Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Arkadaşlar bu başlıkta isteyen herkes bir resmini gondererek kendini diger uyelere tanıtsın. Mutlaka birbirini bilenler vardır ama bilmeyenleri de unutmamak gerek..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ben hayal et sem kimse buraya mesaj yazmazz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hekate Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Arkadaşlar bu başlıkta isteyen herkes bir resmini gondererek kendini diger uyelere tanıtsın. Mutlaka birbirini bilenler vardır ama bilmeyenleri de unutmamak gerek..... bişi yi istemek için önce yapmak lazım di mi önce sen göster kendini bize ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ben hayal et sem kimse buraya mesaj yazmazz Haklısın Çünkü cesaret gerek koymak için dimi ? bişi yi istemek için önce yapmak lazım di mi önce sen göster kendini bize ... Sana katılıyorum .önce başlatan konuya resminide koyar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ emre_s Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ya ben burdaki herkesi merak ediyorum valla. keşke herkes gönderse resmini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 bende merak ediyorum kardeş işte ama bir iki kişi gonderse bile digerleri gondermeyecektir o yuzden sonradan bu konuyu actığıma pişman oldum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ya ben burdaki herkesi merak ediyorum valla. keşke herkes gönderse resmini bazi seyler gizemiyle guzeldir simdi ben seni konusmalarina gore degerlendiriyom gondercen resmi 30 yaslarinda kel gobekli biri oldumuu simdii ya yani ben gondersemm herkezin gozu kiz gorur amaa yada forumda miss turkey yapalim katilmak isteyen kizlar ve erkekler gondersin ne yani olmazmiiii zaten bu forumda acayip guzel seyler uretiyom kimse bana dikkat etmiyoo paparazzi fikrimde ole yenildii harcaniyorumm..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ya ben burdaki herkesi merak ediyorum valla. keşke herkes gönderse resmini Merak etmemek elde değil millet atıp tutuyor icraat yok ! Konuyu başlatan arkadaşımız önce koyması lazımdı yanlışlık baştan ! boşuna dememişler balık baştan kokar diye bende merak ediyorum kardeş işte ama bir iki kişi gonderse bile digerleri gondermeyecektir o yuzden sonradan bu konuyu actığıma pişman oldum Arkadaşım konuyu açmışın öncelik senin önce sen gönder gerisi gelir zaten ! Pişman olma sadece cesur ol ! bazi seyler gizemiyle guzeldir simdi ben seni konusmalarina gore degerlendiriyom gondercen resmi 30 yaslarinda kel gobekli biri oldumuu simdii ya yani ben gondersemm herkezin gozu kiz gorur amaa yada forumda miss turkey yapalim katilmak isteyen kizlar ve erkekler gondersin ne yani olmazmiiii zaten bu forumda acayip guzel seyler uretiyom kimse bana dikkat etmiyoo paparazzi fikrimde ole yenildii harcaniyorumm..... Evet haklısın yaaa Burda hiç kız görmedik! çok merak ettim .. sen bir resmini gönder de millet Kızzzzzzzzzzz görsün yarışma jürisinide kur başlat yarışmayı .... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Merak etmemek elde değil millet atıp tutuyor icraat yok ! Konuyu başlatan arkadaşımız önce koyması lazımdı yanlışlık baştan ! boşuna dememişler balık baştan kokar diye Arkadaşım konuyu açmışın öncelik senin önce sen gönder gerisi gelir zaten ! Pişman olma sadece cesur ol ! Evet haklısın yaaa Burda hiç kız görmedik! çok merak ettim .. sen bir resmini gönder de millet Kızzzzzzzzzzz görsün yarışma jürisinide kur başlat yarışmayı .... gerisinin gelecegini hiç tahmin etmiyorum ben gondersem ole gonderdiğimle kalacak muhtemelen hayal et e bu durumda katılıyorum herkesi gizemiyle basbasa bırakıyorum.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 gerçekten nie kimse göndermio:S Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 hahahah yaa " işte neden kimse göndermiyoo" geyik yapıyoruz burda da ondan ben gelirim ama isterseniz olduğunuz yere o potansiyel var bende :D hem yeni yerler görmüş olurum az geziyorum yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 tabiki bu değilim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Ahanda bennnnnn.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ lack_of_algorithm Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 hadi ben açılışı yapayım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 hadi ben açılışı yapayım lack_of_algorithm kızlar sana deli olacak... Bu karizma nee bende nede arkadaşlar da vardır... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 gerçekten nie kimse göndermio:S denizimu sen niye gondermiyosan diğerleri de o yuzden gondermiyo(digerlerine ben de dahilim) ilk atagı yapacak cesur birini bekliyo herkes heralde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 denizimu sen niye gondermiyosan diğerleri de o yuzden gondermiyo(digerlerine ben de dahilim) ilk atagı yapacak cesur birini bekliyo herkes heralde benim resmim avatarda var zatenn:D:D: göndermeye gerek varmı kii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ya harbiden benim resim gözükmüyo mu? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 gözükmüyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 hadi ben açılışı yapayım yanlış koordınatlara ınmış bu yaw,korkunç resımlerde olacak tı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ epsilon_07 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ben kartıma resmimi eklemiş bulunuyorum... diger arkadaslarıda gorelim bakalımmmmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ y/k Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Hheheheh Tanrı da sizleri güldürsün Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 bi sorun var ben nasil resim gonderiliyo bilmiyomm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Armance Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 www.imageshack.us adresinden resmini tarat... Orada en altta çıkan dierkt link i kopyala ve buraya cevap yazacağın topice yapıştır .. Daha sonra sağ tıklayarak üstte ağaç resimli logoyu tıkla ve yolla.. Resmin çıkacaktır.. Son zamanlarda resimleri görmeye meraklı çok arkadaş çıktı piyasaya.. Amaç foruma yazmak değil mi yoksa ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 evet doğru diyosun ne bu böyle bir resim merakıdır gidiyooo amaç nedir kii nolucak resmi görünce...ilginç Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.