Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 arkadaşım bi daha yazmiyim tamam da ben terminatorü ekleyerek işin içine biras espiri katmak istedim. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Ben de ince bir jestle bana özel grafik hazırlayarak beni yorumlayan arkadaşıma fikirlerimi beyan edeyim... xlark tades... Bilgili, akıllı, yetenekli, fikir sahibi, açık sözlü, biraz sinirli, hazır cevap, samimi, inançlı, karakterli, duygusal, aynı zamanda mantıklı, kızların ilgisini çeken, yakışıklı, boş yaşamamaya çalışan, güvenilir biri... Ben senin için böyle düşünüyorum, henüz çok fazla tanışmasakta bu güne kadar edindiğim fikir bu yönde. Teşekürler sardunyam.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Bir insanı analiz etmek için zaman önemli ben bunu anladım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Geçmişe dönüp baktığımızda keşke dememek için düşünmeden harcadığımız sözler... Vayy filozof abey vayyy yine döktürmüşün Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 kendi analizimi yapim. ............................... (sadece bi hiçim başka bi şey olamam.) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 kendi analizimi yapim. ............................... (sadece bi hiçim başka bi şey olamam.) Çok büyük bir laf etmişsin farkındamısın? "ben hiç bir şey değilim ben hiçim, HİÇ" Mevlana bu sözlerin manasını bilsen, hiçliğinle ve onu bildiğin için gurur duyardın. En kısa zamanda hiçliğini bilmen dileğiyle. Bence sen aynı zamanda, vefalı, samimi, kırılgan, duygusal ve şakacı bir insansın... Sevgiyle Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Teş.ederim......... küçükhanımefendi......... Bugünün acısı, dünün hazzının anısıdır.... Aysum aslında söylediklerimin yarısı beş para etmez; ama ola ki diğer yarısı size ulaşabilir diye konuşuyorum.... söylediklerinin ikisi için de haklısın Yok yani bazen ne dediğini anlayamıyorum Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Çok büyük bir laf etmişsin farkındamısın? "ben hiç bir şey değilim ben hiçim, HİÇ" Mevlana bu sözlerin manasını bilsen, hiçliğinle ve onu bildiğin için gurur duyardın. En kısa zamanda hiçliğini bilmen dileğiyle. Bence sen aynı zamanda, vefalı, samimi, kırılgan, duygusal ve şakacı bir insansın... Sevgiyle beni şımartmayın yaaaaa. ayrıca içimden ne geldiyse onu solerim herzaman. eet hiçliğin anlamını neyi kasteddiğini az çok bilirim. analizin için saol. sence gurur duysaydım hiçliğim kalırmıydı? sen de bu forumun büyük beyinlerindensin saygılar..... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 elektro inanmican ama hırçın olmadığımı söleyen tek kişisin. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ya hırçın sen benim gorduğum en duygusal insanlardan birisin. ama gerçek hayatını tabiki bilemem. ama gerçekten bu forumda hiç de hırçınlığını gormedim doğrusu. Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 tabiki görmemen çok doğal,ama hiçte okadar yani aşırı duygusal değilim,herkesde olduğu gibi birazcık bendede duygusallık var,oke. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 tmm kıs biras fazla duygusal dedik tmm deilsin o kadar. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 beni şımartmayın yaaaaa. ayrıca içimden ne geldiyse onu solerim herzaman. eet hiçliğin anlamını neyi kasteddiğini az çok bilirim. analizin için saol. sence gurur duysaydım hiçliğim kalırmıydı? sen de bu forumun büyük beyinlerindensin saygılar..... Gurur duysaydın, hiçliğin kalırdı ama kibirlenseydin kalmazdı... Sen şımarmazsın, karakteri sağlam birisin... Hiçliği biliyorsan, çok şeyi biliyorsun demektir. İltifatın için çok teşekkür ederim... Selamlar Alıntı
Φ Yaprak_Dökümü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 hiçbirinizi tanımıyorum ama hepsi süper olmuş yapılan bütün analizleri topladım ama sığmadı ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Analiz edeceğimiz bugün ki üye, Sedelina... Sedelina, bu forumda tanıdığım ikinci kişi, en önemsediklerimden... Duyarlı, zeki, dindar, duygusal, sadık, samimi, iyiniyetli, bilgili, bilgilendirici, aşık , dost, düşünceli, anlayışlı, hoşgörülü, felsefeci, vatansever, (benim gibi duygularını kontrol edemeyen), şakacı, komik, ağlarken bile espiri yapabilen, kendisiyle barışık, empati yapabilen, birlikte sabahlara kadar bir ağlayıp, bir güldüğüm bu forumdaki en yakın arkadaşımsın... Canımcım seninle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum ve seninle eğlenirken öğreniyorum, Allah o zekanı her daim arttırsın ve inşallah yetiştirdiğin çocuklar senin kadar bilgili ve akıllı olurlar... Şuana kadar çok ağır oldu... Eeee şimdi bende ki deluuuu kişiliğe yaraşır açıklamalara geldi sıra... Sedoşcum, gıııı, birini suçlamadan önce kendimizi onun yerine koymalıyız deel mi yavrucum? Hatta ben dün gibi hatırlarım sen kimseyi suçlamayan cici bir kızdın, o zamanlar senle birlikte Memet amcanın bahçesinden erik çalardık... (yoksa o sen deel miydin) gene yanlış mı hatırlıyom, yoksa o gloria'mıydı? Fatih gemileri nasıl yüzdürmüştü haliçe doğru, bunu gecem daha iyi bilir, yumotecim de Fatihi tanımaya çalışan bir kişilik... Allah'ım sabah sabah daha fazla yazamıycam... Ben sana özel ileti yollar ayrıntıları anlatırım... SENİ SEVİYORUM... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Analiz edeceğimiz bugün ki üye, Sedelina... Sedelina, bu forumda tanıdığım ikinci kişi, en önemsediklerimden... Duyarlı, zeki, dindar, duygusal, sadık, samimi, iyiniyetli, bilgili, bilgilendirici, aşık , dost, düşünceli, anlayışlı, hoşgörülü, felsefeci, vatansever, (benim gibi duygularını kontrol edemeyen), şakacı, komik, ağlarken bile espiri yapabilen, kendisiyle barışık, empati yapabilen, birlikte sabahlara kadar bir ağlayıp, bir güldüğüm bu forumdaki en yakın arkadaşımsın... Canımcım seninle vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum ve seninle eğlenirken öğreniyorum, Allah o zekanı her daim arttırsın ve inşallah yetiştirdiğin çocuklar senin kadar bilgili ve akıllı olurlar... Şuana kadar çok ağır oldu... Eeee şimdi bende ki deluuuu kişiliğe yaraşır açıklamalara geldi sıra... Sedoşcum, gıııı, birini suçlamadan önce kendimizi onun yerine koymalıyız deel mi yavrucum? Hatta ben dün gibi hatırlarım sen kimseyi suçlamayan cici bir kızdın, o zamanlar senle birlikte Memet amcanın bahçesinden erik çalardık... (yoksa o sen deel miydin) gene yanlış mı hatırlıyom, yoksa o gloria'mıydı? Fatih gemileri nasıl yüzdürmüştü haliçe doğru, bunu gecem daha iyi bilir, yumotecim de Fatihi tanımaya çalışan bir kişilik... Allah'ım sabah sabah daha fazla yazamıycam... Ben sana özel ileti yollar ayrıntıları anlatırım... SENİ SEVİYORUM... canım çok sağol;yorucu ve yıpratıcı birgünün ardından çok iyi geldi.. seninle herşeyımı paylaşabılıyorum,yargılamıyorsun,ben demiştim demiyorsun,dinler gibi yapmıyorsun..seninle kendim gibi olabılıyorum ya bu yeterde artar zaten.. çoğu kez gecenın bı vaktıne kadar uyutmuyorum seni..çok teşekkurler en komiği de;ağlamanın ortasında bile espri yapıp gülebılmemız;yakında senıde felsefci yapıcam az durrrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 çokkk teşekkurler çok beğendim...ve utandım,çok güzel şeyler yazmışsın.umarım hakedıyorumdur.. inşallah dostluğumuz bitmeyecek Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Canım Sedoş'um... Hem sardunyam'ın hem de Sedat'ın dediği her kelimeye birebir katılıyorum. Sen benim bu forumda en önemsediğim, en değer verdiğim, tanıdığıma en sevindiğim, en değerli bulduğum arkadaşlarımdan birisin. iyi ki varsın, iyi ki hayatıma girdin... Canımsım... seni çok seviyorum arkadaşım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Sedat sözlerine katılıyorum ve arkadaşım adına sana teşekkür ediyorum. Sedelina en iyi şeylere layıktır. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bazen karşındakinin neyin var diyip dinlemesi bile en güzel psıkılog oluyor..sedat,sardunyam ve glorıa teşekkurler.hisleriniz karşılıklı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 çokkk teşekkurler çok beğendim...ve utandım,çok güzel şeyler yazmışsın.umarım hakedıyorumdur.. inşallah dostluğumuz bitmeyecek İnşallah.. Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 bence sedelina xlark tades arkadaşın yapmış olduğu bu harika şeyleri fazlasıyla hak eden bir arkadaş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Fatih gemileri nasıl yüzdürmüştü haliçe doğru, bunu gecem daha iyi bilir, yumotecim de Fatihi tanımaya çalışan bir kişilik... Tabe ben daha iyi bilirim O gece beni nasıl krislere koyduğunusu nasıl unutabilirim zaten Yumotem hala tanıyamadımı yoksa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Yumotem şimdi nişanlandı o yüzden tanımaya vakti olamamaıştır diye düşünüyorum. Gece yağmurum kristen kaç saatte çıktın yavrucum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.