Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 17 yıl eh bıraz var ayıptır soylemesı. o da olmasa ben ne yaparım... eger ulasamıyorsan onun hayalıyle yasamasını goze alıyorsan ıste en mutlu ınsan sensındır demektır.cunku orda hayat senın ıstedıgın gıbı ılerler...
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 17 yıl Avatarındaki resmin kanla degil boya veya kalemle yapılması gerektigini................
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 17 yıl Güzün abla (her işte bir bilgin olduğuna en zor durumlarımızda bize yardım ettiğin için aklıma bu geldi)
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 17 yıl Güzün abla (her işte bir bilgin olduğuna en zor durumlarımızda bize yardım ettiğin için aklıma bu geldi) ne demek emre sen yeterkı ıste.ben hep buradayım. yapılanın degerını bılen bırı gelıyor
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2008 17 yıl yenilerden biri gibi geliyor 5 aydır buradayım eskı olmama daha cok var degıl mı natalıanın ,zeynepın bırıcık anası
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 17 yıl Benim aklıma nyx-fallen angel'ın avatarını görünce daha çok cehennemdeki şeytan geliyor ama değerli forum sakinleri beni görünce akıllarına ne geliyor onu çok merak ediyorum.
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 17 yıl Benim aklıma nyx-fallen angel'ın avatarını görünce daha çok cehennemdeki şeytan geliyor ama değerli forum sakinleri beni görünce akıllarına ne geliyor onu çok merak ediyorum. rua kardes senın avatarını gorunce aklıma yerın dıbıne gırmıs bırı gelıyo.asagıda ne oluyosa artık bademcıgın gorunuyo
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 17 yıl rua kardes senın avatarını gorunce aklıma yerın dıbıne gırmıs bırı gelıyo.asagıda ne oluyosa artık bademcıgın gorunuyo Yaw yer değil bursercan Ordan öyle mi görünüyo cidden. senin avatarını görünce benim aklıma çocukluğum geliyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.