Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 maden in turkeysenden gelecek cewapı bekliorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ceviz Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 eğer bir gölün su kanalı başka bir gölün üzerinden geçebilir ise çok kolay. ama nasıl çizip gösterecem size onu bilemiyorum. benim HDD içindeki bir resmi buraya nasl ekleyebilirim.? söyleyin hemen yanıtı yolluyum. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 kardeş ben ölede bulamıom nası yapılıo bilionmu internette yayınlamak istersen http://imageshack.us/ die bi site war orda gözatı tıklıon sora orda o bilgisayarındaki dosyayı bulup oraya koyuon host it dion dolmasını beklion sora sayfa açılıo en aşağıda direct link die bi yazı war o işte senin bilgisayarındaki resmi gösterio burda yaınlamak içinde "[ ]"ilki bu parantez içine img yazion sora imageshuck takı direct linki oraya yazion sonra "[/]bu sefer bu parantez içine img yazion ama başta /img dion deyip kapıon oluo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 nahanda böle bende buldum NOT:BÖLE OLDUĞUNU ZANNETMİYORUM!!!! alla nie çıkmadı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Ne yaparsanız yapın bu sorunun cavabı yok.. Bu soruyu soranlar sırf sorun olmak için çıkarmışlar.. Madem bir bilen var neden o bileni bulmadın..?? Bu soru sorunlardan ibaret.. Yol, su, kanalizasyon ülkemizin zaten sorunu..)) Birde çivtçimiz sorunlu.. Su yok, ürün yok.. Mailiyetler yüksek, üretim az, Bİlinçsiz tarım sorunu... Kota sorunları falan filan.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 onu sölüorum ya o arkadaşın dediği gayet mantıklı bana sorulan soruda göl tarlaya giden kesitler çakışmıycak deniliodu göl göl çakışmayacağı konusunda bişe demiodu yanlış yapmışım şekli ztn,uyarsanıza doğrusu bu; Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ceviz Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 önce ben buldum evt üç boyutlu olarak düşünmeden imkansız. bu şekildede çok basit. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ şirin Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 yavvv...sen hala bu soruyu çözmeye mi çalışıyorsun... pes yani pessss... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2005 ewet ceviz kardeş sen olmasaydın böle düşünmem inkamsızdı eğer cwp böleyse gerçekten çok tşk ederim ama bu sorunun bnm dediğim gibi made in turkey adlı oyuncu bana bunun musluk ew şeklinde göstercekti...ayrıca şirin kardeş ben pes etmem çok inatçı keçiyimdir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 kafayı yeme cevabı buldum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 yanlış çözümmüş özür Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Arkadaşlar bu sorunun cavabının olmadığını Tübütak bile açıklamış neden uğraşıyorsunuz ya...)) Başka bir soru sorun da çözelim .. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 ewet yanlışlıl war tüh beah benide umutlandırdın... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Siz bu soruya fena saplanmışsınız. Gözünüz biryeri görmüyor. alooooooooooo bu sorunun cevabı kesinlikle, yüzde yüz yokkkkk.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 yanlış çözümmüş özür o uzunluk kanallarda epeyce masraflı olur onun için masrafsız ve kısa bir yol.......en kısa zamanda cevabı hatırlayıp yazacağım.......sevgilerimle........ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alpuzuner Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2005 beklioruz abicim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Zekacı Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 NORMALDE BU SORU BÖLE DİİL AMA BEN O ŞEKİLLERİ BU BİLGİSYARDA ÇİZEMEM O YÜZDEN BU ŞEKİL DE ANLATİORUM; A,B,C=GÖL D,E,F=TARLA ŞİMDİ; A B C D E F A,B,C GÖL OLDUĞUNU BELİRTTİM A=D,E,F Yİ SULUYCAK B DE AYNI ŞEKİLDE C DE AYNI ŞEKİLDE D,E,F Yİ SULUCAK BU SULAMA İŞLEMİ ÇİZGİLER HALİNDE OLUCAK YANİ A'DAN E YE DORU BİR ÇİZGİ CİZERSEK B'DEN D'YE DORU BİR ÇİZGİ ÇİZEMİYCEZ ÇÜNKÜ ÇAKIŞIOLAR BUNLAR BÖLE BİRBİRLERİYLE ÇAKIŞMADAN 3 GÖL 3 TARLAYI SULUYANA KADAR DEWAM ETCEK BEN BU SORU ÜZERİNDE KAÇ GÜNDÜR UĞRAŞIORUM AMA BİR TÜRLÜ BULAMADIM CEWABINI LÜTDEN BANA YARDIM EDİN ÇİZGİLER DAİRESEL ŞEKLİNDE OLABİLİR C,A'NIN ÜZERİNDEN GEÇİP D Yİ SULUYABİLİR AYNI ŞEKİLDE A'DA C'NİN ÜZERİNDEN GEÇİP F'Yİ SULUYABİLİR BU B İÇİNDE GEÇERLİ Buna ben de inanamıyorum (bu inanamama durumu, sorunun çözümsüz olarak lanse edilmesinden kaynaklı) ancak , bu gece forumları gezerken denk geldiğim ve iki boyutlu düzlemde yanıtının olmadığı ve Tübitakın da bu doğrultuda değerlendirdiği söylenilen bu soruyu deneyerek yaklaşık 30 dk içerisinde çözdüm. Öncelikle işe geniş bir paint dosyası çizerek başladım, soruyu soran arkadaşın gönderdiğinden daha geniş olacak biçimde. Zaten işin 30 dakikasının 10 dk sını bununla harcadım, malum gece gece gözler yorgun oluyor:). Garip bir önsezi sayesinde bulduğum bu çözümü tekrar tekrar inceledim (ve bu konuda %100 eminim), istenilen şartları kusursuz biçimde sağlıyor. Bu soruyu çözdükten sonra, sorunun çözümünün olduğunu paylaşmak için üye oldum siteye. Birazdan uyuyacağım, yarın dersten sonra eve geldiğimde çözümü temize çekeceğim. İki boyutlu yanıt var ve bu yanıt gerçekten benim bile hoşuma gitti. Demek ki soruyu hazırlayan kişi, iş olsun diye hazırlamamış bunu. (yazıyı göndermeden önce çözümü yine inceledim, PERFECT!) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Zekacı Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Buna ben de inanamıyorum (bu inanamama durumu, sorunun çözümsüz olarak lanse edilmesinden kaynaklı) ancak , bu gece forumları gezerken denk geldiğim ve iki boyutlu düzlemde yanıtının olmadığı ve Tübitakın da bu doğrultuda değerlendirdiği söylenilen bu soruyu deneyerek yaklaşık 30 dk içerisinde çözdüm. Öncelikle işe geniş bir paint dosyası çizerek başladım, soruyu soran arkadaşın gönderdiğinden daha geniş olacak biçimde. Zaten işin 30 dakikasının 10 dk sını bununla harcadım, malum gece gece gözler yorgun oluyor:). Garip bir önsezi sayesinde bulduğum bu çözümü tekrar tekrar inceledim (ve bu konuda %100 eminim), istenilen şartları kusursuz biçimde sağlıyor. Bu soruyu çözdükten sonra, sorunun çözümünün olduğunu paylaşmak için üye oldum siteye. Birazdan uyuyacağım, yarın dersten sonra eve geldiğimde çözümü temize çekeceğim. İki boyutlu yanıt var ve bu yanıt gerçekten benim bile hoşuma gitti. Demek ki soruyu hazırlayan kişi, iş olsun diye hazırlamamış bunu. (yazıyı göndermeden önce çözümü yine inceledim, PERFECT!) Yatmadan önce, yanlış yönlendirmeyeyim insanları diye,bir kez daha inceledim ve acı sonuç; göllerden birinin 3. bağlantısı diğer bir göle gidiyormuş. Yok yok bu kadar kompleks düşündüğüm halde yine de şu tarlalardan hala birini sulayamıyorsam bu soruyla uğraşmak anlamsız (ne gerek varsa sanki her tarlanın illa üç gölden sulanmasına ). Sanırım tek çözüm, en basit olan 3 boyutlu çözüm. Ben uyumaya gidiyorum artık... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mms_201 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 bu soru bir çizge sorusu ve düzlemsel olarak çizilemeyen iki basit çizgeden biri diğerinde 5 tane ev var 5 evin hepsini ikişer ikişer bağlamamız isteniyor isterseniz buna da uğraşın ama düzlemde imkansız olduğunu söyleyeyim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mag Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 böyle olabilirmi cevap Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Ekokrem Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Ben de olimpiyatlarda gördüm ve ilk defa başarısız oldum moralim bozuldu türev integral falan bile bi işe yaramıyo maalesef sen düşün ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 doğaya müdahele etmeyin dengeleri bomayın bırakın göller istediği tarlayı sulasın.. allahın işine karışılmaz... di mi canım.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kirpi89 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 UGRASMAYIN KESİNLİKLE CEVABI YOK (BENCE) 7.SINIFTA ÇOOOK UGRAŞMIŞTIM UGRAŞANLAR İÇİN KOLAYGELSİN Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ipek Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 yağmuru bekle başka olmaz takma kafanı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 buna benzeyen başka bir soru vardı 3 ev ve 3 kuyu sorusu hatırladınız mı? orada ben bi çizim yapmıştım ne kadar doğru olur bilmem ama sorudaki kurallara uyuyordu. Aynı yöntemi bu soru için de uygulayabiliriz diye düşünüyorum en azından bi fikirdir... Çözümsüz kalmamış olur (üzerine tıklarsanız resmin daha büyük boyutunu görebilirsiniz. Ha bir de unutmadan bu çizimde evleri tarla, kuyuları da göl olarak düşünün. Bu çizim diğer sorunun cevabı oldugundan değiştirmedim.) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.