzun Bütün şiirlerimi okurum sana Ne hayaller kurarız uzun uzun Kim ne derse desin mutlu oluruz İçimizde ümit, arzu teselli Bende aşk ve sende güzellik sonsuz Aşkımız gözlerimizden besbelli Kim ne derse desin, mutlu oluruz.. evet tam anlamıyla içimi ısıttı Diloşum hele şu mısra çok hoş; Ben şair, sen baştan ayağa şiir bu arada ben de şükrediyorum,seni tanıdığım için.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Umarım beğenirsin arkadaşım armağan olsun. Beğenmem mi,çok güzel bir şarkı,duygulandırdı..Teşekkür ederim Ayrıca sizi yeniden burada görmek çok güzel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 nasılsın bitanem..? bugün yine bir hoşum.. türk sanat müziği severmisin..şüphem yok sevdiğine..bugün sabahtan beri kulağımda bu ezgiler..nasıl iyi geldi bilemezsin.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 umarım hayat sana tüm istediklerini verir arkadaşım sadece uğrayıp bir şiir bırakmak istedim Dönebilmek o dönüşü olmıyan yollardan Sürekli bir aldanış bir daha bir daha Hiç bitmeyecek gecelerden bir sabaha Çıkabilmek ve sevmek durmadan usanmadan Konuşmak konuşmak gözlerle fısıltılarla Duymak büyülü sıcaklığını beyaz ellerin Her geçen dakika var olduğunu anlamak için Yaşamak arzu dolu dudaklarda, şarkılarla Unutmak ne varsa kötülükten yana İnmek sevilen gözlerin derinliğine Öyle mutlu, öyle sarhoş, alabildiğine Bin yıl içmek o sulardan kana kana Her gün ona koşmak dağlardan tepelerden Her yerde, her zaman onsuz edememek O en tatlı hayal, en büyük gerçek Anlarsın taşan o günlerden gecelerden Sonra bir gün o bütün karanlıkları yırtasın gelir Başını alıp gidesin gelir uzak denizlere Artık her şey boş ve yalan sevdin ya bir kere Her yerinden bir buğu halinde o yükselir Sen yoksun artık anla yeryüzünde bir o var Onun elleri var, gözleri, dudakları Anlarsın tenin beslediği zaman toprakları Ve hala seversin zaman bitinceye kadar Yeniden var oluştur ya da bir başka türlü oluştur bu Nice aldanmalardan sonra bir aşka dönüştür bu. Çok teşekkür ederim arkadaşım,güzel dileğin senin için de gerçekleşsin.. Şiirinin yine onikiden vurduğunu söylememe gerek bile yok Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 nasılsın bitanem..? bugün yine bir hoşum.. türk sanat müziği severmisin..şüphem yok sevdiğine..bugün sabahtan beri kulağımda bu ezgiler..nasıl iyi geldi bilemezsin.. nasıl bir hoşluk bu Diloşum..?ben de bir hoşum ama acaba aynı frekansta mı bu hoşluğumuz.. evet bildiğin gibi,türk sanat müziğine bayılırm eskiden musikiyle hastalar tedavi edilirmiş ya Diloşum,ayrıca bazı makamlar bazı hastalıklara iyi geliyormuş,örneğin rast makamı baş ağrısına..velhasıl bana da çok iyi geliyor.. Ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 demek bana ondan bu kadar iyi geldi.. hoşluğa gelince..emin ol senin hoşluğunla aynı.. ayrıca bende.. Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Madem ki özledin,işte geldi ablan defterine,güzel Leylam...Nasılsın,iyi misin?Sevgilerim hep seninle... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 1. bildiğim kendimi bildim bileli aşık olduğum, bildiğim ancak aşıkken var olduğum... işte bu yüzden, benim için aşık olmak; çoktandır hasretine katlandığım yokluğum. 'eğer aşktan söz edildiğini duymamış olsalar hiçbir zaman sevemeyecek olan insanlar vardır, ' demiş La Rochefoucauld benimse hep böylelerini severek başladı vurgunum... 2. her durakta ölümsüz bir aşk edineceğim bir bakıştan, bir duruştan, çağrışımın sonsuz hızından unutulmaz bir sevgili daha bırakacağım ardımda. belki de yaşanabilecek en güzel serüveni terk edeceğim daha otobüsün ilk basamağında. kim bilebilir ki? sonrayı, sonrasını kim bilebilir? gizli gizli veda edeceğim ona; görmeyecek ve bu duyguyla burkulmuş yüreğim otobüs camına bağrında bir ok ile bir aşk levhası çizecek, ah min-el! bu da ötekiler gibi, kendisini ölesiye sevdiğimi bilmeden yaşayıp gidecek.. 3. şimdi hemen kalksam buradan hemen çıksam uzun sokaklardan birine kiminle karşılaşabilirim kime vurulurum ölesiye, eve dönmeden geceme kuzguni bir cehennem gibi eklenen bir ölümcül sevda hangi köşe başında keser yolumu bir tenhaya ulak olan o suret avı bırakır mı yakamı haracı ödenmeden bırakır mı yakamı bir suretten, bir şiirden, bir hüzünden ak kağıda düşürülmüş imzasını görmeden bırakmazlar yakamı, bilirim, ben ölmeden 4. hangi aşk mümkündür aşığı öldürmeden her aşk, her şiir ardından uzun uzun bakılan adı bilinmedik sevgilerden, küskün omuzlu terk edilmişliklerden, perspektifinde hep bir sokak taşıyan o sessiz o faili meçhul cinayetlerden resim altı sözcüklerden aşk mümkün olsa idi ah, aşığı öldürmeden bırakır mı yakamı kağıdın ölüm beyazı sureti elle bilenmiş sözcükler, yüreğime sokulan serüvenin hançer tadı nabzımın atışına ayak uyduran vezninde gece adımları şiirlerimin bırakır mı yakamı yaşadıklarımı dökmeden imgelerin giysilerine hayatın maskelenmiş gerçekliğine upuzun bir mesafeyle yeniden sokulmak için yeniden ve yeniden. MURATHAN MUNGAN Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 'eğer aşktan söz edildiğini duymamış olsalar hiçbir zaman sevemeyecek olan insanlar vardır, ' aşığı öldürmeden aşk mümkün değil demek.. ne kadar güzel anlatıyor değil mi torunum,teşekkür ederim bidenem ayrıca seni çok özledim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Bi kucaklim öyle gidim, gelmişken Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Hoşgeldinn Ben de tabii ki,çatır çutur sarılmadan ve de öpmeden bırakmam Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Leylam.. şimdi seni ağlatıcam biliyorum.. dinlerken bende ağladım.. ama seninle paylaşmasam olurmuydu hiç..? ......... Ah nasıl eskiyor her şey anne, nasıl eskiyor. Eskilerimi de atmaya kıyamıyorum.. Bana yasakladığın bahçeler, sana da mı uzaktı hep? Gidemeyişine ağladın mı sende..? Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Leylam.. şimdi seni ağlatıcam biliyorum.. dinlerken bende ağladım.. ama seninle paylaşmasam olurmuydu hiç..? ......... Ah nasıl eskiyor her şey anne, nasıl eskiyor. Eskilerimi de atmaya kıyamıyorum.. Bana yasakladığın bahçeler, sana da mı uzaktı hep? Gidemeyişine ağladın mı sende..? hadi ağlamayın bakemmmmm benden de bi anne kız dialoğu geliversin bariiiii Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Leylam.. şimdi seni ağlatıcam biliyorum.. dinlerken bende ağladım.. ama seninle paylaşmasam olurmuydu hiç..? ......... Ah nasıl eskiyor her şey anne, nasıl eskiyor. Eskilerimi de atmaya kıyamıyorum.. Bana yasakladığın bahçeler, sana da mı uzaktı hep? Gidemeyişine ağladın mı sende..? bu şiirden sonra annemin resimlerinde,yüzündeki tebessüme,hatta takındığı neşeli ifadesine rağmen aslında ne kadar derin bir hüzünle baktığını daha çok farkettim..sonra onu ne kadar özlediğimi..daha neleri neleri.. Allah annesi hayatta olmayanlara sabır versin canım Diloşum.. paylaştığın için teşekkür ederim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 hadi ağlamayın bakemmmmm benden de bi anne kız dialoğu geliversin bariiiii ağlamanın üstüne iyi güldürdün,''utangaç adamın tekiydi'' :lol: çok teşekkür ederim Redblack,çok duyarlı ve incesin Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 bu şiirden sonra annemin resimlerinde,yüzündeki tebessüme,hatta takındığı neşeli ifadesine rağmen aslında ne kadar derin bir hüzünle baktığını daha çok farkettim..sonra onu ne kadar özlediğimi..daha neleri neleri.. Allah annesi hayatta olmayanlara sabır versin canım Diloşum.. paylaştığın için teşekkür ederim.. 1 hafta önce çok yakın bir arkadaşımın annesi vefat etti. aslında 3 aydır hastanede yatıyordu ama arkadaşım sadece nefes almasına bile razıydı velhasıl geçen hafta kaybettik.... heran yanında olmaya çalıştım. ama hiç konuşmadım.çünkü kelimeler yetmeyecekti teselli etmeye.ne denirdi ki "Allah sabır versin"den başka..... arkadaşım ayakta duramadığı için son kez annesine sarılırkende ben kolundaydım onun... hayatımda ilk defa yaşadım böyle bir şeyi illaki başıma gelecek olduğu için tek diyebildiğim allah en geçinden versin inşallah.zaten anneme çok düşkünümdür ama bu olay beni fazlasıyla etkiledi.her olayda empati kurmak gibi salak bir huyum vardır,buradada devreye girdi.hep kendimi düşündüm.illaki allah sabrını verir ama bana annemsiz yaşayamam gibi geliyor (tabiki herkes için böyledir).çünkü ben çok ama çok şanslıyım.annem her şeyden önce en yakın dostum benim.onun kokusunu hiçbir şeye değişmem.onun sevgisi gibi olamaz hiçbir sevgi.sanırım insan büyüdükçe ve yaşadıkça anlıyor kıymetlerini.şimdi onu güldürebileyim,kalbini kırmayayım,sevgimi hergün daha fazla gösterebileyim diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.çünkü gördüm ki giden dönmüyor ve yaşayıp yaşattığın güzellikler sadece kar olarak kalıyor. neyse.... 1 haftadır yaşadığım olay sebebiyle fazla dolmuştum sanırım. kusuruma bakmayın kızlar....sizinde canınızı sıktım. seviyorum sizleri..... ama en çok annemi (allah benim anneciğimede tüm annelerede upuzunnnnn hayırlı,sağlıklı sıhhatli ömürler versin inşallah) Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 öyle hep içinize kasvet verecek değilim ya canım az önce yarattığım kasveti telafi etmek için en sevdiğim karikatürlerden bırakıcam şekerler öptüm koskocamannnnn sonra gelirim yine,şimdik çalışayım birazzzz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.