Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 116
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Arkadaşlar bir filim izledim aşk herşeyi affedermi diye çok güzeldi ve böyle bir başlık açtım yorumlarınızı bekliyorum.

aşk herşeyi affedermi?

neleri affeder?

neleri affetmez?

Asla aşk her şeyi affetmez. Mesela ihaneti asla affetmez. Başka şeyleri affedebilir. En azından benim için öyle! -büyük konuşmak gibi olmasın, umarım başıma gelmez :D -

Gönderi tarihi:
Herseyin bence bir seferde olsa affa ihtiyaci vardir!!!!

Haklı olabilirsin. Belki ihanet bile affedilmeli ama, ben böyle birşeyi unutamam ve affetsem bile hiçbir şey eskisi gibi olamaz, sürekli aklıma gelir ve mutsuz olurum. Ben mutsuzsam karşımdakini de mutsuz ederim bu konuda, elimde olmadan ama. Daha sonra kötü şeyler yaşanacaksa hiç yaşanmasın daha iyi. İhaneti affetmeyi, yani senin dediğin şeyi çok az kişi yapabilir.

Gönderi tarihi:

Haklisin mesela benim abim su anda birlikte oldugu kizla benim yaslarimdayken yine birliktelerdi,sonra kiz bunu aldatinca ayrildilar ve simdi yine birlestiler ama abim hala kiza karsi guvensizlik yasiyor ve surekli herseyini denetliyor,yani insanin guvenini kaybetmesi cok kotu yani hem onu hemde digerini mutlu edemez bir turlu,buda ikisinin hayatini cehenneme cevirir....

Abine üzüldüm, yorucu oluyodur..

Ben aldatmayi ya kacamaga bagliyorum yada askin bitmesine...Ama her iki anlamdada kotu!!

Evet bence de..

Gönderi tarihi:

Abime mii!!!

Ohhhh ona iyi oluyorr....

O varya tam psikopat yaa

kiz yetmiyor banada dalasiyor...

O kim bU KIM,

tabi benim gibi mini etek hastasiysan eger daha kotu "bunun geri kalan parcasi nerde?"

Yazik bence kizi,ben onun yerinde olsam hemen onu birakirdim :lol:

O zaman abine iyi olmuş, sana yazık :) Ama kıza bişi diyemicem, çünkü belki o öylelerinden hoşlanıyodur :D

Gönderi tarihi:

Demi ole kizlarda var :D Ben olsam sinir olurum.....Zaten bunlar evlense sonlarida yok,uzun surmez ama iyi olur dugun filan,kiyafet alirim bende :D

Ben de sinir olurum, zaten azıcık dozu kaçmış kıskançlığa tahammül edemiyorum!

Gönderi tarihi:
isde ozaman sen gercekten asik olmussundur ve vayy halinee!!!

Mantik filan kalmaz!!

Adminin beni bir ara askiya aldigi gibi senin mantikta ole askiya alinir :lol:

Ben ole kotu seyler yapmam :D

kötü mü dersin, ya bence kötü olduu tartışılır, hem sen demedin mi, ne olursa olsun herkese 1 kez daha şans verilmelidir mi dedin affedilmelidir mi ne, işte ondan diyorum :lol: yane sen demedin mi öle bakem!

Hem bence kıskançlık aşırıya kaçılmadıı müddetçe bi yere kadar güseldir, ama azıcık dozu kaçmış kıskançlıa tahammül edemem, tartışırım ama ayrılacak kadar deilse yine ayrılmam tabüü, niye heba ediim mutluluumu, hee? :(

Gönderi tarihi:

affetmez efendim :excl: aşk herşeyi affetmez :excl: affetmemek lazım :excl: Bi de düşündüğümü uygulayabilsem! :excl:

Gönderi tarihi:
affetmez efendim :excl: aşk herşeyi affetmez :excl: affetmemek lazım :excl: Bi de düşündüğümü uygulayabilsem! :excl:

Düşündüğümü uygulayamıyorum çünkü aşk varsa akıl durur :blushing:

Aşta bi tek ihanet affedilmez...

Gönderi tarihi:

bla..bla..blaa.. :unsure: ..aşk çok mu masum..bazen de ben onu affetmiyorum...güzel vucutlu ayartıcı bi dişi sinsiliğinde gelip..yılan saçlı medusa taşlılığına çevirebiliyor seni..en diri halinde yaşamsallığının....(ama benden daha güçlü kabul ediyorum.. anlamıyor bazen , prototipsel bir çalışma unsurluluğunda.. ceset bedenine batırmaya çalışıyor iğnelerini.. bilmiyorki sinirler çoktan ölmüş..acıtılma kalmış ,yaşamsallıkta bir; anı..)..

Gönderi tarihi:

Ben bayildim bu aciklamaya...

Aska inanmayan tek kisi degilim sanirim forumda!!!

yoo..buna aşka inanmamak demeyelimde..bazende aşkın kabahatlılığı karşısında affedilme gereksinimi ile karşı karşıya olduğu desek..daha iyi olucak...ve bu durumda da la boheme şu soru ortaya çıkıcak...sen ..yada ben..yada biz..aşkı affedebilirmiyiz.. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.