Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Benim gelen armağan aldım şarkıyı benden de isteyene: deniz seki- aşkların en güzeli o şarkıya bayılıyorum ben aysum tşk. benden sonra gelene.. barış adlı çocuk 2 den / kül.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 teş.eder. benden sonra gelene berdan mardini-kurşun yarası kurşun yarası aldı canımı kurşun yarası deldi bağrımı kurşun yarası aldı aşkımı kurşun yarası canımı kurşun yarası kurşun yarası Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Ben geldimmmmmmm teşekkürler bende benden sonra gelene İNTİZAR - Ihlamurlar Altında KAR TANESI GIBI NAZLI KUS KANADI GIBI KIRIK YAR TENINE HARAM DEGDI ZAMANSIZ BU AYRILIK KALBIMI GÖMDÜM TOPRAGA IHLAMURLAR KAN AGLADI NASIL BIR VEDADIR BU YAR GÖZYASIN GÖZÜMDEN DAMLADI DILLERIM LAL DOKUNMAYIN ASKI BENDE, SOKULMAYIN BASIMI BANA (YERE) EGDIRDIR BU YARAYI KANATMAYIN EL YASTIGI YABAN GELMEZMI ICIN BENIM KADAR ÜZÜLMESMI HER DÜNYADA AHIM PESINDE ASKIN BANA HESAP VERMEZSMI.... KAR TANESI GIBI NAZLI KUS KANADI GIBI KIRIK YAR TENINE HARAM DEGDI ZAMANSIZ BU AYRILIK KALBIMI GÖMDÜM TOPRAGA IHLAMURLAR KAN AGLADI NASIL BIR VEDADIR BU YAR GÖZYASIN GÖZÜMDEN DAMLADI DILLERIM LAL DOKUNMAYIN ASKI BENDE, SOKULMAYIN BASIMI BANA (YERE) EGDIRDIR BU YARAYI KANATMAYIN EL YASTIGI YABAN GELMEZMI ICIN BENIM KADAR ÜZÜLMESMI HER DÜNYADA AHIM PESINDE ASKIN BANA HESAP VERMEZSMI.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 beyza durmaz- buz kalpli benden sonra gelene Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Berksan - Üşüyelim mi gelsin aysum'a Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Berksan - Üşüyelim mi gelsin aysum'a Üşüyelim mi natalia ya kovboylar gelsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 İNTİZAR - Ihlamurlar Altında KAR TANESI GIBI NAZLI KUS KANADI GIBI KIRIK YAR TENINE HARAM DEGDI ZAMANSIZ BU AYRILIK KALBIMI GÖMDÜM TOPRAGA IHLAMURLAR KAN AGLADI NASIL BIR VEDADIR BU YAR GÖZYASIN GÖZÜMDEN DAMLADI DILLERIM LAL DOKUNMAYIN ASKI BENDE, SOKULMAYIN BASIMI BANA (YERE) EGDIRDIR BU YARAYI KANATMAYIN EL YASTIGI YABAN GELMEZMI ICIN BENIM KADAR ÜZÜLMESMI HER DÜNYADA AHIM PESINDE ASKIN BANA HESAP VERMEZSMI.... KAR TANESI GIBI NAZLI KUS KANADI GIBI KIRIK YAR TENINE HARAM DEGDI ZAMANSIZ BU AYRILIK KALBIMI GÖMDÜM TOPRAGA IHLAMURLAR KAN AGLADI NASIL BIR VEDADIR BU YAR GÖZYASIN GÖZÜMDEN DAMLADI DILLERIM LAL DOKUNMAYIN ASKI BENDE, SOKULMAYIN BASIMI BANA (YERE) EGDIRDIR BU YARAYI KANATMAYIN EL YASTIGI YABAN GELMEZMI ICIN BENIM KADAR ÜZÜLMESMI HER DÜNYADA AHIM PESINDE ASKIN BANA HESAP VERMEZSMI.... Ben bunu şarkıyı alayım noluurrrrr Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Ben bunu şarkıyı alayım noluurrrrr Olmaz onu benden değil !aysum 'dan iste ben ona hediye ettim sana başka bir şarkı hediye edelim olurmu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Olmaz onu benden değil !aysum 'dan iste ben ona hediye ettim Efet o benim şarkım yağmurcum ama istersen sen de hediye olarak alabilirsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Blue Stone _ Melih Görgün 14 bahar gelsin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 İNTİZAR - Ihlamurlar Altında KAR TANESI GIBI NAZLI KUS KANADI GIBI KIRIK YAR TENINE HARAM DEGDI ZAMANSIZ BU AYRILIK KALBIMI GÖMDÜM TOPRAGA IHLAMURLAR KAN AGLADI NASIL BIR VEDADIR BU YAR GÖZYASIN GÖZÜMDEN DAMLADI DILLERIM LAL DOKUNMAYIN ASKI BENDE, SOKULMAYIN BASIMI BANA (YERE) EGDIRDIR BU YARAYI KANATMAYIN EL YASTIGI YABAN GELMEZMI ICIN BENIM KADAR ÜZÜLMESMI HER DÜNYADA AHIM PESINDE ASKIN BANA HESAP VERMEZSMI.... KAR TANESI GIBI NAZLI KUS KANADI GIBI KIRIK YAR TENINE HARAM DEGDI ZAMANSIZ BU AYRILIK KALBIMI GÖMDÜM TOPRAGA IHLAMURLAR KAN AGLADI NASIL BIR VEDADIR BU YAR GÖZYASIN GÖZÜMDEN DAMLADI DILLERIM LAL DOKUNMAYIN ASKI BENDE, SOKULMAYIN BASIMI BANA (YERE) EGDIRDIR BU YARAYI KANATMAYIN EL YASTIGI YABAN GELMEZMI ICIN BENIM KADAR ÜZÜLMESMI HER DÜNYADA AHIM PESINDE ASKIN BANA HESAP VERMEZSMI.... ... GeceYağmuruna .. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 en sevdiğim parçalardan biri bende en sevdiğim parçayı ramağan edeyim,gelen arkadaşıma AS - Gitme Dur Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bende gelen kişiye teoman dursun dünya parçasını armağan ediyorum. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bende gelen kişiye teoman dursun dünya parçasını armağan ediyorum Bu şarkıdan sora benden başka kim gelebilir Aldım şarkıyı Black eyed peas - pump it ( benden sora yasana ) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Alıyım bareem Shakira feat Wyclef Jean - Hips Don't Lie bu da Aysum'a.. (benden sora kesin sen yazcan da o bakımdan yane ) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 kusura bakma ben maydonoz olcam aşkın kanunu benden sonra gelene Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Shakira feat Wyclef Jean - Hips Don't Lie bu da Aysum'a.. (benden sora kesin sen yazcan da o bakımdan yane ) Seninkini de aldım maydonosunkini de aldım teşkür ettim ismail yk- bomba bomba ( bossa gitsin ) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 teşekkürler aysum gelene hüseyin altın bitermi sandın sen olmadan yaşam neye yararki can olmadan beden neyi bağlarki heves değil yarim sevda benimki Bir fırtına gibi geçermi sandın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 Bu mesajdan sonra buraya gelen ilk kişiye Ajdar'dan "Şahdamar" şarkısını hediye ediyorum. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2012 .. şahdamar'ı alıyorum.. ve.. "anlayana sivrisinek saz.. anlamayana davul-zurna az.." şarkısını.. "http://www.youtube.c...ed/lFV8JRxL6O4" ilk gelene armağan ediyorum.. .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 http://youtu.be/H98QJemFQqM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.