Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki...çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM KAANCIM.. BANAA İÇTEN ARKİDİŞİMM DİYİŞİN İÇİN.... bende SENİ ÇOK SEVİYORUM MİNECİM Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 bende SENİ ÇOK SEVİYORUM MİNECİM canımmmm... benii çoook mutlu ettinnn... benn de seenii ve süprizlerini çook seviyorummm... ve dee O'nu... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 pişt...bebişşş... ama sen gel şuraya bi sırıt yaffhuu...olmiyi böle kuru kuru...artık surat asmalarından sıyrılsın bedenin de gül şöyle güzelce bir tebessüm et...bebek kalbin ağlasın...ama şımarıklıktan... böyle faani ağlamasın üzülürüm... Sakın ağlama , tanıdık yalnızlık , evvel Allah tanıştık evvelden Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu , bilemezsin al götür kokunu Bebeğim.. Çocuktun hep sen , elinde balonla ... Engel miydim ben ? İğne miydim ? Bir bakmışım ki ben , elmalar düşmüş , tükenmişiz , kepenkler inmiş ... Bebeğim... Ve uğraşmak anlamsız Yüzündeki yabancı Her geçen saniye bana daha yabancı . Ve böyle olmasın bildiğim gibi kal sen Her geçen saniye daha da zorlaşmasın Ve gülümse şimdi gülümse şimdi gülümse şimdi VE gülümse şimdii....... Bebeğim... Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... hırpalandım Istanbul gibi .. Bebeğim ... Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya ... öyleyim. . :) abicim seni ne denli sevdiğimi de çıkarma aklından...sen suratını büzdükçe ben hep böyle yanında biticem tamam mı...haberin olsun...bu cadıdan daha çookk çekiceğin var... hadi bekliyorum bebek kalbinden gelen masum gülücüklerini... bu arada şu yukardaki sözler...tamamiylee sana... seni çokk seviyorumm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 pişt...bebişşş... ama sen gel şuraya bi sırıt yaffhuu...olmiyi böle kuru kuru...artık surat asmalarından sıyrılsın bedenin de gül şöyle güzelce bir tebessüm et...bebek kalbin ağlasın...ama şımarıklıktan... böyle faani ağlamasın üzülürüm... Sakın ağlama , tanıdık yalnızlık , evvel Allah tanıştık evvelden Kokunu bırakma, çok sevdim kokunu , bilemezsin al götür kokunu Bebeğim.. Çocuktun hep sen , elinde balonla ... Engel miydim ben ? İğne miydim ? Bir bakmışım ki ben , elmalar düşmüş , tükenmişiz , kepenkler inmiş ... Bebeğim... Ve uğraşmak anlamsız Yüzündeki yabancı Her geçen saniye bana daha yabancı . Ve böyle olmasın bildiğim gibi kal sen Her geçen saniye daha da zorlaşmasın Ve gülümse şimdi gülümse şimdi gülümse şimdi VE gülümse şimdii....... Bebeğim... Haklıydın hep sen , acılar bedava , mecburduk hep uzaktan bakmaya Çok yorgunum ben , eski bir saat gibi ... hırpalandım Istanbul gibi .. Bebeğim ... Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülürdük ya ... öyleyim. . :) abicim seni ne denli sevdiğimi de çıkarma aklından...sen suratını büzdükçe ben hep böyle yanında biticem tamam mı...haberin olsun...bu cadıdan daha çookk çekiceğin var... hadi bekliyorum bebek kalbinden gelen masum gülücüklerini... bu arada şu yukardaki sözler...tamamiylee sana... seni çokk seviyorumm canıım benim yaa abisi kurban olsun sana bitanem her zaman bir öz abin olacak bunu unutma canım benim.. tatlı cadım tatlıların en tatlısı bitanesi Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 canımmmm... benii çoook mutlu ettinnn... benn de seenii ve süprizlerini çook seviyorummm... ve dee O'nu... mutlu olduysan ne mutlu bana birileri mutlu oldukça bende çok mutlu oluyorum ... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Bizene doğan güneşten Büyüyen buğdaydan bizene Akan sudan bizene Alabildiğine kederliyiz yorgunuz Bize dostluğu öğrettiniz Bize sevmesini öğrettiniz Sevdikse günahlarımız tanrının boynuna Sevilmedkse insanlar utansın............ Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Bizene doğan güneştenBüyüyen buğdaydan bizene Akan sudan bizene Alabildiğine kederliyiz yorgunuz Bize dostluğu öğrettiniz Bize sevmesini öğrettiniz Sevdikse günahlarımız tanrının boynuna Sevilmedkse insanlar utansın............ tşk ederim sana kleopatracım şiirin çok anlamlı çok çok tşk ederimm .. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 tşk ederim sana kleopatracım şiirin çok anlamlı çok çok tşk ederimm .. anı defterlerini keşfettim bişeyler karalamak istedim... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 anı defterlerini keşfettim bişeyler karalamak istedim... yinede tşk ederim .. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 GÜZELDİ... Seninle akşamların karanlığını aramak, Yağmur sonraları toprağa özlem duymak… Yarımdı yaşananlar belki, Tamamlanamadı zamanın sonsuzluğu gibi, Ama yine de güzeldi… Acısını bile çekmek aşkın, Kanamasını izlemek ilişki denen varlığın, Ya da bizsel düşlerdeki hazsız darlığın, Dedim ya, Tümü, tamamı ve hepsi güzeldi… En aç günlerdeki tokluk hissi veren sevgin, Maviye aşkındaki, Denizi sevmendeki heyecanın, Avazın çıktığı kadar susuşun, Fısıltıyla bağrışın, Beni, benden alışın Güzeldi… “Güzele anlam veren yüzün, Kahvenin renk bulduğu gözün, Gidişlerinle büründüğüm hüzün, Beraber yaşadığımız, kışın, yazın, güzün, Güzeldi… Şimdi güzel günleri anıyorum, “Güzeldili cümleler kurup, Güzeli arıyorum, Bulacağımı da biliyorum, Ama nerede, Ne zaman ve nasıl gelir ölüm bilmiyorum… Yaşamak sensiz çekilmezdi, Sen varsan içinde, Cehennem bile güzeldi… Bugün yaşamdan uzaktayım, Geldim işte, yanındayım, “Sen, seninle de sensiz de güzeldi… Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 GÜZELDİ...Seninle akşamların karanlığını aramak, Yağmur sonraları toprağa özlem duymak… Yarımdı yaşananlar belki, Tamamlanamadı zamanın sonsuzluğu gibi, Ama yine de güzeldi… Acısını bile çekmek aşkın, Kanamasını izlemek ilişki denen varlığın, Ya da bizsel düşlerdeki hazsız darlığın, Dedim ya, Tümü, tamamı ve hepsi güzeldi… En aç günlerdeki tokluk hissi veren sevgin, Maviye aşkındaki, Denizi sevmendeki heyecanın, Avazın çıktığı kadar susuşun, Fısıltıyla bağrışın, Beni, benden alışın Güzeldi… “Güzele anlam veren yüzün, Kahvenin renk bulduğu gözün, Gidişlerinle büründüğüm hüzün, Beraber yaşadığımız, kışın, yazın, güzün, Güzeldi… Şimdi güzel günleri anıyorum, “Güzeldili cümleler kurup, Güzeli arıyorum, Bulacağımı da biliyorum, Ama nerede, Ne zaman ve nasıl gelir ölüm bilmiyorum… Yaşamak sensiz çekilmezdi, Sen varsan içinde, Cehennem bile güzeldi… Bugün yaşamdan uzaktayım, Geldim işte, yanındayım, “Sen, seninle de sensiz de güzeldi… mine cim canım benim bu çok güzel bir şiir çok tşk ederim sana .canımm benimm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 bir okadar komik bir okadarda ilginç bir resim ..bazen düşündüren bazende güldüren bir resim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;İyi bir kardeşsin.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 GÜLLER AĞLARDI İÇİMDE Ne zaman ayrılık saati gelse En vazgeçilmez yerinde yaşamın Duysak ayak seslerini akşamın Ve sokaklardan el ayak çekilse Bir ürpertiyle duyarım o zaman Seni çağıran sesi uzaklardan Ne zaman ayrılık saati gelse Bir gariplik çöker içime birden Kalan tek anı gibi bir devirden Durmadan çalınır o gamlı beste Sanki bilir de hazin öykümüzü Bulutlar ağlar, kararır gökyüzü Ne zaman ayrılık saati gelse Bir çaresizliği anlatır gibi Birden değişir gözlerinin rengi Mavi solar, koyulaşır yeşilse Sarınca ruhunu eski bir hüzün Uçar gider pembeliği yüzünün Ne zaman ayrılık saati gelse Uzatsan özlemle dudaklarını Tüm ağaçlar döker yapraklarını Ne çiçek kalır ortada, ne bahçe Sadece uğultusu o rüzgarın Ve bir umut kırıntısı: belki yarın Ne zaman ayrılık saati gelse Bir fırtına çıkmışçasına, büyük İçimizdeki güllerin boynu bükük Bir zaman kalakalırım öylece Neden sonra gittiğini anlarım İçimde güller ağlar, ben ağlarım Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin..Çünkü;İyi bir kardeşsin.. abicim çok çok tşk ederim bende seni çok seviyorum canım abim... GÜLLER AĞLARDI İÇİMDE Ne zaman ayrılık saati gelse En vazgeçilmez yerinde yaşamın Duysak ayak seslerini akşamın Ve sokaklardan el ayak çekilse Bir ürpertiyle duyarım o zaman Seni çağıran sesi uzaklardan Ne zaman ayrılık saati gelse Bir gariplik çöker içime birden Kalan tek anı gibi bir devirden Durmadan çalınır o gamlı beste Sanki bilir de hazin öykümüzü Bulutlar ağlar, kararır gökyüzü Ne zaman ayrılık saati gelse Bir çaresizliği anlatır gibi Birden değişir gözlerinin rengi Mavi solar, koyulaşır yeşilse Sarınca ruhunu eski bir hüzün Uçar gider pembeliği yüzünün Ne zaman ayrılık saati gelse Uzatsan özlemle dudaklarını Tüm ağaçlar döker yapraklarını Ne çiçek kalır ortada, ne bahçe Sadece uğultusu o rüzgarın Ve bir umut kırıntısı: belki yarın Ne zaman ayrılık saati gelse Bir fırtına çıkmışçasına, büyük İçimizdeki güllerin boynu bükük Bir zaman kalakalırım öylece Neden sonra gittiğini anlarım İçimde güller ağlar, ben ağlarım Ümit Yaşar Oğuzcan mine cim senide çok ama çok seviyorum canım benim tşk ederim şiir güzelmiş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 nasılsın kaancım, moralin düzeldimi takma kafana şu meseleleri ya, daha çok gençsin hayatını yaşa, değmiyor hiç bir şey için üzülmeye, önemli olan sensin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 nasılsın kaancım, moralin düzeldimi takma kafana şu meseleleri ya, daha çok gençsin hayatını yaşa, değmiyor hiç bir şey için üzülmeye, önemli olan sensin hiç birşeyi kafama takmıyorum canım ablam sen bitanesin ablacım saol tşk edrim ..iyiki sen varsın .... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 hiç birşeyi kafama takmıyorum canım ablam sen bitanesin ablacım saol tşk edrim ..iyiki sen varsın .... sağol canım kardeşim, sende birtanesin, takmıyorsan çok sevinirim söylediğim gibi önemli olan sensin... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 mine cim senide çok ama çok seviyorum canım benim tşk ederim şiir güzelmiş.. ben de senii çook seviyorumm ince yürekliimm... nasılsın kaancım, moralin düzeldimi takma kafana şu meseleleri ya, daha çok gençsin hayatını yaşa, değmiyor hiç bir şey için üzülmeye, önemli olan sensin yaa ne meselesii.. benn bilmiyomm.. abimm bnm neye üzüldünn sen bakiyimmm.... sebebinn her ne olursa olsunn bakk ablamm ne güsell demişş ÖNEMLİ OLAN SENSİNN... kendinii sakınn üzmeee Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sizleri çok seviyorum bitane ler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 peki ben...peki ben....? ? Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 peki ben...peki ben....? ? senide seviyorum hemde büyükçe kocaman seviyorum TATLI CADI bitanesi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 biliyorum abim...amaç şaka olsun.... bilmez miyim... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 biliyorum abim...amaç şaka olsun.... bilmez miyim... pehehe zorla sevdiriyo bu kızda şaka kız bende şaka yaptım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.