Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Hayvanlari seversin Doga ile ic icesin... Forum oyunlarinda.. her ne zaman....neredesiniz arkadaslar diye yazdigin da... icimi ciz etirensin sen görmesen bile inan ki hicbirzaman yanliz degilsin.. Mutlu kal kaan ve Umutlu.. Nice Güzel Bayramlar Dilegi ile.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Hayvanlari seversin Doga ile ic icesin... Forum oyunlarinda.. her ne zaman....neredesiniz arkadaslar diye yazdigin da... icimi ciz etirensin sen görmesen bile inan ki hicbirzaman yanliz degilsin.. Mutlu kal kaan ve Umutlu.. Nice Güzel Bayramlar Dilegi ile.. bu dört yapraklı yonca değilmi canım benim yaa tşk ederim benide düşünen birisi varmış bu forumda.. çok tşk edeiyorum bircecim canımmmmmmm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. sninde bayramın kutlu olsun melek kalplim özledim seni yaaa okulunu bitirde çabuk gel..oldumu ... kışşş seni gidi ankarada değilmisin sen hani nerde dondurmalar...anlamam ben söz verdiğğn dondurmayı istiyorum oldumu .. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 iyi bayramlar.... sanada canımcım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 benide düşünen birisi varmış bu forumda.. bak az önce ne buldum kaan, aklima ilk gelen sen oldun.. birde diyorsun ki "benide düsünen birisi varmis " buldugumu vericem ama iyi bakasin ona olurmu.. kanadina saten birseyler olmus ama simdi de demeyesin birde isi düsdüde ondan öyle diyor bu arada sana bak seker gelmis, bakayim bana da gelmismi Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 iyi bayramlar.. kaan bebeto.. oğlumun adı Kaan..9 yaşında gitar dersleri almaya başladı .. grubunun adını KAAN BEBETO ..koymayı düşünüyor.. bu kadar tesadüf olur.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 kakalak ayyy pardon nerden çıktı şimdi kakalak pardon ...kakalağın anlamını bilen varmı bu arada... sanada iyi bayramlar ilyada.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 bak az önce ne buldum kaan, aklima ilk gelen sen oldun.. birde diyorsun ki "benide düsünen birisi varmis " buldugumu vericem ama iyi bakasin ona olurmu.. kanadina saten birseyler olmus ama simdi de demeyesin birde isi düsdüde ondan öyle diyor bu arada sana bak seker gelmis, bakayim bana da gelmismi BİRCE cim tşk ederim sen beni çok düşünüyorsun farkındayım ..çok tşk ederim sana kuş da güzelmiş maviş çok güzel yaa iyi bayramlar.. kaan bebeto.. oğlumun adı Kaan..9 yaşında gitar dersleri almaya başladı .. grubunun adını KAAN BEBETO ..koymayı düşünüyor.. bu kadar tesadüf olur.. hımmm evet baya ilginç... kardeşim benim yaa..sevdim adaşımı... aynı düşünceleri paylaşıyoruz herhalde.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 kaan bak bu kedi sanırım senin balıkları yemeyi düşünüyo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun kaan'cım Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Kaan Bayramın Kutlu ve Mutlu olsun arkadaşım. Gözün ve kalbin yeşilden ve doğadan hiç ayrılmasın.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Kaancım bayramın kutlu olsun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun kayıp arkidişim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun ablacım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2007 geç oldu ama herkese tşk ederim... sizler bitanesiniz.... kimse yazmiyor diyee ani defterime bakmiyordumm yeni farkkettimm... özür dilerim yaa demekkii benide düşünenler var... hepinizi seviyorummmm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 kaan yeni yılın kutlu olsun Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Doğa dostu forumdaşım kaancığım yeni yılın kutlu ve mutlu olsun. Yeşile olan hevesin hiç bitmesin 2008'de de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.