Misafir katre_a Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 şatonuz hayırlı olsun arkadaşlar..... siyah x hoşgeldin Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 gerçekleri sölesene diğer ofisten arkadaşına kankilerin malikanesine karşı siyah amcayla birlikte şato aldık desene söledeseni nası kınıyo bak gör aldık paramıs çok şimdide ikis kule yaptırcas Değilmi amcam Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 guzel satoymus hayirli olsun umarim icinde kaybolmazsiniz Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 *** Siyahx Ve Sessizliğin_Kızının ''ŞATOSU'' *** Arkadaşlar hayırlı ve uğurlu olsun ! sesizliğin_kızı insan Şato açarken hiç haber vermez mi, insan? ayıp ettin şimdi size inat bende bitane büfe mi açsam acaba ekonomik kriz varya o yüzden bu kadar açabiliyorum. ama bir tane zengin ortak bulmak lazım! mesela Paris Hiltonun kızı olabilir o zaman ne istersem açarım veya forumdan ortak bulsam o da olur ! Neyse tekrar hayırlı olsun ...! ! ! saolasın canım arkadaşım senden teklif gelmedi amcamdan teklif geldi ve açtık iyi bir ortaklık teklifiydi arkadaşım ortak olarak paramısda ancak yetti senlede büfe açarıs Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 şatonuz hayırlı olsun arkadaşlar..... siyah x hoşgeldin teşekkür ederim arkadaşım saolasın Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 şatonuz hayırlı olsun arkadaşlar..... siyah x hoşgeldin hoşbulduk katre a herzaman bekleriz başımızın üstünde yerin var Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 guzel satoymus hayirli olsun umarim icinde kaybolmazsiniz sağolasın arkadaşım inşallah Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 aldık paramıs çok şimdide ikis kule yaptırcas Değilmi amcam denizde kum bizde para ne ikiz kulesi onikiz kule yaptırıcaz Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bu şato kaçak inşaat olmasın sakın Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bu şato kaçak inşaat olmasın sakın kaçak maçak kardeşim arkamız sağlam istersek 5 kat daha bile çıkarız para var rahatlık var Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 kaçak maçak kardeşim arkamız sağlam istersek 5 kat daha bile çıkarız para var rahatlık var hişşt burcu çaktırma ama kayboldum galiba şatonun içinde Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bu şato da TV yok be Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Bu şato da TV yok be nasıl yok yukarda özel sinema salonumuz bile var Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 nasıl yok yukarda özel sinema salonumuz bile var Oraya çıkmak için asansör neyin bi şey var mı dicem ama sende kaybolmuşsun Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Oraya çıkmak için asansör neyin bi şey var mı dicem ama sende kaybolmuşsun asansör de var sen mrk etme uşağı çağırırm o ilgilenir kardeşim Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 şatonuz hayırlı olsun siyahx, ee bu şatoya bi yuvarlak masa ve güvenlik içinde şovalye gerekecek dimi artık şatonun sahibi olarak beni şovalye ilan edebilirsin artık :) Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Allam Şimdide "ŞATO" çıktı başımıza Ama......... MİNE ABLAYLA GECE ABLAMIN MALİKANELERİ TARTIŞILMAZ imzamıda atammı? Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 şatonuz hayırlı olsun siyahx, ee bu şatoya bi yuvarlak masa ve güvenlik içinde şovalye gerekecek dimi artık şatonun sahibi olarak beni şovalye ilan edebilirsin artık :) sağol kardeşim yok bizim özel güvenlik elemanlarımız var her yerde kamera var bi tane de pitbull'umuz var Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Allam Şimdide "ŞATO" çıktı başımıza Ama......... MİNE ABLAYLA GECE ABLAMIN MALİKANELERİ TARTIŞILMAZ imzamıda atammı? haklısın tartışılmaz o yüzden bizde kaile alıp tartışmıyoruz zaten olivia :lol: Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 haklısın tartışılmaz o yüzden bizde kaile alıp tartışmıyoruz zaten olivia :lol: pehhh Tartışılmaz çünkü kendileri gibi mükemmel bir malikaneye sahipler.. Ona ortak koşacak başka bir malikane yada şato göremiyorum Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 hişşt burcu çaktırma ama kayboldum galiba şatonun içinde bende kayboldum sabaha kadar yolumu zor buldum yafs Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 pehhh Tartışılmaz çünkü kendileri gibi mükemmel bir malikaneye sahipler.. Ona ortak koşacak başka bir malikane yada şato göremiyorum mineu ve gece yağmuru'nun mükemmel birer insan olmaları konusunda senle hemfikirim ama malikaneleri için aynı şeyi söyliyemiycem Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 mineu ve gece yağmuru'nun mükemmel birer insan olmaları konusunda senle hemfikirim ama malikaneleri için aynı şeyi söyliyemiycem Doğrudur senin böyle düşünmene hakveriyorum Ne de olsa "Rakip" görüyorsunuz Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 bende kayboldum sabaha kadar yolumu zor buldum yafs insanın çok büyük bi şatosu olunca oluyo böyle şeyler burcu Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 insanın çok büyük bi şatosu olunca oluyo böyle şeyler burcu O zaman birazını yıkıp küçültelim de kimse kaybolmasın Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler