Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 nerde bu forum sakinleri Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sizleri çok seviyorum bitane ler cnmmm bizz de senii seviyosss Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 nerde bu forum sakinleri hah tamda bende onu dicektim ..nerdesin bu forumun en sakin insanı sedelina ...nerelerdesin bakim özlettin kendini...hoş geldin.. cnmmm bizz de senii seviyosss biliyorum cnm bitanem sevdigini... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 hah tamda bende onu dicektim ..nerdesin bu forumun en sakin insanı sedelina ...nerelerdesin bakim özlettin kendini...hoş geldin.. yakaladum senuuuu,demek burdaydın Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 yakaladum senuuuu,demek burdaydın yakaladım asıl ben ,seni yakaladım nerelerdesin ... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 ciddi ya ben nereleydeydım bi düşüneyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 merhaba kaancım seni iyi görmek güzel Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 merhaba kaancım seni iyi görmek güzel saol ablam benim canım bitane ablam sen nasılsın her günün sevinçle dolsun ablam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 unutma ki dünya fani veren Allah alır canı ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca... şimdi dinliyorum ve içimden geldi sana armağan ediyorum... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n’olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik, bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Hasan Hüseyin Korkmazgil şş....sen...!! yaff şu son günlerde ağzından hep hüzün duyuyorum... neden bilmem ama bi sıkıntılısın bu aralar.... ama böle yapma....bebetoya hiç yakışmıyo....abime hele hiç yakışmıyo.... daha sonbahar olmaya çokkkkkkk var.....yaşamdan öğrenicek...tadıcak daha çok şey var..... bii daha duymayım ağzından hüzün... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n’olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik, bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Hasan Hüseyin Korkmazgil şş....sen...!! yaff şu son günlerde ağzından hep hüzün duyuyorum... neden bilmem ama bi sıkıntılısın bu aralar.... ama böle yapma....bebetoya hiç yakışmıyo....abime hele hiç yakışmıyo.... daha sonbahar olmaya çokkkkkkk var.....yaşamdan öğrenicek...tadıcak daha çok şey var..... bii daha duymayım ağzından hüzün... saol cnm benim hüzüne elveda olsun o zaman .... dur son defa sezen aksudan gidiyorum dinleyimde sonra son olsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 saol cnm benim hüzüne elveda olsun o zaman .... dur son defa sezen aksudan gidiyorum dinleyimde sonra son olsun bakkk yaa.....!! tamam kendin bilirsin....psiko olmuş başıma.... nasıl bebişse bu anlamadım gitti... sen gidiyorumu dinleme bencee.....yada dinle ardından kaybolan yılları dinle.... aklın başına gelsin... bu yaşta....baharındayken ömrün...ne diye kışa çeviriyosun ki sankii... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 bakkk yaa.....!!tamam kendin bilirsin....psiko olmuş başıma.... nasıl bebişse bu anlamadım gitti... sen gidiyorumu dinleme bencee.....yada dinle ardından kaybolan yılları dinle.... aklın başına gelsin... bu yaşta....baharındayken ömrün...ne diye kışa çeviriyosun ki sankii... :wub: :wub: ben seni kırarmıyım canımsın ....canım kerdeşim benim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 heh şöyleee bee.... aa somurtuk şey seni... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 heh şöyleee bee.... aa somurtuk şey seni... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Son Aşık Hasretinle geçiyorken bu gençlik çağım, Ey sevdiğim, ben ümitsiz değilim gene Ak düsünce saçların kumral rengine Kollarında son aşıkın ben olacağım. Ey başında şimdi sevda rüzgarları esen, Böyle her gün yollarımdan geçsen de süzgün Sen benimsin büsbütün terk olunduğun gün ... O mukadder günü, bilmem, düşündün mü sen? Ben bir beyaz saçlı aşık, sen bir ihtiyar ... O gün bana yaklaşırken ey ilahi yar, Esirgeme gözlerimden bir son buseni, Kirpiğinden yavaş yavaş bir damla aksın, Çünkü, ruhum, sen de o gün anlayacaksın Ki hiç kimse benim kadar sevmemiş seni! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Son AşıkHasretinle geçiyorken bu gençlik çağım, Ey sevdiğim, ben ümitsiz değilim gene Ak düsünce saçların kumral rengine Kollarında son aşıkın ben olacağım. Ey başında şimdi sevda rüzgarları esen, Böyle her gün yollarımdan geçsen de süzgün Sen benimsin büsbütün terk olunduğun gün ... O mukadder günü, bilmem, düşündün mü sen? Ben bir beyaz saçlı aşık, sen bir ihtiyar ... O gün bana yaklaşırken ey ilahi yar, Esirgeme gözlerimden bir son buseni, Kirpiğinden yavaş yavaş bir damla aksın, Çünkü, ruhum, sen de o gün anlayacaksın Ki hiç kimse benim kadar sevmemiş seni! şiir çok güzel saol minecim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 slmmmmmmmmmmmmm uzun bi aradan sonra anca gelebildim!..nbr?nasıl gidiyo hayat umarım herşey yolundadır iyi yürekli SIRDAŞIM neyse ben yine gitmek zorundayım!yazı iple çekiyorum!tüm forumu çok özlediimm..herkesi çok sewiyorum!hoşçakalın.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 slmmmmmmmmmmmmm uzun bi aradan sonra anca gelebildim!..nbr?nasıl gidiyo hayat umarım herşey yolundadır iyi yürekli SIRDAŞIM neyse ben yine gitmek zorundayım!yazı iple çekiyorum!tüm forumu çok özlediimm..herkesi çok sewiyorum!hoşçakalın.... saol canım arkidişim sen nasılsın inşallah hayat senin istediğin gibi devam ediyordur .... haytta hiç moralini bozma ben de öyle yapıyorum...kendine çok iyi bak canım arkidişim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Kardeş Ansızın bir ateş topu düşer yanı başıma Yakar içimi, dağlarcasına kor alevi Anlarım bir parçam varmış dışımda Taşıdığım gövdeden ayrı, biraz uzakta Farklı zamanlarda beni doğurmuş anam Farklı ad koymuşlar bana her defasında Bir ağaç imişim, ayrı meyve salınır her dalında Düşmeye görsün biri, titrer ardından diğerleri Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Kardeş Ansızın bir ateş topu düşer yanı başıma Yakar içimi, dağlarcasına kor alevi Anlarım bir parçam varmış dışımda Taşıdığım gövdeden ayrı, biraz uzakta Farklı zamanlarda beni doğurmuş anam Farklı ad koymuşlar bana her defasında Bir ağaç imişim, ayrı meyve salınır her dalında Düşmeye görsün biri, titrer ardından diğerleri ablaların bitanesi teşekkür ederim..canım ablam benim... sen bitanesin altın kalpli abblam Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 çiçekleri bırakıp çıkıcam :huh: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Uyan Kardeşim Bu devran bozulmuş düzen kalmamış Haklılar haksızlardan hesap sormamış Okumuş der artık doğru kalmamış Kulun ruhuna işlemiş yalan kardeşim Gerçekler kaybolur yalan görülür Sevgi duvarı yıkılır nefret örülür Bacım bu gözlere çıplak görünür Bir bak şu halinden utan kardeşim Bu devran bozulmuş kalmamış mertlik Herkesin bildiği dayılık sertlik Bir ülkede yaşıyorsak nerde kardeşlik Artık gaflet uykusundan uyan kardeşim Kimi menfaati için koltuk peşinde Kimi kuru bir soğan ekmek peşinde Kimi tatlı yiyorken kimi acı içinde Tanrı birgün hesabını sorar kardeşim Nerde bu ülkenin bir sürü bakanı Görmüyorlar garibi ezip yıkanı Vururlar hançeri dönme arkanı Başın diktut arşa değsin kardeşim Zengin olsanda kabre ne götüreceksin Sende huzuru mahşerde hesap vereceksin Ettiklerinden utanıp inleyeceksin Ogün kimse feryadını duymaz kardeşim El ele verelim gelin birlik olalım Beraberce huzuru mutluluğu bulalım Kan kusturan zalimlerden hesap soralım Bu devran böyle dönüp gitmez kardeşim Ayhan der küskünüm ben bu kadere Mahkum ettin ya beni namert ellere Acılar düğümlenmişte sarmış ciğere Alev alev yakıyor sönmez kardeşim Alıntı.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 çiçekleri bırakıp çıkıcam :huh: çiçeklerin çok güzelmiş teşekkür ederim... Uyan Kardeşim Bu devran bozulmuş düzen kalmamış Haklılar haksızlardan hesap sormamış Okumuş der artık doğru kalmamış Kulun ruhuna işlemiş yalan kardeşim Gerçekler kaybolur yalan görülür Sevgi duvarı yıkılır nefret örülür Bacım bu gözlere çıplak görünür Bir bak şu halinden utan kardeşim Bu devran bozulmuş kalmamış mertlik Herkesin bildiği dayılık sertlik Bir ülkede yaşıyorsak nerde kardeşlik Artık gaflet uykusundan uyan kardeşim Kimi menfaati için koltuk peşinde Kimi kuru bir soğan ekmek peşinde Kimi tatlı yiyorken kimi acı içinde Tanrı birgün hesabını sorar kardeşim Nerde bu ülkenin bir sürü bakanı Görmüyorlar garibi ezip yıkanı Vururlar hançeri dönme arkanı Başın diktut arşa değsin kardeşim Zengin olsanda kabre ne götüreceksin Sende huzuru mahşerde hesap vereceksin Ettiklerinden utanıp inleyeceksin Ogün kimse feryadını duymaz kardeşim El ele verelim gelin birlik olalım Beraberce huzuru mutluluğu bulalım Kan kusturan zalimlerden hesap soralım Bu devran böyle dönüp gitmez kardeşim Ayhan der küskünüm ben bu kadere Mahkum ettin ya beni namert ellere Acılar düğümlenmişte sarmış ciğere Alev alev yakıyor sönmez kardeşim Alıntı.. abim haklısın bu şiir çok güzel bu devran kimseye kalmaz diyelim.. kalsaydı kanuni sultan süleymana kalırdı.. tşk ederim şiir için ve herşey için. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 herkese selamlar hepinizi çok seviyorum ...ALLAHA emanet olun ..herkese hayatta başarılar dilerim...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.