Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Artık buralarda olmayan güzel kardeşim..Bayramın mübarek olsun,seni özlüyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Buyur bi kayıp daha Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2008 gecenin bir saati...girmek istedim...çok özledim çünkü... hatta içimden geçirmedim değil..gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş diye..ama bayramımı ve yeni yılımı bile kutlayanlarım var ... daha ne isterim gloria ablam(canım hocam)...frozen'm sıcak kalpli ablacım(şiirini okuyorum kötü olduğum zamanlarda )..LeyLa'm bitanecik çok uzakta ama kalbi çok yakınlarda hissedilen ablam...ve pabuç dillim...ve ra dya'm izmir'imin güzel hemşiresi gece yağmuru (ismini tek geçerim ilk yaptığım yorum hala geçerli yağmur ve gece...) hepiniz adınızla kalbimdesiniz..bayram mesajlarınız için çok teşekkür ederim... arayı çok uzatıyorum..artık çok uzağım konulara...ama kalpleriniz hep benimle...bu sıcacık yer bana öyle şeyler kazandırdı..öyle şeyler öğretti ki..ve siz...size borçluyum..unutmam imkansız... hepinizi çok seviyorum...saat çok geç 02:10...iyi geceler dileyip uyuyorum unutmayın hepinizi çok seviyorum... bu arada beyaz kelebekleri izleme fırsatını da bugün buldum keskinkalem (biricik abim) teşekkür ederim ayrıca... hepinisi çok seviyorum...isim belirtmeden.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Fıstığım gelmişte gitmiş nasılsın bitanem görüşmeyeli, herşey yolundadır inşallah... kendine çok iyi bak seni çok seviyorum... başarılar diliyorum... fırsat buldukça gel, karşılaşırız inşallah Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 denizin güzel kızı nerelerdesin girdigimde yoksun... senin icin bol bol karlarda gezdim ama cok soguktu sende hissetmişsindir belki sogudu umarım iyisin ve rüzgarlar senin istedigin dogrultuda esiyordur... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Seni gidi bıcır seni kapıya kadar geliyorsunda zili çalmıyorsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Fıstığım gelmişte gitmiş nasılsın bitanem görüşmeyeli, herşey yolundadır inşallah... kendine çok iyi bak seni çok seviyorum... başarılar diliyorum... fırsat buldukça gel, karşılaşırız inşallah evet annem... artık zaman buldukça geliyorum henüz seninle karşılaşamadım.. çok özledim ama...biliyorum bunu...bir de farkettim..eskisi gibi denk gelemiyor kimse...ama olsun buna da şükür Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 denizin güzel kızı nerelerdesin girdigimde yoksun...senin icin bol bol karlarda gezdim ama cok soguktu sende hissetmişsindir belki sogudu umarım iyisin ve rüzgarlar senin istedigin dogrultuda esiyordur... denizin güzel kızı buralarda deniz kızı...ama senin kadar güzel olabiliceğini sanmıyorum çok teşekkürr ederimm.... ben de senin için bol bol gezdim cumartesi günü..alsancağa da gittim karşıyakaya da... (= bu aarada aramızda ama o gün üşütmüşüm hasta oldum hheeehe..olsun ama bi sarılıyım şöle sana teşekkür için :hug: Seni gidi bıcır seni kapıya kadar geliyorsunda zili çalmıyorsun.. hemşerim...hemşirem...canımm... ayyy varya nasıl özledim yaa...of seni burda görünce çok mutlu oldum ama bi yandan da üzüldüm ya..görüşemiyorum ne zamandır ama o kadar özledim ki..tarifi yok... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 denizin güzel kızı buralarda deniz kızı...ama senin kadar güzel olabiliceğini sanmıyorum çok teşekkürr ederimm.... ben de senin için bol bol gezdim cumartesi günü..alsancağa da gittim karşıyakaya da... (= bu aarada aramızda ama o gün üşütmüşüm hasta oldum hheeehe..olsun ama bi sarılıyım şöle sana teşekkür için :hug: hemşerim...hemşirem...canımm... ayyy varya nasıl özledim yaa...of seni burda görünce çok mutlu oldum ama bi yandan da üzüldüm ya..görüşemiyorum ne zamandır ama o kadar özledim ki..tarifi yok... gecmiş olsun canım umarım iyisindir bende senin icin karlarda gezdim hatta bol bol kayakta yaptım ama bende üsütmüşüm bende sana sarılabilirim kocaman tşk icin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 nerdesin sen kayıp oldun iyice Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 denizin güzel kızı sevgililer günün kutlu olsun canım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 pembe şekerim çok seviyorum ben de seni nerdesin sen kayıp oldun iyice denizin güzel kızı sevgililer günün kutlu olsun canım heyy.. çok teşekkür ederim denizlerin vazgeçilmezii... çok seviyorumm seni çok... senin günün de kutlu olsun... geç oldu ama.. anca yazabildim... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 kelebeğim kocaman sarıldım sana... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Güzel kelebeğim.. herşey yolunda mı..? SALINCAK Çok önem veriyorum, Bırak sonuna kadar gitmeyi.. Gözlerimden Belli değil mi? Yukarıda İki anlamlı dört satır var. Benimkisi İkisinin ortasında duruyor. Bir ona, Bir öbürüne vuruyor. Seninkisi Benim yaralarımdan belli değil mi? Var yoktur, Yok vardır çelişkilerinin İlişkisi, Atışmalarından belli değil mi? Salıncağın işi var, Sıraya gireceksin.. Ötesi? Unutmalarından belli değil mi? Özdemir Asaf Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 kelebeğim kocaman sarıldım sana... kelebeğin seni çok seviyo yaf.. canım benim .. içten sarılışını hissettim inan ki..teşekkür ederim... sanırım anlıyorum bu resmin niye burda olduğunu... kardeşim içini.. içimi yansıtmış bir resim bu... çok beğendim...teşekkür ederim.. senin üzülmeni istemem hiç..dikkatli ol.. acı çekiceğin hiç birşey yapma... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 hyr buradaki sensin ben değil bi kız dikkat edersen ayrıca sadece hoşuna gider diye koydum bu fotoyu böyle şeleri seviyorsun diye ve dikkat edersen belirgin şekilde ş harfi var o yazıların içinde Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Güzel kelebeğim.. herşey yolunda mı..? SALINCAK Çok önem veriyorum, Bırak sonuna kadar gitmeyi.. Gözlerimden Belli değil mi? Yukarıda İki anlamlı dört satır var. Benimkisi İkisinin ortasında duruyor. Bir ona, Bir öbürüne vuruyor. Seninkisi Benim yaralarımdan belli değil mi? Var yoktur, Yok vardır çelişkilerinin İlişkisi, Atışmalarından belli değil mi? Salıncağın işi var, Sıraya gireceksin.. Ötesi? Unutmalarından belli değil mi? Özdemir Asaf diloşum..ablam..canım... ne güzel bir şiir..ne güzel bir dokunuş bu böyle... herşey yolunda bir şekilde güzel yürekli ablacım.. hayat .. her zaman güzel olmuyor ama biz bir şekilde tutunuyoruz... çok teşekkür ederim bu ince dokunuş için..seni seviyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 hyr buradaki sensin ben değilbi kız dikkat edersen ayrıca sadece hoşuna gider diye koydum bu fotoyu böyle şeleri seviyorsun diye ve dikkat edersen belirgin şekilde ş harfi var o yazıların içinde ay evet yaa... dikkatli bakınca gördüm..harikasın ya... evet yaa... şimdi daha çok hoşuma gitti ellerine sağlık mannağım... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 demek şimdi daha çok hoşuna gitti ha mannak önemli değil canım benim Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Ruh ikizim, ruhumdaki karanlığın beyaz yanı.... Nasılsın canım, iyisindir inşallah. Uzun süredir nette yoktum özlemişim seni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Ruh ikizim, ruhumdaki karanlığın beyaz yanı.... Nasılsın canım, iyisindir inşallah. Uzun süredir nette yoktum özlemişim seni ruhunun rengi siyah olamaz.. ben beyazsam.. rengimden sanada çalmalıyım... ben siyahken sana sığındığımda bana vericeğin beyaz renklerin olmalı senin.. ruhumuz 2 parça..biri ben biri sen.. ama bu ruhlar 2z.. biri siyah biri beyaz olmamalı..gönlüm razı olmaz... ya 2mizde siyah yada alacalı.. tam beyaz olamayız zaten... iyiyimm canım teşekkür ederim..ruhunun beyazlığı bana vuruyor işte.. mutlu ettin beni.. ben de seni özledim.. karanlığında ışıldıyan o ışığı gör..yürümeye çalış...ona doğru git... seni bekliyor o da.. o ışık ona çok fazla.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.