Φ LeylaM Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sana... ..ey acılara tat veren güzellik Yüreğimize hoşgeldin Geldin de Çiçekli dallara döndürdün öfkemizi Artık ister dolu yağsın ömrümüze İsterse kar Biz ki bildikten sonra sevmeyi Bütün sabahlar Acı renginde olsa ne çıkar. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sana... ..ey acılara tat veren güzellik Yüreğimize hoşgeldin Geldin de Çiçekli dallara döndürdün öfkemizi Artık ister dolu yağsın ömrümüze İsterse kar Biz ki bildikten sonra sevmeyi Bütün sabahlar Acı renginde olsa ne çıkar. oy oy oy yirim ben seni canımıniçi çok güzelmiş... çiçekli dallara döndürdün öfkemizi... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 annemm....canım melek kanatlarıyla korumasında olduğum.... günün kutlu olsun.... gerçii her gün bir anlamlı sizinleee...ama iştee bugünün adı konmuş... vee her gün mutlu ol annem.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sardunyacığım tüm güzel dileklerimle dünya kadınlar gününü kutlar. hayat boyu bu gün gibi her zaman değeriniz bilinir. çünkü sizler herzaman bizlerin yanında oldunuz. omuz omuza bu hayat mücalesinde hep vardınız ve bundan sonrada olmaya devam edeceksiniz. Herşey için sizler teşekkür ederim sağol . iyiki varsınız tüm dünya kadınları ...Sevgiler Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 selam...kadınlar gününüz kutlu olsun.. SAKRAMENTO GÜNLÜKLERİ... Hatırlarmısın... Yaldızlı akşamlarda hayalini kurardık Çocukluğumuz bile gelmezdi aklımıza Dudaklarımızda iz bırakan Elma şekeride.. Hatırlarmısın... Parılıtılı sabahlarda kaybolurduk Birbirimizin gözlerinde İlkokula başladığımız ilk gün bile Gelmezdi aklımıza Lades yapardık kibrit çöpleriyle Rastlaşırmıyız diye Dada da büyüdüğümüzde.. Hatırlarmısın... ilk dansımızda ki heyecanı Benden boşalan ter Ve ilk attığın öpüş Acemice... ----------made in figgaro Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 gıcığım sanırsam hala uyumaktasın tembel şey seni... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sana... ..ey acılara tat veren güzellik Yüreğimize hoşgeldin Geldin de Çiçekli dallara döndürdün öfkemizi Artık ister dolu yağsın ömrümüze İsterse kar Biz ki bildikten sonra sevmeyi Bütün sabahlar Acı renginde olsa ne çıkar. tatlım bu ne güzel şiirdir böyle sardunyamın çok hoşuna gittiğine eminim... gıcığım sanırsam hala uyumaktasın tembel şey seni... bu saatte uyku mu olur yav ...dipreyonda neyin olmasın sakın.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Ya abla nerdesin yine yoksun piyasada Sen bi işler çeviriyon emme neysee yakında çıkar kokusu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 annemm....canım melek kanatlarıyla korumasında olduğum.... günün kutlu olsun.... gerçii her gün bir anlamlı sizinleee...ama iştee bugünün adı konmuş... vee her gün mutlu ol annem.... canım kuzucum, teşekkür ederim güzel kalpli kızım seninde kutlu olsun... sardunyacığım tüm güzel dileklerimle dünya kadınlar gününü kutlar.hayat boyu bu gün gibi her zaman değeriniz bilinir. çünkü sizler herzaman bizlerin yanında oldunuz. omuz omuza bu hayat mücalesinde hep vardınız ve bundan sonrada olmaya devam edeceksiniz. Herşey için sizler teşekkür ederim sağol . iyiki varsınız tüm dünya kadınları ...Sevgiler bende sana teşekkür ederim her zaman yanımda olup moral verdiğin için sen kazanılması gereken iyi bir dostsun Muratcım... selam...kadınlar gününüz kutlu olsun.. SAKRAMENTO GÜNLÜKLERİ... Hatırlarmısın... Yaldızlı akşamlarda hayalini kurardık Çocukluğumuz bile gelmezdi aklımıza Dudaklarımızda iz bırakan Elma şekeride.. Hatırlarmısın... Parılıtılı sabahlarda kaybolurduk Birbirimizin gözlerinde İlkokula başladığımız ilk gün bile Gelmezdi aklımıza Lades yapardık kibrit çöpleriyle Rastlaşırmıyız diye Dada da büyüdüğümüzde.. Hatırlarmısın... ilk dansımızda ki heyecanı Benden boşalan ter Ve ilk attığın öpüş Acemice... ----------made in figgaro made in figgaro çok teşekkür ederim mutlu oldum yaww gıcığım sanırsam hala uyumaktasın tembel şey seni... yok kısım, sabahtan beri koşturuyorum, önce misafirlerim vardı okuma yapıyoruz onu bitirdik... sonra ben bir arkadaşıma kahve içmeye gittim, sonra okulda toplantısı vardı kızımın oraya gittim ve nihayet geldim... saat 7'den beri ayaktayım ne uykusu sensin tembel cadı Ya abla nerdesin yine yoksun piyasada Sen bi işler çeviriyon emme neysee yakında çıkar kokusu sorma siyahxim bu aralar başımda ne işler dönüyor bilemezsin, U dönüşündeyim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 abla yamuk yapan varsa söyle hemen kellesini uçurayım benim için hiç zor olmaz Ne okuyosunuz abla yoksam benim hikayelerimi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sorma siyahxim bu aralar başımda ne işler dönüyor bilemezsin, U dönüşündeyim... abla yamuk yapan varsa söyle hemen kellesini uçurayım benim için hiç zor olmaz Ne okuyosunuz abla yoksam benim hikayelerimi tövbe...tövbe... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 abla yamuk yapan varsa söyle hemen kellesini uçurayım benim için hiç zor olmaz Ne okuyosunuz abla yoksam benim hikayelerimi senin hikayeler bizi aşıyor canım kardeşim Kuran okuyoruz ve birde varoluşla alakalı bir kaç kitabımız var onları okuyarak tartışıyoruz... tövbe...tövbe... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. teşekkür ederim canım kardeşim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 bugün hikayemizde kullandığım Özdemir Erdoğan'ın Keman Öğretmeni şarkısı bana esin kaynağı oldu..ve herkeşe sanatçının parçalarında bi dene yazmaya karar verdim.. C.tesi maalesef çalışıyorum şikerim ama kafamı kaldırmadan .. buna sebep 2 kere girebildim biri hikayeyi yazmak için biride şimdi..sende uğrayıp çıkmışsın..yarın yokum..pazartesi görüşürüz inşallah..dostum sevgi öyle büyük ki sığmadı içimize dostları ortak ettik dertlerimize biz bir sırrı paylaşan iki ortak olmalıydık gördük ki herkesin derdi yalnız kendine günler geçip gitse de gidenler dönmese de sevgin bende kalacak bırakmam kimselere... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Dostun tadı başka, aşkın tadı başka ne aşksız dost isterim ne de dostsuz aşk dostlarımla paylaşamazsam kederimi yarime anlatamazsam dostlarımın güzelliğini neye yarar bu hayat ???? yumo seni özledim canım cennet yüreklim vefalım, şekerden tatlım seni seviyorum........ Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 gıcığım ben seni heç sevmiyom biliyon demi... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 neyse bak uğradım ama sen gene yoksun umarım iyisindir ! arasıra girebiliyorum işler malüm sen herzaman iyi ol yeter sardunyacığım . geğerli bir arkadaşım ve iyi bir insansın teşekkürler Unutmadan bakkk yazın barbekü partisini unutma sakıın . Söz verdin kendine iyi bak dört gözle bekliyom o günü Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 bugün hikayemizde kullandığım Özdemir Erdoğan'ın Keman Öğretmeni şarkısı bana esin kaynağı oldu..ve herkeşe sanatçının parçalarında bi dene yazmaya karar verdim.. C.tesi maalesef çalışıyorum şikerim ama kafamı kaldırmadan .. buna sebep 2 kere girebildim biri hikayeyi yazmak için biride şimdi..sende uğrayıp çıkmışsın..yarın yokum..pazartesi görüşürüz inşallah..dostum sevgi öyle büyük ki sığmadı içimize dostları ortak ettik dertlerimize biz bir sırrı paylaşan iki ortak olmalıydık gördük ki herkesin derdi yalnız kendine günler geçip gitse de gidenler dönmese de sevgin bende kalacak bırakmam kimselere... bugün her yerim kırılıyor kolumu kıpırdatamıyorum hızım düştü o yüzden hızlı yazamıyorum diloşum canım iğde dalım baharım... dün bütün gün aklımda sen vardın biliyor musun ve hep dua ettim senin için, sadece senin için dua ettim... bırakma kimselere beni diloşum bende seni bırakmam kimselere... Dostun tadı başka, aşkın tadı başkane aşksız dost isterim ne de dostsuz aşk dostlarımla paylaşamazsam kederimi yarime anlatamazsam dostlarımın güzelliğini neye yarar bu hayat ???? yumo seni özledim canım cennet yüreklim vefalım, şekerden tatlım seni seviyorum........ bende seni özledim meleğim, iyi olmana çok sevindim daha da iyi olacaksın Allahın izniyle... vefalım şekerden tatlım canım kardeşim özledim seni ben, nasılsın bugün... günaydın tünaydın oldu ama neyse gıcığım ben seni heç sevmiyom biliyon demi... bende seni sevmiyom gıcığım tamda bu kadar sevmiyom :wub: neyse bak uğradım ama sen gene yoksun umarım iyisindir ! arasıra girebiliyorum işler malüm sen herzaman iyi ol yeter sardunyacığım . geğerli bir arkadaşım ve iyi bir insansın teşekkürler Unutmadan bakkk yazın barbekü partisini unutma sakıın . Söz verdin kendine iyi bak dört gözle bekliyom o günü tamam murticim sözüm söz mangalda ne ki? hayretsin yani sende vefalı bir dostsun ve iyi arkadaşsın iyiki varsın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 bugün her yerim kırılıyor kolumu kıpırdatamıyorum hızım düştü o yüzden hızlı yazamıyorum diloşum canım iğde dalım baharım... dün bütün gün aklımda sen vardın biliyor musun ve hep dua ettim senin için, sadece senin için dua ettim... bırakma kimselere beni diloşum bende seni bırakmam kimselere... yerim ben seni.. ne oldu.. niye hızın düştü şekerim?..bahar temizliğine mi başladın yoksa? dua eden o sevgi dolu yüreğin sıkıntı görmesin inşallah...birtanecik sarmaşığım... bende C.tesi gecesi rüyamda gördüm seni..ne kadar yerleşmişsen kalbime, rüyalarıma giriyorsun artık düşünsene.. fakat..çok güzel bir rüyaydı..aydınlık..rahatlatıcı...hayır olur inşallah.. seni..seninle paylaşmayı..azaltmak acıları...sonra çocuklaşmayı..kimi zamanda delülüğe vurmayı iki günde nasıl özledim bilemezsin dostum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 yerim ben seni.. ne oldu.. niye hızın düştü şekerim?..bahar temizliğine mi başladın yoksa? dua eden o sevgi dolu yüreğin sıkıntı görmesin inşallah...birtanecik sarmaşığım... bende C.tesi gecesi rüyamda gördüm seni..ne kadar yerleşmişsen kalbime, rüyalarıma giriyorsun artık düşünsene.. fakat..çok güzel bir rüyaydı..aydınlık..rahatlatıcı...hayır olur inşallah.. seni..seninle paylaşmayı..azaltmak acıları...sonra çocuklaşmayı..kimi zamanda delülüğe vurmayı iki günde nasıl özledim bilemezsin dostum ahh canım benim, daha beni hiç görmeden rüyana mı girdim... umarım hayır olur, inşallah hayır getirir o rüya sana... senin için dua ederken öyle içten ettim ki, öyle çok hissettim ki seni, bilemezsin... canımsın, sende benim yüreğimin en güzel yerindesin, canımsın... birlikte unutacağız avunacağız belki yeri gelecek birlikte ağlayacağız diloşum... o yüzden bu kadar yakınımdasın, aklımdasın... seni çok seviyorum... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sardunyam;Şu sıralar pek görünmüyorsun.Umarım iyisindir.. Bu arada yazdıklarını geç gördüm,hemen cevaplayamadığım için üzgünüm.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Sardunyam;Şu sıralar pek görünmüyorsun.Umarım iyisindir.. Bu arada yazdıklarını geç gördüm,hemen cevaplayamadığım için üzgünüm.. iyiyim sevgili taurusmutis teşekkür ederim umarım sende iyisindir... önemli değil... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.