Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Değerli kıdemli,uzman arkadaşlar(bunu yazarken kıskanıyorum sizi ama bende kıdem istiyorum neyse konuya döneyim ) ne arkadaşları ya değerli arkadaşım Gloria'nın anlamı ne?ben bi ara foruma takılırken başka yerden baktım lale diye hatırlıyorum.Ama kaynağa dönmek daha iyi Oldukça güzel bir nick. Yüreğinizin gittiği tüm kıyıların size tebessüm armağan etmesi dileğiyle... Lale Sarı lale... Bu forumdan bir arkadaşımın (Taurus ) bana taktığı takma bir isim... Ben o şarkıyı çok sevdiğimden olsa gerek diye biliyorum ama Sarı lale yi ben de çok seviyorum, hatta bir ara gloria yı neredeyse unutuyorduk yani ya o kadar seviyorum işte sarı laleyi Ne kadar hoşuma gitti dileğin bi bilsen... Tebessümü özledim ben Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Lale Sarı lale... Bu forumdan bir arkadaşımın (Taurus ) bana taktığı takma bir isim... Ben o şarkıyı çok sevdiğimden olsa gerek diye biliyorum ama Sarı lale yi ben de çok seviyorum, hatta bir ara gloria yı neredeyse unutuyorduk yani ya o kadar seviyorum işte sarı laleyi Ne kadar hoşuma gitti dileğin bi bilsen... Tebessümü özledim ben O zaman kapat gözlerini ''sarı lale''lere bulanmış bir geleceğinin tebessümlerinde hayal et kendini;sonra mı aç gözlerini dile o güzellikleri ve yaşa o özlediğin tebessümleri!Saygılar... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Sevgili dostumuz Gloria bir ameliyat geçirmiş. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyorum. Sevgiler... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 B...... ...... Ama ben daima yalnızım Ve kalbim buz gibi Ve karanlık ve soğuk Benim gizli hayatımda yafuu bak bir de çevirmiş bana ... ne yani ben bilmiyom mu ingilizce burada da karşıma çıktı ingilizce ...halbuki çok iyi anlarım. Yanii karşımdaki ne söylerse söylesin anlarım çeviririm.... (yalann hep böyle derler) Ama iş konuşmaya gelince " seni anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok" durumuna düşüyorum sen nerelerdesin ameliyat mı olmuşsun aaa geçmiş olsun.e hadi hoşgeldin tekrar Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 yafuu bak bir de çevirmiş bana ... ne yani ben bilmiyom mu ingilizce burada da karşıma çıktı ingilizce ...halbuki çok iyi anlarım. Yanii karşımdaki ne söylerse söylesin anlarım çeviririm.... (yalann hep böyle derler) Ama iş konuşmaya gelince " seni anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok" durumuna düşüyorum sen nerelerdesin ameliyat mı olmuşsun aaa geçmiş olsun.e hadi hoşgeldin tekrar ameliyat mı hadi ya gecmiş olsun gloriam... ( gerçi pek bi küsüm de size) umarım iyisin. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 ameliyat mı hadi ya gecmiş olsun gloriam... ( gerçi pek bi küsüm de size) umarım iyisin. bu kız herkesle küs ama dağların haberi yok küs küs gülüyorum sana ay pardon kıs kıs olacaktı çok seriyim bu geece ne çok ileti yazdım ben oooo Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 ameliyat mı hadi ya gecmiş olsun gloriam... ( gerçi pek bi küsüm de size) umarım iyisin. iyimiş iyimiş çok şükür azönce konuştum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 iyimiş iyimiş çok şükür azönce konuştum ayy çok sevindim iyi olsunda gerçi ben biraz (çok) küsüm kendisine de neyse artıkınnn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 geçmiş olsun arkadaşım umarım iyisindir ne ameliyatı oldun bilmiyorum dilerim basit bişeydir Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Tühhhh geç haberim oldu çokkk geçmiş olsun....ama daha iyiymişsin dahada iyi haberlerini alırız umarım.....lütfen kendine iyi davran benim gibi hopada nete zıplama sakın tamamı ben kötü örnegim bakk sana ne aldımmm.......................... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 yafuu bak bir de çevirmiş bana ... ne yani ben bilmiyom mu ingilizce burada da karşıma çıktı ingilizce ...halbuki çok iyi anlarım. Yanii karşımdaki ne söylerse söylesin anlarım çeviririm.... (yalann hep böyle derler) Ama iş konuşmaya gelince " seni anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok" durumuna düşüyorum sen nerelerdesin ameliyat mı olmuşsun aaa geçmiş olsun.e hadi hoşgeldin tekrar Bak yine beni güldürdü yaaaa, güldürüklü temaşa seni Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 3-5 ameliyat oldum geldim işte Şimdi daha iyiyim nihayetinde Geçti gitti yani anlayacağınız Şimdi bu mesele dolayısıyla; Öncelikle Rua'cığıma çok teşekkür ediyorum, inceliğinden dolayısıyla Sonralıkla geçmiş olsun diyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma (godzi, denizkızıcım-kıziciiiim ama sana azzzz kaldı, paso küsüyonn be yaaaa-, sardunyam ve yayamaz kayımca'ma -laleler süpppperrrrr-) Daha sonralıkla Radyacığım, bitaneciğime, hem sesiyle, hem sevgisiyle, hem de yazdıklarıyla yanımda olduğu için Hepinize TEŞEKKÜRLERİMDEN BİR DEMET Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 gülümsedim bile Teşekkürler Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gloria,nerede diye soracaktım ki şimdi gördüm ameliyat olduğuna dair iletileri.Çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım.Hayatının en özeli sağlığını sıkı sıkı ellerinde ve yüreğinde taşıman dileğiyle...hoşgeldin...özlettin kendini Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gloria,nerede diye soracaktım ki şimdi gördüm ameliyat olduğuna dair iletileri.Çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım.Hayatının en özeli sağlığını sıkı sıkı ellerinde ve yüreğinde taşıman dileğiyle...hoşgeldin...özlettin kendini hoşbuldum, özledim ben de sizleri çok hem de Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Sevgili Gloria ya AKP nin ampülünden tassarruf sağlayacağız derken,taaaa bütün Tanrılara inanasın geldi.Onun için Lalerin Prensesi diyoruz ya Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Sevgili Gloria ya AKP nin ampülünden tassarruf sağlayacağız derken,taaaa bütün Tanrılara inanasın geldi.Onun için Lalerin Prensesi diyoruz ya ya bugun bana cok haksızlık edildi, kendimi cok kotu hissettim, içimde bugun haksızlık yapan herkese karşı şiddet duygusu hakim, şimdi bu duygu bana hakimken dedim ki ben de haksızlık yapmim madem ne demişler sana yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksın dusundum deee şimdi tanrılardan birine inansam digerine haksızlık olcak, digerine inansam otekine haksızlık olacak, dedim ben de bu gece hepsine birden inanayım madem boylece hiçbirine haksızlık etmemiş olurum nassssı amaaaa Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Sana haksızlık edenlerin adresini ver bana bi onları azcık morartacam sana bir güzel mantı,çiğ köfte,içli köfte ha bi de karnıyarık yaptım.Yanında turşu,salata.Pasta ağır gelir diye ardında Diyarbakır karpuzu dilimledim. Umarım ameliyatı atlatmışsındır sevgili arkadaşım.Gel de evey yemeklerin tadına bak hepsini ben yaptım valla Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 3-5 ameliyat oldum geldim işte Şimdi daha iyiyim nihayetinde Geçti gitti yani anlayacağınız Şimdi bu mesele dolayısıyla; Öncelikle Rua'cığıma çok teşekkür ediyorum, inceliğinden dolayısıyla Sonralıkla geçmiş olsun diyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma (godzi, denizkızıcım-kıziciiiim ama sana azzzz kaldı, paso küsüyonn be yaaaa-, sardunyam ve yayamaz kayımca'ma -laleler süpppperrrrr-) Daha sonralıkla Radyacığım, bitaneciğime, hem sesiyle, hem sevgisiyle, hem de yazdıklarıyla yanımda olduğu için Hepinize TEŞEKKÜRLERİMDEN BİR DEMET Enemmm 3-5 ameliyatcık oldun geldin okadarcık hemi iyi isen sorun degil.......hoşgeldin iyiki geldinnnnn....busefer sayı lale yok manenee............ Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gloria yokmu gene ben herkesi ösledimmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 ben burdayımmmmmmm Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 ben burdayımmmmmmm ooooo hoşgeldin....ameliyat bitti mi? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 geçmiş olsun gloria seni yeniden görmek çok güzel... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.