Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 İçime attım ne varsa Anlamaya çalıştım herkesi Aşkı da sevdim kavgayı da Anlatamadım ki Hiç korkmadım çelişkiden Onaylanmayan ilişkiden Ne çoğaldım övgüden Ne azaldım yergiden Hiç korkmadım yasaklardan Korunmadım tuzaklardan Kalktım güvenli kucaklardan Hep denedim bilerek göstermedim Kendimi sakladım görmeyi bilenlere Vitrinime değil iklimime gelenlere Deliyim aslında Allah'ına kadar deliyim Kalbimi vereceğim aslımı görenlere ajda pekkan... söz ve müzik: sezen aksu Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Değer mi hiç? Boş yere küsme düşlerine İnan, O’nun da yanına kalmaz Bırak gitsin üzülme... Hayat sevenlerin yanındadır, Unutma, Gülümse kaderine Yak bütün fotoğrafları, O’na ait bütün eşyaları, Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğmadan unut insafsızı! Kader buluşturdu Kader ayırdı O aşka inanmadı Sil gözyaşlarını Sakın ağlama O kalbinle oynadı Hayat sevenleri korur Ateşe atmaz Gülüm, Sana kıyamadı Yak bütün fotoğrafları, O’na ait bütün eşyaları, Bu gece ümitlerini al koynuna Gün doğamdan unut insafsızı! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Döneceksin Diye Söz Ver Yüksek Sadakat Güneşin ufka değdiği yer Oraya git ama yine gel Döneceksin diye söz ver Böylesi hepsinden güzel Git özlet kendini yine gel Döneceksin diye söz ver Dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan Dinle uzaktan küllerin arasından Madem her şey biter yine başlar yeni baştan Bana ne olur ellerini ver Gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 simdilik bu.. Yuruyorum dus bahcelerinde Gordum dusumden buyuk bahce yok Yuregimin kuslari konmus telgrafin tellerine Nesesi gurbet selamlarindan cok Duruyorum vaktin seherinde Degistirdim takvimleri gece yok Yuregimin kuslari konmus telgrafin tellerine Nes'esi gurbet selamlarindan cok A benim dilsiz dillerim,a benim sessiz ellerim Yakala sacindan tut hayati,cevir yuzune op,op.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yüksek Sadakat - İhtimaller Denizi -------------------------------------------------------------------------------- Sürüklenip gidiyorum, rüzgarının tam önünde, Bir batıp bir çıkıyorum, ihtimaller denizinde. Bırak beni boğulayım, gözlerinin tam içinde, Dibe vurup dağılayım, ihtimaller denizinde. Bırak beni boğulayım, gözlerinin tam içinde, Dibe vurup dağılayım, ihtimaller denizinde. Bırak, bırak, bırak, bıraaak !!! Neredeyim bilmiyorum, her taraf sisler içinde, Ateşim yok yanıyorum, ihtimaller denizinde Bırak beni boğulayım, gözlerinin tam içinde Dibe vurup dağılayım, ihtimaller denizinde Bırak beni boğulayım, gözlerinin tam içinde Dibe vurup dağılayım, ihtimaller denizinde Bırak beni boğulayım, gözlerinin tam içinde Dibe vurup dağılayım, ihtimaller denizinde Bırak, bırak, bırak, bıraaak !!! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Sensizim Senden uzakta Seni düşünüyorum Seni özlüyorum Ve özlemeyi Çok seviyorum Tıpkı bir sabah vakti Yaprak üstündeki çiği Hani seversin de Korkarsın dokunmaya Uzaktan seyretmek yeter Bilirsin Oysa sen benim olmasan da Seviyorum Ve işte bunu hissetmeyi Çok seviyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 her soluğunda.. baştan ayağa.. çek beni içine.. orda kalayım.. bazen aşklar..hep yalan.. dolan.. sonu hep sızı.. hüsran.. geriye kalan..ardından.. yalnızlık olsada.. buna değer.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 seni saklayacağım inan yazdıklarımda,çizdiklerimde şarkılarımda,sözlerimde. sen kalacaksın kimseler bilmeyecek ve kimseler görmeyecek yaşayacaksın gözlerimde.. bir sevgiyi anlamak bir ömür harcamaktır harcayacaksın..harcayacaksın gözlerimi kapayacağım anlayacaksın... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 büyümeyen bir bebeksin.. ninniye alışmışsın.. öldürüp kahrederken.. gülmeye alışmışsın.. bırak bu çocukluğu.. yaşına yakış artık.. uğrunda yandı bir kul.. gerçeğe alış artık.. ra lal la lalalalaaa.. ral lal la la lalalaa.. ..dilimede takıldı şimdi bu şarkı.. Alıntı
Φ darkdeath Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 birdenbire hayatının tümü oldun gecelerine gün gibi doğdun gidersen birgün biri üzülür çoookkk adı lazım deil.. baş harfi beennn.... Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Ferhat Göçer -Yastayım.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 ...sana... Seviyorum seni Ekmeği tuza banıp Banıp yer gibi Geceleyin ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner Çayırları büyürken Büyürken görürüm gülüm Her sabah yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni Seni düşündükçe Gül dikiyorum ellerinin Değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum Dağları gülüm her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Sokaklar geçiyorum sızım hüznüm gölgem benim.. Caddeler aşıyorum gözyaşlarım en sessizliğim.. Asılsız çarelerle yürüyorum işte böyle.. Zamanı geriye çeviririm diye.. Acılar yaşıyorum kavuşmak bedeliyle .. Bekliyor biliyorum az ötemde sessizce.. Adımlarım yaklaştı görüyorum orda işte.. Kayboluverdi yine sokaklar arasında .. Elbet birgün yollar çaresizce tükenip son bulacak.. Zaman işte yeniden başlamış olacak.. İnanırım kalbim onunla sonsuza dek yaşayacak.. Kaybolup gidecek mazide birlikte..... la la la lallallaaaaa.. laaa..lalalala..laaa... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 hayattayken çocuklar konuşmak gerek çocuklar savaş ne demek,hiç durur mu başlarsa kim kazanacak bu hırstan kim ağlayacak sonunda zamanın ruhu terkediver dünyayı kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok yok faydası yok durmanın büyük zorbamız durmalı durana kadar gerçeği haykırmalı paraya,güce,savaşmaya,ölüme doymuyor,doymuyorlar önce gerçekler solar,sonra masum hayatlar kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok TÜM DÜNYA ADINA YAZDIM BU ŞARKIYI.. TÜM DÜNYA ADINA YAZDIM BURAYA... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Bana birşeyler anlat, canım çok sıkılıyor Bana birşeyler anlat anlat, içim içimden geçiyor Yanımdasın susuyorsun, susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım, içimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen kendimi bulacağım Depremler oluyor beynimde dışarıda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar susmuş İçimde ölen biri var Hadi birşeyler söyle, çocuk gözlerim dolsun İçinden git diyorsun, duyuyorum gülüm Gideceğim son olsun Yanımdasın susuyorsun, susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım, içimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen kendimi bulacağım İçimde soluyorsun, iki can var içimde Korkular salıyorsun üstüme korkular heran başka biçimde Depremler oluyor beynimde dışarıda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar susmuş İçimde ölen biri var Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu kalbime Bir de kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyar da insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öyle bir şey Hani eski bir resme bakarken Hani yılları sayarda insan Hani gözleri dolar ya birden İşte öyle bir şey Hani yıldızlar yanıp sönerken Hani bir yıldız kayar ve insan Hani bir telaş duyar ya birden İşte öyle bir şey Hani bir yağmur yağar da bazen Hani gök gürler ya arkasından Hani şimşekler çakar peşinden İşte öyle bir şey... İşte öyle birşey... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Ben yalnız seni severdim, sense kendini.. Hani daha da çekerdim senin derdini Kızgın değilim hiç, inan kırgın değilim. Üzgünüm, koruyamadık aşkın ahengini. Nerelerdesin, neler yaparsın Unuttun mu sahiden, ah sende mi? Kimlesin, nasıl yaşarsın Unuttun mu sahiden, ah sende mi? Aramıza yollar, yabancı kollar, zor yıllar girdi Ümitlerimi, saf sevinçlerimi derken seni kaybettim Bir iki sözle bi kaç şarkıyı adaletsiz yargıyı Bir de bu talihsiz yazgıyı kalbime kaydettim Ben seni taşırım, taa şuramda... Tüketirken iyi kötü fani ömrümü Bir kez sevenlerdenmişim, hiç haberim yokmuş Avutamadım bir daha sensiz gönlümü.. Aramıza yollar, yabancı kollar, zor yıllar girdi Ümitlerimi saf sevinçlerimi derken seni kaybettim Bir iki sözle, bi kaç şarkıyı, adaletsiz yargıyı Bir de bu talihsiz yazgıyı kalbime kaydettim Dinleme yüreğim, kendin kalk son bir kara trene bin Ve sevdayı gördüğün her durakta hiç düşünme in! Aramıza yollar,yabancı kollar, zor yıllar girdi İnanmazsın ama, ben bunu ilk günden beri hissettim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Bir gün gelirde unuturmuş insan En sevdigi hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni beni unutma, Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni beni unutma, O saatlerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de raslasa Beni unutma Hala duruyorsa yeşil elbisen Onu bir gün yalnız benim için giy Saksıdaki pembe karanfilde çiğ Ve bahçende yorgun bir kuş görürsen Beni unutma Büyük acılara tutuştuğum gün Çok uzaklarda olsan yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur Tanrıya kavustuğum gün Beni unutma, beni unutma Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 bu aralar bu şarkı anlatıyor.. Bana birşeyler anlat, canım çok sıkılıyor Bana birşeyler anlat anlat, içim içimden geçiyor Yanımdasın susuyorsun, susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım, içimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen kendimi bulacağım Depremler oluyor beynimde dışarıda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar susmuş İçimde ölen biri var Hadi birşeyler söyle, çocuk gözlerim dolsun İçinden git diyorsun, duyuyorum gülüm Gideceğim son olsun Yanımdasın susuyorsun, susuyor konuşmuyorsun Bakıyor görmüyorsun Dokunsan donacağım, içimde intihar korkusu var Bir gülsen ağlayacağım bir gülsen kendimi bulacağım İçimde soluyorsun, iki can var içimde Korkular salıyorsun üstüme korkular heran başka biçimde Depremler oluyor beynimde dışarıda siren sesi var Her yanımda susmuş insanlar susmuş İçimde ölen biri var Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 bir sır gibi saklarım seni.. bir yemin.. bir gizli düş gibi.. ben bu yükü taşırım.. sen git.. git.. acılanma.. sen ağlama.. dayanamam.. ağlama gözbebeğim.. sana kıyamam.. al yüreğim.. senin olsun.. bu yürek bende kalırsa.. taşıyamam.. ra la la laaaa.. ra lal lala laaaaa.. Alıntı
Φ assolist Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 gelinim kenan doğulu Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Yıllar sonrada bir hazan sabahında Sessizce uyanırsam yüreğimde olacaksın İşte o an nerelerden duyacaksın Vakit çok geç,bitmiş olacak Beni nerden bulacaksın Bir defa kaybedersem Belki bir daha bulamam Seni şimdi istiyorum,yıllar sonra duyamam Nerdesin sen sabahım,en yürekten dualarım Biliyorum doğacaksın,umudusun sen bahtımın Ortasında kalbimin,bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Yıllar geçti,yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim Ve bugün hala tepiniyorsa şuranda yüreciğin Daha da yolun var demektir Koş yeni yıllara,yeni yollara Ben seni hep beklerim Kadınım; Nice yıllara Ve yıllar sonrada uyanırsam bir hazan sabahında Bir şarkı daha yazacağım sana offfff offfffffff kıraç Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 tüm dipte olanlara...benim gibi...daha da dip olmadığına göre...güzel haber dostlar ...yükselişimiz yakındır Kara duman çıktı raydan Asılıdır eleğim Ben acıyı sende tattım Yarımcadır yüreğim Yağmurlarım yağmaz oldu düşlerim kurudu Çatladı topraklarım ekinim soldu Dipteyim Sondayım Depresyondayım Yalvarırım gel de kurtar Beni tanımla cümleler içinde kullan Yepyeni anlamlara sal... Söz: Mehmet Esen - Feridun Düzağaç Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 beni şimdi hangi şarkı iyi anlatır biliyormusunuz... bir taş attım pencereye tık dedi.. annesi çıktı kızım evde yok dedi.. vay..vay.. inanmazsan çık yukarı bak dedi.. armut dalda kız balkonda sallanır.. vay..vay.. şeker de yemiş dudakları ballanır.. vay..vay.. yatılır mı arap kızı yatılırmı.. vay..vay.. senin için onbeş sene yatılırmı....(gerekirse yatarız... ) vay..vay.. rakıyıda şaraba katalım mı.. vay..vay.. ---nasıl çıktıkmı yukarıya.. ..... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Yine de sen bilirsin Gideceksen dur demem Sen bunlara lâyıksın Ben yüzüne söylerim Şimdi gülüyorsun Söz dinlemiyorsun Haklı değilsin aşkım Böyle gitmeyecek Şimdi gülüyorsun Boşa dönüyorsun Haklı değilsin aşkım Böyle gitmeyecek 32 kısım tekmili birden gelsede korkmuyorum Karlar buzlar erise ateşim var yine de sönmüyorum Cennetin ırmakları senin olsun ben ilgilenmiyorum Tahammülüm yok kimselere ben o sözü bilmiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.