Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 karpuz getırın de kesek havalar da cok sıcak sole agzımız tatlansın tatlı yıyek tatlı konusak Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 karpuzlar senden olsun havalar da güzel olsun tatlandıkça bil ki ağzımız bülbül kesilir aşıklarımız aşığın sözüne ne gerek bir damla ab-ı hayat gerek söz söyleyenler elbet manasını bilse gerek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Manasız sözden Kem bakışlı gözden Çürük çarık özden Kaçacaksın arkadaşım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 sürmene başlarında vardır sarı çiçekler bakalum bu akşamda aşıklar ne diyecekler.... bu zamane kızları pantolonları dardan vallahi fayda yoktur ince pantolonlu yardan.... Havalar çok isindi oy Çetin geçeyir yazlar gömülmüşler sulara serinleniyor kızlar.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Sıcaklarda fazla dolanma Güneş geçer kafana oyalanma Aşık Erbay almış sazı yine Döktürüyor nameleri peşi peşine Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 dökülen yarin zülfü olsun açılan yara senden olsun sıcak geçerse de başına doktorun manidar olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Yarin zülfü dökülürmü Sık dikilen sökülürmü Söyle bana ey yar Dert çekmekle çökülürmü (yıpranmak anlamında:)) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Çeken bilir derdin tadını Var ise gönülden ağlatanı Hasret ipi ile örülen yollarda Anlarsın acıyı, tek başına kaldığında Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 teklik sadece bir Allah a mahsus Yalınızlık bir da bir ona mahsus aşkı olanın içindedir yaresi de yaride böyle yaşamak da aşığa mahsus Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Bizum eve misafir natalia'yı davet ettum natalia gelecek diye Kapiyi genişlettum........ Sürmenenun yuzunden oy Duştum karakollara ben yarimun yüzünden kaldum istanbullara.... Benum sedat abiyim oy Kurban olayim sağa Sen benum abiyimsun Rehber olmisun bağa.... Ekiz çaliş dersune Çalişkan aru gibi ustan seni sever kiz Kendi kardeşi gibi....(çekirgelerime...) Ekiz sağa bagirdum da Çenem yoruldi çenem Duydumki yaşlanmisun Olasun benum nenem........ (natalia) yağmur yağmur diyirum yağmur beni duymayir O attuğun türkiler Birbirine uymayir.... Yüni çok güzel olur oy Koyunun karasunun Acap merhemi varmi Yureğun yarasunun..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Ekiz çaliş dersune Çalişkan aru gibi ustan seni sever kiz Kendi kardeşi gibi....(çekirgelerime...) cekirgelerinde seni seviyor kendi abimiz gibi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 değişmiş avataruni benzemiş daldaki güle gülsünün yemekleri doymuyor ödüllere..... ekız senda olmasan kim yedirecek beni her yemek yapişumde haturlarum ben seni.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 uyku çöktü gözlereeeee gıtmek gerek aman aman şeşbeş oldummm saat bir olmuş nıdekk mudurum vay vay oyacak beni ay ay uyuyacam derste gene amaneyyy çocuklara olacam kalayyy Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 habu deduklerunden ben bişe anlamadum kusura bakma sedelina hiç güzel yazamadun.... habu yeşil rizeli çalumlidur çalumli sanki manken gibi pekde bir alumli..... konuşmayi çok sever suyundandur suyundan sana selam ederum komşin trabzondan.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Aman yat sedoşcum uyuman gerek Uyuyamazsan şayet uyku hapı verek Gloria'da vardır isteyelim hadi Geç oldu artık döşekleri serek.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 bak aşıklar bensiz atışır olmuş sedalinanın da uykusu gelmiş anlamaz erbay onun bir dediğin anlaşılacak gibi de değil zaten Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 ne yatması bu saatte gun yeni başladı herhalde aman bunlar da tavuk mu ne yatanı banlarım ona göre Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Ban seni iyi sardı Banlayanlar zaten vardı Ben seni korumuştum oysa Besleyince göz oyan kargaydı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 ne yatması bu saattegun yeni başladı herhalde aman bunlar da tavuk mu ne yatanı banlarım ona göre yatmazsam olurum başa bela bu saaten sonra akıl kalmadı başta mesajını aldım glorıa uykumu kaçırmaz o da (gıs ne güzel yazmışsın manı değil bani olmuş) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 bana bak sedelina akşam boşa mı konustuk öyle yatma dedim yatmayacaksın ha şöyle yatarsan bi daha banlarım ona göre Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 bak aşıklar bensiz atışır olmuş sedalinanın da uykusu gelmiş anlamaz erbay onun bir dediğin anlaşılacak gibi de değil zaten üstteki seni anlaşılmaz gördum bugün.uyku sarhoşu yanlış topık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 ne şaşırması aç gözlerini sedalina istersen git önce bir yüzünü yıka değil mi ki bu topic aşıkla atışıyor aşık dediğin siirle cevap veriyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gloria banlama bi be.. Sedoş yatma kız sende Manidar eski manilerin nerde Maniler dolaşıyor yerde.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 ne şaşırması aç gözlerini sedalinaistersen git önce bir yüzünü yıka değil mi ki bu topic aşıkla atışıyor aşık dediğin siirle cevap veriyor anlamadım bi daha anlatırmısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Araya girip duruyorum Ayrık otu oluyorum YAzmayayım bari ben Şansımı zorluyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.