Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 korumalara yemek filmde koydum yanına yerken izlesinler Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 ALPTEN GLORİA'YA....ALPTEN GLORİA'YAAAAA Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Balıkesir uzak mı mektup yazmak yasak mı? mektubumu aldı mı acaba cevap gelmedi de??? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 korumalara yemek filmde koydum yanına yerken izlesinler Ahh godzicim, çok bi düşüncelisin Ne güzel yaaaaaa, ben sana minnettarım, bugün de böyle gizli üye olmadan girebildim sayende, boyle her gelişimde içimden sana dua etmek geliyor... Bu arada gönderdiğin mektubu ancak aldım, bizim postacı bugünlerde üstünüze afiyet biraz hasta olmuş o nedenden olacak bu defa mektuplar geç ulaştı elime... ama cevabı yazdım, kendisine verdim, umuyorum bu akşama elinde olur... Senin anı defterinin adresine postaladım... Ha bir de Rua ile bugünlerde aramız biraz bozuk gibi... O yüzden bizim adada da göremiyorum onu... Biliyorsun bizim adada fazla kişi yok, toplamda 46 kişilerdi, Ruayla ben de gidince 48 kişi olduk... (Okeye dörtlü için iki eksik olduğundan son iki kişi olarak da adaya rua ile beni almışlardı...) Neyse efenim işte, biz geçen gün hep birlikte yine bir okey masası kurduk, tabii benim ortak yine Rua... Herşey iyi hoş gidiyor, hiç bir sorun yok derkeeeeeeeen, sen rua tut yere okeyi at, oldu muuuu? Sonra tabii onun yere attığı okeyi rakip kaptı, onda da bir okey varmış meğer eli boştaymış ve okeye dönüyormuş, tabii yerden okeyi kapınca, biz yenildik... İşte o gün bugündür ona bir haller oldu... benimle doğru düzgün konuşmuyor, ileride bir gün adaya daha iyi okey oynayan birisi gelirse zaten biz onunla artık ortak olmayacakmışız, olsak olsak rakip olacakmışız... Zaten söylediğine göre ben iyi bir okey oyuncusu da değilmişim, o benimle ortak olmaya devam ederse biz asla yenemezmişiz... (Sanki bugüne kadar hiç yenmedik haaaaaa hep biz yeniyodukkk beeeeeee ) Halbuki ben hiç öyle düşünmüyordum... Neyse işte Godzicimm, şimdilik durumlar böyle idare ediyoruz işte, ha bir de ben artık bu hayatta hiçbirşeye çok şaşırmamaya başladım, artık sadece bakıyorum, "bakalım hayat bize neler gösterecek" diye... Oysa yaşam için heyecan yoksa, yaşam ne anlamsız değil mi? Yaşamak ne anlamsız değil mi? Ayy durrr yine sigortalarım gevşedi, toparlim ben hele bi onları... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 ben o tebeşirleri ilk gördüğümde ekmek sandım yaaa karnım mı aç acaba... Çok teşekkür ederim canım... Al bu pemboş kalp de senin ben çizdim, suyun kenarınaaaa ayy bu suda da koli basili mi ne var, öyle köpük köpükkkk, canım sen yine de kalbe dokunma, dokunursan da ellerini iyice yıka neme lazımmmm, hastalık mastalık kapmayasın ALPTEN GLORİA'YA....ALPTEN GLORİA'YAAAAA Gloria'sı geliiiiirrr orayaa O ALP'inin yanaklarınııııı harttt diye ısırır, sonraaaaaaa o Gloria'ya gül veren elleri, öpüp öpüp koklar... Yerim ben onu. yer... (Kibar ol beeeeeeee, ne haşin insansın Gloria sen yaaaaaa ) Kibar olayım yyyy, çok teşekkür ederim Alp'im benimmmm Çok mercii, seni çok seviyorum Kibar oldu mu NOLUYO YAAA! ALOOOO hiiiççç nooolllsunnnnnnnnnn, bişeeeey olduğu yok, yoksa bişi mii oluyooooo Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 kahve yaparım gloria ya en güzelinden içip sakinleşsin hiç bir arkadaşı bırakmasın yaya ama elektrik gelsin, tüp alacak param olsun söz valla yok, resim de koyamıyorum rezil oldum deniz kızı görmesin dalga geçer durur Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 kahve yaparım gloria ya en güzelinden içip sakinleşsin hiç bir arkadaşı bırakmasın yaya ama elektrik gelsin, tüp alacak param olsun söz valla yok, resim de koyamıyorum rezil oldum deniz kızı görmesin dalga geçer durur ayy kıyamam ben dalga mı ben mi ? aaa hic gecer miyim( yani ben teeeesüüff ettim şimdi ) resim koymak zor iş tabi kurs falan alabilirsin tabi bu konuda ben gönüllü veriyim yazık şimdi üzüldüm birden ( önceki resimleri kim koyduysa ) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 biri kahve mi demişti en son?? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 gloriaamm sana bir iyilik yapıyım dedim senin için yakışıklı bir postacı buldum görevlerini zamanında yapsın senin mektupların postaların aksamasın diye Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 yawwwww godzi ne kötüsün sen yaaaa, buraya da mı bir kahve koymadınnnn yaaa tanrımmmmmmmmmmmmmmmm, sen benim bütün hayallerimi yıktın, kesin burda kahve vardır demiştim ama yokk... Senden bir daha da hiçbişi istemeyeceğimmmm... Bu son kararımdır ve de kesindir.... Evet lütfen doğru şıkkı görebiir miyim bakalım doğru muymuş yoksa yanlış mıymışşş... Sevgii Denizkızım o postacıya artık gerek kalmadı, ben godziyle çok fena bozuştum... Soyle postacıya benim ona verecek param yoktur, eğer ki sen bu postacının maaşını karşılayacaksan kalsın istersen, yazık godzinin yüzünden adamı işinden gücünden etmeyelim dimii canım... Yaw aslında parasını ben de öderdim ama gerçekten çok çalışanım var, godzinin gonderdiği korumalara yemek yapmaktan elim kolum tutmuyor akşam olunca, şimdi postacı da var, mutfak masrafları falan da artıı... ben de garibanın tekiyim, her daim param olmuyor, bana güvenmesin bu insanlar, sonra aç susuz parasız kalırlar, maaşını sen vercen dimiiii canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 yawwwww godzi ne kötüsün sen yaaaa, buraya da mı bir kahve koymadınnnn yaaa tanrımmmmmmmmmmmmmmmm, sen benim bütün hayallerimi yıktın, kesin burda kahve vardır demiştim ama yokk... Senden bir daha da hiçbişi istemeyeceğimmmm... Bu son kararımdır ve de kesindir.... Evet lütfen doğru şıkkı görebiir miyim bakalım doğru muymuş yoksa yanlış mıymışşş... Sevgii Denizkızım o postacıya artık gerek kalmadı, ben godziyle çok fena bozuştum... Soyle postacıya benim ona verecek param yoktur, eğer ki sen bu postacının maaşını karşılayacaksan kalsın istersen, yazık godzinin yüzünden adamı işinden gücünden etmeyelim dimii canım... Yaw aslında parasını ben de öderdim ama gerçekten çok çalışanım var, godzinin gonderdiği korumalara yemek yapmaktan elim kolum tutmuyor akşam olunca, şimdi postacı da var, mutfak masrafları falan da artıı... ben de garibanın tekiyim, her daim param olmuyor, bana güvenmesin bu insanlar, sonra aç susuz parasız kalırlar, maaşını sen vercen dimiiii canım canımm yaa o gönüllü çalışacaktı senden maaş istemiyor ama tabi arada yemek yapman gerek korumalarla birlikte yer artık o seni görmüş güzelligine hayran kalmış maaş falan önemli degil diyor yani gozdii hakikaten bu ne kötülük bir kahveyi bileeee çokk gördün yaa bize ee pes yani Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2008 Buradanda kutlamak istedim yeniden mutlu yıllar bu da benden hoş bir resim değil mi? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 Çukurovam, Kundağımız, kefen bezimiz Kanı esmer, yüzü ak. Sıcağında sabır taşları çatlar, Çatlamaz ırgadın yüreği. Dilerse buluttan ak, Köpükten yumuşak verir pamuğu. Külhan, kavgacıdır delikanlısı, Ünlü mahpusanelerinde Anadolumun En çok Çukurovalılar mahpustur, Dostuna yarasını gösterir gibi, Bir salkım söğüde su verir gibi, Öyle içten Öyle derin, Türkü söylemek, küfretmek, Çukurova yiğidine mahsustur... Tütünü bilir misin? "Kız saçı" demiş zeybekler, Su içmez her damardan, Yerini kolay beğenmez, Üşür Naz eder, Darılır İki parmak arasında kıyılmış, Bir parçası var kalbimin İncecik, ak kağıtlara sarılır, Dar vakit yanar da verir kendini. Dostun susan dudağına... Sokaklardan, Kıyılardan, Gök mavisinden, Ekmeğinden, Canevinden ayrı düşmeye Yani bütün hasretlerin kahrına Ve zehrine çaresiz kalmaların, İlk nefesi Hızır gibi yetişir Cibalide sarılan cıgaranın... Tütün işçileri yoksul, Tütün işçileri yorgun, Ama yiğit Pırıl - pırıl namuslu. Namı gitmiş deryaların ardına Vatanımın bir umudu.. ahmet ariifin siiirinden bir bolum umarim begenirsin sevgiyle kal gloria Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2008 Nice nice yıllara GLORİA................... tüm pastaları bitiydinmi kine yani sana dokunmasın diye düşündümm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Jöööön, hoşgeldin sefa getirdin, makam odandan kalkıp, taaa buralara gelmişsin kardeşiim, gel şöyle baş köşeye oturuver heleee, sana bi kahvecik yapiim, denizkızı da falına baksınn iç canım, afiyet olsun helee sardunyam, resim çok güzel, çok beğendim sana ne ifade etti bilmem ama bana huzuru anımsattı, o çocuğun yerinde olmak hoşuma gidebilirdi Teşekkür ederim Bu forumda da kimse kimseye çay ikram etmez, varsa yoksa kahve ama ben bir değişiklik yapacağım şimdi ve sana bir bardak çay ısmarlayacağım... Hem de şöyle muhteşem bir manzara eşliğinde... Afiyet olsun... Yayamaz Kayımca, pasta mı istedin gülüm, hele bi dur, bekle pastanı getiriim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 Aaaaaaaaaaaaaa bak anca yaptım pastanı nassı olmuşş bana aldıgın pasta içinde teşekkür ederim.... sevdigin çiçegi unutmadım tekrar nice yıllara........................ Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 http://www.imeem.com/people/ACk5Ui0/music/Ae0DPIEe/11_zuhal_olcay_benimle_oynarm/ Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Nerelerdesin sevgili Gloria. Yine mükemmeli mi arıyorsun? Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2008 I bite my lip. I buy what I’m told: From the latest hit, To the wisdom of old. But I’m always alone. And my heart is like ice. And it’s crowded and cold In My Secret Life. leonard cohen Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 http://www.imeem.com/people/ACk5Ui0/music/Ae0DPIEe/11_zuhal_olcay_benimle_oynarm/ şekeriiimmmmmmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Nerelerdesin sevgili Gloria. Yine mükemmeli mi arıyorsun? Mükemmeli aramak mükemmel birşeydir amma velakin en zorlu arayış da mükemmeli arayıştır derler Sevgili Rua... Çünkü bunun sonunda ya babayı alırsın ya da tarih yazarsın... Ben tarih yazamayacağım sanırım Rua çünkü gün geçtikçe görüyorum ki mükemmel diye birşey yok, sadece mükemmeli bulduğunu sanmak diye birşey var... Bu da çok acıtıyor insanın canını beeeeee Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 I bite my lip.I buy what I’m told: From the latest hit, To the wisdom of old. But I’m always alone. And my heart is like ice. And it’s crowded and cold In My Secret Life. leonard cohen Bu adamın sesi kadife gibi nasıl da insanı huzurlandırıyor yaaaa... Birşey itiraf edeceğim bak, ben onu ne zaman dinlesem kendimi hep gözlerim kapalı bir salıncakta sallanır bulurum, gökyüzü yıldızlarla dopdolu olur bir anda ve sanırım ki o yıldızlar gökten aşağı inecek de gelip benim saçlarına konacaktır. İçimi uyku kaplar, sanırım ki şimdi uyusam, gözlerimi bir daha açtığımda huzuru bulacağım... Huzura uyanacağım, işte bu yüzden bugünlerde daha sık dinler olmuştum Leonard Cohen'i... ...... ...... Ama ben daima yalnızım Ve kalbim buz gibi Ve karanlık ve soğuk Benim gizli hayatımda Şarkının sözleri bak Godzilla, ne kadar umutsuzca değil mi? Oysa müziği bir o kadar umut dolduruyor insanın içine.... Teşekkür ederim Godziciğim, iyi geldi bana be Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Değerli kıdemli,uzman arkadaşlar(bunu yazarken kıskanıyorum sizi ama bende kıdem istiyorum neyse konuya döneyim ) ne arkadaşları ya değerli arkadaşım Gloria'nın anlamı ne?ben bi ara foruma takılırken başka yerden baktım lale diye hatırlıyorum.Ama kaynağa dönmek daha iyi Oldukça güzel bir nick. Yüreğinizin gittiği tüm kıyıların size tebessüm armağan etmesi dileğiyle... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.