Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Değerli kıdemli,uzman arkadaşlar(bunu yazarken kıskanıyorum sizi ama bende kıdem istiyorum neyse konuya döneyim :D ) ne arkadaşları ya değerli arkadaşım Gloria'nın anlamı ne?ben bi ara foruma takılırken başka yerden baktım lale diye hatırlıyorum.Ama kaynağa dönmek daha iyi -_- Oldukça güzel bir nick.

Yüreğinizin gittiği tüm kıyıların size tebessüm armağan etmesi dileğiyle...

Lale :) Sarı lale... Bu forumdan bir arkadaşımın (Taurus :) ) bana taktığı takma bir isim... Ben o şarkıyı çok sevdiğimden olsa gerek diye biliyorum ama :) Sarı lale yi ben de çok seviyorum, hatta bir ara gloria yı neredeyse unutuyorduk yani ya o kadar seviyorum işte sarı laleyi :)

Ne kadar hoşuma gitti dileğin bi bilsen... Tebessümü özledim ben :)

• Cevaplar 836
  • Görüntü 85,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Günü doldursan ne,  doldurmasan ne! Dopdolu hayatın yeter, her güne...

• En'âm: 6/32   "Ve mâl hayâtud dunyâ.." "Dünyâ Hayatı.."   Dünya'nın anlamı/meâli; o kişinin kalibresi oranınca kurguladığı efektif/yürürlükte olan/etkin hayâlî bi sunum; imgesel bi prodüksiyon

• Kendime armağan ediyorum:     Ben bir balığım, aşk ise daldığım bir derya... Aşktan gözlerim yaşlı olsa da o derya göz yaşımı nerden bilir? Başımı o denizden çıkarayım desem, balığım ya; Nefesim

Gönderi tarihi:
Lale :) Sarı lale... Bu forumdan bir arkadaşımın (Taurus :) ) bana taktığı takma bir isim... Ben o şarkıyı çok sevdiğimden olsa gerek diye biliyorum ama :) Sarı lale yi ben de çok seviyorum, hatta bir ara gloria yı neredeyse unutuyorduk yani ya o kadar seviyorum işte sarı laleyi :)

Ne kadar hoşuma gitti dileğin bi bilsen... Tebessümü özledim ben :)

O zaman kapat gözlerini ''sarı lale''lere bulanmış bir geleceğinin tebessümlerinde hayal et kendini;sonra mı aç gözlerini dile o güzellikleri ve yaşa o özlediğin tebessümleri!Saygılar...

Gönderi tarihi:
laleyw9.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili dostumuz Gloria bir ameliyat geçirmiş. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyorum. Sevgiler...

gul_43.jpg

Gönderi tarihi:
B

......

......

Ama ben daima yalnızım

Ve kalbim buz gibi

Ve karanlık ve soğuk

Benim gizli hayatımda

yafuu bak bir de çevirmiş bana ... ne yani ben bilmiyom mu ingilizce :lol:

burada da karşıma çıktı ingilizce ...halbuki çok iyi anlarım.

Yanii karşımdaki ne söylerse söylesin anlarım çeviririm.... (yalann hep böyle derler) Ama iş konuşmaya gelince " seni anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok" :deli: durumuna düşüyorum :lol:

sen nerelerdesin ameliyat mı olmuşsun aaa geçmiş olsun.e hadi hoşgeldin tekrar

Gönderi tarihi:

Yanii karşımdaki ne söylerse söylesin anlarım çeviririm.... (yalann hep böyle derler) Ama iş konuşmaya gelince " seni anlıyorum ama yapacak bir şeyim yok" :deli: durumuna düşüyorum :lol:

ameliyat mı hadi ya gecmiş olsun gloriam... :clover: ( :P gerçi pek bi küsüm de size)

umarım iyisin.

Gönderi tarihi:
ameliyat mı hadi ya gecmiş olsun gloriam... :clover: ( :P gerçi pek bi küsüm de size)

umarım iyisin.

bu kız herkesle küs ama dağların haberi yok :D

küs küs gülüyorum sana ay pardon kıs kıs olacaktı :D

çok seriyim bu geece ne çok ileti yazdım ben oooo

Gönderi tarihi:

umarım iyisin.

iyimiş iyimiş çok şükür azönce konuştum :)

Gönderi tarihi:
iyimiş iyimiş çok şükür azönce konuştum :)

ayy çok sevindim iyi olsunda gerçi ben biraz (çok) küsüm kendisine de neyse artıkınnn -_-:P

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

geçmiş olsun arkadaşım umarım iyisindir ne ameliyatı oldun bilmiyorum dilerim basit bişeydir

Gönderi tarihi:

Tühhhh geç haberim oldu çokkk geçmiş olsun....ama daha iyiymişsin

:) dahada iyi haberlerini alırız umarım.....lütfen kendine iyi davran benim gibi hopada nete zıplama sakın tamamı :( ben kötü örnegim :D bakk sana ne aldımmmvazodasarilaleler9it.jpg..........................

Gönderi tarihi:

Bak yine beni güldürdü yaaaa, güldürüklü temaşa seni :):w00t:

Gönderi tarihi:

3-5 ameliyat oldum geldim işte :) Şimdi daha iyiyim nihayetinde :D Geçti gitti yani anlayacağınız :)

Şimdi bu mesele dolayısıyla;

Öncelikle Rua'cığıma çok teşekkür ediyorum, inceliğinden dolayısıyla :clover:

Sonralıkla geçmiş olsun diyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma (godzi, denizkızıcım-kıziciiiim ama sana azzzz kaldı, paso küsüyonn be yaaaa-, sardunyam ve yayamaz kayımca'ma -laleler süpppperrrrr-)

Daha sonralıkla Radyacığım, bitaneciğime, hem sesiyle, hem sevgisiyle, hem de yazdıklarıyla yanımda olduğu için :)

Hepinize TEŞEKKÜRLERİMDEN BİR DEMET

gb08.jpg

Gönderi tarihi:
laleyw9.jpg

gülümsedim bile :) Teşekkürler :stuart:

Gönderi tarihi:

Gloria,nerede diye soracaktım ki şimdi gördüm ameliyat olduğuna dair iletileri.Çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım.Hayatının en özeli sağlığını sıkı sıkı ellerinde ve yüreğinde taşıman dileğiyle...hoşgeldin...özlettin kendini :)

Gönderi tarihi:
Gloria,nerede diye soracaktım ki şimdi gördüm ameliyat olduğuna dair iletileri.Çok geçmiş olsun sevgili arkadaşım.Hayatının en özeli sağlığını sıkı sıkı ellerinde ve yüreğinde taşıman dileğiyle...hoşgeldin...özlettin kendini :)

:) hoşbuldum, özledim ben de sizleri :) çok hem de :)

Gönderi tarihi:

Sevgili Gloria ya AKP nin ampülünden tassarruf sağlayacağız derken,taaaa bütün Tanrılara inanasın geldi.Onun için Lalerin Prensesi diyoruz ya ;)

Gönderi tarihi:
Sevgili Gloria ya AKP nin ampülünden tassarruf sağlayacağız derken,taaaa bütün Tanrılara inanasın geldi.Onun için Lalerin Prensesi diyoruz ya ;)

ya bugun bana cok haksızlık edildi, kendimi cok kotu hissettim, içimde bugun haksızlık yapan herkese karşı şiddet duygusu hakim, şimdi bu duygu bana hakimken dedim ki ben de haksızlık yapmim madem :D ne demişler sana yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksın :D dusundum deee şimdi tanrılardan birine inansam digerine haksızlık olcak, digerine inansam otekine haksızlık olacak, dedim ben de bu gece hepsine birden inanayım madem :D:w00t: boylece hiçbirine haksızlık etmemiş olurum :D:) nassssı amaaaa :D

Gönderi tarihi:

Sana haksızlık edenlerin adresini ver bana bi :angry: onları azcık morartacam :D sana bir güzel mantı,çiğ köfte,içli köfte ha bi de karnıyarık yaptım.Yanında turşu,salata.Pasta ağır gelir diye ardında Diyarbakır karpuzu dilimledim.

Umarım ameliyatı atlatmışsındır sevgili arkadaşım.Gel de evey yemeklerin tadına bak :) hepsini ben yaptım :sweatingbullets: valla :)

Gönderi tarihi:
3-5 ameliyat oldum geldim işte :) Şimdi daha iyiyim nihayetinde :D Geçti gitti yani anlayacağınız :)

Şimdi bu mesele dolayısıyla;

Öncelikle Rua'cığıma çok teşekkür ediyorum, inceliğinden dolayısıyla :clover:

Sonralıkla geçmiş olsun diyen tüm dostlarıma, arkadaşlarıma (godzi, denizkızıcım-kıziciiiim ama sana azzzz kaldı, paso küsüyonn be yaaaa-, sardunyam ve yayamaz kayımca'ma -laleler süpppperrrrr-)

Daha sonralıkla Radyacığım, bitaneciğime, hem sesiyle, hem sevgisiyle, hem de yazdıklarıyla yanımda olduğu için :)

Hepinize TEŞEKKÜRLERİMDEN BİR DEMET

gb08.jpg

Enemmm 3-5 ameliyatcık oldun geldin :( okadarcık hemi :) iyi isen sorun degil.......hoşgeldin iyiki geldinnnnn....busefer sayı lale yok maneneezumfil_papatya.jpg............

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ben burdayımmmmmmm :)

Gönderi tarihi:

geçmiş olsun gloria seni yeniden görmek çok güzel...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.