Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır.... Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim. ablacımm Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Sevgili Sardunyam; Yeni yılınız kutlu ve de çok mutlu olsun, 2008 bütün senelerden uğurlu gelsin efendim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Küçük kız hüzünlü bir yabancıya gülümsedi… Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde, yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı. Hemen bir not yazdı ve ona yolladı. Arkadaşı bu nottan o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garson kadına yüklü bir bahşiş verdi. Garson kadın ilk defa böyle yüklü bir bahşiş alıyordu. Akşam eve giderken aldığı paranın bir kısmını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı. Adam o kadar minnettar oldu ki… İki gündür boğazından bir lokma geçmemişti. Karnını doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki tek göz odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neşeliydi ki bir saçak altında titreyen köpek yavrusunu görünce kucağına alıverdi. Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar koşturdu. Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Dumanı koklayan köpek öyle bir havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı sonra bütün apartman halkı… Anneler babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayarak ölümden kurtardılar Bütün bunların hepsi tek kuruşluk maliyeti olmayan bir tebessümün sonucu idi… teşekkür ederim tatlım sanada mutlu yıllar Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır.... Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim. ablacımm sağol tatlım umarım hepimiz için öyle olur Sevgili Sardunyam; Yeni yılınız kutlu ve de çok mutlu olsun, 2008 bütün senelerden uğurlu gelsin efendim teşekkürler melkor sanada mutlu yıllar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Ablacım 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Birce, Gece Yağmuru, Mineu teşekkür ederim sizede iyi yıllar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 teşekkür ederim Gloria, sanada iyi seneler arkadaşım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Bunuda senin için seçtim bitanecik sarmaşığım.. Yok Karşılığı Yüzünün Senin sana rağmen bir yüzün var herkesin ilk aşkına benzeyen beklemek kadar acı, anlamak kadar zor nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi yok karşılığı yüzünün... Senin sana rağmen bir yüzün var herkesin ilk aşkına benzeyen yakınlaştıkça imkansız uçurumlar nedensiz hayatların o büyük acısı gibi yok karşılığı yüzünün... Cezmi Ersöz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 ne kadar güzel bir şiir bu böyle hele kadının yıldızları seyrettiği balkon Diloş'um, ne güzel değilmi...? teşekkür ederim bidenem şiirlerini özlemişim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Hiç sorma Sardunyam imzama bir yazı eklemek isterken siliniverdi..bende bayılırım balkonumdan yıldızların seyrine..bir an kendimle özdeşleştirdim "bu olsun" dedim.. Bu arada ben bayağı bir süredir gizliymişimde.. elim kendiliğinden gizliye gidivermiş.. buna ne diyosun..? Şiir hoştu,evet..ama sana şiir seçmek benim için artık çok zor..ee ne de olsa bir şaire yazıyoruz değil mi..? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 canım benim, o balkonda seninle şöyle keyifle oturup yıldızları seyrederken çayımızı içmek vardı... fonda sevdiğimiz müzikler teşekkür ederim efenim, şair olma yolunda azimle ilerliyoruz inşallah Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 özledim de kucaklayım bir gitmeden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 bende seni özledim nerelerdesin sen Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 bende seni özledim nerelerdesin sen Ne demek '' bende seni ösledim '' Sen sadece beni ösleyecektin hani apla öyle sös vermiştin bana Gel gel bende seni ösledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 sende haklısın canım ben seni de özledim Gecelerin güzeli nerelerdeydin bekledimde gelmedin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Nerde bekledin apla Beni kandırıklıyorsun gibi geldi bana yuksam sen beni kankimle mi karıştırdın Aplaların en tatlısı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 yok yavrucum ben seni heç kandırıklarmıyım ne demek istiyosun kankini kandırıklamak daha mı kolay yaşlılık işte nerede beklediğimi unutmuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Kankimi kandırıklamak heç eyle sanıldığı gibim kolay değil Yaşlılık demi aplacım Yuksam hafısa kaybıda mı başaldı sende Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 o zaman seni kandırıklamak daha kolay sen ablaya yaşlımı dedin çok ayıp hiç yakıştıramadım şimdiki nesilde hep böyle yapıyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Asıl beni kandırıklamak kolay değil He yaşlısın kanımca Üsülme aplacım herkesin başına gelebilecek bişey Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 yaww karar ver hanginizi kandırıklamak kolay değil ona göre davrancam e madem yaşlıyım niye yer vermiyosun bak ayakta kaldım, ahh ahh zamane gençleri akılları bi karış havada bizim zamanımızda böylemiydi hey gidi hey, Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Beni kandırıklamak kolay değil Doğru apla sizin zamnınızda böyle değildi Sene 1898 di demi Kronoloji eyle gösteriyor yani Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 demek seni kandırıklamak kolay değil iyi şansımızı deneriz kızım hanımların doğum yılı kayıt altında tutulmaz bilmiyormusun sende gelirsin bu yaşlara Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.