Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Abla ya senin yaptığın işmi şimdi biz çalışalım sen mışıl mışıl uyu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 çocukları bırakıp gelene kadar senin için topladım ablacım, gelince yatacaksın madem, uyumadan önce çiçekler seni mutlu eder umarım harikalar teşekkür ederim, okuldan geldim, uyudum uyandım ve laleleri gördüm, sayfaya baktıkça mutlu oldum sağolasın egzorsist... Abla ya senin yaptığın işmi şimdi biz çalışalım sen mışıl mışıl uyu tamam tamam kıskanma uyandım, siz mışıl mışıl uyurkende ben kabus görüyordum ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Ablacım Sevgililer günün kutlu olsun... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 :( canım Ablacım Sevgililer günün kutlu olsun... seninde kutlu olsun gecem, güzel yüreklim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 beyaz atlı prensin gecikecekmiş Mualla tenha bir çiçek açıyor gölgende yalnızlık emlak ofisinde işe başladım birdenbire bahar inecek kalbime Mualla yemin ediyorum. beyaz atlı prensin gecikecekmiş Mualla bakışlarımı ona benzetebilirim geceleyin hasretimi saklamaya kıyamıyorum esneme günlükleri yağıyor defterime birdenbire sevebilirsin beni Mualla yemin ediyorum. kıymeti harbiyem olsa Harbiye'ye yazılırdım bir ihtilalde senin için yapardım yemin etmiyorum. Oğuzhan Akay Mualla... ay pardon...Sardunyam..senin için bu forumu kapatırım..yemin etmiyorum bak..dikkatini çekerim canım benim...senin için çok şey yaparım..ihtiyacın olursa tabii...seni seviyorum...hemde çoookkk Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Süzülüp mavi göklerden yere doğru Omuzuma bir beyaz güvercin kondu Aldım elime, usul usul okşadım Sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım Bembeyazdı tüyleri, öyle parlaktı Açsam ellerimi birden uçacaktı Eğildim kulağına; dur, gitme dedim Hâreli gözlerinden öpmek istedim Duydum; avuçlarımda sıcaklığını Duydum; benden yıllarca uzaklığını Çırpınan kalbini dinledim bir süre Ve uçmak istedim onunla göklere Ak güvercinin iri gözleri vardı Güzelliğinden fışkıran bir pınardı Soğuk sularından içtim, serinledim Çağlayan bir nehrin sesini dinledim Belki buydu sevmek hayat belki buydu Işıl ışıldım, gözlerim dopdoluydu Bir nağme yükseldi sevinçten ve hazdan Bir nağme yükseldi, güzelden beyazdan Uzattı sevgiyle pembe gagasını Birden öğrendim hayatın mânâsını Kaderde sevgiyi sende bulmak varmış Seninle bir çift güvercin olmak varmış siirleri cok seven siir perisi Sardunya ablacim..seni cok seviyorum,sen de benim ozelimsin ..bu kelimeyi fazlasiyla kullandim,biraz ara vericem siz bikmadan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 beyaz atlı prensin gecikecekmiş Muallatenha bir çiçek açıyor gölgende yalnızlık emlak ofisinde işe başladım birdenbire bahar inecek kalbime Mualla yemin ediyorum. beyaz atlı prensin gecikecekmiş Mualla bakışlarımı ona benzetebilirim geceleyin hasretimi saklamaya kıyamıyorum esneme günlükleri yağıyor defterime birdenbire sevebilirsin beni Mualla yemin ediyorum. kıymeti harbiyem olsa Harbiye'ye yazılırdım bir ihtilalde senin için yapardım yemin etmiyorum. Oğuzhan Akay Mualla... ay pardon...Sardunyam..senin için bu forumu kapatırım..yemin etmiyorum bak..dikkatini çekerim canım benim...senin için çok şey yaparım..ihtiyacın olursa tabii...seni seviyorum...hemde çoookkk ben senin için çok şey yaparım diyen dillerini, ellerini yirim bende seni seviyorum Süzülüp mavi göklerden yere doğruOmuzuma bir beyaz güvercin kondu Aldım elime, usul usul okşadım Sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım Bembeyazdı tüyleri, öyle parlaktı Açsam ellerimi birden uçacaktı Eğildim kulağına; dur, gitme dedim Hâreli gözlerinden öpmek istedim Duydum; avuçlarımda sıcaklığını Duydum; benden yıllarca uzaklığını Çırpınan kalbini dinledim bir süre Ve uçmak istedim onunla göklere Ak güvercinin iri gözleri vardı Güzelliğinden fışkıran bir pınardı Soğuk sularından içtim, serinledim Çağlayan bir nehrin sesini dinledim Belki buydu sevmek hayat belki buydu Işıl ışıldım, gözlerim dopdoluydu Bir nağme yükseldi sevinçten ve hazdan Bir nağme yükseldi, güzelden beyazdan Uzattı sevgiyle pembe gagasını Birden öğrendim hayatın mânâsını Kaderde sevgiyi sende bulmak varmış Seninle bir çift güvercin olmak varmış siirleri cok seven siir perisi Sardunya ablacim..seni cok seviyorum,sen de benim ozelimsin ..bu kelimeyi fazlasiyla kullandim,biraz ara vericem siz bikmadan bıkmam kıss ben, sevgi arsızıyım ben... bende seni öyle seviyorum... ve şiir harika... ne demiş, seninle bir çift güvercin olmak varmış... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sardunyam seninde sevgi günün kutlu olsun! umarım günün güzel geçmiştir en kötü günün bugün kadar güzel ve anlamlı geçmesi dileğimle ... herşey gönlünce olsun arkadaşım......! Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 çooook seviyorumm senii ABLACIMMM... durduk yeree noluyoss diyosunn dimii... ne bileyimm ölee içimdennn geldiii SEN AĞLAMA Ben ağlayan şairim Bana gülmesini öğretmediler Eğil de bir bak mahzun yüzüme Anlatır sana çektiklerimi Birer bıçak yarası gibi Alnımdaki çizgiler Ben mutluluk nedir bilemedim Saçlarım okşanmaya alışık değil Hep böyle dalıp gider gözlerim Ve ne zaman düşünsem geçen günleri Bir karanlık basar içimi Aydınlık değil Seni nasıl severim bilirsin Nasıl yanarım özlemler içinde Bastığın yerler cennet olur Bilirim en serin rüzgarla gelirsin Yine de yanar tutuşurum ben Cehennemler içinde. En mutlu sandığın yerde kederliyim Ben seninle sensizliği düşünürüm Bir korku düşer içime apansız Burkulur yüreğim Seni şiirlerimde bin yıl yaşatır da Ben bin defa ölürüm Bir gün yokluğum bir gölge gibi Düşüverirse gözlerine Unutma ağlayan şairini Unutma o günde kapanıp dizlerine Kendi yokluğuma kendim ağlarım Sen ağlama e mi Sen ağlama e mi? Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 sardunyam seninde sevgi günün kutlu olsun!umarım günün güzel geçmiştir en kötü günün bugün kadar güzel ve anlamlı geçmesi dileğimle ... herşey gönlünce olsun arkadaşım......! sağol arkadaşım çok iyisin... çooook seviyorumm senii ABLACIMMM... durduk yeree noluyoss diyosunn dimii... ne bileyimm ölee içimdennn geldiii SEN AĞLAMA Ben ağlayan şairim Bana gülmesini öğretmediler Eğil de bir bak mahzun yüzüme Anlatır sana çektiklerimi Birer bıçak yarası gibi Alnımdaki çizgiler Ben mutluluk nedir bilemedim Saçlarım okşanmaya alışık değil Hep böyle dalıp gider gözlerim Ve ne zaman düşünsem geçen günleri Bir karanlık basar içimi Aydınlık değil Seni nasıl severim bilirsin Nasıl yanarım özlemler içinde Bastığın yerler cennet olur Bilirim en serin rüzgarla gelirsin Yine de yanar tutuşurum ben Cehennemler içinde. En mutlu sandığın yerde kederliyim Ben seninle sensizliği düşünürüm Bir korku düşer içime apansız Burkulur yüreğim Seni şiirlerimde bin yıl yaşatır da Ben bin defa ölürüm Bir gün yokluğum bir gölge gibi Düşüverirse gözlerine Unutma ağlayan şairini Unutma o günde kapanıp dizlerine Kendi yokluğuma kendim ağlarım Sen ağlama e mi Sen ağlama e mi? Ümit Yaşar Oğuzcan sende hiç ağlama, gülüm... bende seni seviyorum... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 nasıldır sardunum..iyimidir..yaa..bu günde sevgililer günüydü..kutlu olsun sevgililer gününüz sardun hanım.. . **acayip bir gün geçirdim..sevgilisi olanlara lafım yok..zaten bu gün araziydiler.. ..yahu sevgilisi olmayan biçok arkadaşım..beni aradı bu gün..şaşırtıcı..havadan sudan derken mevzuyu getirdiler sevgililer gününe..erkek olsun..kız olsun arkadaşlarıma üzüldüm..sevgilili olamama hali..helede adı konmuş böyle bir günde zor..bilirim..ama arayıp benim sevgililer günümü kutladılar..aslında içlerini döktüler..napam ama yaa..yokki sihirli deynek elimde..hokus pokusla bu işi çözem.. ..hem sevmek ..hatırlamak sevgiliyi..düzmek mehtiyeler..almak hediyeler..bu güne mi endekslidir..hayırlısı olsun..Allah herkeze sewvgili..unutulmaz bir aşk..ve kavuşamayanlara da bir köprü ihsan eylesin.. ...ya bu gün kaçam..kaçam dedimde kaçamadım..sevgilili sevgilisiz herkeze hürmetlerimi iletir..herkezin gözlerinden öperim..bendeniz böcüğünüz, vah.. vah layan topic sahibiniz..arada sırada da soldan soldan afakanları basan deliniz..unutmadan siz saygıdeğer sardunyam hanımında şiirlerinin delisiyimdir ..duyurula..kalın sağlıcakla..herhal leyla şu an size birşeyler yazıyordur..çekilem aradan.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 hep bu şiiri okurum gece camdan bakarken uzaklara...nedendir bilinmez ama senelerdir böyle...şimdide sana okuyorum sende camdan bak ve benim için oku bakma öyle ..ama yüksek sesle oku.. soranlara benden selam söyle ...onlar anlar gelip seni alırlar yanıma getirirler bilirsin sen orayı neyse ya şiirimi harcamayalım AKARSUYA BIRAKILAN MEKTUP incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n'olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Hasan HÜSEYİN Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 figgaro'cum edebiyat ustamız, böcüğümüz teşekkür ederim bütün güzel sözlerine, ve arkadaşlığına, iyisin sen, iyilikten nasibini almışlardansın... sağol canım arkadaşım frozen'im canım benim, seni ben pek çok pek çok severim... bidenem, şiiri sabah gördüm şimdi okusam ayıp olmaz mı? sabah sabah camdan bağırıp okursam senin yanına mı getirirler, yuksam ayrı bir kiliniğe mi kapatırlar bilemiyecem. gitme, sonbahar oluyorum, gitme frozenim ben daha sana doymadım... sen gidersen solarım bu kirlenmiş dünyada temiz kalmak uğruna çaba gösterenlere sevgiler ve selamlar olsun... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 frozen'im canım benim, seni ben pek çok pek çok severim... bidenem, şiiri sabah gördüm şimdi okusam ayıp olmaz mı? sabah sabah camdan bağırıp okursam senin yanına mı getirirler, yuksam ayrı bir kiliniğe mi kapatırlar bilemiyecem. gitme, sonbahar oluyorum, gitme frozenim ben daha sana doymadım... sen gidersen solarım bu kirlenmiş dünyada temiz kalmak uğruna çaba gösterenlere sevgiler ve selamlar olsun... [/b] eee şeeyyy madem solacan ben gideyim o zaman Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 ben bi BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ deyip çıkıyorum hehe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 eee şeeyyy madem solacan ben gideyim o zaman kötüsün sen kötüüüüü ben bi BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ deyip çıkıyorum hehe kıss öyle böööö diyince korktum ben ama Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 nasıldır sardunum..iyimidir..yaa..bu günde sevgililer günüydü..kutlu olsun sevgililer gününüz sardun hanım.. .**acayip bir gün geçirdim..sevgilisi olanlara lafım yok..zaten bu gün araziydiler.. ..yahu sevgilisi olmayan biçok arkadaşım..beni aradı bu gün..şaşırtıcı..havadan sudan derken mevzuyu getirdiler sevgililer gününe..erkek olsun..kız olsun arkadaşlarıma üzüldüm..sevgilili olamama hali..helede adı konmuş böyle bir günde zor..bilirim..ama arayıp benim sevgililer günümü kutladılar..aslında içlerini döktüler..napam ama yaa..yokki sihirli deynek elimde..hokus pokusla bu işi çözem.. ..hem sevmek ..hatırlamak sevgiliyi..düzmek mehtiyeler..almak hediyeler..bu güne mi endekslidir..hayırlısı olsun..Allah herkeze sewvgili..unutulmaz bir aşk..ve kavuşamayanlara da bir köprü ihsan eylesin.. ...ya bu gün kaçam..kaçam dedimde kaçamadım..sevgilili sevgilisiz herkeze hürmetlerimi iletir..herkezin gözlerinden öperim..bendeniz böcüğünüz, vah.. vah layan topic sahibiniz..arada sırada da soldan soldan afakanları basan deliniz..unutmadan siz saygıdeğer sardunyam hanımında şiirlerinin delisiyimdir ..duyurula..kalın sağlıcakla..herhal leyla şu an size birşeyler yazıyordur..çekilem aradan.. yok est. cekilmeyiniz..ben sıkışırım araya bır yere Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 cancağızım, gül tomurcuğum, sen sıkışma şöyle rahat otur, sen buranın yabancısı değilsin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Gidiyor musun diye sorma bana. Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de. Senin kadar endişeli... Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana Ama inandıramadım seni. Sen, sorgularken beni kafanda Ben, gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, Teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza. O dünya ki bazen minicik bir odada Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasıl da güzeldi... Zaten varsın diye her şey güzeldi ama Sen buna inanmadın. Ah bu sorular... Yaşamak varken sevdayı delice, Niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben, aşk dedikçe sen, dur dedin. Ben, seninleyim dedikçe Sen, hayır dedin. Zaten az konuşan sen Olumsuz ne kadar sözcük varsa Bulup çıkardın ortaya. Bense hiç bir şey diyemedim. Ne kadar zarar vermişim sana meğer. Nasıl değiştirmişim seni. Oysa hiç böyle düşünmemiştim. Kimseye zarar vermek istemem ben. Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem. Ama öyle oldu işte. Demek ki; gitmelerin zamanı şimdi. Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı. Ne sevişmelerimiz kalır aklında, ne sevda sözlerimiz. Rahat değilim diyordun ya, rahat ol artık. Gülüşlerini saklaman için bir neden kalmadı. Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan. Biliyor musun bir tanem! Gidişim yürekten değil, zorunluluktan. Sanma ki, bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım. Sanma ki, benden sakladığın gülüşleri yalancı yüzlerde ararım. Seni de götürürüm yüreğimde. Her zaman yokluğunu taşırım. Bulup, bulup kaybettim seni bebeğim. Ne yazık ki, tozduman edemedim kuşkularını. Ne yazık ki, kalamadın bana. Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde. Kokladıkça; bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 güzeell kalpli ablacımm... gününn güsel geçmesi dileğiyle Rengini Bilemediğimiz Uzun saatler süren yağmurlar başladı. Hüzün biraz daha yakın duruyor artık bize. Ardımızda bıraktığımız anılar birbiri üstüne dosyalanıyor. Belki de bir daha hiç açılmayacak şekilde yüreğimizdeki dolaplara kaldırılıyor. Üzerine bir kilit ve kilidin anahtarını içimize gömerek... Yürümeden yağmurun altında sırılsıklam oluyor hayallerimiz. Üşüyoruz... Sıcak bir kahvenin kokusu geliyor burnumuza, bir de yanık yanık sazın tellerine vurmuş aşığın dizeleri... Odalar boş, odalar yalnız... Hiç konuşmayacakmış gibi küskün sevdiklerine... Cam göbeği renginde yağmurlar yağıyor şehrin üzerine. Bazen gri, bazen kara bulut oluyor gözlerimizde. Hayatın renklerini bulabiliyor musunuz? Ben kendime ana renkleri seçtim. İstediğimde yeni renkleri oluşturabileyim diye. Peki ya siz hangi renge yakın duruyorsunuz? Toz pembenin mahsun mutluluğu, yeşilin huzuru, mavinin sorumluluğu, kırmızının azmi var. Ne olacak sorusu var ki rengini bile bilmeyenlerden misiniz? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 cancağızım, gül tomurcuğum, sen sıkışma şöyle rahat otur, sen buranın yabancısı değilsin... bu yoksam istedigim gibi yazip,cizip karalayabilme hakki verdigin anlamina mi geliyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 güzeell kalpli ablacımm... gününn güsel geçmesi dileğiyle Rengini Bilemediğimiz Uzun saatler süren yağmurlar başladı. Hüzün biraz daha yakın duruyor artık bize. Ardımızda bıraktığımız anılar birbiri üstüne dosyalanıyor. Belki de bir daha hiç açılmayacak şekilde yüreğimizdeki dolaplara kaldırılıyor. Üzerine bir kilit ve kilidin anahtarını içimize gömerek... Yürümeden yağmurun altında sırılsıklam oluyor hayallerimiz. Üşüyoruz... Sıcak bir kahvenin kokusu geliyor burnumuza, bir de yanık yanık sazın tellerine vurmuş aşığın dizeleri... Odalar boş, odalar yalnız... Hiç konuşmayacakmış gibi küskün sevdiklerine... Cam göbeği renginde yağmurlar yağıyor şehrin üzerine. Bazen gri, bazen kara bulut oluyor gözlerimizde. Hayatın renklerini bulabiliyor musunuz? Ben kendime ana renkleri seçtim. İstediğimde yeni renkleri oluşturabileyim diye. Peki ya siz hangi renge yakın duruyorsunuz? Toz pembenin mahsun mutluluğu, yeşilin huzuru, mavinin sorumluluğu, kırmızının azmi var. Ne olacak sorusu var ki rengini bile bilmeyenlerden misiniz? meleğime bak ya, sabah sabah erkenden kalkarmışta ablasının kapısına şiirler bırakırmış... sen beni mutlu edersin Allahta seni sevindirsin bidenem, incitanem benim rengim mavi bu arada... en sevdiğim bu yoksam istedigim gibi yazip,cizip karalayabilme hakki verdigin anlamina mi geliyor istediğin gibi, içinden nasıl geliyorsa, senin defterin leylacım heççç mahsuru yoktur. (frozen duymasın) Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 sayın sardunya nasılsınız umarım herşey yolundadır, sizi ve güzel arkadaşlarınızı selamlıyorum herşey gönüllerince olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;BAzen bana terste düşse,inandığın ve arkasında durduğun değerlerin var.HErkesi kucaklayabiliyorsun ve 2 güzel evladın var.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.