Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Şimdi iyi durumda Final fantasy dedim mi akan sular durur bemim için sende mi fantastic takılırsın? çok duygusal, sevecen ve inek olduğumu söylerler(çalışkan yaneee ama yalan söylüyorlar yaaaaaaaaaaaaaw çok doğru soluyolar Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 sende mi fantastic takılırsın? çok doğru soluyolar nickden anlaşılmıyor mu?? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 valla kusura bakma ama nick inle ilgili fazla bişey duymadım? hangi tür fantastik olaylara takılırsın? neler okursun? Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 valla kusura bakma ama nick inle ilgili fazla bişey duymadım?hangi tür fantastik olaylara takılırsın? neler okursun? Aslında kitap okumam Benim Final fantasyle tanışmam playstationla oldu,sonra filim çok izler oldum,şimdi de mesleğime bu yolda yapmak istiyorum Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Aslında kitap okumam Benim Final fantasyle tanışmam playstationla oldu,sonra filim çok izler oldum,şimdi de mesleğime bu yolda yapmak istiyorum bundan nasıl meslek olur yaf Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bundan nasıl meslek olur yaf Abi senaristlik var veya bilgisyarda grafikarlık,karakter çizimleri,tasarımlar vs. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 heeeeeeeee bende ayrıkvadiye gidip elf savaşçı olan falan sandımdı Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 heeeeeeeee bende ayrıkvadiye gidip elf savaşçı olan falan sandımdı Onu geçim sıkıntısı çekersem ek iş olarak yapıcam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Natalia imzan çok güzel olmuş,öylesine mi koydun yoksa Final Fantasyi biliyon mu???? Tsk ederim Yuk begendiğim için koydum Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 yaw nwty nolur şu imsayı deiştirsen yaw. o kadar kasıyo ki durdu resmen. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Onu geçim sıkıntısı çekersem ek iş olarak yapıcam walla orta dünyada falanda işler kesat ben sana diim abisi... gandalfı dünyaya gelip fal bakıyomuş diye duydum benden söylemesi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yuuuuuk deiştirmiycem.. Bana topici katlettirme Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 walla orta dünyada falanda işler kesat ben sana diim abisi... gandalfı dünyaya gelip fal bakıyomuş diye duydum benden söylemesi Olmadı limon satarım bende Yuuuuuk deiştirmiycem.. Bana topici katlettirme Değiştirme bencede Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 tamam.bende senin bi hatrın olursa yapmam naty. o kadar arkadşlığımıs yokmuydu? neyse sallaaaaaaaaaaa. şimdi ben bole deiştir dedikçe sen nas yapcan en iisi deiştirme Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 onca yaşanmışlıklara...(güzelliklere ve çirkinliklere)..+ ve - birikimlere rağmen hala hayatın ve varolmanın anlamını tam olarak anlayamamam... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 İnsanlara karşı hayır diyemiyorum ......! nedense....? ? ? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 uç yaşamam..ya tepesindeyimdir everestin..yada dibindeyimdir lut gölünün...ortasızlığım herhal..en belirgin özelliğim..şikayetçimiyim..bilmem..belkide hiç birşeyim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bazen çok akıllıyımdır bazen çok aptal. en belirgin özelliğim hiç bir şeyi denemeden tanımadan ondan vazgeçmem. siz ne kadar tehlikeli olduğunu söylerseniz söyleyin ateşi tutma yanarsın deyin ben tutarım denemeliyim. yanmalıyım. kendim görmeliyim. kimsenin aklıyla deneyemem kendi aklımla bazen aptalca da olsa sonucunu deneyimlemeliyim. akıllıca olduğunu iddia etmiyorum. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 en belirgin özelliğim bana göre kitap tiryakiliğim...10 yılı bulmaz şişe dibi gözlüklerim olur bu gidişle... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 en belirgin özelliğim çok gülerim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 En belirgin özelliğim her söylenene inanırım :D Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 çabuk sinirlenirim çabuk affederim. açık sözle ifade ederim lafı dolandırmam Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Kaşlarımı çok çatarım... böyle... Birde asla gülerken kahkaha atamam nedense.. Bu özelliğim de işe yaramıyo değil... Sınıfta öğretmen varken komik birşey olsun ben hariç herkes kendini kapı dışında bulur... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 en belırgın ozellıgım yakısıklı olmam.baskada bı ozellıgım yok zaten.herkez buna kanıp aldanıyo Allah benı kahretsın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.