Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2017 Sayfa 526: Akşamüstü güneşi Sagrada Familia'nın kulelerine vuruyor, Plaça de Gaudi'ye uzun gölgeler düşürüyor ve kiliseye girmeyi bekleyen turistlere sığınak sağlıyordu. 1 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2017 Sayfa 528: Langdon, Sagrada Familia'nın, Roma'daki Pantheon misali bir ayağı geçmişte, diğer ayağı gelecekte, kaybolan inannçla yeni başlayan inanç arasında bir köprü gibi durabileceğini düşündü. Roma- Pantheon Tapınağı 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2017 Sayfa 530: Zihninden Stonehenge (bunu daha önce göstermiştim o yüzden tekrar göstermeyeceğim), Büyük Piramit, Ajanta Mağaraları, Ebu Simbel, Chichen Itza gibi eski insanların toplanıp aynı manzarayı seyrettiği kutsal yerlerin görüntüleri geçti. Büyük Piramit Ajanta Mağaraları Ebu Simbel Tapınağı Chichen Itza 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2017 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2017 VE HEP BİRLİKTE BİR DAN BROWN KİTABININ DAHA SONUNA GELDİK, YENİSİNDE BULUŞMAK ÜZERE DİYORUM. KİTABI BENİMLE BİRLİKTE OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER İŞTE BU DA SİZE BU ANA KADAR BENİ TAKİP ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİM. 2 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2018 Dan Brown’ın Başlangıç romanı hakkında ilginç bilgiler Dan Brown'un Cehennem isimli kitabında da yaşanana kitabın çevrilme süreci Başlangıç kitabında da aynı şekilde sürdürüldü. Kitabın tüm çevirmenleri ve editörleri ismi açıklanmamış olan bir şehirde haftalarca bir arada tutuldular. Dış dünyayla iletişim kurmaları yasaklandı. Çalışma odalarına girerlerken yanlarına hiçbir elektronik eşya almalarına izin verilmzken odalarından çıkrken de kağıt ve not defteriyle çıkmaları yasaklandı. Bu kişilerin aynı zamanda bağlı bulundukları yayınevlerine dahi bilgi vermeleri yasaklandı. Tüm bunlar için çevirmen ve editörler bir gizlilik anlaşması imzalamıştı. Kitapta bahsi geçen tüm mekan ve eserler yukarıdaki fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere gerçekte de var. Kitap bu yönüyle aslında okuyucusunu sanki İspanya turuna çıkarırmış gibi bir özellik taşımaktadır. (Bu Cehennem kitabında Floransa ve bir kısım İstanbul, Melekler ve Şeytanlar isimli kitabında ise Roma şehri için geçerlidir. Aslında diğer kitaplarında da ayı durum söz konusu.) Kitapta adı geçen Edmund Kirsch'un Tesla model X aracı Dan Brown'un kendi aracının modelidir. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2018 Dan Brown'un Başlangıç isimli kitabının tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2018 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2018 Başlangıç romanının ilk sayfalarını okuyun Başlangıç romanını henüz okuyup okumayacağına karar verememiş olanlar için buraya kitabın önsözünü ekleyeceğim, önsöz dedimse aslında kitabın başlangıcı burası. Yani biliğimiz önsözler gibi değil Okuyun ve ona göre kitabı satın alıp almayacağınıza verin, bence bu sayfaları okuduktan sonra kesin okumak isteyeceksiniz ya orası da ayrı konu. Resimlerin üzerine tıklayarak sayfayı daha da büyütebilirsiniz. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2018 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2018 Bu başlıkla birlikte okuyorum ve gerçekten bu şekilde okumak çok daha keyifli. Eline sağlık @gloria 1 Alıntı
Φ Dagni Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2018 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2018 Merhaba @gloria. Sırf sana teşekkür edebilmek için üye oldum. Bahsi geçen mekanların ve eşyaların resimlerini görerek okuyunca kitap çok daha iyi anlaşılıyor. Cehennem kitabını da senin paylaşımlarınla birlikte okumuştum. Müthiş bir emek harcamışsın. Eline sağlık! 2 Alıntı
Φ monica Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2018 Merhaba, özellikle Melekler ve Şeytanlar'ı okurken anlatılan mekanları sürekli hayal etmeye çalışırdım o zaman da sizin hazırladığınız gibi bir forum olsaydı keşke.. Anlatılan mekanları tek tek internette aratırken bu forumu buldum zaten.. Kitabı sizin paylaşımlarınızla okumak müthiş bir deneyimdi.. Ellerinize sağlık, harika bir iş çıkarmışsınız.. Sormak istediğim bir şey var ben mi kaçırdım bilemiyorum ama Valdespino'nun telefonunda buldukları mesajın içeriğinden bahsedilmedi mi??? Alıntı
Misafir Zeynep Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2018 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2018 Emeğinize sağlık , sayenizde kitabı çok çok daha keyifli okudum. Alıntı
Misafir thrr Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2018 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2018 emeğinize sağlık, kitabı bambaşka bir deneyim oldu benim için Alıntı
Misafir Okuyucu Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2018 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2018 Sen gerçekten muhteşem bir insansın çok yararlı olmuş ellerine, emeğine sağlık Alıntı
Misafir Özgür Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2018 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2018 Teşekkürler dostum emeğine sağlık sayende kitabı okumak daha eğlenceli hale geldi. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2018 Admin-- Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2018 Gloria'dan rica ettik, Dan Brown'un yeni kitabıyla yine burada olacak, mutlaka göz atın Alıntı
Misafir Semira Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2018 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2018 Kitaba basladigimda bir elim telefonda bilgi topluyordu yerler hakkinda. Sonra burayi kesfettim iyiki de kesfetmisim cok tesekkur ederim elleriniz dert gormesin Alıntı
Misafir Misafir Tuğba Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2019 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2019 Elleriniz dert görmesin sevgili 🌸gloria🌸 Araştırma yaparken bilgiselinize denk geldim. Sayenizde Cehennem ve Başlangıç’ta geçen yerleri gezmiş kadar oldum.Kendi adıma çok teşekkür ederim,esenlikle kalınız sevgiler. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2019 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2019 Tarih 29.01.2019 at 16:15 , Misafir Misafir Tuğba dedi: Elleriniz dert görmesin sevgili 🌸gloria🌸 Araştırma yaparken bilgiselinize denk geldim. Sayenizde Cehennem ve Başlangıç’ta geçen yerleri gezmiş kadar oldum.Kendi adıma çok teşekkür ederim,esenlikle kalınız sevgiler. Tarih 17.12.2018 at 21:56 , Misafir Semira dedi: Kitaba basladigimda bir elim telefonda bilgi topluyordu yerler hakkinda. Sonra burayi kesfettim iyiki de kesfetmisim cok tesekkur ederim elleriniz dert gormesin Tarih 17.12.2018 at 21:56 , Misafir Semira dedi: Kitaba basladigimda bir elim telefonda bilgi topluyordu yerler hakkinda. Sonra burayi kesfettim iyiki de kesfetmisim cok tesekkur ederim elleriniz dert gormesin Tarih 29.01.2019 at 16:15 , Misafir Misafir Tuğba dedi: Elleriniz dert görmesin sevgili 🌸gloria🌸 Araştırma yaparken bilgiselinize denk geldim. Sayenizde Cehennem ve Başlangıç’ta geçen yerleri gezmiş kadar oldum.Kendi adıma çok teşekkür ederim,esenlikle kalınız sevgiler. ve diğer tüm arkadaşlarıma ben de geri dönüşleri için teşekkür ediyorum. Zaten bu kadar güzel tepkiler olmasa insan böyle bir işi şevkle ve zevkle yapmaz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2019 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2019 Sayfadaki tüm görseller güncellenmiştir. Alıntı
Misafir svydl Gönderi tarihi: 13 Mart , 2019 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2019 Emeğinize sağlık. Kitabın akışını daha da güzelleştirdi fotoğraflayışınız. Alıntı
Misafir Harika! Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2019 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2019 Elinize sağlık, bu yaptığınız muhteşem bir şey! Ne kadar işime yaradığını anlatamam. Cehennem kitabını da sizin sayfanızla birlikte okumuştum, bu sayfayı da açtığınızı gördüğümde çok mutlu oldum Alıntı
Misafir Mert Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2019 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2019 Tebrikler, tek kelimeyle muntazam. Hatta tek kelime edilemeyecek bir çalışma olmus. İnanilmazsiniz Alıntı
Misafir Misafir Okuyucu Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2020 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2020 Tarih 25.12.2017 at 17:54 , gloria dedi: VE HEP BİRLİKTE BİR DAN BROWN KİTABININ DAHA SONUNA GELDİK, YENİSİNDE BULUŞMAK ÜZERE DİYORUM. KİTABI BENİMLE BİRLİKTE OKUDUĞUNUZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER İŞTE BU DA SİZE BU ANA KADAR BENİ TAKİP ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİM. Kitabı sizinle beraber okumak büyük zevkti, bana çok yardımcı oldunuz. Çalışmanız için size çok teşekkür ederim. 🌹 Alıntı
Misafir Elif Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2020 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2020 Gerçekten çok içten bir teşekkür etmek istiyorum gerçekten kitapla beraber takip etmek muazzam oldu. Emeklerine sağlık. Alıntı
Misafir Merkür Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2020 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2020 Tarih 26.12.2017 at 02:13 , gloria dedi: Sayfa 510: Langdon, "İsimleri kodlanmış," dedi. İkinci bir anlamı varç Şirketin ilerleme hareketini yansıtan gizli bir sembol. Ambra bakakalmıştı. "Sadece harfleri görüyorum." "İnan bana, Fedex logosunda çok tanıdık bir sembol var ve ileriyi gösteriyor." "İleriyi mi gösteriyor? Yani ok gibi mi?" (Ok işaretini göremeyenler için göstereyim, şimdi artık daha rahat göreceksiniz.) harikasınız bu ayrıntılar için çok teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.