Φ sahildeniz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Mucuze lahana corbasini mutlaka denemeli. www.afiyetle.com 'da tarif ara kismmindan lahanayi aratin.Mucuze lahana corbasi ile kilo veren cok insan var arkadaslar , yerken bolca kuru nanede ilave etmeyi unutmayin. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 kilo verdırıyor ama çok zararı var,sadece o yenıyor,bıde kalorı yakıyorsunuz hiç kalorı almadan.. bu tarz dıyet sonucu unlu bır manken kalp amelıyatı geçirdi.. asla denemeyın. en guzeli kalorı hesaplı herşeyden yıyerek,sebze ağırlıklı yapılan dıyettır.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ve de tadı iğrençç annem kusuyodu az kalsın... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 heheheh lahana çorbasımı ıyyyy... böyle zayıflanırmı yaaaa.... yiyosunuz yiyosunuz sonra lahana çorbasından medet umuyosunuz(kesin burdan bana birkaç taş gelir ) lahana bee buu...havaya uçurur adamı birara askerde hergün kapuska çıkıyodu inanılmaz... koğuşlar savaş alanı gibiydi patapata ..yani anlayacağını herkes Prens Philip gibi pırlatıyodu.. ayy ben çok iğrencim heheh. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 heheheh lahana çorbasımı ıyyyy... böyle zayıflanırmı yaaaa.... yiyosunuz yiyosunuz sonra lahana çorbasından medet umuyosunuz(kesin burdan bana birkaç taş gelir ) lahana bee buu...havaya uçurur adamı birara askerde hergün kapuska çıkıyodu inanılmaz... koğuşlar savaş alanı gibiydi patapata ..yani anlayacağını herkes Prens Philip gibi pırlatıyodu.. ayy ben çok iğrencim heheh. daha kibarda söylenemezdi ama .. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 teşkürrr ederim Alıntı
Φ masums Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 heheheh lahana çorbasımı ıyyyy... böyle zayıflanırmı yaaaa.... yiyosunuz yiyosunuz sonra lahana çorbasından medet umuyosunuz(kesin burdan bana birkaç taş gelir ) lahana bee buu...havaya uçurur adamı birara askerde hergün kapuska çıkıyodu inanılmaz... koğuşlar savaş alanı gibiydi patapata ..yani anlayacağını herkes Prens Philip gibi pırlatıyodu.. ayy ben çok iğrencim heheh. desene ateşle yaklaşmamak lazım(hakkaten çok komik papata papata) Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 desene ateşle yaklaşmamak lazım(hakkaten çok komik papata papata) yaa bi de biz o koğuşlarda uyuyoduk topic mixer ben oldum şimdide ....pardonn Alıntı
Φ orto Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 sevgili arkadaşlar lahana çorbası gerçekten işe yarıyo ama tadı berbat geçen arkadaş söyledi lahana çorbasının tableti çıktı diye kendisi kullanmış 20 günde 5 kilo vermiş hemde diyet yapmamış aldığı siteyi inceledim şuan kampanya varmış size linkini gönderiyorum bende yeni sipariş verdim. işinize yarar http://www.dogalecza.com/main/product_deta...=0&cat_ID=6 Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 sevgili arkadaşlar lahana çorbası gerçekten işe yarıyo ama tadı berbat geçen arkadaş söyledi lahana çorbasının tableti çıktı diye kendisi kullanmış 20 günde 5 kilo vermiş hemde diyet yapmamış aldığı siteyi inceledim şuan kampanya varmış size linkini gönderiyorum bende yeni sipariş verdim. işinize yarar http://www.dogalecza.com/main/product_deta...=0&cat_ID=6 Sakin bu tarz haplardan medet ummayin... Biraktiginiz an verdiginiz kilolari iki kat olarak geri aliyorsunuz... Alıntı
Φ sevda8888 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 arkadaşlar sakın kafanıza göre diyet yapmayın! gidin bir diyetisyene kan tahlilidir şeker dir hepsi ölçülüyor daha sonra sizin bünyeniza uygun bir diyet veriliyor. Kağıttakileri takip ettikten sonra kilo veremiyorum diye birşey de olmaz! Bilinçli olun Kilo kaybedeceğim derken sağlığınızı kaybetmeyin tavsiye Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Ben bu topiği daha önce neden görmedim ... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 bulmussun basligini... hehe.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 lahana tabletlerini bugün aldım...bakalım faydasını görcez mi.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 bben yadim karadenizlide deilim ama çok severim bence harika bi çorba Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 bben yadim karadenizlide deilim ama çok severim bence harika bi çorba senin dediğin bizim kara lahana çorbası.... bu başka... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ne yalan solim hangisi bilmiyorum unuttum ama işte birisi güzeldi hangisiyse artık Alıntı
Φ berkantgunes Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Mucuze lahana corbasini mutlaka denemeli.www.afiyetle.com 'da tarif ara kismmindan lahanayi aratin.Mucuze lahana corbasi ile kilo veren cok insan var arkadaslar , yerken bolca kuru nanede ilave etmeyi unutmayin. bende lahana ile sağlıklı zayıflamanın olanaklı olduğuna inanıyorum.Şimdi birde lahana çorbası kapsilleri çıktı.Almanyadan ithal edilen Lahana çorbası kapsülleri .................internet sitesinden internet sitesinden sipariş ettim.Kuualndım ve olumlu sonucunu aşırı yeme isteğimin baya azaldığını görerek tecrübe ettim. Alıntı
Φ cashflow Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 lahana tabletlerini bugün aldım...bakalım faydasını görcez mi.... bende lahana kapsülümü yaklasık 10 gundur kullanıyorum.su ana kadar sadece 1 kılo verebıldım.malesef benım tam 20 kılo fazlam var.anlasılan benım derdıme buda cozum degıl bırde dıyet bant deneyecegım... Alıntı
Φ aybike Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2008 bende dendim bu diyeti ama 2gün dayanbildim birgün gözlerimi hastanede actım meger kan sekerim düşmüş bayılmısım bidaha yaparsam ne olayım Alıntı
Φ DytAysenArıcan Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 diyet yaparak zaten kilo verilir, bu kapsüller yediğimiz lahanadan çok daha fazla aktif maddeler içerir ve ölüme varan sorunlara yol açabilir. Önerim az yemek, sık yemek, bol egzersiz. Alıntı
Φ birdemet Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 yaa boşverin lahana çorbası yenir mi be!! kokusu bile çok kötü. *********** gayet lezzetli zeytinyağlı yemek tarifleri var ben hergün birini yaptım ve 1 ayda 5 kilo verdim. tabi siz biran önce zayıflamak istiyorsanız bilemem ama bence lezzetli birşeyler yiyerek de zayıflanabilir Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 mucİZE... MUCİZE... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Mucuze lahana corbasini mutlaka denemeli.www.afiyetle.com 'da tarif ara kismmindan lahanayi aratin.Mucuze lahana corbasi ile kilo veren cok insan var arkadaslar , yerken bolca kuru nanede ilave etmeyi unutmayin. Benim arkadasim bir magazinden 2 hafta lahana diyeti bulmustu . Hergun lahana corbasini iciyorsun sabahtan aksama ilk gun 2 elma yiye biliyorsun, 2 gun sadece sebze vs... Ilk gun denedinde ben yanindayim bende lahanayi icmek zorunda kaldim... ne diyeyim benim karnimi daha cok aciktirdi mutfa gittim Nutella'li ekmek yaptim yemek icin Arkadasimda dayanamadi ilk gun birakti bence zafiylamak istiyorsaniz savasca ve saglikli zayiflamak en iyi yoldur Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 Lahana çorbası yerine lahana turşusu yesek...Annem bana lahana turşusu yapmış,bugün aldım geldim...mis misss Hani şöyle bir sudan geçirsem,tuzlu suyu hafif gitsin diye,sonrada gidip gelip yesem... bir elbisem var,içine giriyorum ama fermuarı kapanmıyor.... Yılbaşı gecesine kadar kapanması lazım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.