Zıplanacak içerik

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Aşk olsun kıs bilmes miyim :blushing:

bana da anlattt :phone:

• Cevaplar 2,3b
  • Görüntü 172,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Çıkma her yerden anlatılmas yaşanır :grin: :P

Gönderi tarihi:

tamam heryerden çıkmam ,bıryerden çıkarım :turned: .nedır yaşanmaz anlatılır olan :wassat:

Gönderi tarihi:

anlatılmayıp yaşanılan olan :huh::grin:

Gönderi tarihi:

anlaşıldı.hımmm...

senin yaşayıp ta anlatamadığın çok şey var..dök içini gızımmm :whistling::crying::P

Gönderi tarihi:

Anlattıgım ama yaşayamadıgım çok şey var.. Aslında yaşayıp da anlatamamam olması gerekiodu :huh::lol:

Gönderi tarihi:

sende bi karar ver ayoll.sen daha kendınle barışmamışsın son tahlildeee :o:crying::w00t::grin:

Gönderi tarihi:

Sedoş hoca ayaklarına yatma gece gece kurbanın olam :crying:

Gönderi tarihi:

çaltaklar ne ediyonuz bakiim

nataliacım yolu bulman zor oldumu gıı? :P fazla arayı açma sonra gidipte gelmiyon sen cadı...

neyi yaşayıp neyi anlatamıyoz banada söyleyin yaww? :D

Gönderi tarihi:

Kolay buldum :P

Amaan Sedoş işte her zamanki gibi saçmalıo :w00t::hug:

Gönderi tarihi:

onun aşkı depreşti gene, gene özlemlere dalmış ben oksijen tüpümü alıp dalıyorum onu çıkarayım vurgun yemeden... :kiss:

hadi nataliacım sende gel bu deluu ağırdır kaldıramam tek başıma ben :whistling:

Gönderi tarihi:

Aman ben almayım .. Bi kere üstüme düştü de ezildim sandım.. Pestilim çıkıodu :sweatingbullets::lol:

Gönderi tarihi:

o üstüne düşen sardunymın tek bacağıydı :w00t:

Gönderi tarihi:

Muhahahhaha :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

ne gülüyon,içine cem yılmaz mı kaçtı :whistling:

Gönderi tarihi:

Sedoş kaçtı :lol:

O cüsseyle nasıl kaçtı orasına aklım ermio :w00t:

Gönderi tarihi:

benı erbaylan karıştırma :w00t:

Gönderi tarihi:

kız ben incecik bir zarifeyim ne iftira atıyon ahanda resmimi yoluyom bakınızda görünüz nasıl bir zerafetim var!!! :lol::P

593489274ox4.jpg

Gönderi tarihi:

şemsiye gölü balesimi oluyo bu :cat:

Gönderi tarihi:

yok van gölü canavarının reankarnesi balesi

(nasıl kurdum ben bu cümleyi yaw)

Gönderi tarihi:

bencede nasıl kurdun.uzun süredır uzun bir cümle kuramıyorum derken uzun bi cümle kurmuş oldum galiba :blushing:

Gönderi tarihi:

KIRAN KIRANA

Unutma

sen yine Sardunyalara su ver

ben yokken, unutma

gazeteleri oku kahvaltı ederken, unutma

haberleri dinle her saat başı lütfen

sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin

sen ki mum gibi içine içine erirsin

dayan gözümün nuru

kavuşacağız elbet birgün bağbozumu

kıran kırana bu hayat

yaşayacağız boynumuzun borcu

unutma...

bahardır kışın sonu... (sezen aksu)

şiirim kaynadı arada

artık kısa cümleler kuruyorum demişti, sebnem ferah ne güzel demişti. yoksa bizemi demişti, ne demişti. :unsure:

Gönderi tarihi:

insanların normal ortamda gayet esprili olupta,sanal alemde yada forumda ağır takılması,ve oyunlara giren üyeleri eleştirmesi bence duygularındışa vurumu dediğimiz olay oluyor...

reel dediğimiz hayatında kişi espride yapar,gülerde,belkı de gayet rahatdır..

ama forum ortamında,dini konulara yada sıyası başlığa yazan bir insan oyuna gırerse ayıp etmiş gibi görülmesı neden...ınternette okey tavla vs.. gibi çok oyun var.eminim bunlara giren üyede çoktur..

çıkamadım bu işten..elimi tut da çıkayım bacım :sorcerer:

Gönderi tarihi:

tuttum bacım gel çıkalım...

şimdi insanlar belli bir birikimi olanları çekemediklerinde, eleştirdiklerinde, saldırmak istediklerinde bazı saldırılarda bulunurlar.

oyun oynamayan insanlar içlerindeki çocuğu öldürmüş olanlardır.

sende bilirsinki içindeki çocuk öldüğünde insan çekilmez derecede gergin ve itici olur.

büyüklük taslamak, bilmiş geçinmek, küçük görmek, ezmeye çalışmak... bunlar reklam kokan hareketler demi bacım :unsure::stuart::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

insan doğal bir varlıktır..bi süre sonra bastırılan kişilik insanda sorun yaratır...

doğal olmak,toplumun ne derler baskısından kurtulmak önemlidir...yada insanların beğenisini kendı öz güvenine tercih etmemek gereklidir...

oyun insanın en doğal olduğu ve içinden geldiği gibi olduğu bir ortamdır sonuçta..ve yadırganmamalı da..

ve doğal olmayı başarabilmiş insan toplumun baskısını aşmış demektir ki,bu insanın sağlıklı bir psikoljı geliştirmesi açısından ne çok gereklidir.

şimdi ne demelıyız arkadaşım :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.