Φ infinity27 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2004 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2004 ben bayanım fakat erkeklerin daha çok sevdiğine inanıyorum çünküü hep ilk erkekler hoşlanıp teklif ediyorlar ya, ordan esinlenerek cümlemi kurdum
Φ WHitelinE Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2004 Bu çok saçma bir soru bence.kızlar farklı erkekler farklı mı sever? Bence çok sevip sevmemek kız yada erkek olmayla alakalı değil..
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2004 anket biraz saçma gibi tam olarak bilmiyorum ama bu sitede erkekler çoğunlukta ve anketinize daha çok onlar oy vereceği için sonuç biraz belli gibi saygılarımla
Φ keshtarique Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2004 sizin fikirleriniz nedir? 1485[/snapback] yaa aslında buna nasıl cevap verilir bilmiyorum ama herkes kendi ilişkisinden yola cıkarak buna cevap verecektir. bende o yuzden baska kimsenin ne kadar sevebilecegini bilemeyecegimden dolayı... tabi ki erkekler diyecegim... cunku ben gercekten SEVDIM!!!! bu yuzden sitedede erkeklerin cogunlukta oldugunu dusunerek tunc878 arkadasıma katılıyorum...
Φ heyy Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2004 bence kızlar daha çok sever neden derseniz kızlar kendisini seven,ilgilenen,hep onla beraber olmayı seven erkeklerden hoşlanırlar.Ben bugüne kadar bi kaç kızla çıktım ama sadece birisini sevdim o da sırp tı şimdi sadece fotoğrafına bakıyorum.ağladığımda oldu.diğerlerimi sadece sevişmek içinmiş.şu an birisiyle çıkmıyorum .Dün de gitar kursundan bi kız benden hoşlandığını söyledi.ben de ona zaman ayıramıyacağımı söyledim çünkü artık sevdiğim birisiyle birlikte olmak istiyorum.yani sonuç olarak her şey ortada kız erkek farketmez kişiden kişiye deişir canım.genelleme yapmak doğru olmaz bence..
Φ tunç Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2004 Açıkçası bu sorunun net bir cevabı olamayacağını düşünüyorum. Burada kızlar mı erkekler mi daha çok sever demek yanlış olsa gerek. Çünkü sevmek genellenemez. Nasıl ki, diğer kişisel özellikler, yani; iyi huyluluk, şakacı olmak, ukala olmak, iyimser veya kötümser olmak, ve benzeri şeyler kişinin kendi karakteristik özelliklerine bağlı ise, sevmek de öyledir. Yani herkes karşısındaki insanı nasıl algılıyor bilmiyoruz ki. Yani, belki sizin sevmek veya aşk dediğiniz şeyle benim aşk dediğim şey arasında dağlar kadar fark vardır belki de.
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2004 şu soruya ne dersin??? tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar???
Φ @enesis Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2004 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2004 sizin fikirleriniz nedir? 1485[/snapback] öyle bir soru sormuşsun ki.. iki tarfata sever:) laf olsun diye meşgul etmeyin lütfen
Φ cengo Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2005 her ikiside degil mi? ama dişardan baktıgınız zaman kızlar tabi çok duygusal görünürler oysa erkekler daha cok sever gibi geliyor ama belli olmuyor erkekler duygularını pek ifade edemezler erkekler sevmeyi kızlar sevilmeyi sever -FİNİSH- var mı yorum???
Φ formen Gönderi tarihi: 6 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2005 bence kızlar daha fazla seviyor ama bazen bununterside olabiliyor ama genelde kızlar
Φ derdertu Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2005 sizin fikirleriniz nedir? 1485[/snapback] ne fark edecekkine sen seviyorsun o seviyor istedigin kadar omu benmi diye sor gün gelecek o aşk bitecek kalacaksın benim gibi tek başına
Φ wherthus Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2005 bu konu çok uzadı o yüzden kapatıyorum...
Önerilen İletiler