Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 geçmiş olsun bidenecik hemşom şimdi nasılsın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 canem ben çok seviyorum sana da iyi gelir diye düsündüm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 oyyy oyyy oyyy hemde ne severim sulu sulu serin serin olsada yesek Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Hu hu Apla evde misin Ben geldim bi çay yapıverde içelim Yanınada börek çörek çıkarırsın herhalde Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn yapmazmıyım çayı yeni demlemiştim zaten bilmiyorum severmisin mantarlı börekte yapmıştım kaynanan seviyormuş valla hatta yeminle yaprak sarmada var zeytinyağlı hemde hadi gel Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Abowwwww hepiciğini sen mi yaptın Getir getir hepiciğin dadına bakcam Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2008 acaba bana kızgın mı kızmaz kızmaz (konuşmaktır tartışmaktır dostluk birazcık ) ayrıca Napolyonun sözü de çok manidar ama.Alan dar mani bol Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Ben dostlarıma kızmam Tartışmayı bilen insanlarla tartışmak kültürel birikimi yüceltir bunu biliyorum hemde en iyi öğrenme yöntemidir en akılda kalıcısı... o bakımdan rahat ol zaten dışarıdan nasıl göründüğümüzüde bilmek zorundayız hepimiz... evet Napolyon manidar adam zaten bu arada bir msj'ım var : "Ortanca" isimli bir aylık edebiyat dergisi 5 aydır yayında ve ilk dört sayısında benimde 3 düz yazım ve bir şiirim yayımlandı bu dergiyi okumak isteyen arkadaşlarım için isteme adresi: GÜNDÜZ KİTABEVİ YAYINLARI 1) Vatan Cad. Demet 7 sokak no: 7/8 yenimahalle/Ankara (0 312 346 54 57) 2) Cebeci dörtyol (dağıtım şirketi) hamamönü çifteler sokak no: 7/A Altındağ/Ankara (0 312 363 09 94) www.gunduzkitabevi.com.tr Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 ayyyy işte sardunyammm yaaa bu arada gündüz kitabevine giremiyorum.bir de gece deneyeyim ahahahahahah tamam kötü ama gerçekten girilmiyor sitesine. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 gece, akşam üzeri ve sabaha karşıde dene işte godzilla ya bir kaç gün yokum iyi bakın kendinize bu arada Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 çabuk gel 2 gün desende çabuk gel 48 saat dolmadannnn.... bu arada şimdi girebildim siteye Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 çabuk gel 2 gün desende çabuk gel 48 saat dolmadannnn.... bu arada şimdi girebildim siteye artık çok gec kaldın godziii Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2008 işte geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 bende geldimmmm nelerde getirdim ... canem evdedir belki dedim biraz sıkıldım da bugün çat kapı yapıyım dedim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 oy oy oy hemde mevsim meyvesi getirmiş benim canem hoş geldin sefalar getirdin bidenem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 oy oy oy hemde mevsim meyvesi getirmiş benim canem hoş geldin sefalar getirdin bidenem hoş buldum bidenemm ama ziyaretin kısası makbul ben hele gidiyim yavaştan yine gelirim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2008 denzi kızı bize gelirken hep boş geliyor ama kendisi istekleri de bitmiyor tabi Sardunyam nasıl gidiyor Güncel işler?? bayaa bir dikkafatorya işliyor galiba.Yandık yandıkkk ben şuanda "dinlenmedeyim"...uzattım ayaklarımı ohh.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2008 hoşgeldin godzilla bende işler genelde ve mütemadiyen dikkafatorya gitmiştir zaten o bakımdan öteki türlüsü bünyemde hazımsızlık yapıyor genelde kimseye zararım yoktur ama ayağıma dolaşanıda pek sevmem tembel seni siz ayaklarınızı uzatın rahat olun biz kurtarırız sizide Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Ben eli boş geldim,sade bir selamla.Sanırım evsahibi evde yok ama olsun,misafirperver olduğundan kapısı açık.Hiç bir şeye ellemedim bak ortalık zaten dağınıktı ben yapmadım.Bir bardak su doldurdum sadece onu sigaram ile içip gideceğim.Sonra sen evde iken yine gelir bir acı kahveni içerim...Saygılarımla. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 ben geldimmm tiyze annemi gördünmü yok hiç bi yerde Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Ben eli boş geldim,sade bir selamla.Sanırım evsahibi evde yok ama olsun,misafirperver olduğundan kapısı açık.Hiç bir şeye ellemedim bak ortalık zaten dağınıktı ben yapmadım.Bir bardak su doldurdum sadece onu sigaram ile içip gideceğim.Sonra sen evde iken yine gelir bir acı kahveni içerim...Saygılarımla. hoşgeldin sade ve sıcak bir selam ruhsuz bir hediyeden kat be kat değerlidir sende bilirsin... ortalık dağınık mıydı yahu insan bunu uluorta dermi? kahve de vardı kurabiyede alıp yeseydiniz ikram da bulunamadım kusura bakmayın bir daha ki sefere artık ben geldimmm tiyze annemi gördünmü yok hiç bi yerde hoşgeldin anneni görmedim kendisinden 2 gündür haber alamadım bilmiyorum gene bensiz ne yapıyor ahh ahh ne anneler var görüyomusun bu güzel çiçek için teşekkürler Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 denzi kızı bize gelirken hep boş geliyor ama kendisi istekleri de bitmiyor tabi Sardunyam nasıl gidiyor Güncel işler?? bayaa bir dikkafatorya işliyor galiba.Yandık yandıkkk ben şuanda "dinlenmedeyim"...uzattım ayaklarımı ohh.. öhööö birileri beni mi anmış tabi siz bana güzel kahveler yapmayın sonrada ben yokken attım arkamdan önce sizin kahvenizi begeniyim de ee düşünürüz artıkın bilemiyorum yani Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 hoşgeldin anneni görmedim kendisinden 2 gündür haber alamadım bilmiyorum gene bensiz ne yapıyor ahh ahh ne anneler var görüyomusun bu güzel çiçek için teşekkürler sensiz perişan oldum iki gündür sardunum insan az güzel laf eder meraklandırmaz değilmi yavrucağı ama sende nerde o ince yürek zeynepcim anne addaya gitti gelecek seviyom sizi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 deniz kızı yavrucum görüyomusun ne anneler var ama senin annen öyle mi değilmi frozen hanım, valla ben anlamam öyle yavrucağı habersiz bırakıp gidiyosun sonra çocuk sefil oluyor açmı açıkmı hiç bakma sen çıçıçı ne ayıp Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2008 canem haftasonu arayamadım..çok yoğundum..affet tüyap nasıl geçti bidenem ..dövdünmü yamyamları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.