Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Değerli kıdemli,uzman arkadaşlar(bunu yazarken kıskanıyorum sizi ama bende kıdem istiyorum neyse konuya döneyim :D ) ne arkadaşları ya değerli arkadaşım Gloria'nın anlamı ne?ben bi ara foruma takılırken başka yerden baktım lale diye hatırlıyorum.Ama kaynağa dönmek daha iyi -_- Oldukça güzel bir nick.

Yüreğinizin gittiği tüm kıyıların size tebessüm armağan etmesi dileğiyle...

Lale :) Sarı lale... Bu forumdan bir arkadaşımın (Taurus :) ) bana taktığı takma bir isim... Ben o şarkıyı çok sevdiğimden olsa gerek diye biliyorum ama :) Sarı lale yi ben de çok seviyorum, hatta bir ara gloria yı neredeyse unutuyorduk yani ya o kadar seviyorum işte sarı laleyi :)

Ne kadar hoşuma gitti dileğin bi bilsen... Tebessümü özledim ben :)

Gönderi tarihi:
Lale :) Sarı lale... Bu forumdan bir arkadaşımın (Taurus :) ) bana taktığı takma bir isim... Ben o şarkıyı çok sevdiğimden olsa gerek diye biliyorum ama :) Sarı lale yi ben de çok seviyorum, hatta bir ara gloria yı neredeyse unutuyorduk yani ya o kadar seviyorum işte sarı laleyi :)

Ne kadar hoşuma gitti dileğin bi bilsen... Tebessümü özledim ben :)

O zaman kapat gözlerini ''sarı lale''lere bulanmış bir geleceğinin tebessümlerinde hayal et kendini;sonra mı aç gözlerini dile o güzellikleri ve yaşa o özlediğin tebessümleri!Saygılar...

Gönderi tarihi:
B

......

......

Ama ben daima yalnızım

Ve kalbim buz gibi

Ve karanlık ve soğuk

Benim gizli hayatımda

yafuu bak bir de çevirmiş bana ... ne yani ben bilmiyom mu ingilizce :lol:

burada da karşıma çıktı ingilizce ...halbuki çok iyi anlarım.

Yanii karşımdaki ne söylerse söylesin anlarım çeviririm.... (yalann hep böyle derler) Ama iş konuşmaya gelince " seni anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok" :deli: durumuna düşüyorum :lol:

sen nerelerdesin ameliyat mı olmuşsun aaa geçmiş olsun.e hadi hoşgeldin tekrar

Gönderi tarihi:

Yanii karşımdaki ne söylerse söylesin anlarım çeviririm.... (yalann hep böyle derler) Ama iş konuşmaya gelince " seni anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok" :deli: durumuna düşüyorum :lol:

ameliyat mı hadi ya gecmiş olsun gloriam... :clover: ( :P gerçi pek bi küsüm de size)

umarım iyisin.

Gönderi tarihi:
ameliyat mı hadi ya gecmiş olsun gloriam... :clover: ( :P gerçi pek bi küsüm de size)

umarım iyisin.

bu kız herkesle küs ama dağların haberi yok :D

küs küs gülüyorum sana ay pardon kıs kıs olacaktı :D

çok seriyim bu geece ne çok ileti yazdım ben oooo

Gönderi tarihi:

umarım iyisin.

iyimiş iyimiş çok şükür azönce konuştum :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Tühhhh geç haberim oldu çokkk geçmiş olsun....ama daha iyiymişsin

:) dahada iyi haberlerini alırız umarım.....lütfen kendine iyi davran benim gibi hopada nete zıplama sakın tamamı :( ben kötü örnegim :D bakk sana ne aldımmmvazodasarilaleler9it.jpg..........................

Gönderi tarihi:

Bak yine beni güldürdü yaaaa, güldürüklü temaşa seni :):w00t:

Gönderi tarihi:

3-5 ameliyat oldum geldim işte :) Şimdi daha iyiyim nihayetinde :D Geçti gitti yani anlayacağınız :)

Şimdi bu mesele dolayısıyla;

Öncelikle Rua'cığıma çok teşekkür ediyorum, inceliğinden dolayısıyla :clover:

Sonralıkla geçmiş olsun diyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma (godzi, denizkızıcım-kıziciiiim ama sana azzzz kaldı, paso küsüyonn be yaaaa-, sardunyam ve yayamaz kayımca'ma -laleler süpppperrrrr-)

Daha sonralıkla Radyacığım, bitaneciğime, hem sesiyle, hem sevgisiyle, hem de yazdıklarıyla yanımda olduğu için :)

Hepinize TEŞEKKÜRLERİMDEN BİR DEMET

gb08.jpg

Gönderi tarihi:
Gloria,nerede diye soracaktım ki şimdi gördüm ameliyat olduğuna dair iletileri.Çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım.Hayatının en özeli sağlığını sıkı sıkı ellerinde ve yüreğinde taşıman dileğiyle...hoşgeldin...özlettin kendini :)

:) hoşbuldum, özledim ben de sizleri :) çok hem de :)

Gönderi tarihi:
Sevgili Gloria ya AKP nin ampülünden tassarruf sağlayacağız derken,taaaa bütün Tanrılara inanasın geldi.Onun için Lalerin Prensesi diyoruz ya ;)

ya bugun bana cok haksızlık edildi, kendimi cok kotu hissettim, içimde bugun haksızlık yapan herkese karşı şiddet duygusu hakim, şimdi bu duygu bana hakimken dedim ki ben de haksızlık yapmim madem :D ne demişler sana yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksın :D dusundum deee şimdi tanrılardan birine inansam digerine haksızlık olcak, digerine inansam otekine haksızlık olacak, dedim ben de bu gece hepsine birden inanayım madem :D:w00t: boylece hiçbirine haksızlık etmemiş olurum :D:) nassssı amaaaa :D

Gönderi tarihi:

Sana haksızlık edenlerin adresini ver bana bi :angry: onları azcık morartacam :D sana bir güzel mantı,çiğ köfte,içli köfte ha bi de karnıyarık yaptım.Yanında turşu,salata.Pasta ağır gelir diye ardında Diyarbakır karpuzu dilimledim.

Umarım ameliyatı atlatmışsındır sevgili arkadaşım.Gel de evey yemeklerin tadına bak :) hepsini ben yaptım :sweatingbullets: valla :)

Gönderi tarihi:
3-5 ameliyat oldum geldim işte :) Şimdi daha iyiyim nihayetinde :D Geçti gitti yani anlayacağınız :)

Şimdi bu mesele dolayısıyla;

Öncelikle Rua'cığıma çok teşekkür ediyorum, inceliğinden dolayısıyla :clover:

Sonralıkla geçmiş olsun diyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma (godzi, denizkızıcım-kıziciiiim ama sana azzzz kaldı, paso küsüyonn be yaaaa-, sardunyam ve yayamaz kayımca'ma -laleler süpppperrrrr-)

Daha sonralıkla Radyacığım, bitaneciğime, hem sesiyle, hem sevgisiyle, hem de yazdıklarıyla yanımda olduğu için :)

Hepinize TEŞEKKÜRLERİMDEN BİR DEMET

gb08.jpg

Enemmm 3-5 ameliyatcık oldun geldin :( okadarcık hemi :) iyi isen sorun degil.......hoşgeldin iyiki geldinnnnn....busefer sayı lale yok maneneezumfil_papatya.jpg............

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.