Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Futbol Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Arjantin milli takımının kampına katılmak için Çin’e giden Lionel Messi, yaşadığı pasaport krizi nedeniyle ülkeye 2 saatlik gecikmeyle girdi. Kriz Messi'nin Arjantin yerine İspanyol Pasaportunu kullanması nedeniyle oluştuğu belirtildi.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 61
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

  • Admin

Manşete Çıkan Meksikalı Kadın Futbolcuyla Tanışın

Meksika futbol kulübü Necaxa'nın orta saha oyuncusu Nikkole Teja bu hafta manşetlere çıkıyor. Ancak, sahadaki çalışmasıyla hiçbir ilgisi yok.

Sadece dört gün önce Teja, OnlyFans hesabını resmen açtı.

Teja, Instagram'da "Halkın talebi üzerine... bağlantı biyografimde" dedi.

Teja bu kararı vermeden önce sosyal medyada çeşitli mayo fotoğrafları paylaştı. Şimdi, bu tür resimlerden kar elde etme şansı olacak.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • Admin

Kylian Mbappe, Manchester United, Arsenal ve Real Madrid'i yenmeyi hedefleyen bir kulüple önümüzdeki 10 yıl içinde 1 milyar € (865 milyon £) kazanmasını sağlayacak benzeri görülmemiş bir sözleşme teklifi aldı.

Mbappe, Paris Saint-Germain sözleşmesini 2024'ten 2025'e uzatma seçeneğini etkinleştirmeyeceğini açıklayarak Haziran ayında Avrupa'nın en büyük takımlarından bazılarını alarma geçirdi. forvete önümüzdeki haftalarda tamamen yeni bir sözleşme yapması gerektiğini yoksa satılacağını söyledi.

Carlo Ancelotti'nin Madrid'i, Mbappe'nin bir sonraki hedefi olarak görülüyor. Başkanları Florentino Perez, geçmişte defalarca onu imzalamaya çalıştı ve bu yaz onu almak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek. Perez, Fransa kaptanını İspanya'nın başkenti Karim Benzema'nın mükemmel halefi olarak görüyor.

Ancak Madrid, Mbappe için Premier Lig kulüpleriyle rekabet edebilir. Şeyh Jassim, Man Utd'deki büyük parayı devralmasını tamamlarsa, o zaman Red Devils potansiyel olarak devasa imza için Madrid ile savaşacak paraya sahip olacaktı. PSG, Mbappe'nin fiyat etiketini 200 milyon € (173 milyon £) olarak belirledi.

7 Temmuz'da Mbappe'nin İngiltere'ye taşınması durumunda tercih edeceği yerin Arsenal olacağı ortaya çıktı. The Independent'a göre bunun nedeni, Mikel Arteta'nın Emirates'te yaptıklarından etkilenmesi ve Arsenal'in Prem şampiyonluğunu bir kez daha kazanmasına yardımcı olmanın zorluğundan keyif alacak olması.

İspanyol kaynak Defensa Central'ın son haberine göre PSG, 24 yaşındaki oyuncunun gelecek sezondan önce başka bir kulübe katılmasını önlemek için olağanüstü önlemler almaya hazır.

Mbappe için 'yüzyılın teklifini' hazırladıkları iddia ediliyor. 865 milyon sterlin değerinde 10 yıllık inanılmaz bir sözleşme. Mbappe imzalarsa, tüm zamanların en çok kazanan sporcularından biri olacak.

Rapor, bu süper teklifin PSG'de devam eden 'çaresizliği' gösterdiğini iddia ediyor. Mbappe'yi tutmanın ilk Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaları için çok önemli olacağına inanıyorlar ve bu nedenle onun başka bir Avrupa takımına gitmesini görmekten nefret edecekler.

Devasa PSG teklifi yine de başarısız olabilir

Bu açıkça inanılmaz bir para olsa da, Mbappe'nin anlaşmayı kabul etmesi çok şaşırtıcı olurdu. 10 yıllık bir sözleşme, esasen, başka bir yere transfer olmaya zorlamadan, kariyerinin geri kalanını PSG'ye vermesi anlamına gelir.

Ve Mbappe'nin bir gün Madrid'in tılsımı haline gelerek idolü Cristiano Ronaldo'nun izinden gitmek istediği yaygın olarak biliniyor. Böyle bir hamle, 2018 Dünya Kupası galibinin ilk Ballon d'Or'unu almasına da yardımcı olacaktır. Gerçekten de, ödülün son 13 kazananından 12'si o sırada ya Madrid ya da Barça için oynuyordu.

Görünüşe göre PSG, Mbappe'siz bir hayata hazırlanmak zorunda kalacak. Kısa bir süre önce yerine Harry Kane'i getirmeye çalıştılar, ancak ilerlemelerini küçümsedi ve bunun yerine Tottenham'dan Bayern'e katılmayı umuyor.

Kaynak: TeamTalk

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • Admin

Türk Hakemlerinin Geldiği Nokta Çok Acı - Kural Bilmeyen Hakem

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-2 Yendiği Kadınlar Maçında Hakem kuralı bilmediği için golü geçerli saydı

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • Admin

İngiliz Milyarder, Manchester United'ın Azınlık Hissesini Almak İçin Anlaşma Yaptı

İngiliz milyarder Jim Ratcliffe, ünlü futbol kulübüne borç dahil yaklaşık 6,3 milyar dolar değerinde olan ve bir yılı aşkın satış sürecini sona erdiren bir anlaşmayla Manchester United'ın azınlık hissesini satın almayı kabul etti.

Manchester United, Ratcliffe'in, New York Menkul Kıymetler Borsası'nda listelenen ve en son 20 dolara yakın fiyatla işlem gören Manchester United'ın oy hakkı olmayan hisselerinin %25'ini satın alacağını söyledi. Kulüp Pazar günü yaptığı açıklamada, hisse başına 33 dolar ödeyeceğini söyledi.

RTRMADP_SOCCER-EUROPACONF-NCE-BAS-REPORT

Ayrıca kulübün hakim hissedarı Glazer ailesinin halka açık olmayan oy hakkına sahip hisselerinin %25'ini de aynı fiyata satın alarak en büyük tek hissedar olacak.

Ratcliffe, Ineos petrokimya şirketinin başkanı ve kurucusudur ve Britanya'nın en zengin adamıdır. Kulübün operasyonlarını ve yetenek kazanımını denetleyecek ve Manchester United'ın yaşlanan Old Trafford stadyumunu yenilemek için 300 milyon dolar daha yatırım yapacak.

Glazers işin ticari yönünden sorumlu olmaya devam edecek.

Halen İngiltere Premier Ligi'nin onayını gerektiren nihai anlaşma, hem Manchester United'ın halka açık hissedarlarını hem de taraftar kitlesini hayal kırıklığına uğratma riski taşıyor; en azından Ratcliffe, azınlık mülkiyetinin hisse senedi fiyatlarını yükseltebileceğini ve takımın düşen kaderini tersine çevirebileceğini gösterene kadar. sahada.

Bunun nedeni, kamu hissedarlarının hisselerinin yalnızca bir kısmını Ratcliffe'e satabilmesi, Glazer ailesinin ise oy kontrolü ve ticari gözetimi elinde tutmasıdır.

Ulusal Futbol Ligi'nin Tampa Bay Buccaneers takımının sahipleri olarak bilinen Glazer ailesi, İngiltere Premier Ligi futbol takımının stratejik incelemesinin bir parçası olarak kulübü Kasım 2022'de etkin bir şekilde satışa sundu. Bu hamle, kuşatılmış taraftarların aileye karşı çıktığı ve Glazers'ın ayrılması için düzenli protestolar düzenlediği 20 yıla yakın çalkantılı bir görev süresinin ardından geldi.

Stratejik inceleme sürecinin bir noktasında, Ratcliffe ve Katar İslam Bankası başkanı ve ülkenin eski başbakanının oğlu Şeyh Jassim Bin Hamad al-Thani'nin teklif vermesi nedeniyle birçok yatırımcı kulübün doğrudan satışı üzerine bahis oynuyordu. diğeri açık artırmada.

Ancak sonuçta Ekim ayında Ratcliffe'in azınlık hissesini satın alma teklifi Glazers'ın tercih ettiği teklif olarak ortaya çıktı. Bu, ailenin işin hakim hissedarı olarak işin içinde kalmasına ve Manchester United'ın dünyanın en değerli spor takımı olduğunu iddia etmesine olanak sağladı.

Borç dahil, Ratcliffe'in teklifinin değeri, özel sermaye devi Josh Harris liderliğindeki bir yatırım grubunun, NFL'nin Washington Commanders'ı için Nisan ayında ödemeyi kabul ettiği 6 milyar dolarlık fiyatın üzerinde bulunuyor.

PM-TALKSPORT-Jim-Ratcliffe-and-MUFC.jpg?

ABD'li yatırımcılar İngiliz futbolunda önemli bir rol oynuyor ve en üst ligin geleneksel Büyük Dörtlü takımlarının tümü (Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United) ABD'nin kontrolü altında.

Glazers hâlâ Manchester United'ı kontrol edecek olsa da, Ratcliffe'in yatırımı, eğer aile nihai olarak doğrudan satış yapmaya karar verirse onu güçlü bir konuma getirecek. Ancak konuya aşina olan kişiler, yeni anlaşmanın bunun gerçekleşmesine zemin hazırlayan herhangi bir şart içermediğini söyledi.

Manchester United'ın, 20 İngiliz lig şampiyonluğu rekorunu kazanan hikayeli bir geçmişi var. Ancak 2013'ten bu yana galibiyet alamadı. Geçen yıl oldukça iyi bir performans sergileyerek Premier Lig'i üçüncü sırada tamamladı ancak bu sezon şu anki sekizinci sıradaki yerini korumakta zorlanıyor.

Hayatı boyunca Manchester United taraftarı olduğunu iddia eden Ratcliffe, takımı eski ihtişamına kavuşturmak için profesyonel spor kulüplerinin sahibi olarak edindiği deneyimlere güvenecek. İlgi alanları arasında Fransa'nın en üst kademesindeki OGC Nice futbol takımı, İsviçre'deki FC Lausanne-Sport, Ineos Grenadiers bisiklet takımı, Mercedes Formula 1 yarış arabası takımında hisse ve Büyük Britanya'nın America's Cup yelken takımına yatırım yer alıyor.

Yine de Ratcliffe'in sicili bunun başarı garantisi olmadığını gösteriyor. Bisiklet takımı, Team Ineos olarak ilk sezonundan bu yana Tour de France'ı kazanamadı. Mercedes, Ineos'un satın alınmasından bu yana Formula 1 pilotları şampiyonluğu elde edemedi ve hiçbir İngiliz teknesi Amerika Kupası'nı kazanamadı.

Kaynak: The Wall Street Journal

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Güney Koreli Gazeteci Suudi Arabistan'da oynanması gereken maçın iptali ile ilgili bir açıklama yaptı...

Alıntı

Suudiler gerçekten de hiç yenilmeyen bir adamı yenebileceklerini düşündüler. Onun mirası halkında devam ediyor.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Admin

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) resmen açıkladı: Süper Lig'de Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'ne geçiliyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 20. hafta itibarıyla Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'ne geçileceğini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'nin Süper Lig'in ikinci yarısından itibaren Türkiye'de de kullanılmaya başlanacağını duyurdu.

TFF'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"FIFA Dünya Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey turnuvalarda ve Serie A'da kullanılan Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi, Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısından itibaren Türkiye'de de kullanılmaya başlanacak. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi böylece Avrupa liglerinde İtalya'dan sonra ilk kez Türkiye'de kullanılmış olacak.

20 SÜPER LİG STADYUMUNDA ALTYAPI KURULUMLARI TAMAMLANDI

Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapan stadyumlarda altyapı ve kamera kurulumları tamamlanan, testleri yapılan, TFF VAR Danışmanı Pawel Gill ve MHK yetkilileri ve hakemlerle eğitimleri uygulanan Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi, Süper Lig'in ikinci devresinin başlangıcı olan 20. hafta maçlarından itibaren kullanılmaya başlanacak.  

3 DAKİKAYI BULAN UYGULAMA SÜRESİ SANİYELERE İNDİRİLECEK

Stadyumlarda bulunan kameralar aracılığı ile iskelet sistemlerinin 29 farklı noktasından taranan futbolcuların görüntüleri eş zamanlı şekilde VAR Merkezi'ne ulaştırılacak. Çok kısa sürede taranan görüntü maçın hakemine VAR monitörü aracılığıyla izletilerek maçın hakeminin kısa sürede karar vermesi sağlanacak. Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi tarafından taranan görüntü sayesinde oluşan karar, 3 boyutlu animasyon oluşturularak yayıncı kuruluş aracılığıyla maçı izleyenlere de gösterilecek."

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Admin

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu mücadelelerinde eşleşmeler belli oldu.

İşte Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu eşleşmeleri;

Sivasspor - Konyaspor

Başakşehir - Hatayspor

Gençlerbirliği - Trabzonspor

Antalyaspor - Beşiktaş 

Fatih Karagümrük - Samsunspor

24Erzincanspor - MKE Ankaragücü 

Galatasaray - Bandırmaspor

Fenerbahçe - Gaziantep FK

Son 16 turu maçları 6, 7 ve 8 Şubat tarihlerinde oynanacak ve tek maç üzerinden elemeler yapılacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.