Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 ııı şaka yaptım yaavvww bilgisayarımı yeniliyorumda o yüzden yokum buralarda en kısa zamanda görüşmek üzere .... hepinizi seviyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Kendini Bilmek Düşün necisin, nesin, Ve kimin hükmündesin. Yıldızlar, güneş ve ay Dipsiz, bucaksız uzay Okyanuslar kıt'alar Noktadaki noktalar Gel düşün dedim demin Bu ilahi sistemin İçinde dünyayı bil Zerrede zerre değil Kan, kemik, sinir ve et İzne bağlı hareket Sadece bünyeni sen Ah düşünsen; düşünsen Cehlinden kurtulursun Allah'ını bulursun Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 dünyann bu tatlı bebeğinn gözleri kadar aydınlık olsunn... bi uğriyim dedim çoktandır görüşemioss.. özledmm senii desemm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Kendini Bilmek Düşün necisin, nesin, Ve kimin hükmündesin. Yıldızlar, güneş ve ay Dipsiz, bucaksız uzay Okyanuslar kıt'alar Noktadaki noktalar Gel düşün dedim demin Bu ilahi sistemin İçinde dünyayı bil Zerrede zerre değil Kan, kemik, sinir ve et İzne bağlı hareket Sadece bünyeni sen Ah düşünsen; düşünsen Cehlinden kurtulursun Allah'ını bulursun dünyann bu tatlı bebeğinn gözleri kadar aydınlık olsunn... bi uğriyim dedim çoktandır görüşemioss.. özledmm senii desemm sizleri çok seviyorum...arkidişlerim benim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 şş...senn....nerelerdesin ama.... nesüü ben bi sarılam sana... sen gelincek görürsün artıkın... iyisindir inşallah... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 kaan kayıplardasın.... yoksam yaşınımı küçülttün.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 şş...senn....nerelerdesin ama.... nesüü ben bi sarılam sana... sen gelincek görürsün artıkın... iyisindir inşallah... kelebeğim benim abisinin bitanesiiiiiiseni çok seviyorummm...bitanemm....abisinin bitanesi kaan kayıplardasın.... yoksam yaşınımı küçülttün.... ben burdayım her günnnnnn görüyorum sizleri merak etmeyin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Mayıs çocuğusun sende demek... Mutlu yıllar canım Kaan'ım... Uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim... Bir yaş daha büyüdün, bir yılı daha bıraktın ardında... bundan sonraki yılların eskileri hiç aratmasın, her yeni yaş yeni sürprizler getirsin... Sevda Bir Ateş Buldu Sende Sevda bir ateş buldu sende, eğilip öptü seni Artık kimse denizi bilmiyor. Dirseklerini masaya koyuşundan belli Gelip geçen bir günü bitirmek istemediğini Sevda bir umut buldu sende. Ey bir yolcu listesinde bir ölüyü arayan Artık kimse gözlerini bilmiyor. Şunu imzala Bir mektup, bir telgraf alındısı değil Unutulmuş bir sevdadır kapısını çalan Ve sevimsiz bir terlik gibi duran odan Kimse artık bir şey giymek istemiyor. Sonra bir pencereden kendine Ayışığı gibi vuran sen Ne sana na başkasına benziyor. Ve işte bir dip balığı su boşluğunda Çırparaktan yüzgeçlerini Hiç kimseye uymayan bir mevsim öneriyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Kaancığım, dün sana bir doğum günü mesajı yolladım ama çok yoğundum fazla ilgilenemedim ve acıkcası içime sinmedi... Şu an biraz daha müsaitim, sen dünkünü sayma oldu mu kardeşim... MUTLU YILLAR ' CIĞIM SANA HAYATININ BU ZAMANA KADARKİ EN GÜZEL YILINI DİLİYORUM... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 iyiki doğmuşsun kaan; ayrıca aşağıdaki resimlerden dağıtıyorum bitanede sana bırakayım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Mayıs çocuğusun sende demek... Mutlu yıllar canım Kaan'ım... Uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim... Bir yaş daha büyüdün, bir yılı daha bıraktın ardında... bundan sonraki yılların eskileri hiç aratmasın, her yeni yaş yeni sürprizler getirsin... Sevda Bir Ateş Buldu Sende Sevda bir ateş buldu sende, eğilip öptü seni Artık kimse denizi bilmiyor. Dirseklerini masaya koyuşundan belli Gelip geçen bir günü bitirmek istemediğini Sevda bir umut buldu sende. Ey bir yolcu listesinde bir ölüyü arayan Artık kimse gözlerini bilmiyor. Şunu imzala Bir mektup, bir telgraf alındısı değil Unutulmuş bir sevdadır kapısını çalan Ve sevimsiz bir terlik gibi duran odan Kimse artık bir şey giymek istemiyor. Sonra bir pencereden kendine Ayışığı gibi vuran sen Ne sana na başkasına benziyor. Ve işte bir dip balığı su boşluğunda Çırparaktan yüzgeçlerini Hiç kimseye uymayan bir mevsim öneriyor Kaancığım, dün sana bir doğum günü mesajı yolladım ama çok yoğundum fazla ilgilenemedim ve acıkcası içime sinmedi... Şu an biraz daha müsaitim, sen dünkünü sayma oldu mu kardeşim... MUTLU YILLAR ' CIĞIM SANA HAYATININ BU ZAMANA KADARKİ EN GÜZEL YILINI DİLİYORUM... iyiki doğmuşsun kaan; ayrıca aşağıdaki resimlerden dağıtıyorum bitanede sana bırakayım canlarım benim yaaaaa sizleri çok seviyorum ablalarım benimmm 'gloria' ve sardunyam ablam benimmmmmmmm benim işte yaa onlar benim ablalarım yaaaaaaaaa.... kleo seni yeni tanımama rağmen sanada kanım çok ısındı senide çok seviyorum arkidişim benim..... Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 geldim arkıdeşim nasılsın bakalım iyisindir umarım al sana seni rahatlatıcak bi manzara nersi olduğunu sölemicem çatlayın Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 geldim arkıdeşim nasılsın bakalım iyisindir umarım al sana seni rahatlatıcak bi manzara nersi olduğunu sölemicem çatlayın vay beeeee çok güzelll yumotee ... çok saol resim için.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır Kopmaz kökler salmaktır oraya Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına İnsan balıklama dalmalı içine hayatın Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 YAŞADIKLARIMDAN ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır Kopmaz kökler salmaktır oraya Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına İnsan balıklama dalmalı içine hayatın Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın Değişmemelisin hiç bir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana bu yaşadıklarımızdan birer öğrendiklerimiz var bencede yaşadınmı büyük yaşayacaksın hayat sunulmuş bir armağandır.. tşk ederim kleo Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 eskiden şuraları karayanlar olurdu.... neredesiniz yahu benmi yoksa yabancılaştım bilemiyorum neyse gitme zamanı geldi herhalde...... kendinize iyi bakın Allaha emanet olun by by gidiyorum tozlu sokaklarda hiç ardıma bakmıyorum çünkü seni görmek bana acı verecek gidiyorum işte son nefesimde ..... bu şiir bana ait bir dakka içerisinde yazdım ...by by Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Kendime mektuplar Cam kırıklarına bastı yalın ayaklarım iki kaşının arasında cehennem azabı hayat değil yaşadıklarım aşk mı sevda mı gecenin karanlığında benden çalınan bakışlarım düşmez mi güneşin izinden gidenlerin yüreğine ya şiir zamanla sevdalanmaz mı kendini söyleyenlere gün yok niye sızı bir benli eyvanlarım kaçan olsa kovalanmaz mı o kalp hırsızının sarılmış mazisine yanlışlıklarım yürek bu kadar dar mı kainatı alırda içine de bu garibi sığdıramaz mı üstü üstüne mi biner hep benim yalnızlıklarım ne zaman tükenecek kendime mektuplarım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Kaancığıma, canım kardeşime; Saklı Kalan günlüğü eksik tutulan güz usulca çekilmiş de kıyıya bütün gürültülerden uzakta eğiriyor suların köpüğünü belli ki duymuyor dağların uğuldayan yalnızlığını bekleyişin ve acıların uğultusudur yalnızlıklar kimi kez kuşatabilir büsbütün doğayı, aşkı ve yaşamı ama kayalıkların karanlıklarına hiç sığar mı bir dağın yalnızlığı bir çiçek bile doldurabilir uçurumların derin oyuklarını oysa o bir çatlaktan fışkırıp bir yangın gibi büyüyendir belli ki duymaktadır kalbinde aşkın saklı yalnızlığını anımsanan ne varsa şimdi biraz acıya dönüktür yüzü ve solgun bir gülümseyiş gibi sararken sessizliği taşır bekleyişin gizinde aşkın saklı yalnızlığını günlüğü eksik tutulan güz eğirirken suların köpüğünü ey alıngan susuşundan, üzünç gibi öfkesinden kan sızan kalbini suların göğsüne bastır duyacaksın kalbimizin atışlarını Ahmet Telli | Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Kaancığıma, canım kardeşime; Saklı Kalan günlüğü eksik tutulan güz usulca çekilmiş de kıyıya bütün gürültülerden uzakta eğiriyor suların köpüğünü belli ki duymuyor dağların uğuldayan yalnızlığını bekleyişin ve acıların uğultusudur yalnızlıklar kimi kez kuşatabilir büsbütün doğayı, aşkı ve yaşamı ama kayalıkların karanlıklarına hiç sığar mı bir dağın yalnızlığı bir çiçek bile doldurabilir uçurumların derin oyuklarını oysa o bir çatlaktan fışkırıp bir yangın gibi büyüyendir belli ki duymaktadır kalbinde aşkın saklı yalnızlığını anımsanan ne varsa şimdi biraz acıya dönüktür yüzü ve solgun bir gülümseyiş gibi sararken sessizliği taşır bekleyişin gizinde aşkın saklı yalnızlığını günlüğü eksik tutulan güz eğirirken suların köpüğünü ey alıngan susuşundan, üzünç gibi öfkesinden kan sızan kalbini suların göğsüne bastır duyacaksın kalbimizin atışlarını Ahmet Telli | tşk ederim gönlüne sağlık ... beni düşünenlerde varmışşş Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Hayatın boyunca en iyiler senin olsun kötüler senden uzak dursun Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Hayatın boyunca en iyiler senin olsun kötüler senden uzak dursun tşk ederim Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 tşk ederim bişey değil... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 bişey değil... melek kapli arkidişim benim .. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.