Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

:wub: hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :hug:

yapmazmıyım çayı yeni demlemiştim zaten bilmiyorum severmisin mantarlı börekte yapmıştım kaynanan seviyormuş valla :D hatta yeminle yaprak sarmada var zeytinyağlı hemde :) hadi gel :hug:

Gönderi tarihi:

Ben dostlarıma kızmam :)

Tartışmayı bilen insanlarla tartışmak kültürel birikimi yüceltir bunu biliyorum hemde en iyi öğrenme yöntemidir en akılda kalıcısı... o bakımdan rahat ol zaten dışarıdan nasıl göründüğümüzüde bilmek zorundayız hepimiz... :)

evet Napolyon manidar adam zaten :P

bu arada bir msj'ım var :

"Ortanca" isimli bir aylık edebiyat dergisi 5 aydır yayında ve ilk dört sayısında benimde 3 düz yazım ve bir şiirim yayımlandı bu dergiyi okumak isteyen arkadaşlarım için isteme adresi:

GÜNDÜZ KİTABEVİ YAYINLARI

1) Vatan Cad. Demet 7 sokak no: 7/8 yenimahalle/Ankara (0 312 346 54 57)

2) Cebeci dörtyol (dağıtım şirketi) hamamönü çifteler sokak no: 7/A Altındağ/Ankara (0 312 363 09 94)

www.gunduzkitabevi.com.tr

Gönderi tarihi:
oy oy oy hemde mevsim meyvesi getirmiş benim canem :kiss::hug:

hoş geldin sefalar getirdin bidenem :wub:

hoş buldum bidenemm :wub: ama ziyaretin kısası makbul :blushing: ben hele gidiyim yavaştan yine gelirim

:P:wub:

Gönderi tarihi:

denzi kızı bize gelirken hep boş geliyor ama

kendisi istekleri de bitmiyor tabi :D

Sardunyam nasıl gidiyor Güncel işler?? bayaa bir dikkafatorya işliyor galiba.Yandık yandıkkk

ben şuanda "dinlenmedeyim"...uzattım ayaklarımı ohh..

Gönderi tarihi:

hoşgeldin godzilla :)

bende işler genelde ve mütemadiyen dikkafatorya gitmiştir zaten o bakımdan öteki türlüsü bünyemde hazımsızlık yapıyor genelde kimseye zararım yoktur ama ayağıma dolaşanıda pek sevmem :whistling:

tembel seni siz ayaklarınızı uzatın rahat olun biz kurtarırız sizide :getlost::w00t:

Gönderi tarihi:

Ben eli boş geldim,sade bir selamla.Sanırım evsahibi evde yok ama olsun,misafirperver olduğundan kapısı açık.Hiç bir şeye ellemedim bak ortalık zaten dağınıktı ben yapmadım.Bir bardak su doldurdum sadece onu sigaram ile içip gideceğim.Sonra sen evde iken yine gelir bir acı kahveni içerim...Saygılarımla.

Gönderi tarihi:
Ben eli boş geldim,sade bir selamla.Sanırım evsahibi evde yok ama olsun,misafirperver olduğundan kapısı açık.Hiç bir şeye ellemedim bak ortalık zaten dağınıktı ben yapmadım.Bir bardak su doldurdum sadece onu sigaram ile içip gideceğim.Sonra sen evde iken yine gelir bir acı kahveni içerim...Saygılarımla.

hoşgeldin :)

sade ve sıcak bir selam ruhsuz bir hediyeden kat be kat değerlidir sende bilirsin...

ortalık dağınık mıydı :blushing: yahu insan bunu uluorta dermi? :sweatingbullets:-_-

kahve de vardı kurabiyede alıp yeseydiniz ikram da bulunamadım kusura bakmayın

bir daha ki sefere artık :D:clover:

ben geldimmm tiyze annemi gördünmü yok hiç bi yerde

286013d1qb3.jpg

hoşgeldin

anneni görmedim -_-

kendisinden 2 gündür haber alamadım bilmiyorum gene bensiz ne yapıyor :angry:

ahh ahh ne anneler var görüyomusun :P

bu güzel çiçek için teşekkürler :wub:

Gönderi tarihi:
denzi kızı bize gelirken hep boş geliyor ama

kendisi istekleri de bitmiyor tabi :D

Sardunyam nasıl gidiyor Güncel işler?? bayaa bir dikkafatorya işliyor galiba.Yandık yandıkkk

ben şuanda "dinlenmedeyim"...uzattım ayaklarımı ohh..

B)B) öhööö birileri beni mi anmış tabi siz bana güzel kahveler yapmayın sonrada ben yokken attım arkamdan :P:D önce sizin kahvenizi begeniyim de ee düşünürüz artıkın bilemiyorum yani :PB)

Gönderi tarihi:
hoşgeldin

anneni görmedim

kendisinden 2 gündür haber alamadım bilmiyorum gene bensiz ne yapıyor

ahh ahh ne anneler var görüyomusun

bu güzel çiçek için teşekkürler

sensiz perişan oldum iki gündür sardunum :getlost:

insan az güzel laf eder meraklandırmaz değilmi yavrucağı -_-

ama sende nerde o ince yürek :getlost:

zeynepcim anne addaya gitti gelecek :w00t:

seviyom sizi :hug:

Gönderi tarihi:

deniz kızı yavrucum görüyomusun ne anneler var ama senin annen öyle mi değilmi :P:hug:

frozen hanım, valla ben anlamam öyle yavrucağı habersiz bırakıp gidiyosun sonra çocuk sefil oluyor açmı açıkmı hiç bakma sen çıçıçı ne ayıp :D

:hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.