Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gloria'mı? Floria, Troia hatta Moria olmasın o sakın? Bayramın kutlansın, davullar çalınsın, arap kızı camdan baksın. Şen ola düşün şen ola. Bütün gün boyunca Yüksüklerin Lordunu izleyince kayış kopuyo tabi normal olarak. Az önce gollum sandım kendimi, şu an Gimli'yim. Birazdan Legolas olup, Cankız'ı Kara Şovalye'nin elinden kuratıp Shrek'e teslim etcem ve Eşşeğe bincem.

Gönderi tarihi:
gloriawn7.jpg

Teşekkur ederim canımmm :) senin de bayramın kutlu olmuş olsun :) Şeker bayramın ;)

Gönderi tarihi:
Gloria'mı? Floria, Troia hatta Moria olmasın o sakın? Bayramın kutlansın, davullar çalınsın, arap kızı camdan baksın. Şen ola düşün şen ola. Bütün gün boyunca Yüksüklerin Lordunu izleyince kayış kopuyo tabi normal olarak. Az önce gollum sandım kendimi, şu an Gimli'yim. Birazdan Legolas olup, Cankız'ı Kara Şovalye'nin elinden kuratıp Shrek'e teslim etcem ve Eşşeğe bincem.

Canımmmmm yaaaa :( Allah kolaylık versin ne diyyiiimmmmmm artık :D Senin işin de zor vallaaaa :D senin de bayramın kutlu olsun? Oldu muuuu? Oldu dimiiii :)

Teşekkur ederim :) Gelmişsin, hoşgelmişsinnnn :) eee hep gel madeeeem :) gelip burda istedigin gibi kayışı kopartabilirsin dert etme, butun kayışı kopukları ağırlar benim sayfam, dert değil :D

Gönderi tarihi:

''onca gördüm de bir tutunamadım aşk

ya da sevilemedim hiç severken

nefret ettim belki de dostluklardan

ilk kez

korkumla seviştim

sindiremeden hiç içime

neredesin

aradım

onca vardım kapı eşiklerine

onca yılmadan bekledim

ağladım

sonbaharda tanrı var mıdır sahi

ya da kışın şu yanık kokusunda

senden bir iz

esmer yağmurlarda yitirdim

parmak uçlarımdan esmer sevdayı

ayrıldım kendimden

kendiliğimden

neredesin söyle hadi

bak sıyrıldım şu sırnaşık kediliğimden

...

bilmeyiz hiç, düşünemeyiz. aşkın hem o çarpık kafiyelerde, o yitirdiğimiz ve yitirdiğimizden bihaber olduğumuz, hem de sonbaharın solgun ve kırılgan sarı yaprakların da gizlendiğini... zaten her seferinde onları da alıp götürür amansız bir rüzgar... ya da yapraklar kapılır her seferinde özgürlük adına rüzgarın o mayhoş eteklerine...

samimiyet adına ne kaldıysa, sonbaharın kurak gözlerinin solgun maviliğinde vardır belki... belki de her düşen yaprakla samimiyet ve dürüstlükte son damlalarını veriyordur toprağa... ne dersin... sonra esmer bir yağmur olur bulutlardan sağanak inen hüzün... belki de insanlığa sığmaz bu bende ki isyan... bu esmer yağmur ıslatmaz... belki de ben bile bilmiyorum bu anlamsız isyan kime... içimde ki bitmek bilmez savaş ne zaman bitecek.. ne zaman bitecek hücrelerim...ve ben ne zaman samimiyetle kahvemi içip insanlara gülümseyeceğim...

şimdi akşam... şimdi kış... her sonbahar, şu soğukluğun acısını yaşamamak için acısını içimde katlettiğim kış… ve ince ince gördüğüm her kahpeliğinin içine tükürdüğüm...

öyle bir mevsim, şu manasız ve kurgusal döngü içerisinde... yoksun tanrının inayetinden... yoksulluğun yanık kokusunu duyduğumda utanmadan insanlığımdan çıktığım... neden bu yoksun ve öksüz sevdalar... ama bilirim ne yoksulluğun ne de bu yoksun ve öksüz sevdaların saikası şu koca tanrı... koca inayeti kucağında dağıtmakta bol keseden...

şimdi kış... ne kafiyeler kaldı hayata dair... ne de içimize sinmeyen o sansürsüz aşk... sonrası bir tutam iflah olmaz acı bir tutam deli özlem işte... bir tutam yanık kokusu avucumuzda kalan... daha ne olsun...

sevgililer ardına hüzünlü bakışlar atıp yitirilmişliklerine koşarken, ben korkumla sevişip kendi sırnaşıklığıma dönüyorum şimdi...

sen, esmer ve güzel kadın... sevgiyle kal... ya da varsa aşkla... yoksa da üzülme... bakarsın bir gün düşüverir belki kalemlerin ucundan çarpık kafiyeler...'' *

yagmur.jpg

tam aşk üzerine yazılan bu kelimeleri okurken,şimdi bir yağmur yağsa,sırılsıklam olsam,üşüsem,yaşadığımı farketsem...iyi ki yaşıyorum desem...ama yalnızlığı dolu dolu yaşayarak!

başaramadım,gideceğim tüm limanlar da yağmuru özlerken,gitmem gereken limanları unutdum...sevgiler!

*alıntı.

• 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ALTIN ÇAĞ

Mutlu bir altın çağ olduysa eskiden

Niçin bir kez daha olmasın?

Her şey dönüp dolaşıp

Gelmiyor mu eski yerine?

Düşündüğüm, öğütlediğim gibi benim

Paylaşsaydı insanlar

Yararları, mutluluğu ve ahlâkı

Cennet olurdu dünya...

Uyanık, temiz sevgiler gelirdi diyorum

Azgın, kör sevgiler yerine

Yalan dolan, bilgisizlik yerine

Gerçek bilgi gelirdi

Ve kardeşlik zorbalığın yerine.

Tommaso Campenalla

bunu yazan insana yapılan işkence, tarihte başka kimseye yapılmamıştır belki de

öyle yazasım geldi...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sarı Lalem,

gelmiyor musun buralara,nerelerdesin?

Çok uzak bir zamanda,bir köy varmış.Bu köy herkesin kendi olduğu,kendinden habersiz olduğu bir köymüş.Yani bizden :) bu köyde yüreği altınları kıskandıran bir de çoban varmış.Sevdalanmış köyün en güzel kızına...sonra mı?dönelim mi Sarı Lalem,yeşilçamlarımıza :) bilinen sonlar,bilinen hikayaler...mış'lar,mış'lar...tüm yangınlarımıza ses verecek bir aşk hikayesi yazayım dedim,sonu kendim olan hikayeye başlamadan son verdim.Anlayacağın,çobanımız kendini bilmediği için cezalandırılır,güzelimiz gözyaşlarına boğulur...Tüm yangınlara ses veren bir hikaye değil mi;işte yangından arda kalan küller gibi dağınık...

sevgiler....

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

S.O.S... :excl:

Gönderi tarihi:
Gloriaaa!!! Bak ben 2005 ten bu yana sonunda deneyimli üye olmuşumm :deli:

e nıhayet dıyım (bunu ıcımden soyluyom ha haberın olsun :D)

tebrık ederuk o zaman Ra :)

glorıa bı merhaba demek ıstedım.umarım ısler yolundadır:)

Gönderi tarihi:
e nıhayet dıyım (bunu ıcımden soyluyom ha haberın olsun :D)

tebrık ederuk o zaman Ra :)

glorıa bı merhaba demek ıstedım.umarım ısler yolundadır:)

pppuuhahahaha :lol: sağol.

gloria'ya merhaba diyoruz ama o şu aralar yanıt vermiyor

Gönderi tarihi:

Vayy, epey olmuştu burayı unutmuşum :) Ne guzel şeyler yazmışsınız hepiciğiniz... Hepinizi seviyorum ben yaaa :) Teşekkür ederim tek tek her birinize, öperim de her birinizi...

Gönderi tarihi:
OHOOOOO!! Yıl 2009... gloria uyandı. :)

Plomanitasyon durumu :):D

Gönderi tarihi:
:lol: zeki insan, çevik insan, hazır insan, cevap insan gloria :D

Gloria sen bizim herşeyimizsin :D mevzusu yani :w00t: Bu arada, o sizin zekanızın, çevikliğinizin, hazırlığınızın, cevaplığınızın ve insanlığınızın bana yansıması sevgili Ruacımmmmm :hug: Bir başka çeşit Rua hali yani :)

Gönderi tarihi:
Gloria sen bizim herşeyimizsin :D mevzusu yani :w00t: Bu arada, o sizin zekanızın, çevikliğinizin, hazırlığınızın, cevaplığınızın ve insanlığınızın bana yansıması sevgili Ruacımmmmm :hug: Bir başka çeşit Rua hali yani :)

Estafurullah estafurullah... benden bir şeyler yansıyorsa o yansıyan senin ışığındır :hug:

Not: birbirimizi bu kadar çok şişirmeyelim bu balon bir gün patlar :D

:gul:

Gönderi tarihi:
Estafurullah estafurullah... benden bir şeyler yansıyorsa o yansıyan senin ışığındır :hug:

Not: birbirimizi bu kadar çok şişirmeyelim bu balon bir gün patlar :D

:gul:

Azıcık daha şişirseydik yaw, gaza gelmiştim baya, iyi gidiyodu :D:w00t:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
ayvenur_gul_resimleri_1.jpg

Senin de bitanem :) senin de kutlu olsun... Hakkıyla hakedenlerden birisi de sensin...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.