Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 bütün beşiktaşlılara Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 çiçeğini aldım, teşekkür ederim... canım sen zaten çıçeksın şeker Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 özür dileyen ve dilemesini bilen herkese Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 bütün forumdaşlara..... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Ssardunyam'a,sedelina'ya ve beni buraya yönlendiren gloria'ya çiçeklerim.. Bilimselci'nin vermediği bir çiçeğide alıp tüm formdaşlarıma veriyorum.Hepinize sevgiler,saygılar.. Ben forumda Taurusmutis'den başka kimseyi tanımıyorum. O yüzden Taurusmutis tek tanıdığım kişi olduğu için ilk çiçeğimi ona ikinci çiçeğimi bana buradan bir çiçek yolladığı için yine Taurusmutis'e ve üçüncü çiçeğim de buradan kendilerine çiçek yollanmamış olan herkeseeeee Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 arman, geceyağmurum, kriptex, yamyam, ahirzaman, berceste, jön, fakir, bekir arkadaşlara selam ve sevgilerimle tşk ederim sardunyam Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 yokluğumu farkeden arkadaşlarıma gelsin bütün çiçekler ve gönlümüzü alanlarada burdan çiçek verelim teşekürler Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 yokluğumu farkeden arkadaşlarıma gelsin bütün çiçekler ve gönlümüzü alanlarada burdan çiçek verelim teşekürler uzun bir aradan sonra ilk iletim.. hoşgeldin şevval.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 sende hoşgeldin toprağım hoşgeldin şevval bu kadar ara verip özlettirmeyin kendinizi Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 uzun bir aradan sonra ilk iletim.. hoşgeldin şevval.. teşekürler adrenalin tekrar sizlerle olmak güzel.. sende hoşgeldin toprağım hoşgeldin şevval bu kadar ara verip özlettirmeyin kendinizi tekrar burdayız teşekürler mıneu.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 sen zaten çıçeksın şeker ay mahcup oldu ben... kadınlar çiçektir, erkekler karbondioksit... bütün kadınlara ve annelere Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 arkadaşlarıma... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Öncelikle cennete gideceğine inandığım anneme , forumdaki tüm annelere ve forumdakilerin annelerine ANNELER GÜNÜNÜZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 evetttttttt sende ilerleme var (duygusal anlamda) çiçeğine teşekkür ederim... bu da benden sana gelsin bunlarda arman, geceyağmurum, kriptex, yamyam, ahirzaman, berceste, jön, fakir, bekir arkadaşlara selam ve sevgilerimle Sizin de çiçek verenleriniz bol olsun... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Öncelikle cennete gideceğine inandığım anneme , forumdaki tüm annelere ve forumdakilerin annelerine ANNELER GÜNÜNÜZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.. iki güzel evlat annesi olarak tüm anneler adına teşekkür ediyorum Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Bende iki çocuk annesiyim teşekkür ediyorum .Benden de bu bütün foruma kucak dolusu sevgiler ve çiçekler Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gece Yağmuru, güzelyaz, kriptex1000, MINEU yagüzel hikayeleri için ve tüm annelerimize gelsin Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 biricik gülüme tüm annelere forumdaki tüm arkadaslara Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 güzelyaza ablam vermemi istedi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 focal,apolyont ve gülsün çok teşekkür ederim.beni bu sıkılmış halimde çok mutlu ettiniz sizlerede benden sevgiler selamlar... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 rica ederim güzelyaz Visnemeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Kim olabilir Ups sensin visne ben cilek Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 bu çiçek sadece güzelyaza Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 bu çiçek sadece güzelyaza ayyy çok sağol Taş Yürekli beni nasıl mutlu ettin şimdi biliyorsun dimi seni tanıdığım için çok mutluyum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.