Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Basketbol Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

2024 EuroLeague Playoff'ları Çarşamba gecesi iki 5. maçla sona erdi ve bu maçlarda geri kalan Final Four katılımcıları açıklandı.

Fenerbahce Beko İstanbul ve Olympiacos Piraeus, 3-2'lik seri galibiyetleri elde etti ve 5. maçlarını deplasmanda kazanarak tarih yazdı. Daha önce hiçbir takım bunu yapmamıştı.

Bu arada Real Madrid, Baskonia'yı mağlup etti ve Panathinaikos AKTOR Athens, Maccabi'yi beş maçta mağlup etti.

Yaklaşan yarı finaller, Real'in Olympiacos ile karşı karşıya geleceği ve Panathinaikos'un da Fenerbahce ile karşılaşacağı yoğun mücadeleler vaat ediyor. Hangi takımın doğrudan finale yükseleceğini tek bir oyun belirleyecek.

2024 Final Four'unun 24 Mayıs - 26 Mayıs tarihleri arasında Almanya'nın Berlin kentindeki Mercedes-Benz Arena'da yapılması planlanıyor.

Yarı finaller 24 Mayıs Cuma günü oynanacak ve maç saatleri 18:00 ve 21:00 CEST olacak. Pazar günü heyecan, TSİ 17:00'deki Üçüncülük Maçıyla devam edecek ve ardından üç saat sonra Şampiyonluk Maçı başlayacak.

Final Four'a kalan takımlar

  1. Fenerbahce Beko İstanbul
  2. Olympiacos Piraeus
  3. Panathinaikos AKTOR Athens
  4. Maccabi Tel Aviv
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 708
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

  • Admin

    709

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

  • Admin

Shaquille O'Neal'in eski karısı onu hiçbir zaman 'gerçekten' sevmediğini yazdı. Nasıl cevap verdi

Shaquille O'Neal, eski karısı Shaunie Henderson'ın anısına yanıt veriyor gibi göründü. İçinde onu hiçbir zaman "gerçekten" sevmemiş olabileceğini yazdı.

Henderson, yeni anı kitabı "Yenilmez: Kuralları Değiştirmek ve Kendi Şartlarımla Kazanmak" adlı yeni anı kitabında, sadakatsizlikle boğuşan eski Los Angeles Laker'la olan evliliğini anlattı.

Eski çift 2002'den 2011'e kadar evliydi.

Henderson, samimi kitabında şöyle yazmıştı: "Geriye dönüp baktığımda, o adama gerçekten aşık olup olmadığımı bilmiyorum ama birlikte aile kurduğum adamla evlenme fikrine aşıktım." 7 Mayıs'ta yayınlandı.

Eski "Basketbol Eşleri" yıldızı, zengin NBA yıldızıyla olan ilişkisinin, "binlerce kadının kendisini ona atması" nedeniyle sonuçta gerginleştiğini ekledi.
O'Neal, 2011 tarihli "Shaq Uncut: My Story" adlı anı kitabında Henderson'ı aldattığını itiraf etti.

Aralık 2022'de eski basketbol yıldızı E'ye şunları söyledi! Henderson'la evliliğinin başarısız olmasından dolayı pişman olduğu haberi. Sporcu, "Bir şeyi elde edene kadar ne kadar iyi bir şey elde ettiğinizi bilemezsiniz" dedi. “76.000 metrekarelik bir evin olduğundan ve içinde kimsenin olmadığından bahsetmiştim. Hepsi benim hatamdı.

"Doğru olanı yapmadım" diye ekledi, "ve kesinlikle bedelini ödedim."

Henderson anılarında boşandıktan sonra sadakatsizliğini tartıştıklarını söyledi.

“Boşanmamızdan birkaç yıl sonra çok dürüst ve tatmin edici bir konuşma yaptık. Sadakatsizliğinden bahsetti ve şöyle dedi: 'Çılgınca olan şey, aldatmanın egoyu körüklemesiydi. Kızla ilgili bile değildi. Bu benim birine aşık olmam ya da ona karşı hisler beslememle ilgili değildi. Bu, yanına kâr kalmakla ilgiliydi.' Bunun, başka bir kız, sonra başka bir kız ve sonra başka bir kız elde etmekle ilgili olduğunu söyledi. Fetihle ilgiliydi. Bunun hiçbir şekilde davranışını haklı çıkarmadığını biliyordu ama bu konudaki dürüstlüğünü takdir ettim" diye yazdı.

Henderson'ın kitabının yayınlanmasının ertesi günü, 52 yaşındaki O'Neal, Instagram'da yanıt verdi.

“Anlıyorum… Ben de kendime aşık olmazdım. Hepinize en iyisini diliyorum… Sevgiler, Shaq” diye yazdı.

O'Neal, başlığına şunu ekledi: "Bana güvenin, anlıyorum."

TODAY.com yorum almak için O'Neal'e ulaştı.

Eski çiftin büyük oğlu, basketbol yıldızı Shaqir O'Neal, yaşlı O'Neal'in Instagram gönderisine yaptığı yorumda "İkizini sevdiğimi biliyorsun" yazarak babasına desteğini gösterdi.

Hayranlar, basketbol efsanesinin eski karısının itirafına gösterdiği anlayışlı tepkiyi ve geçmişteki hareketlerini "sahiplenmesini" alkışladıkları yorumunu yaptı.

Bir tanesi "Bu çok olgun bir davranış" diye yazdı.

Bir başkası, "Sorumluluğu sevmeliyim" dedi.

“Yanıt hoşuma gitti, yetişkin adam. Huzur içinde olduğunun bir işareti," diye ekledi bir başkası.

Birlikte geçirdikleri süre boyunca çift, oğulları Shareef ve Shaqir ile kızları Amirah ve Me'arah olmak üzere dört çocuğu ağırladı.

Henderson aynı zamanda daha önceki bir ilişkisinden Myles adında büyük bir oğlun annesiyken, O'Neal'in eski kız arkadaşı Arnetta Yardbourgh ile Taahirah adında büyük bir kızı paylaşıyor.

Henderson, 2022'de Teksas merkezli papaz Keion Henderson ile evlendi.

Kaynak: MSNBC

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Minnesota Timberwolves'tan Karl Anthony Towns hangi NBA ödülünü kazandı?

Timberwolves'un geçirdiği sezon ve şu anda bulundukları yer göz önüne alındığında, yani NBA Playoff'larında savunma şampiyonu Denver Nuggets'a 2-0 önde oldukları göz önüne alındığında, hem takımın hem de bireysel oyuncuların sahadaki başarılarına odaklanmak kolay olurdu. . Öte yandan takımın ortadaki asıl adamı, saha dışında da başardığı şeylere dikkat çekiyor ve haklı olarak da öyle.

Karl-Anthony Towns Sosyal Adalet Şampiyonu ödülünü aldı

NBA'den Perşembe günü yapılan duyuruya göre, Minnesota Timberwolves'un orta forveti Karl-Anthony Towns, 2023-24 NBA Sosyal Adalet Şampiyonu seçildi ve bu amaçla saha dışındaki savunuculuk çabaları nedeniyle Kareem Abdul-Jabbar Ödülünü alacak. . Bilmiyorsanız Towns, adalet ve eğitim sistemiyle ilgili konuların, özellikle de daha önce hapsedilmiş kişilere tanınan oy haklarının ateşli bir destekçisi olmuştur. Bu amaçla, 28 yaşındaki oyuncu anlaşılır bir şekilde Minnesota eyaletinin Oyların Yeniden Yenilenmesi yasasını (Meclis Dosyası 28) sıkı bir şekilde destekliyordu; bu tasarı, daha önce oy kullanan binlerce vatandaşa oy kullanma hakkını geri veren ve o zamandan bu yana kabul edilen bir yasaydı. ceza adaleti sisteminde hapsedildi. H.F.28, 2023 yılının Mart ayında yasalaştı ve daha sonra aynı yılın Temmuz ayında uygulamaya konuldu.

Tasarının daha önce hapsedilmiş veya şu anda şartlı tahliyede olan 55.000'den fazla Minnesota vatandaşını etkilediği anlaşılıyor. Ancak Towns'ın çabaları bununla bitmedi. Nitekim Dominik asıllı Amerikalı, dijital dönüşümün adalet sistemindeki etkisini daha yakından inceleyen "Forgiving Johnny" adlı belgesel filmin yapımcılığını üstlenmiş, hatta Ava DuVernay'ın "Origin" filminin finansmanını da sağlamıştı. Towns şu anda Ulusal Basketbol Sosyal Adalet Koalisyonu'nun (NBSJC) yönetim kurulunda da yer alıyor.

NBA komiser yardımcısı ve baş operasyon sorumlusu Mark Tatum, yaptığı açıklamada, "Karl-Anthony Towns, yalnızca geçen yıl değil, tüm kariyeri boyunca yaptığı muazzam savunuculuk çalışmaları aracılığıyla sosyal adaleti ilerletmeye derin bir bağlılık gösterdi" dedi. "İster Minnesota'da Oyların Geri Getirilmesi Yasası'nın kabulü, ister 'Affedici Johnny' belgeseli olsun, ister Koalisyonla devam eden çalışmaları olsun, Karl'ın çabaları Minnesota ve ötesindeki binlerce kişinin hayatı üzerinde gerçek bir etki yarattı."

Ödülün kriterlerine gelince, Kareem Abdul-Jabbar Sosyal Adalet Şampiyonu Ödülü'nün kazananı, Abdul-Jabbar'ın da dahil olduğu bir seçim komitesi tarafından belirleniyor. Merak ediyorsanız ödül, kariyeri boyunca gerçekleştirdiği muazzam savunuculuk nedeniyle adını Lakers efsanesinden alıyor.

Abdul-Jabbar, bu işe dahil olmasına neden olan çeşitli nedenler arasında belki de en çok Dr. Martin Luther King Jr. ve Malcolm X'e düzenlenen suikastları protesto etmek amacıyla 1968 Olimpiyatlarını boykot etmesiyle tanınıyordu. Bu yılki ödülün diğer finalistleri arasında Miami Heat'ten Bam Adebayo, New Orleans Pelicans guardı CJ McCollum, Oklahoma City Thunder'dan Lindy Waters III ve LA Clippers guardı Russell Westbrook.

Kaynak: AS USA

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

NBA Playoffları: Nikola Jokic dahil Cuma gününün en büyük 10 kazananı ve kaybedeni

NBA Playoffları Konferans Yarı Finalleri Cuma gecesi dört takımın mücadelesiyle devam etti; bunlardan ikisi 2024 sonrası sezonda henüz maç kaybetmemişti. Bu galibiyet serisi, Knicks ve Timberwolves'un mağlubiyetlerinin ardından sona erdi.

Yalnızca iki takım galip gelebilirken, bazı oyuncular hem iyi hem de kötü olarak diğerlerinden daha fazla öne çıktı. En büyük kazananlar ve kaybedenler kimlerdi?

Kazanan: Donte DiVincenzo

Donte DiVincenzo çoğu zaman sahadaki en iyi oyuncu gibi görünüyordu. Uzaktan 7/11 atış yaparak bir atış kliniği kurdu. Antrenör Thibodeau'nun en güvendiği oyuncusuydu ve 44 dakika boyunca maç rekoru kırdı ama aynı zamanda Haliburton'u 35 sayıyla skor liderliğine taşıdı. Riskler göz önüne alındığında bu, keskin nişancının kariyerindeki en iyi maçtı ancak Knicks'i zafere ulaştırmak için yeterli değildi.

Kaybeden: Jalen Brunson

Jalen Brunson'un geceye katılmasının şüpheli olduğunu biliyoruz ve bu zorluğa göğüs gerdiği için övgüyü hak ediyor. Hala 38 dakika oynamasına rağmen aksadığı açık. Brunson, Knicks'in seriyi 3-0 önde bitirebileceği bir gecede sadece %38 şut atarken beş top kaybı yaparak mücadele etti. Artık Pacers oldukça canlı.

Kazanan: Tyrese Haliburton

Oyuna gelen konuşmaların çoğu, Tyrese Haliburton'un Ocak ayında diz arkası sakatlığından bu yana aynı elit haline benzemediğiyle ilgiliydi. Cuma günü herhangi bir pas görmedik. Haliburton alev silahına geri döndü ve şutlarının %53,8'ini kullanarak sadece iki top kaybı yaparak 35 sayı topladı. Eğer bunu devam ettirebilirse Pacers hâlâ çok ses getirebilir.

Kaybeden: Tom Thibodeau

Tom Thibodeau sıkı bir rotasyona sahip olmasıyla tanınıyor ve en güvendiği oyuncularına ağır dakikalar yaşatmaktan korkmuyor. Ancak Thibs'in biraz kendini tuttuğunu gördük; Josh Hart 2. maçta 48 dakikanın tamamını oynadıktan sonra nefes almak için dört dakikaya bile sahip oldu. Yine de Knicks'in ilk beş oyuncularından dördü 38 dakika veya daha fazla süre oynadı. Brunson zaten perişan durumda ve Anunoby 4. maçı kaçıracak. Thibodeau hangi noktada yıldızlarının iş yükünü azaltmayı deneyecek?

Kazanan: Indiana Pacers taraftarları

Indiana Pacers taraftarları, takımlarının NBA'de gol atma ve Doğu Konferansı Yarı Finallerine ulaşma konusunda lider olduğunu gördükleri büyülü bir sezondan keyif aldılar. Ancak seride 3-0 geriye düşmeleri halinde fiilen elenme riskiyle karşı karşıyaydılar, zira hiçbir takım böyle bir açığın üstesinden gelemedi. Andrew Nembhard'ın 31 metrelik inanılmaz maç kazandıran şutu Indiana'nın umutlarını canlı tutuyor ama bu aynı zamanda Pacers'ın 2014'ten bu yana ilk turu aşan ilk play-off galibiyeti. Bu Pacers hayranlarının uzun süre hatırlayacağı bir şey ama umarım bu sadece başlangıçtır .

Kaybeden: Minnesota Timberwolves'un momentumu

Cuma günkü mağlubiyete kadar Timberwolves, Suns'ı mağlup edip Denver deplasmanında 2-0'lık seri üstünlüğü elde ettikten sonra 2024 NBA Playoff'larında mükemmel bir rekora sahipti. Ancak Timberwolves, Target Center'da 20 yıldır bu büyüklükte bir play-off maçı görmemiş enerjik bir taraftarın önünde oynamasına rağmen bunu başaramadı. 4. Oyunun neleri beklediğini göreceğiz.

Kazanan: Jamal Murray

Jamal Murray sinir bozucu bir 2. Maç geçirdi, hatta yere havlu ve ısı paketi atarak %16 şut atarken 100 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Bu sefer buz gibi soğuktu ve 24 sayıyla yeni bir seri rekoru kırarak, galibiyete çaresizce ihtiyaç duyan Nuggets takımının gidişatını belirledi.

Kaybeden: Rudy Gobert, Timberwolves savunması

Timberwolves normal sezonda NBA'in en iyi savunmasına sahip olabilir ama bu gece onların en iyi savunmasını göremedik. Rudy Gobert büyük bir etki yaratmadı, çünkü Nuggets çevreden ıskalayamadı ve 14 üçlükle %48 şut çekti. Gobert sayı almak için orada değil, ancak Wolves'un aklındaki şey blok veya top çalma olmadan altı sayı ve dört ribaund değildi.

Kazanan: Nikola Jokic

Jokic, 24 sayı ve 14 ribaundluk performansıyla triple-double'dan asist yaptı ama en önemlisi, Nuggets, ivme kazandıran önemli bir galibiyetle seri umutlarını canlı tuttu. Jokic ayrıca sahanın her iki ucunda da hikayeyi kontrol etmek için üç top çalma ve üç blok aldı. Eğer Jokic bunu 4. Maçta tekrar yapabilir ve yardımcı oyuncu kadrosundan aynı performansı alabilirse, Nuggets başka bir tura hazır olabilir.

Kaybeden: Anthony Edwards

Timberwolves bu sezon sonrası ilk kez 100 sayının altında kaldı ve biz de suçu onların süperstarına yüklüyoruz. Anthony Edwards play-off'larda muhteşem bir performans gösterdi ancak 3. maçta aynı büyüyü yeniden yaratmayı başaramadı. Güçlü bir gece geçirdi, 8/15 şut atarak 6 ribaund ve 5 asistle 19 sayı kaydetti. ama Wolves'un çok daha fazlasına ihtiyacı vardı.

Kaynak: SportsNaut

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Bugünkü NBA Playoffs Maçları

Thunder: 101 - Mavericks: 105 Seride Dallas Mavericks 2-1 öne geçti

Celtics: 106 - Cavaliers: 93 - Seride durum 2-1 Boston Celtics

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

2024 NBA Draft Lotosunu Atlanta Hawks kazandı

Atlanta Hawks, Chicago'daki McCormick Place Convention Center'da düzenlenen State Farm tarafından sunulan 2024 NBA Draft Çekilişini kazandı.

Hawks, State Farm tarafından sunulan ve 26 Haziran Çarşamba (Birinci Tur) Brooklyn, N.Y.'deki Barclays Center'da ve 27 Haziran Perşembe (İkinci Tur) ESPN'in Seaport Bölgesi'nde gerçekleştirilecek olan NBA Draftı 2024'te ilk genel seçime sahip olacak. New York'taki stüdyolar.

State Farm tarafından sunulan 2024 NBA Draft Çekilişinin sonuçları aşağıdadır:

  1. Atlanta'nın
  2. Washington
  3. Houston
  4. San antonio
  5. Detroit
  6. Charlotte
  7. Portland
  8. San antonio
  9. Memphis
  10. Utah
  11. Chicago
  12. Oklahoma City
  13. Sacramento
  14. Portland

Hawks, Doğu Konferansı'nı 36-46'lık skorla 10. sırada tamamladıktan sonra sadece %3'lük şansa rağmen büyük ikramiyeyi kazandı. Normal sezonun son altı maçını kaybettiler ve So-Fi Play-In Turnuvasının ilk turunda Chicago Bulls'a yenildiler.

Komiser yardımcısı Mark Tatum, Hawks'ı kazanan olarak açıkladığında kulaktan kulağa sırıtan genel menajer Landry Fields, "Bu bir şoktu" dedi. “10 ile 12 arasında bizim olmadığımızı ilk gördüğümde bu bizi ilk dörde soktu. Tamam, bu konuda gerçek bir şansımız var gibiydim. Biraz sürpriz ama çok heyecan var."

Fields 1 numaralı seçimle inşa edilebilir, ancak geçen yıl San Antonio'nun bariz seçimi Victor Wembanyama'nın ardından kimin ilk seçileceği belli değil.

Washington ve Detroit %14 ile ilk sırayı alma şansına sahiplerdi. Yalnızca dört takım piyangoyu Atlanta'dan daha düşük oranlarla kazandı; en büyük uzak ihtimal 1993'te %1,52 ile Orlando'ydu. Magic, Golden State ile gişe rekorları kıran bir draft gece takası düzenledi ve hakları Chris Webber'ın haklarını Warriors'a gönderdi. Penny Hardaway ve gelecekteki üç ilk tur seçimi.

San Antonio geçen yıl Wembanyama'ya nesilden nesile bir oyuncu kazandırdı. Daha önce David Robinson ve Tim Duncan'ı genel sıralamada 1 numara olarak seçen takım, bir sonraki harika uzununu kazandı ve Fransız'ın yaptığı tek şey, NBA tarihindeki en iyi çaylak sezonlarından birinde yer almak oldu.

Kaynak: NBA

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

NBA Taraftarları Nuggets-Timberwolves 4. Maçının Ardından Timberwolves oyuncusu Rudy Gobert'e tepkilerini gösteriyor

Pazar gecesi, Denver Nuggets, NBA Playoffları Batı Konferansı Yarı Finalleri 4. maçında Minnesota Timberwolves'u 115-107 mağlup ederek seriyi ikişer ikişer tamamladı.

Nikola Jokic MVP seviyesinde oynadı ve 26 şutun 15'inde 35 sayı, 7 ribaund ve 7 asist kaydetti. Anthony Edwards, Timberwolves adına elinden gelen her şeyi yaptı ve 25 şutun 16'sında 44 sayı kaydetti.

Çocuğunun doğumu nedeniyle yokluğundan döndüğünden beri Rudy Gobert Minnesota için çok büyük bir faktör olmadı. Wolves, geri döndüğünden beri evinde oynadığı iki maçı da kaybetti.

NBA taraftarları, Gobert'i oynarken Timberwolves'u daha da kötü hale getirdiği için sosyal medyada kızdırıyor.

"Kendimi Rudy Gobert'in hücumunu izlemeye zorluyorum"

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Anthony Edwards, Tarihi NBA Playoff İstatistiklerinde LeBron James ve Kevin Durant'i Geçti

Minnesota Timberwolves'un yıldızı Anthony Edwards, ClutchPoints on X'e göre 22 yaşında veya daha genç yaşta en fazla 40+ sayı alan ikinci play-off maçında Kevin Durant, LeBron James ve Amar'e Stoudemire'ı geçti.

Bu çok spesifik bir kategori olabilir ancak Edwards'ın 2024 NBA play-off'larında nasıl bir oyuncuya dönüştüğünü gösteriyor. Mart ayı boyunca dominanttı ve NBA'deki en iyi oyunculardan biri olduğunu kanıtladı.

James ve Durant'i herhangi bir kategoride geçmek büyük övgü gerektirmeli. Edwards şimdi maçın en iyi golcülerinden biri olan Luka Doncic'e bakıyor.

Edwrads'ın sezon sonu başarısına rağmen Timberwolves'un sırtı duvara dayalı. İkinci tur serisinde 2-2 berabere kaldılar ve savunma şampiyonu Nuggets'ı devirmek için Denver'a geri döndüler.

Edwards takımı sırtına yükleyip 5. maçta hayati bir galibiyet almayı hedefliyor.

Serideki bir sonraki maç, Batı Konferansı Finallerine kimin geçeceğinin gerçek bir göstergesi olacak.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

NBA takımlarının 2024 NBA Finallerini kazanma olasılıklarına göre sıralanması

Larry O'Brien Kupası yarışı devam ederken sekiz NBA play-off takımı ikinci turda kaldı.

İkinci tur serilerinin birçoğu ilk dört maçta bile berabere kaldı ve sekiz takımın tamamı hâlâ NBA Finallerine katılma noktasında.

BetMGM'nin son oranlarına göre yetenekli Boston Celtics, NBA Finallerini kazanma şansı açısından diğer yedi takımın açık ara önünde yer alıyor. Normal sezonu 60'tan fazla galibiyetle tamamlayan ve maç başına 20 sayıdan fazla ortalamaya sahip üç oyuncuya sahip olan tek takım onlardı (Jayson Tatum, Jaylen Brown ve Kristaps Porzingis).

Kalan sekiz play-off takımının 2024 NBA Finallerini kazanma olasılıkları açısından sıralaması şöyle:


NBA güç sıralaması: NBA Finallerini kazanma oranlarına göre son sekiz play-off takımı

1.Boston Celtics (-125)

Celtics, mükemmel bir normal sezonun ardından NBA Finallerini kazanmanın büyük ihtimalle favorisi. Boston, Miami Heat'e karşı ilk serisini beş maçta kazandı ve ikinci turda Cleveland Cavaliers'ı 2-1 mağlup etti. Eğer Celtics 1. ve 3. maçlardaki seviyesinde oynamaya devam edebilirse ve Porzingis'i Konferans Finallerinde geri alabilirse, NBA Finalleri galibiyetine çok yakın olabilir.

2.Denver Nuggets'ı (+375)

Son şampiyonlar, Timberwolves'un ikinci tura başlamak için kendi sahalarında 2-0'lık seri geriden düşmesinin ardından senaryoyu değiştirdi. Nuggets, Minnesota'da her iki maçı da kazandıktan sonra seride eşitlik sağladı ve Batı Konferansı'ndan çıkacak takım olarak iyi bir pozisyona geri döndü. Üç kez NBA MVP'si olan Nikola Jokić ve iç saha avantajına sahip olan Denver, üst üste ikinci kez Batı'yı ve hatta Finalleri kazanmak için harika bir konumda.

3.Minnesota Timberwolves (+700)

Minnesota, seriye başlarken deplasmanda aldığı iki etkileyici galibiyetin ardından Nuggets'ı hızlı bir şekilde devirmeye hazır görünüyordu. Artık durum 2-2'lik eşitlikle sonuçlandığına göre Timberwolves'un Konferans Finallerine yükselebilmesi için Denver'da en az bir maç daha kazanması gerekecek. Yükselen süperstar Anthony Edwards'ın liderliği ve rakiplerin hücum üretimini engelleyebilecek bir savunma ile bu takım için hiçbir şey gerçekten imkansız gelmiyor.

4.Dallas Mavericks (+850)

Mavericks, Oklahoma City'deki 2. maçı kazanarak Batı'nın 1 numaralı seribaşından iç saha avantajını çaldı ve 3. maçtaki dört sayılık galibiyetle seri liderliğini yakaladı. Luka Dončić ve Kyrie Irving güçlü ve dinamik bir ikili oldular şimdiye kadar ve P.J. Washington bu dizi boyunca büyük bir ilerleme kaydetti. Şu anki oranlar Thunder karşısında önde olduklarını yansıtıyor ve onları Timberwolves'un kuyruğunda bırakıyor.

5.Oklahoma City Thunder (+1300)

Oklahoma City, yetenekli genç bir takımla Batı'da 1 numaralı seribaşı olmayı garantiledi ancak Pazartesi gecesi Dallas'ta mutlaka kazanılması gereken 4. maçla karşı karşıya kalacak. Galibiyet seriyi eşitlerken, mağlubiyet onları 3-1'lik skora ve elenmenin eşiğine getirir. Thunder'ın ilerlemesinin anahtarı, ikinci ve üçüncü seçeneklerinin (genç yıldız Shai Gilgeous-Alexander'ın arkasında) üretime geçmesidir. Eğer bunu istikrarlı bir şekilde devam ettirebilirlerse, Batı Konferansı Finalleri aracılığıyla ev sahibi saha avantajıyla Finallere yükselmeyi başarabilirler.

6.New York Knicks (+3000)

7. Indiana Pacers (+5000)

8.Cleveland Cavaliers (+25000)

DALLAS MAVERICKS: Takımın son hamleleri, Thunder'da 2-1'lik seri liderliği elde ederek karşılığını veriyor

Kaynak: USA TODAY Sports

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Timberwolves'un 3. ve 4. Maçlardaki Mağlubiyetinin Sorumlusu Karl-Anthony Towns mı?

"Inside the Association" ekibi, Timberwolves'un 3. ve 4. maçlarında Nuggets'a yenilmesinden Karl-Anthony Towns'ın neden sorumlu olabileceğini tartışıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.