Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Sevgili sardunyam, Öncelikle hoşgeldin, Ayrıca doğum gününü kutlarım. Foruma renk getiriyorsun. Bir daha gitme olurmu. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ne güzel olmuş o imza öle ben de şuan online olan herkese gönderiyorum misss kokulu çiçeklerimi Eyvallah.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Eyvallah.. İmzan daha hoş olmuş kral yaaa Çiçeğimin tekini de sana veriom Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 kral imsa için teşk Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sedatcım walla şimdi olmuş imzan, baya bi eksikti doğrusu ellerine sağlık Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 İmzan daha hoş olmuş kral yaaa Çiçeğimin tekini de sana veriom Sanada eyvallah... İmzamda ismi geçenlere ve dikkat etmeme rağmen unuttuklarım varsa unuttuklarıma.. Aman arıya dikkat.. arı işini görsün sonra koklayın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim...doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam gıı sen nezaman döndün burjuva özlemıişim senı be burjuva güzeli hani benım adım yawww şaka şaka bılıyorum benım adım kalbıne yazılı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma bana yani,adını hatırlamadığın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bana yani,adını hatırlamadığın bana da gııı unutmuş gıı bu biziii adımızı... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Ve tabiki Gloria'ya da bunlar: Canımm arkadaşım bu çiçekler de benden sana... Çok teşekkür ediyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 glorıa ma beee,ben unutmam canımı yaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 canımmmm sedelinam'a Canımm şiir cok guzel Birtanemsin yaaaaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 buda berkayın dayısına az çınlatmadık Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 buda gelinin dayısından Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 evet gııııı BERKAY1ı unutmamak lazımm... dayısını da tabeeee... O bizi cok gulduruyo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 buda bizim komşu hattıce teyzeye alınır belkı kadın yaşlı yanii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 buda çöpçüye,az temızlemedı sokakları Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 çiçekçiliğe mi başladın... ver banada o zaman mor salkımlı bir sümbül demeti...parası mı..dur beee..yazıver tahtaya..haftaya elinde.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bı kısdan çiçek alıyon ha fıggaro,ayıp ayıp.ınsan kendı verır kargoda masrafa dahilll Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ne demek sedelina, sen zaten bir çiçeksin diye göndermemiştim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sedelina ve gloria sizi unutmadım orda adınız yok çünkü orda adı yazanlar bana çiçek yollayanlar, sizde yollasaydınız adınız listede bulunurdu. beni unutmayanı ben hiç unutmam... ahanda bu çiçekler ikinize gelsin siz göndermediniz ama olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Sevgili sardunyam, Öncelikle hoşgeldin, Ayrıca doğum gününü kutlarım. Foruma renk getiriyorsun. Bir daha gitme olurmu. bir daha gitmemeye çalışırım ya bilimselci seni ayrı özlemişim, bu aralar pek kimse ile atışmadım... bu çiçeklerim sadece sana özel... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 sedelina ve gloria sizi unutmadım orda adınız yok çünkü orda adı yazanlar bana çiçek yollayanlar, sizde yollasaydınız adınız listede bulunurdu. beni unutmayanı ben hiç unutmam... ahanda bu çiçekler ikinize gelsin siz göndermediniz ama olsun biara yanına gelcem senı boğmaya,sen yokken kaç kere sana çiçek verdim,bı çok yerde seni andım. tabi nerden bilcen o sayfalar gerilerde kaldı çok konuşma dövücem seni ha sus seni unuturmuyum gıı burjuva Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 sardunyam dipnot gece kuşu sedelina yamyam yumote paula artos bilimselci mineu lilac gece yağmuru gull gloria ve diğer arkaşlara gelsin bu çiçek ama öncelik sardunyamın çünki onun doğum günü nice yıllara. teşekkürler Sevgili " tan " sana sevgilerimi yolluyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.