Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 15 yıl JÖNHÖN.... Ama itiraf et bu nick daha güzel demi... Hakikatli kardeşim benim...
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2010 15 yıl Durgun bir jön istemiyoruzzzzzzz.... durgun olduğum zaman benden korkun efenim JÖNHÖN.... Ama itiraf et bu nick daha güzel demi... Hakikatli kardeşim benim... hee güzeldi ablacım =) ama oy veremiyorum artık ne oldu ki
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2010 15 yıl durgun olduğum zaman benden korkun efenim hee güzeldi ablacım =) ama oy veremiyorum artık ne oldu ki Eee bittiii...
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 15 yıl Mmmmhhh kahve yanına da lokummmm.... ne güzel gider benn Afiyet olsun Jöncüm, kardeşim...
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 14 yıl benim bi anı defterim vardı dimi sildiler sanmıştım bende meğersem yeri değişmiş tşk ederim ablacım baktı benim geleceğim yok resimde yalan olmuş ehh bunu saymam yenisini isterim artık
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 14 yıl Yeni kahve hazırlayacağım da sana sonra kimbilir ne zaman geleceksin yine Buyur kahven taze taze.. ÇABUKK GEL İÇ Bu arada çok şanslısın sana aynı kahveden yaptım
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 14 yıl tşk ettim ablacım ehh kim yaptıysa bulaşığıda o yıkasın artık sayfamda böyle kirli bulaşık kalmasın
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2011 14 yıl bakim,anam kimse bişe yazmamış lem emeklerim boşunaymış sizi doğuracağıma taş doğuraydım sütümü helal etmiyom size
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2011 14 yıl bakim,anam kimse bişe yazmamış lem emeklerim boşunaymış sizi doğuracağıma taş doğuraydım sütümü helal etmiyom size Zeytinyağ gibi üste çıkma döverim seni...
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2011 14 yıl sen önce kendine bak.şu haline bak ya ne haldesin.bize hiç suç bulma bütün suç senin.zeytinyağı gibide su üstene çıkmaya çalışma.seni bi elime geçirirsem ağzının üstüne elimin tersiyle iki tane vurrum demiş gerçekten demişmidir acaba abuuu valla öyle demiş
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2011 14 yıl sen önce kendine bak.şu haline bak ya ne haldesin.bize hiç suç bulma bütün suç senin.zeytinyağı gibide su üstene çıkmaya çalışma.seni bi elime geçirirsem ağzının üstüne elimin tersiyle iki tane vurrum demiş gerçekten demişmidir acaba abuuu valla öyle demiş ehuehuehu
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2011 14 yıl senin söylediklerine sadece güler geçerim cevap bilem vermem çünkü acınacak haldesin 4-5 seviye yüksel öyle karşıma çık sana cevap verip senin seviyene inmeye hiç niyetim yok o yüzden gülüp geçtim ama bidahakine ezip geçerim ayağını denk al pekmezini akıtmayim demiş
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2011 14 yıl Yazılar gerçekten harika bu yazıları okumak büyük bi zevk insanların geniş dünyalarını keşfediyorum
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 13 yıl okadar güzel yorumlar yazmisiniz nedicemi bilemedim... Bilgi paylastikca buyur
Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 13 yıl Jööööönnnnnnnnnn ben geldim sana da bi uğrayım dedim bi kahve içermiyiz şöle karşılıklı
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2012 13 yıl Bu ne güzel bir sevgi forumda yeni oldugum biçin anlıyamıyorum tabi Birgün belki anlarız ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.