Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

hayal_perisi

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

hayal_perisi tarafından postalanan herşey

  1. hayal_perisi doğum gününüz kutlu olsun!

  2. Sevgili Hayal Perim;

    biriciğimin tatlı annesi canım arkadaşım dılerımm yeni yaşın yeni umutlarla gelirrr...

    nice güzel yaşlara torunlarınla girmen dileğiylee....sevgimle kallll.....

  3. hayal_perisi

    Hayatımızdaki Dengeler

    benim hayatımdaki en büyük dengeyi sen kurdun. sen dogduktan sonra tüm dengelerim tüm hayatım degişti.iyi ki benim bebegimsin... çocukken yeni konuşmaya başladıgın dönemlerde hep bir hikaye uydurur anlatırdın bana. şimdide yazıyorsun içinden geçtiği gibi bunları okumak beni nasıl mutlu ediyor bilemezsin bebegim.
  4. hayal_perisi

    arkadaş...

    Annem 'Kız arkadaşlarını unutma' diye tavsiyede bulunmuştu.. 'Yaşın ilerledikçe senin için daha önemli olacaklar, kocanı-çocuklarını ne kadar çok seversen sev, yine de kız arkadaşlarına ihtiyaç duyacaksın.. Onlarla bir yerlere gitmeyi ihmal etme.. Onlara vakit ayır ve kız arkadaşlarını daima hatırla.. Onlar sadece arkadaşların değil.. Senin kardeşlerin, kızların...' demişti.. 'Ne kadar komik bir öğüt. Daha yeni evlenmedim mi ? Artık ben evli bir kadınım. Kız arkadaşlarına ihtiyaç duyan bir genç kız değilim ki. Bundan sonra kocama hayatımı adamak, yapacağım tek şey olacak' diye düşünmüştüm.. Ama yıllar geçtikçe, çocuk olsa da ya da olmasa da, kocalardan boşandıkça, sevgililerin biri gidip diğeri geldikçe, annemin dediklerinin ne anlama geldiğini çok iyi anladım.. Zaman geçiyor.. Hayat akıyor.. Mesafe ayırıyor.. Aşk büyüyor.. Sonra azalıyor.. Kalpler kırılıyor.. kocalar evde bir yerde duruyor.. Veya evlilikler mahkemede son buluyor.. sevgililer değişip duruyor.. Erkekler arayacaklarını söyleyip, aramıyor.. işler geliyor ve gidiyor.. Ebeveynler ölüp gidiyor.. Komşular değişiyor.. Ama kız arkadaşlar hep oradalar... Siz onları bırakmadığınız sürece.. Geçen yıllar ve arada kaç km. mesafe olduğu hiç önemli değil.. Bir kız arkadaş, hiçbir zaman ona ihtiyaç duyduğumuzdan daha uzak değil..Hayatınız içinde, öyle ya da böyle, yakın ya da uzak.. deniz_kizi benim bitanem bende senden arkadaşlarına deger vermeni istiyorum ama; unutmaman gereken bir nokta varki; sadece senin degerini bilene deger ver lütfen, seni üzenlere degil... annen ...
  5. hayatımın en degerlisine anneme kocaman bir demet göndermek istedim birden bir de onu cok seviyorum.
  6. annemm ya resimler cok güzel cıkmış bayıldım bende gitmek istiyorum ya birlikte gidelim. mine hoş geldin . yeşonunda dedigi gibi senin kızın da senin sevginle büyüdügü icin harika bir kız olacak.annesinin sevgisini alarak büyüyecek cünkü .
  7. bebegimm... bu sene gelmiyorsun h.sonları ve ben seni çok özlüyorum. geric h.sonları da kursun var biliyorum. sadece seni cok özledigimi ve ne kadar sevdigimi söylemeye gelmiştim .
  8. hayal_perisi

    ^^^^^zeyynepp^^^^^

    duydum ki sınavların varmış geceleri ders çalışırken acıkırsın diye düsündüm. sınavlarında başarılar kızım ( resim koymayı yeşim ögretmişti ama bilmiyorum nasıl olur yapabilir miyim?)
  9. annemm annnelerin en güzeli... okadar özledim ki seni .aslında gelmek istiyorum eve ama iyi degilim beni üzgün görmeni istemiyorum o yüzden mutlu şekilde gelmek istiyorum ... bebegin seni okadar seviyor ki ...

  10. aşkım bende seni ne çok özledim
  11. her zaman gelirim tabiki sana .radya kendisi istemiş kedi olmayı ama herşekilde seviyor insan onu sevgisini öylesine sunmuş ki sizlere kedi olsa da degişen birsey omluyor yani . harika kahven icin tşk ederim ... ama deniz_kızı da kahveye dayanamaz o da ister gelince haberin olsun .
  12. annesinin melegi bitanecik bebegimm benim seni ne kadar seviyorum bunu ne ben anlatabilirim sana ne de sözcüklerim yeter anlatabilmeye.hayatın bana verdigi en güzel hediyem benim . bu şiir o kadar etkiledi ki beni yine aglattın ama sevgimden biraz da seni özledigimden ben de seni cok özledim bebegim .
  13. gloria zevkine hayran kaldım bende cok severim böle uyumlu fincanları .güzelligin zevkine yansımış desem yeridir. valla harika görünüyor teşekkür ediyor geldim seninle karşılıklı kahve icmek harika gercekten .aa burada mrhb radya yeşimin ablasıyla tanışıyoruz da bu kedicige nasıl döndü
  14. annesinin bitanesi marifetli kızım benim kahvaltılar da hazırlarmış aman aman zeynep gel sen kayseriye burdan hazırlamakla olmaz evde hazırlasın
  15. mrhb gloria ben geldim . kahveni icmeye geldim ama ben deniz_kizi gibi fal bakamıyorum o gelince ikimize birden baksın umarım iyi birgündür senin icin görüşmek üzere .cicegini aldım okadar güzelki tıpkı sahibi gibi tşkler .
  16. gloria yazınız o kadar güzel ki ve beni o kadar mutlu etti ki tşk ederim. ben eminim ki sizde birgün harika bir anne olacaksınız. anne olmak cok güzel bir duygu anlatılması gercekten cok zor. ben gercekten şanslıyım ki böyle bir kızım var evet sizin de dediginiz gibi onunla gurur duyuyorum .bigün sizde umarım harika bir anne olur ve bu duyguyu benimle paylaşabilirsiniz .yazınız icin tşk ederim yeniden . deniz_kızınız biraz duygusal birseylere üzülmüş biraz yine gelir sizde kopamaz gloria . yeşim bebegim benim .yazını okuyunca sende biliyorsun ki cok mutlu oldum ve minik de olsa sevincim gözyaşı olarak gösterdi kendini ve akşam aramıştım okuyunca yazı yazıyoorum sana demiştim yazıyı yazmayı unutmuşum yeni fark ettim bir de yeni üyeyiym de nasıl oldu bilmiyorum senin yazını kopyalamışım ben yazmayı unutmuşum:) sen hep şanslıyım sana senin gibi bir anneye sahibim diyorsun ya evet bende en az senin kadar şanslıyım . misafirlerim vardı yemekte sen yardıma gelmedin . balık vardı eskiden sevmezdin artık az da olsa yiyorsun. mesaj yazmışsın anne dışardayım yurda biraz gec gidicem diye aradım duymadın merak da burakma beni lütfen . sevgimi aktarma konusunda seni seviyorum kelimeleri biliyorsun yetersiz benim icin .
  17. annemmm benim bitanem iyi ki geldin ve sonunda üye olabildin :)) seni kocaman seviyorum ve bana sımsıkı sarılmanı cok özledim ...

  18. hepinize merhaba ... sitenizi kızım"deniz_kizi" sayesinde tanıdım . O burdan tanıdıgı birçok kişiyi cok seviyor . Evde de takıldıgı icin merak etmiştim bende. Birgün sordum "Nasıl bir site ? o da" Anne tezimle ilgili birşeyler bakarken tesadüf olarak gördüm ve o gündür cok seviyorum bu siteyi." dedi ve sizlerden bahsetti az cok onun tanıdıgı kişileri tanıyor gibi o cok sevmiş sizleri ona gösterdiginiz ilgiden dolayı da tşk ediyorum . Bende zaman buldukça sizlerle tanışmak isterim .Teşekkür ediyorum böyle güzel bir siteyi hazırladıgınız icin .
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.