Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yayamaz bişey itiraf edeyim mi Sen aslında sabah ki çiçeği Freyja'yla Egzo'ya vermişsin Ben vallahi sevincimden dikkatli okumamışım ha Olsunnnn......Demi Bu da senin için Yayamazcım Çok teşekkür ederim Radya....................açıklamaya gerek yok ki bu senin içtenlgini koyuyo ortaya..... Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Arkadaşlar bana çicek veren yok mu? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 Arkadaşlar bana çicek veren yok mu? emre vermek ısterdım ama burda bızım memlekette hıc cıcek yok kı? ha kar ıstersen tabı verırım neden olmasın. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Forumdaki babalara... Babalar gününüz kutlu olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 Teşekkür ederim Ra,ben de forumdaki tüm babaların,baba adaylarının ve tüm arkadaşların babalarının Babalar Günü'nü kutluyorum.. Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Luciyi seven herkese gelsin Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 emre vermek ısterdım ama burda bızım memlekette hıc cıcek yok kı? ha kar ıstersen tabı verırım neden olmasın. karada razıyım paket edersen sevinirim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 emre kac kg lık olsun Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Bende isterim sıcaktan çok bunaldım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Tüm babalara ve baba adaylarına(geç oldu kusuya bakmayın kabul edin:) ) Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2008 gelmeyecek bir sevgiliyi bekleyenlere gelsin...... Alıntı
Φ hayal_perisi Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 hayatımın en degerlisine anneme kocaman bir demet göndermek istedim birden bir de onu cok seviyorum. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 şimdi baştaki kırmızı Godzinin,yeşil Rua nın,sarı acemi av katın,penbede asi kızın................ nassılda en güsel çiçekleri bulmuşum ama dimi Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2008 hayırsızıma gelsin.... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 tüm inanan arkadaşlarımızın regaip kandili mübarek olsun.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 tüm inanan arkadaşlarımızın regaip kandili mübarek olsun.. Teşekkürler Frozen seninde kandilin mübarek olsun Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 Yalnız üç kişiye mi?Ama bu haksızlık bi kere ben arkadaş listemde yer alanlara ayrıca Hırçın Karadenizliye vermek istiyorum toplam altı mı oldu ha bu olmaz mı?Zaten çicek alacak param yok Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Herkes diledigini alsınnnnn Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 şimdi baştaki kırmızı Godzinin,yeşil Rua nın,sarı acemi av katın,penbede asi kızın................ nassılda en güsel çiçekleri bulmuşum ama dimi Çiçek için teşekkür ederim ama benimki canavara benziyor sevgili Yayamaz . Neyse hadi, çiçek çiçektir dimi Bu da benden sana Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 şimdi baştaki kırmızı Godzinin,yeşil Rua nın,sarı acemi av katın,penbede asi kızın................ nassılda en güsel çiçekleri bulmuşum ama dimi Çiçek bakışlı canım benim nassı kıyak ama(yürekten geçen bi kıyak faydacı olanından değil)ben pembe sevmem ama neyse hatırını kırmamayım.Dur sana bir gül çaldım :)vazgeçtim ama sana söz verdim çalmayacam diye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 bu cicekte benden herkeze Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Tüm vefasızlara Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Tüm vefasızlara nıye kı hayırdır.ne yaptılar sana lucıfer Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Luciyi kısdırdılar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 hangı akıllı kızdırdı.bılmıyolar mı lucı kızdımı ortalıgı darma duman eder Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.