Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Eklediğin klip çok güzel nostarjik eski türküleri çok seviyorum ben . gerçekten süpriz oldu benim için teşekkürler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Eklediğin klip çok güzel nostarjik eski türküleri çok seviyorum ben . gerçekten süpriz oldu benim için teşekkürler Beğendiğine sevindim uzun süredir yoktun 'neredesin sen' sana çok uygundu ayrıca neşet ertaşı severim sende seviyorsan devamı da gelir o zaman Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 BİR PLATONİK AŞK sevgiler cnm benim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Aysum’ a; ahhh ben bu şiiri de çok severimmm... tıpkı seni sevdiğim kadar... Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim, kelepçede, Tütünsüz uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni... Ahmed Arif Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Aysumcumm..minik kuşum Mıncırmaya geldim yanaklarından..okulum açılıyo tatlım biliosun.. o yüzden pek sık görüşemicez artık..özlücem seni fıstıkım Sevgiyle kal.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 BİR PLATONİK AŞK sevgiler cnm benim... Ayy prenses bu ne hoş bir şiirmiş öyle gül gül öldüm Bgün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Aysum’ a; ahhh ben bu şiiri de çok severimmm... tıpkı seni sevdiğim kadar... Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim, kelepçede, Tütünsüz uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni... Ahmed Arif Canım bende seviyorum bu şiiri teşekkür ederim bende seni Çoooook seviyorum canım ablacım ya Aysumcumm..minik kuşum Mıncırmaya geldim yanaklarından..okulum açılıyo tatlım biliosun.. o yüzden pek sık görüşemicez artık..özlücem seni fıstıkım Sevgiyle kal.. Fıstıkım bende aynı durumdayım biliyorsun eskisi kadar sık giremeyeceğim Bende seni çook özlücem yaa Okulun açılıyor diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama anla onu Senin adına sevineyim bari Sen de sevgiyle kal canım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 istediğin zaman istediğin yerde kıyasıya olmalı beni vuruşun kanım günlerce akmalı caddelerde tam kalbime değmeli attığın kurşun ya kalbime ya alnımın ortasına en can alacak yerime nişan al çare bulunmaz her kurşun yarasına beni öldür ve açık gözlerime dal bir eser olmasın içinde korkudan tetiği kininle garezinle çek kurşun değil ölüm çıkmalı namludan bırak benim kanım olsun dökülecek en son kurşunun da olsa namluya sür nasıl olsa ölüm var, bari sen öldür....... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 aynı tünellerden çıkarken yitirdiğimiz düşler birlikte kamaşan gövdelerimiz karanlıktan ışığa ürperen ten başka yolcularını bekliyor şimdi kara saplanmış tren ayrıntıların bağışlamadığı nabzımın vuruşları bir başkası olarak yaşadığın serüvenlerde tedirgin gövdelere yerleşen bukalemundan kalan nem korktum ve kaçtım alabildiğine kara saplanmış trenlerin yolcusu olmaktan; uzak durdum pişmanlığın kovanındaki içe dönük kurşunlardan mezatlarda dağıttım neyim var neyim yoksa unutuşla örtüldü belleğimin eteklerinde sönen yanardağ her seferinde erteliyordum büyük vazgeçişi bilet değiştirmekle oysa hiçbir yolculuk taşımıyordu beni hiç bir yere başka yolcular değildi bekletilen,yolcular başkalaşıyordu saplanmış trenlerse aynı tünellerde ilk karı bekliyordu. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 efkar dağıttım, herkese biraz düştü dalgalara gözlerimle yazdım şiirimi, ıslandı ama yırtılmadı kalbim, içli şarkılar kuşağı. İçinden geçiyor parmaklarım karanlıkta mum gibi, şiir tadında bayramınız olsun... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 eklediğin klipler gerçekten güzel ellerine sağlık . kendine iyi bak ....................!!! herşey gönlünce olsun.kendine iyi bakkkk... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Arkadaşlar eskisi kadar beraber olamıyoruz artık... Derslerim çok yoğun kendim için değil vatan için çalışıyorum ama bu arada sizi de unutmuyorum... Ama siz de beni unutmayın. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 aysummm özledımm ben senıı canımmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun Aysum'cum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun güzelim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Aysumcum iyi bayramlar canım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun Aysumcum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.