Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 mutlu seneler canem iyi ki dogdun ve iyiki varsın. bu forma üye oldugum ve özellikle senin gibi güzel insanları tanıdıgım icinçok mutluyum. nice yıllar dilerim .[/color] deniz_kizindan sevgilerle... denizkızı sende herkese midye dolma veriyorsun ama Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Doğum günü dünmüş yaa.. geç kaldık Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Doğum günü dünmüş yaa.. geç kaldık vurma kafana vurma en son kutlamak daha iyidir havan olur Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 vurma kafana vurma en son kutlamak daha iyidir havan olur öyle mi dersin. Hemşoooommm. doğumgünün kurlu olsuuunnn dur bakalım gelsin ne diycek Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Dogum günün kutlu olsun nice yillara saygilarla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Öyle karanlık bir kutu ki insanKimse hakiki bir cevap veremez sorsan Söz dediğin insan icadı lisan Ama sen yine de hep hayattan bahset!(Sezen Aksu) MUTLU YILLAR SARDUNYAM sağol canım iyiki varsın ilk kutlayanlardandın unutmadığın için ayrıca teşekkürler Mutlu Yillar Sağol dostum aboooo doğum günü imişte söylemezmişte iyi ki doğdun iyi ki bak görüldüğü gibi biz çok kişiyiz sardunyam çok kişiyiz ama nicelik değil nitelik önemli değil mi? iyiki varsın nice mutlu yılllara sardunyam... teşekkür ederim LostsouL Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Sevgili Sardunya nice yıllar diyor sevenlerinle,sevdiklerinle gönlünce, diledigince yıllar diyor komacan öpüyorum........................ bende seni kocaman öpüyorum sağol canım mutlu seneler canem iyi ki dogdun ve iyiki varsın. bu forma üye oldugum ve özellikle senin gibi güzel insanları tanıdıgım icinçok mutluyum. nice yıllar dilerim .[/color] deniz_kizindan sevgilerle... denizimin kızı canımsın güzeller güzeli gönlüne sağlık sağol Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Doğum günü dünmüş yaa.. geç kaldık geç olsun ama güç olmasın hemşom araman bile çok büyük bir nezaketti teşekkür ederim öyle mi dersin. Hemşoooommm. doğumgünün kurlu olsuuunnn dur bakalım gelsin ne diycek ne diycem seviyorum sizi ben kocamannnnnnnnnnn Dogum günün kutlu olsun nice yillara saygilarla teşekkür ederim politika Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2008 doğum günün kutlu olsun sardunum geç oldu burdaki kutlama ama..ne derler bilirsin deliye her gün bayram Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 canım bilmezmiyim sonuç itibarıyla bu yaştan sonra doğum günlerinin bir anlamı yok zaten iyisimi Can Yücel'in dediği gibi gerisin geri gidelim :kıss: bu arada deli sensin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 doğum günün kutlu olsun..nice mutlu vede umutlu yıllara.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.