Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 kusemezsın sen once ben kustum senle, sartımı kabul etmedın. bu durumda ben senınle barısamam kı ne yapcaz sımdı =) ben çoktaaaaaaaaaaann küsmüştüm birkere sana kek yapiyim sen bir şart sun naaasıl küsmemmm NApcazz bilemem ben küsümm işte çözüm önerileri üretecekk olan sensin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 ya bı daha benle kusme dıye sart kostum kotu bıse degılkı =) sen benle kusmeye nıyetlısın ben ne yapayım ben ne cozum uretecegımı sasırdım en ıysımı yemek yıyeyım belkı aklıma gelır Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 ya bı daha benle kusme dıye sart kostum kotu bıse degılkı =)sen benle kusmeye nıyetlısın ben ne yapayım ben ne cozum uretecegımı sasırdım en ıysımı yemek yıyeyım belkı aklıma gelır Bensizz ben açken sen yemek yeee ekstra küsüyorumm artıkınnn afiyet olsun. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 tsk ederım kı =) yemek yedım aklıma gelmedı du bıde ustune su ıcım belkı aklıma gelır Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Ahmet moralinimi bozdum üzgünüm, geldin ciktin ama suc bende degil.. Elbet birgün siz' de, ... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Ahmet moralinimi bozdum üzgünüm, geldin ciktin ama suc bende degil.. Elbet birgün siz' de, ... aaa yok yok bırce olurmu hıc dusunme oyle sakın maca bakmak ıcın cıkmıstım sımdı yıne cıkacam =) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 aaa yok yok bırce olurmu hıc dusunme oyle sakın maca bakmak ıcın cıkmıstım sımdı yıne cıkacam =) tabi tabi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 gercekten turkıyenın macına bakıyodum o yuzden cıktım =) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 ilk roseti Selam Jön, ilk seni ve tüm FENERBAHCE `lileri tebrik ediyorum.. simdi gelelim bahse`mizse umarim beyenirsin. 1907 Marşı 1907'de doğdu aşkımız Sarı Lacivert renkleri oldu şarkımız Sporun her dalında bizim şanımız Hiç bitmedi, bitmeyecek bizim aşkımız 1907'de doğdu aşkımız Sarı Lacivert renkleri oldu şarkımız Sporun her dalında bizim şanımız Hiç bitmedi, bitmeyecek bizim aşkımız Sarı Lacivert rengimiz Fenerbahçe herşeyimiz Hiçbir şeye değişmeyiz Çünkü Fenerbahçeliyiz Sarı Lacivert rengimiz Fenerbahçe herşeyimiz Hiçbir şeye değişmeyiz Çünkü Fenerbahçeliyiz Sarı Lacivert rengimiz Fenerbahçe herşeyimiz Hiçbir şeye değişmeyiz Çünkü Fenerbahçeliyiz Sarı Lacivert rengimiz Fenerbahçe herşeyimiz Hiçbir şeye değişmeyiz Çünkü Fenerbahçeliyiz bide bir sirininiz varmis sizin...Tebrikler Ilk bunu buraya ben bi ekleyim, kazandığını unutmayasın diye sonra bi sorayım haberim yok cünkü kim kime oynuyor hafta sonu ona göre iddanı kabul edicem de o yüzden soruyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 hatırladım bır kez daha tsk ederım=) pazar gunu galatasaray fenerbahce mac alısamıyende =) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 nesıne olsun sen belırle Oynanılacağı gün dahil.. ve 3 gün boyunca http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showforum=39 yeni gelen üyelere Kahve ve pasta service yapsın, ne dersin Hiç kimse oraya yazmas ise, zaten kazanan kazan dı, kaybeden kaybeti ne dersin Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 tamam anlastık=) GS 0 : FB 0 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 keske bı kazanan olsaydı beraberlık aklımızın ucundan bıle gecmedı cezalandıralım kendımız yenı gelen uyelere 3 gun ıkramda bulunalım ıkımızde ne dersın=) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 sansımızada kımse gelmıyo Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 Gelmesine geliyor da, oraya yazan olmuyor Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 sansımızada kımse gelmıyo geldi geldi, ben yakaladım bir tane "yeniden" gelmiş.. o da gercerli olsun.. Hadi bakalım kolay gelsin.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 bak bende kıme hosgeldın dedım bos durmayalım demı oda ara sıra gıdıp gelıyo aynı benım aklım gıbı Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 gördüm evet bende hep kahve olur, bu saaten sonra birde cay yaptirdin bana Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 niye öyle bakiyorsun, sayende bende cay icmis oldum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 benım yuzumden zahmet ettın utandım bende Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Jön,sen askerdeyken daha çok geliyordun foruma,hayırdırr? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Jön,sen askerdeyken daha çok geliyordun foruma,hayırdırr? ıse gırdım ablacım 1 ay oldu hemen hemen gec cıkıyorum =) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.