Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2021 Yazar Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2021 Tarih 17.02.2021 at 18:32 , Radya dedi: Mehmet Günsur, Mert Fırat, Kıvanç.. döne döne hep aynı yüzler dizilerde. Yiğit Kirazcı diyorum ben. Aşk tesadüfleri sever 2 filminde çok beğenmiştim. Bu da her yerde yaaaa, sürekli her dizide bir kıza aşık, kız da başkasına aşık, sürekli bir kaybetmişlik falan... Yok biz anlaşamayacağız Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2021 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2021 15 saat önce, gloria dedi: Bu da her yerde yaaaa, sürekli her dizide bir kıza aşık, kız da başkasına aşık, sürekli bir kaybetmişlik falan... Yok biz anlaşamayacağız hadi yaaa 🥴 ay ne bilim ben! yerli dizileri takip etmiyorum ki 😁 Bu arada kitabı bitirdim çok üzgünüm. Beni bu güzel kitapla buluşturduğun için çok teşekkür ederim. Buradan takip etmekte harikaydı emeğine sağlık😘 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Mart , 2021 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2021 Tarih 20.02.2021 at 01:43 , Radya dedi: hadi yaaa 🥴 ay ne bilim ben! yerli dizileri takip etmiyorum ki 😁 Bu arada kitabı bitirdim çok üzgünüm. Beni bu güzel kitapla buluşturduğun için çok teşekkür ederim. Buradan takip etmekte harikaydı emeğine sağlık😘 Aaa rica ederim, güzel olan şeyleri paylaşmayı seviyorum 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.