Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Kime versem kime versem, İlk gören alsın iştee yaa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ben aldımmm galiba gönderdiğin çiçekleri... Çokkkkkk teşekkür ederimmmmmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Ooo canım arkadaşıma gitmiş,sevindim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 nataliacım teşekkürler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Rica yumote Herkeşciklere Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 hani bana çiçek natalıaaa anneme dıycem yawwww Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Al işte ordan bi tane kıs Hepinise verdim işte Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 emilypandora Teşekkür ederim focal.İnan en çok ihtiyacım olan şey şuan bir demet mis gibi kokan güldü sanırım.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ciğerimin kankası gül isterse bu martı vermemi Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... Sevgili kralx, Her zaman saygı duyduğum bir karaktere sahipsin.Sevgiler bizden efendim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 sewgili çiçeime gelsin......................... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Martı o benim çiçeğim çalma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Ne demek efendim... Seni ne kadar çok sevdiğimi hiçbir zaman unutma.. Sen hakikaten hakedensin.. Güllerle güldürebiliyorsam ne mutlu bana emly... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım. sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın Ben kime takılacam ?... Fazla bekletme !... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım. sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın Sardunyam veda kelimesi hiç yakışmamış sana...Geleceğe yatırımı yapılmış dostluklarda veda kelimesinin yeri yoktur... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Ben kime takılacam ?... Fazla bekletme !... Sardunyam veda kelimesi hiç yakışmamış sana...Geleceğe yatırımı yapılmış dostluklarda veda kelimesinin yeri yoktur... Haksızlık ediyorsun hepimize ve hepimiz sorumluyuz herşeyden... "Dost acı söyler ama doğru söyler" sen de pek tatlı söylemiyordun. Ama bu yönünlen hepimizin acılı ama doğruyu yakalama tatlılığısın... Yani... Korunma içgüdüsü ile hareket eden, kendini korunası bir varlık olarak gören, saksıda beslenmeyi bekleyen hemen herkes mağdur edilmeyi göze alıyor demektir... Ve Lütfen bizi mağdur etme olurmu?.. Dost sevgiler... . . Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 canım sardunyam geleceğini biliyorum. Cünkü seni seviyoruz ve sen de bizi seviyorsun.Kendine dikkat et... Görüşeceğizzz mutlaka Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Natalia ve focal.... gec kalmisim biraz ama yinede tesekkürler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 araştıran,okuyan,düşünebilen dıpnot,bilimselci,yamyam a:aynı renkler değil,farklı renkler güzellik katar hayata Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 buda güzelyaz'a.gerçeği de güzel yaşadığımız için bu nıye küçük çıktı ya Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 canım sedelina bu çiçekte benden sana,kalpler güzel olunca gerçeklerde güzel yaşanıyor..arkadaşlığın için,samimiyetin için,güzel kalbin için sağol canım arkadaşım. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 şewal apla yetişşşşşşşşşş gül istiyom bendeeeeeeeeeee Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Birce,ye marti,ya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum Sevmekten bıkmayanlara ve sevmeyi bilenlere... Hayatında önemli biri olanlara ... Sevginin anlamını yitirmeden, sevgilerine sahip çıkanlara... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.