Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl tamam heryerden çıkmam ,bıryerden çıkarım .nedır yaşanmaz anlatılır olan
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl anlaşıldı.hımmm... senin yaşayıp ta anlatamadığın çok şey var..dök içini gızımmm
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl Anlattıgım ama yaşayamadıgım çok şey var.. Aslında yaşayıp da anlatamamam olması gerekiodu
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl sende bi karar ver ayoll.sen daha kendınle barışmamışsın son tahlildeee
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl çaltaklar ne ediyonuz bakiim nataliacım yolu bulman zor oldumu gıı? fazla arayı açma sonra gidipte gelmiyon sen cadı... neyi yaşayıp neyi anlatamıyoz banada söyleyin yaww?
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl onun aşkı depreşti gene, gene özlemlere dalmış ben oksijen tüpümü alıp dalıyorum onu çıkarayım vurgun yemeden... hadi nataliacım sende gel bu deluu ağırdır kaldıramam tek başıma ben
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl Aman ben almayım .. Bi kere üstüme düştü de ezildim sandım.. Pestilim çıkıodu
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl o üstüne düşen sardunymın tek bacağıydı kız ben incecik bir zarifeyim ne iftira atıyon ahanda resmimi yoluyom bakınızda görünüz nasıl bir zerafetim var!!!
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl yok van gölü canavarının reankarnesi balesi (nasıl kurdum ben bu cümleyi yaw)
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl bencede nasıl kurdun.uzun süredır uzun bir cümle kuramıyorum derken uzun bi cümle kurmuş oldum galiba
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 18 yıl KIRAN KIRANA Unutma sen yine Sardunyalara su ver ben yokken, unutma gazeteleri oku kahvaltı ederken, unutma haberleri dinle her saat başı lütfen sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin sen ki mum gibi içine içine erirsin dayan gözümün nuru kavuşacağız elbet birgün bağbozumu kıran kırana bu hayat yaşayacağız boynumuzun borcu unutma... bahardır kışın sonu... (sezen aksu) şiirim kaynadı arada artık kısa cümleler kuruyorum demişti, sebnem ferah ne güzel demişti. yoksa bizemi demişti, ne demişti.
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl insanların normal ortamda gayet esprili olupta,sanal alemde yada forumda ağır takılması,ve oyunlara giren üyeleri eleştirmesi bence duygularındışa vurumu dediğimiz olay oluyor... reel dediğimiz hayatında kişi espride yapar,gülerde,belkı de gayet rahatdır.. ama forum ortamında,dini konulara yada sıyası başlığa yazan bir insan oyuna gırerse ayıp etmiş gibi görülmesı neden...ınternette okey tavla vs.. gibi çok oyun var.eminim bunlara giren üyede çoktur.. çıkamadım bu işten..elimi tut da çıkayım bacım
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl tuttum bacım gel çıkalım... şimdi insanlar belli bir birikimi olanları çekemediklerinde, eleştirdiklerinde, saldırmak istediklerinde bazı saldırılarda bulunurlar. oyun oynamayan insanlar içlerindeki çocuğu öldürmüş olanlardır. sende bilirsinki içindeki çocuk öldüğünde insan çekilmez derecede gergin ve itici olur. büyüklük taslamak, bilmiş geçinmek, küçük görmek, ezmeye çalışmak... bunlar reklam kokan hareketler demi bacım
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl insan doğal bir varlıktır..bi süre sonra bastırılan kişilik insanda sorun yaratır... doğal olmak,toplumun ne derler baskısından kurtulmak önemlidir...yada insanların beğenisini kendı öz güvenine tercih etmemek gereklidir... oyun insanın en doğal olduğu ve içinden geldiği gibi olduğu bir ortamdır sonuçta..ve yadırganmamalı da.. ve doğal olmayı başarabilmiş insan toplumun baskısını aşmış demektir ki,bu insanın sağlıklı bir psikoljı geliştirmesi açısından ne çok gereklidir. şimdi ne demelıyız arkadaşım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.