Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl çiçeğini aldım, teşekkür ederim... canım sen zaten çıçeksın şeker
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl Ssardunyam'a,sedelina'ya ve beni buraya yönlendiren gloria'ya çiçeklerim.. Bilimselci'nin vermediği bir çiçeğide alıp tüm formdaşlarıma veriyorum.Hepinize sevgiler,saygılar.. Ben forumda Taurusmutis'den başka kimseyi tanımıyorum. O yüzden Taurusmutis tek tanıdığım kişi olduğu için ilk çiçeğimi ona ikinci çiçeğimi bana buradan bir çiçek yolladığı için yine Taurusmutis'e ve üçüncü çiçeğim de buradan kendilerine çiçek yollanmamış olan herkeseeeee
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl arman, geceyağmurum, kriptex, yamyam, ahirzaman, berceste, jön, fakir, bekir arkadaşlara selam ve sevgilerimle tşk ederim sardunyam
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl yokluğumu farkeden arkadaşlarıma gelsin bütün çiçekler ve gönlümüzü alanlarada burdan çiçek verelim teşekürler
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl yokluğumu farkeden arkadaşlarıma gelsin bütün çiçekler ve gönlümüzü alanlarada burdan çiçek verelim teşekürler uzun bir aradan sonra ilk iletim.. hoşgeldin şevval..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl sende hoşgeldin toprağım hoşgeldin şevval bu kadar ara verip özlettirmeyin kendinizi
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl uzun bir aradan sonra ilk iletim.. hoşgeldin şevval.. teşekürler adrenalin tekrar sizlerle olmak güzel.. sende hoşgeldin toprağım hoşgeldin şevval bu kadar ara verip özlettirmeyin kendinizi tekrar burdayız teşekürler mıneu..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl sen zaten çıçeksın şeker ay mahcup oldu ben... kadınlar çiçektir, erkekler karbondioksit... bütün kadınlara ve annelere
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Öncelikle cennete gideceğine inandığım anneme , forumdaki tüm annelere ve forumdakilerin annelerine ANNELER GÜNÜNÜZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl evetttttttt sende ilerleme var (duygusal anlamda) çiçeğine teşekkür ederim... bu da benden sana gelsin bunlarda arman, geceyağmurum, kriptex, yamyam, ahirzaman, berceste, jön, fakir, bekir arkadaşlara selam ve sevgilerimle Sizin de çiçek verenleriniz bol olsun...
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Öncelikle cennete gideceğine inandığım anneme , forumdaki tüm annelere ve forumdakilerin annelerine ANNELER GÜNÜNÜZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.. iki güzel evlat annesi olarak tüm anneler adına teşekkür ediyorum
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl Bende iki çocuk annesiyim teşekkür ediyorum .Benden de bu bütün foruma kucak dolusu sevgiler ve çiçekler
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl Gece Yağmuru, güzelyaz, kriptex1000, MINEU yagüzel hikayeleri için ve tüm annelerimize gelsin
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl focal,apolyont ve gülsün çok teşekkür ederim.beni bu sıkılmış halimde çok mutlu ettiniz sizlerede benden sevgiler selamlar...
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl bu çiçek sadece güzelyaza ayyy çok sağol Taş Yürekli beni nasıl mutlu ettin şimdi biliyorsun dimi seni tanıdığım için çok mutluyum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.