Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Sardunyam seni tanımak gerçekten güzel.sen forumun ablası ,annesi,birtanesisin yani herşeyisin değerlisin sana saygı duymamak elde değil..! iyiki varsın ......! seni tanımakta çok güzel saygı ise karşılıklı murticim çok iyisin, dilerim Allah o iyiliğine göre güzel bir yaşam armağan etsin sana ve sevdiklerine sende iyiki varsın Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu seferrr şiirim sana diill ablacımm.... o sevgi doluu.... içindee adeta bi melekk barındıran güzelll kalbinee... şiirimii ona iletirsenn sevinirimmm.... TABLODA SEN... Sokaklar karanlık ıssız Dışarıyı aydınlatan sadece loş sokak lambaları Sen yoksun bu şehirde Resmin bile yok ellerimde Avuçlarım bomboş yoksun tutamıyorum ellerini Biliyor musun? Seni hiç görmesen de hayallerimdesin. Biliyor musun? Belki de sen hep yüreğimdesin. Şehir ıssız sokaklar boş Her duvarda sanki resmin asılı Karşıdaki duvarda hayal meyal bir tablo Tabloda sen varsın Haykırıyorum. Adını anıyorum. Sesimi duymuyorsun. Sana koşmak istiyorum. Prangalı ayaklarım koşamıyorum. Paytak paytak yürürken düşüyorum. Sana uzanmak istiyor ellerim. Oysa bedenime zincirli uzanamıyorum. Biliyor musun? Seni gecenin gizeminde Seni baharın neşesinde Seni toprağın kokusunda Seni şekerin tadında Seni ağacın yeşilinde Seni dağların onurunda Seni hep seni her yerde seni buluyorum. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu seferrr şiirim sana diill ablacımm.... o sevgi doluu.... içindee adeta bi melekk barındıran güzelll kalbinee... şiirimii ona iletirsenn sevinirimmm.... TABLODA SEN... Sokaklar karanlık ıssız Dışarıyı aydınlatan sadece loş sokak lambaları Sen yoksun bu şehirde Resmin bile yok ellerimde Avuçlarım bomboş yoksun tutamıyorum ellerini Biliyor musun? Seni hiç görmesen de hayallerimdesin. Biliyor musun? Belki de sen hep yüreğimdesin. Şehir ıssız sokaklar boş Her duvarda sanki resmin asılı Karşıdaki duvarda hayal meyal bir tablo Tabloda sen varsın Haykırıyorum. Adını anıyorum. Sesimi duymuyorsun. Sana koşmak istiyorum. Prangalı ayaklarım koşamıyorum. Paytak paytak yürürken düşüyorum. Sana uzanmak istiyor ellerim. Oysa bedenime zincirli uzanamıyorum. Biliyor musun? Seni gecenin gizeminde Seni baharın neşesinde Seni toprağın kokusunda Seni şekerin tadında Seni ağacın yeşilinde Seni dağların onurunda Seni hep seni her yerde seni buluyorum. şiire bayıldım bidenem, çok içten bir şiir, sen hep yüreğimdesin, görmesem de hayallerimdesin, bende seni seviyorum, çok güzel olmuş emeklerin için teşekkür ederim canım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Bir şey değil canım benim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 şiire bayıldım bidenem, çok içten bir şiir, sen hep yüreğimdesin, görmesem de hayallerimdesin, [ /quote] beğendiğine sevindimm ablacımm... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ne güzel bir resim olmuş Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sardunum nasıllar bu gün..ıcık muzipim bu gün yaaa.. ..gönderem mi sana bi şiir...hadi gönderem... Beni Zorla Şair Yaptılar Güldüm ağlattılar! Sevdim aldattılar! Sarıldım bıraktılar! Sağolsun dostlar, sevenler, sevilenler Beni zorla şair yaptılar... Ahmet Selçuk İlkan ------ Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 hehehe ablam uçtu galiba Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sardunum nasıllar bu gün..ıcık muzipim bu gün yaaa.. ..gönderem mi sana bi şiir...hadi gönderem... Beni Zorla Şair Yaptılar Güldüm ağlattılar! Sevdim aldattılar! Sarıldım bıraktılar! Sağolsun dostlar, sevenler, sevilenler Beni zorla şair yaptılar... Ahmet Selçuk İlkan ------ muzip böcük yzmışsın şiir iyi yapmışsın gülme krisin devam etmektemidir hala ablam uçtu galiba yok yaw uçmadım bir yere hala dünyadayım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 beyaz giyme toz olur.. siyah giyme söz olur.. gel beraber gezelim muradımız tez olur salınada salınada gel hadi yavrum dön dolaş yine bana gel.. beyaz giyme tanırlar seni yolcu sanırlar zaten bende talih yok seni benden alırlar salınada salınada gel hadi yavrum dön dolaş yine bana gel.. bu türküye bayılırım sardunyam..Hüseyin Turan seslendirecek ama...enfes Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 beyaz giyme toz olur..siyah giyme söz olur.. gel beraber gezelim muradımız tez olur salınada salınada gel hadi yavrum dön dolaş yine bana gel.. beyaz giyme tanırlar seni yolcu sanırlar zaten bende talih yok seni benden alırlar salınada salınada gel hadi yavrum dön dolaş yine bana gel.. bu türküye bayılırım sardunyam..Hüseyin Turan seslendirecek ama...enfes kırmızı gülün alı var aman aman her gün ağlasam da yeri var bugün benim efkarım var aman aman ah bu gönül arzu eder seni seni yar seni :) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 neden bu kadar tatlı neden bu kadar iyisin???? sen çok ama çok tatlısın o kadar düşüncelisin ki kilometreleri yıkıyorsun bazen her şeye değersin cennet yürekli diye boşa demiyorum çünkü biliyorum öylesin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 canım dönmüşsün..bende yeni öğrendiğim şu resim yollama işiyle meşguldüm...umarım Leylam ve siyax'e gönderdiğim gibi buda minik çıkmaz ...çıkıyorum şimdi..yarın türkülerimize kaldığımız yerden devam ederiz inşallah...nartanem Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bunu gönderecektim...umarım bit kadar değildir... Alıntı
Φ fıstıkım_89 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 ben burda yeniyim ter döküom sabahtan berli yahu çözemedim gitti suan yazı yazıom ama nereye nasıl nerden okucam cewapları hiç bilmiom ne tuaf yaaa çözemedm gitti neysee Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 bunu gönderecektim...umarım bit kadar değildir... sende iyiki bir resim eklemeyi öğrendin ha artık önüne gelen heryere yapıştırırsın resimleri Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sardunyam diloş frozen Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 sardunyam diloş frozen heheeee süperrr yaaa... hele frozenimeee bayıldımmm... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 neden bu kadar tatlı neden bu kadar iyisin???? sen çok ama çok tatlısın o kadar düşüncelisin ki kilometreleri yıkıyorsun bazen her şeye değersin cennet yürekli diye boşa demiyorum çünkü biliyorum öylesin sardunyacım birşeyler yazayım dedim ama , bu güzel yazıyı görünce bu sözün üzerine yazacak birşey bulamadım seni en güzel anlatan dilden daha güzel ne olabilirki ... gerçekten iyi yürekli ve değerlisin güzel olan ne varsa o da sana gelsin.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 neden bu kadar tatlı neden bu kadar iyisin???? sen çok ama çok tatlısın o kadar düşüncelisin ki kilometreleri yıkıyorsun bazen her şeye değersin cennet yürekli diye boşa demiyorum çünkü biliyorum öylesin kim tatlı, sen bilmezsin beni isot gibiyim kıs sensin tatlı olan, sen her şeyin en güzeline layık olansın, o kadar iyisin ki ben bunu burdan hissedebiliyorum canım dönmüşsün..bende yeni öğrendiğim şu resim yollama işiyle meşguldüm...umarım Leylam ve siyax'e gönderdiğim gibi buda minik çıkmaz ...çıkıyorum şimdi..yarın türkülerimize kaldığımız yerden devam ederiz inşallah...nartanem canımsın sen benim, bazen canımda hissettiğimsin... o resmi siyahxin blogunda gördüm çok dokundu içime, nasıl bir çaresizlikti kuşun hali değil mi dliloşum, biz kaybetmeyelim birbirimizi hiç bunu gönderecektim...umarım bit kadar değildir... bit kadar değil, pire kadar ben burda yeniyim ter döküom sabahtan berli yahuçözemedim gitti suan yazı yazıom ama nereye nasıl nerden okucam cewapları hiç bilmiom ne tuaf yaaa çözemedm gitti neysee çözersin zamanla hoşgeldin canım sardunyam diloş frozen bidenem kardeşim sen varya sen, bana öz kardeşim kadar yakınsın, ben kardeşlerimi çok severim, senide öyle seviyorum. eee frozene de o asık surat yakışır tabi sardunyacım birşeyler yazayım dedim ama ,bu güzel yazıyı görünce bu sözün üzerine yazacak birşey bulamadım seni en güzel anlatan dilden daha güzel ne olabilirki ... gerçekten iyi yürekli ve değerlisin güzel olan ne varsa o da sana gelsin.... kıyamam sana ben, canım arkadaşım sen o kadar temiz bir yüreğe sahipsin ki, bunu anlama zor değil, iyiki tanımışım seni ve inşallah bu arkadaşlığımız hiç bozulmasın sanaa meleğimmm... meleğin yesin seni, fıstık, sensin fıstık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 oy oy oyyyyyyyyyyyyy sıcacıktır şimdi onlar nasıl mırıl mırıldırlar çok teşekkür kleopatracım sağol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.