Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

aa072c6aab.jpg

Kime versem kime versem, ;) İlk gören alsın iştee yaa.. :P

Gönderi tarihi:

ben aldımmm galiba gönderdiğin çiçekleri... Çokkkkkk teşekkür ederimmmmmmm

Gönderi tarihi:

Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara....

Sevgili kralx,

Her zaman saygı duyduğum bir karaktere sahipsin.Sevgiler bizden efendim... :clover:

Gönderi tarihi:

Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım.156e875415695c106md.jpg

sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın

Ben kime takılacam ?...

Fazla bekletme !...

:clover:

Gönderi tarihi:

Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım.156e875415695c106md.jpg

sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın

Sardunyam veda kelimesi hiç yakışmamış sana...Geleceğe yatırımı yapılmış dostluklarda veda kelimesinin yeri yoktur... :):clover:

Gönderi tarihi:

Ben kime takılacam ?...

Fazla bekletme !...

:clover:

Sardunyam veda kelimesi hiç yakışmamış sana...Geleceğe yatırımı yapılmış dostluklarda veda kelimesinin yeri yoktur... :):clover:

Haksızlık ediyorsun hepimize ve hepimiz sorumluyuz herşeyden...

"Dost acı söyler ama doğru söyler" sen de pek tatlı söylemiyordun.

Ama bu yönünlen hepimizin acılı ama doğruyu yakalama tatlılığısın...

Yani...

Korunma içgüdüsü ile hareket eden,

kendini korunası bir varlık olarak gören,

saksıda beslenmeyi bekleyen

hemen herkes

mağdur edilmeyi göze alıyor demektir...

Ve Lütfen bizi mağdur etme olurmu?..

Dost sevgiler...

.

060524103358908kq.jpg

.

Gönderi tarihi:

canım sardunyam geleceğini biliyorum. Cünkü seni seviyoruz ve sen de bizi seviyorsun.Kendine dikkat et... Görüşeceğizzz mutlaka :)

Gönderi tarihi:

araştıran,okuyan,düşünebilen dıpnot,bilimselci,yamyam a:aynı renkler değil,farklı renkler güzellik katar hayata

03333.JPG

Gönderi tarihi:

Bu güzel gülleri güllerden daha güzel yürekleri olan; Kankim,Ece ablam,Angel ablam,Güzelyaz,Gülsün,Natalia,Aça,Sardunyam,Sedelinam,Taurus,Yumote,Meydün,Erbay,İlbey abim,Focal,Kralx,Serenadem,Mizyal,Manidar,Dipnot,Azat,Sayman abim,Tan_Vakti,Celine,Gloria,Aysum :)

b192.jpg

gul6.jpg

Sevmekten bıkmayanlara ve sevmeyi bilenlere... :)

gul4.jpg

Hayatında önemli biri olanlara ... :)

valentine16.jpg

Sevginin anlamını yitirmeden, sevgilerine sahip çıkanlara... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.