Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Görüş: Chris Finch, 2. maçın sonunda Mike Conley, Rudy Gobert, takımı ve Timberwolves taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı

Chris Finch'e kızgınım.

Cuma günkü maçın son anlarında alınan kararlara öfkeliyim. İnatçı Minnesota Timberwolves taraftarları için, Batı Konferansı finallerinin 2. maçının sonunda koçlarının bocalamasını izlemenin -yanlış oyuncu değişiklikleri, yanlış oyun kararları, yanlış savunma planı yapmasını izlemenin nasıl bir şey olduğunu ancak hayal edebiliyorum. 

Bak, bu kavgada gerçek bir köpeğim yok. Eğer Wolves bu seriyi kaybederse, benim için büyük planda bir değişiklik olmayacak. Ancak Utah Jazz'in offseason'da olması bana bir taraftar olarak basketboldan keyif alma şansı veriyor ki bu hayatımda nadir görülen bir durum. Bu, saf objektiflik olmadan NBA'i izleyebildiğim küçük pencere. Ve vagonumu Kurtlar trenine bağladım.

Neden? Çünkü Mike Conley, NBA'de geçirdiğim 11 yıl boyunca genel olarak ele aldığım en iyi kişi olabilir. Çünkü Rudy Gobert'i her gün izledim ve onu desteklemek bana tutunabileceğim tanıdık bir parça daha kazandırdı. Çünkü Anthony Edwards 22 yaşında ve çok iyi ve çok eğlenceli.

Bu yüzden Cuma gününe Wolves için çekişmeye başladım ve eğer sadece yetenek eşitsizliği yüzünden geride kalsalardı, meşhur şapkamı Mavericks'e bırakırdım. Ama olaylar böyle gelişmedi. Bunun yerine Mavericks, Timberwolves başantrenörü Chris Finch'i geride bıraktı ve ona güvenme kararımı yeniden düşünmemi sağladı.

Gecenin erken saatlerindeki koçluktan dolayı üzülmek için elbette nedenler vardı, ama gelin maçın son anlarına odaklanalım.

Maçın bitimine 47 saniye kala Mavericks saha dışı çağrıya itiraz etti ve mücadeleyi kazandı (hakemlerin bu oyunu inceleyip Kyrie Irving'e faulü doğru şekilde değerlendirememesi gerçeği, beklemek zorunda kalacak tamamen farklı bir konu. başka bir gün). O anda Mavs karşısında sadece iki puanlık bir farkla Finch, Mike Conley'i oyundan çıkardı ve Rudy Gobert'i oyuna soktu.

Bahsettiğim Mike Conley'i biliyorsunuz, değil mi? Savunma açısından çok büyük olan bu durum Wolves'un Cuma günkü maçın başlarında 18 sayılık bir üstünlük elde etmesinin de büyük bir nedeniydi. Anthony Edwards'ın bu sezon Timberwolves'un hücumunu düzelttiğine inandığı isim. Timberwolves kadrosunun açık ara en iyi karar vericisi. Takma adı tam anlamıyla Kaptan Clutch'tır. Bu, Finch'in oynamaya 47 saniye kala oyundan çıkardığı adam.

Sonrasında Wolves savunması mükemmel bir şekilde döndü ve Luka Doncic sert, orta mesafeli, solup giden bir şut atmak zorunda kaldı. Timberwolves oyun saatinde 25,7 saniye, şut saatinde ise 18 saniye kala ribaunt ve orta sahayı garantiledi.

Sorun şu ki top takımdaki en iyi karar vericinin elinde değil. Top Edwards'ta. Oyunun sonunda topun onun elinde olmasını istemediğinizi söylemiyorum. Topu almak ve sayı yapmak için perdeden çıkmasını çok isterim ve muhtemelen çok yakın gelecekte oyunun sonlarına doğru tüm kararları veren adam olacağı bir gün gelecek. Ancak Cuma günü gecede 17'ye 5'lik skorla oynadı ve Conley'nin son hücum pozisyonunda çalıştırmak isteyeceğiniz adam olduğu çok açık.

Sonuçta Edwards trafiğe doğru dribling yaptı, Jaden McDaniels'in sağ köşede yaptığı açık pozisyonu kaçırdı, driblingini çok erken yaptı ve sahanın sol tarafına korkunç bir pas atarak 12.8 saniye kala saha dışına çıktı. oynamak.

Finch, Conley'in sahada olmamasının bir hata olduğunu bile söyledi.

"Mike'ı oyuna geri döndürmek için mola almam gerektiği anlamında bu benim sorumluluğumdaydı" dedi.

Evet. Bu ona bağlı. Aynı zamanda, temiz bir görünümle sonuçlanan bir oyun görüşmesi yapmak veya Edwards'a boyalı alana girip biraz temas kurmasını söylemek yerine, Edwards'ın orada yapmak istediği tuhaf şeyi yapmasına izin verdiği için de onun sorumluluğundaydı.

Öte yandan, Wolves'a oyunculara üç sayı çizgisini fazla oynamaları gerektiğini vurgulamak için yeterli zamanı vermesi gereken Mavericks molasının ardından savunma hazır değildi.

Minnesota hâlâ lider durumdaydı. 108-106 öndeydiler. Eğer yıldırım ya da double ya da hatta üçlük oynarlarsa, olabilecek en kötü şey Mavericks'in iki sayı atması ve sonra uzatmada mücadele etmenizdir. Özellikle Luka Doncic'ten gelen 3'lük bir sayıya izin verirseniz, iyice bakmak için yeterli zamanınız olmayabilir ve oyunu kaybedersiniz ki, tam da böyle oldu.

McDaniels, Dereck Lively'ye geçtikten sonra düştü ve Gobert'i şimdiye kadar gördüğümüz en iyi geri adım atan şutörlerden birini korumak üzere bir adada bıraktı.

Ve bazı insanların ne diyeceğini biliyorum.

Gobert Yılın Savunma Oyuncusu, bunu koruyabilmeli. Durmak. Marcus Smart, Ron Artest ya da Gary Payton uzun adamlar tarafından smaç basıldığında kimse onların savunma yeteneklerinden şüphe duymadı. Bu tür oyunları durdurmaları amaçlanmamıştır. Gobert, dört DPOY ödülünü kesinlikle hak eden inanılmaz bir savunmacı, ancak bu, onun en iyi yaptığı şeyin, şimdiye kadarki en iyi geri adım atan şutörlerden birine karşı tek başına savunma yapmak olduğu anlamına gelmiyor.

Mavericks değişikliği almak ve ikiye katlamayı zorlaştırmak konusunda harika bir iş çıkardı. Evet, bu tür şeyler her zaman oluyor ve McDaniels'a, Doncic'e üç sayı çizgisinde baskı kurabilmeleri için Naz Reid'in direkte oynayacağı söylenmeliydi. Wolves'un gerçekleşmesini istemediği TEK şeyi önlemek için büyük bir plan yapılmalıydı. Mavs'in iflas ettiğini ve Edwards'ın Irving'i sağ tarafta bırakma konusunda ihtiyatlı davrandığını biliyorum. Bu iyi. Ancak McDaniels'a ikiye katlaması söylenmeliydi. Wolves, rotasyona sokulduklarında ve savunmanın yardımıyla toparlanmaları gerektiğinde harikalar yarattı ve Dallas'ın son pozisyonunda da bunu yapmaları gerekirdi.

Belki de hata Finch'te değil McDaniels'tadır. Mahkemeye Finch Ek B'yi sunuyorum. Kendisine Doncic'i ikiye katlamayı düşünüp düşünmediği sorulduğunda:

"HAYIR. Buradaki fikir, onu üç sayı çizgisinin içine doğru itmekti."

TAMAM. Yani beş faulü olan Gobert'in gerçekten de 3'ü abartması ve Doncic'i içeri sokmaya zorlaması gerekirdi. Kötü bir fikir. Üç serbest atışla sonuçlanan bir pompalı sahtekarlığa faul yapma veya ısırma olasılığı daha düşük olan, çevrede daha fazla deneyime sahip bir savunma oyuncusu işi yapmak için orada olmalıydı veya çift takım olmalıydı.

Bunun yerine, sıradan NBA gözlemcileri önümüzdeki iki gün içinde bir kez daha Gobert'e saldıracak ve Gobert, Finch'in yanlış adımlarının bedelini ödeyecek. Bu arada Minnesota taraftarları seriyi alevler içinde bitirme şansını izlediler ve şimdi Timberwolves, Mavericks'in seriyi 2-0 önde götürdüğü Dallas'a gidiyor.

Doncic'in oyundaki en iyi oyunculardan biri olduğu ve Cuma gecesi gerçek dışı bir şut attığı inkar edilemez. O tam bir makine ve yapabildikleriyle dünyadaki tüm övgüyü hak ediyor. Bu Finch'in suçsuz olduğu anlamına gelmez. Aslında kararlarının daha kötü görünmesine neden oluyor.

Kaynak: Deseret News

• Cevaplar 909
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• Admin

910

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

• Admin
Gönderi tarihi:

Anthony Edwards son üç maçta %29,8 şut atarak kariyerinin üç maçlık dönemi içindeki en kötü şutunu kaydetti.

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko Basketbol takımı, EuroLeague'i dördüncü tamamladı!

THY EuroLeague Dörtlü Final üçüncülük maçında Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a 87-84 mağlup oldu. Fenerbahçe Beko bu sonuçla EuroLeague'i 4. olarak tamamladı.

• Admin
Gönderi tarihi:

Anthony Edwards, Mavericks'ten Luka Doncic ve Kyrie Irving'in 3. maç öncesi gerçekliğini itiraf etti

DALLAS — Dallas Mavericks, Batı Konferansı Finalleri'nde 3. maça 2-0'lık seri üstünlüğüyle girecek. Minnesota Timberwolves'un yıldızı Anthony Edwards, Luka Doncic ve Kyrie Irving'in, Dallas'ı maçların son dakikalarında zafere taşıyabilecek kapasitede olduklarının farkında. Pazar sabahı Timberwolves'un şut atmasının ardından Mavs'e karşı hataları sınırlamanın önemini tartıştı.

Edwards, "Luka ve Kyrie ile yakınlaştılar dostum" dedi. “Dolayısıyla hata yapamazsınız… Topu atabilecek ve sadece 'git şutu al' diyebilecekleri iki adam var. Ama biz çok fazla hata yaptık. Geçen maçta bunu tersine çevirdim. Geçen maçın sonlarına doğru birkaç top kaybı yaşadık. Ve ilk maçta bunu verdik.”

Mavs her yönüyle etkileyici bir takıma sahip. Dereck Lively II ve Daniel Gafford'un diziyi şüphesiz olumlu yönde etkilediğini söyleyebiliriz. Derrick Jones Jr. ve PJ Washington sahanın her iki tarafında da büyük oyunlar oynayabilir.

Ligdeki bazı takımların bir tanesi daha yakın. Dallas'ta maçları bitirebilecek iki süperstar var ve bu da rakipler üzerinde ekstra baskı oluşturuyor. Doncic ve Irving, kritik anlarda öne çıkıp takımlarını galibiyete taşıyabiliyor.

Luka Doncic ve Kyrie Irving, Timberwolves'a karşı işlerle ilgileniyor

Doncic seriye başlarken maç başına 32,5 sayı, 10,5 asist ve 8,0 ribaund ortalamaları yakaladı. Luka ayrıca 2. Maçta oyunu kazandıran bir şutla da bağlantı kurdu.

Doncic sakatlık sorununa rağmen oynamaya devam etti. Onun dayanıklılığı ve liderliği Mavericks takımı için çok önemliydi. Işıklar en parlak olduğunda daha da iyi oynayan bir oyuncu.

Aynı şey Kyrie Irving için de söylenebilir.

Irving'in 1. Maçta büyük bir performansı vardı. 2. Maçta sayıları pek de yüksek değildi. Yine de etkisi çok büyüktü. Tecrübeli guard seride genel olarak 25 sayı, 5.0 asist ve 4.5 ribaund ortalamaları yakalıyor.

Kyrie'nin liderliği tüm sezon boyunca konuşulan bir konu oldu. Onun tecrübesi Dallas'a güvenebilecekleri bir süperstar kazandırdı.

Irving ve Doncic de güçlü bir ilişki geliştirdiler. İkili birlikte oynamaktan keyif alıyor gibi görünüyor. Kyrie, Luka'ya katılmak üzere Dallas'a takas edildiğinde gelecekleri zaman zaman sorgulanıyordu. Ancak eleştirmenleri susturduklarını söylemek yanlış olmaz.

Mavericks süperstarları şüphecileri susturmaktan fazlasını yapmak istiyor. Onların öncelikli hedefi şampiyonluk. Bu hikayenin yazıldığı an itibarıyla Mavs'in bu başarıya ulaşmasından sadece altı galibiyet uzaktalar.

Batı Konferansı Finalleri'nin 3. maçı, Pazar gecesi Dallas'ta saat 20.00'de (EST) planlanıyor ve Mavericks seride 3-0'lık üstünlük kurmaya çalışıyor.

Kaynak: ClutchPoint

• Admin
Gönderi tarihi:

Euroleague'de şampiyon Türk Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u oldu

Türk basketbolunun en başarılı isimlerinden olan Ergin Ataman, sezon başında devraldığı Panathinaikos'u 12 yıldır özlemini duyduğu Euroleague şampiyonluğuna taşıdı.

• Admin
Gönderi tarihi:

Anthony Edwards'dan 3. maçta inanılmaz smaç (Poster Dunk)

• Admin
Gönderi tarihi:

Derek Lively 3. maçta kafasına çok kötü darbe alıyor. Kat'in dizine çarpıyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Bugünkü NBA Playoffs Maçı

Minnesota Timberwolves: 107 - Dallas Mavericks: 116 Seride Durum 3-0 Dallas Mavericks

• Admin
Gönderi tarihi:

PANATHINAIKOS 7. ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANDI!! Ve Engin Ataman Bunu Sağlayan Kişi Olarak Tarihe Geçti

• Admin
Gönderi tarihi:

Jaylen Brown ve Myles Turner 4. maçta itişip kakışmaya başlıyor ve ikisi de teknik faul alıyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Boston Celtics: 105 - Indiana Pacers: 102 Seride Durum 4-0 Boston Celtics oldu ve Boston Celtics NBA'de finale kaldı

• Admin
Gönderi tarihi:

Dün akşamki NBA playoffs maçından en iyi beş hareket

• Admin
Gönderi tarihi:

Anthony Edwards, Timberwolves'un WCF'de 'tarih yazabileceğini' açıkladı

NBA taraftarlarının bu sezon sonunda Anthony Edwards hakkında öğrendiği bir şey varsa o da Minnesota Timberwolves'un genç yıldızının asla özgüven eksikliği yaşamadığıdır. Timberwolves'un tarih yazmasını gerektiren bir görev olsa bile Edwards kendine ve takımına her zamanki gibi güveniyor.

Pazar günkü 3. Maç mağlubiyetinin ardından Edwards'ın iyimser yorumları da bu yöndeydi ve Timberwolves'u 3-0 geride bıraktı; bu, hiçbir NBA takımının üstesinden gelemediği bir eksiklikti. The Athletic'ten Sam Amick'in detaylandırdığı gibi Edwards'ın mesajı basitti: "Tarih yazma zamanı."

Edwards, "Tarih yazma zamanı geldi arkadaşlar" diye bağırdı. “Hâlâ bizi yenebileceklerini düşünmüyorum kardeşim. Hepimiz aynı anda tıklamadık. Bir oyun. Bir oyun."

Edwards'ın bu yorumlar konusunda aşırı iyimser olduğu düşünülse de, bunlar hiç de şaşırtıcı değil. Kendine olan güveni hiç sarsılmıyor gibi görünüyor ve Timberwolves takımının Denver'da Nuggets'a karşı son seride üç maç kazanmasına tanık olduktan sonra neden sarsılsın ki?
Ancak yine de Dallas Mavericks, Minnesota'dan iki deplasman maçı çalmakla kalmayıp, aynı zamanda 3. maçta seriye geri dönmek için mücadele eden bir takımla mücadele ettiği için de çiçeklerini hak ediyor. Dallas, 116-107'lik bir galibiyet elde etti.

Üç maç boyunca Mavericks çok daha üstün bir takım gibi görünüyor ve Timberwolves'un bu seriye geri dönme şansına sahip olması için birçok sorunu hemen çözmeleri gerekecek.

• Admin
Gönderi tarihi:

Tarihe bir bakalım: Reggie Miller 8.9 saniye içinde 8 sayı atmayı başarmıştı

• Admin
Gönderi tarihi:

Minnesota Timberwolves: 105 - Dallas Mavericks: 100 Seride Durum 3-1 Dallas Mavericks

• Admin
Gönderi tarihi:

Ünlü Basketbolcu Basketbol Bill Walton 71 yaşında hayatını kaybetti

• Admin
Gönderi tarihi:

Edwards kalitesini gösteriyor: Maç tam sonunda iki jump shot

• Admin
Gönderi tarihi:

Caitlin Clark, Indiana Fever'da Los Angeles Sparks'a yenildikleri halde WNBA tarihine geçti

Indiana Fever'ın sezon başı mücadelesi Salı günü Los Angeles Sparks'a 88-82 yenilerek devam etti ancak Caitlin Clark şu ana kadarki en göz kamaştırıcı performansını sergiledi.

Genel sıralamada 1 numara olan oyuncu, maçı 30 sayı, 5 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ve 3 blokla tamamladı ve WNBA tarihinde 30-5-5-3-3'lük skor kaydeden ilk çaylak ve genel olarak dördüncü oyuncu oldu. 3 istatistik çizgisi.

Aynı zamanda WNBA tarihinde 100 sayı ve 50 asist yapan en hızlı çaylak oyuncu oldu.

Clark gazetecilere, "Dürüst olmak gerekirse, agresif bir zihniyetle oynadığımı düşünüyorum" dedi. "Bence en büyük şey buydu; yokuş aşağı elimden gelenin en iyisini yapmaktı.

"Birkaç üçlük daha atmayı çok isterdim... ama iyi şeyler yaptığımızı ve sonra bir nevi kendi ayağımıza kurşun sıktığımızı düşündüm."
Fever, üçüncü çeyreğin bitimine 2:34 kala 55-48 öne geçti, ancak Sparks daha sonra periyodu 11-0'lık bir seriyle bitirerek asla vazgeçmedikleri bir liderliği ele geçirdi.

Christie Sides'in takımı, sezona başlarken zorlu bir programın ardından ilk sekiz maçından yedisini kaybetti.

İki hafta önce sezonun başlamasından bu yana oynadıkları sekiz maç aynı zamanda ligdeki tüm takımlar arasında en fazla olan maç oldu ve diğer iki takımın oynadığı maç sayısını iki katına çıkardı.

Clark, Sparks'a karşı sahadan %43,8 şut attı ve uzaktan 3'e 10'a çıktı.

Bu aynı zamanda Clark ve draftın 2. sıradan seçilen Cameron Brink'in merakla beklenen ilk karşılaşmasıydı ve sessiz geceyi sadece üç sayı, üç ribaund ve iki asistle noktaladı.

Kia Nurse, yayın gerisinden altıda beş şut atarak LA adına 22 sayıyla takım rekorunu kırdı.

Fever'ın sezona zorlu başlangıcına rağmen Clark, Indiana Pacers'ın yıldızı Tyrese Haliburton da dahil olmak üzere Salı günkü maça yine 16.000'den fazla seyirciyle büyük kalabalıkları çekmeye devam ediyor.

22 yaşındaki oyuncu, mağlubiyette yedi top kaybı daha kaydetti - bu bir maç rekoru - ama "sezon başından beri çok geliştiğine" inanıyor.

Clark, "Benim için en büyük şey, oraya girdiğimde hala biraz kararsız kalıyorum ve dürüst olmak gerekirse, cirolarımın çoğu hala buradan geliyor," diye açıkladı Clark.

"Ayaklarımı boyaya soktuğumda biraz kararsızım ama sanırım araştırma yapma ve potada açık veya bitiren insanları bulma konusunda daha iyi bir iş çıkardım. Beni kimin koruduğunu anlamak konusunda daha iyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum.

"Bu çok daha iyi olmaya devam edecek, topla biraz daha iyi ilgilenmeye ve insanları bulmaya devam edeceğim, biraz kararsız olmayacağım - kararları verdikten sonra biraz daha hızlı karar vermem gerekecek" ayaklarımı boyaya soktum.

Clark, Gainbridge Fieldhouse'da ilk galibiyetini ararken Fever'ın bir sonraki maçı Perşembe günü Seattle Storm'a karşı oynanacak.

Kaynak: CNN

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Beko, evinde Beşiktaş EmlakJet'i devirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ilk maçında Fenerbahçe Beko, evinde Beşiktaş Emlakjet'i 96-88 yenerek seride 1-0 öne geçti.

• Admin
Gönderi tarihi:

Engin Ataman'ın Final Four'u Kazanırken Finaldeki taktikleri Giannis Antetokounmpo'yu bile etkilendi

• Admin
Gönderi tarihi:

Dallas Mavericks: 124 - Minnesota Timberwolves: 103 Seride Durum 4-1 Dallas Mavericks. Dallas bu sonuçla NBA'de finale kalan 2. takım oldu ve Boston'un da rakibi oldu...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.