Φ asi & mavi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 nermin bezmenin kurt seyt & shura sını okumalısınız tarih fonlu harika bir kitap Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alimetuliktisat Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 -Amak-ı Hayal ( Şehbenderzade Filibeli Ahmet Hilmi) Şu an okuduğum ve inanılmaz zevk aldığım ise; Hz. Ebubekir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jasinta Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 soru sevdiğim olunca karar vermek çok zor... ama, Knut Humpsan'ın AÇLIK adlı kitabından çok etkilendiğimi hatılıyorum... bir çırpıda bitirmiştim ama sık sık buzdolabına gidip birşeyler atıştırarak... sevgiyle, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 soru sevdiğim olunca karar vermek çok zor... ama, Knut Humpsan'ın AÇLIK adlı kitabından çok etkilendiğimi hatılıyorum... bir çırpıda bitirmiştim ama sık sık buzdolabına gidip birşeyler atıştırarak... sevgiyle, Knut Hamsun olmasın o sakın,Jasinta... Buzdolabına gidip birşeyler atıştıracak kadar etkilendiysen tehlikeli.. Aynı etkilenmeyle, türlü hatuna da sarıyor olman gerekir şimdi senin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ beatle Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Patrick Suskind - Koku Albert Camus - Yabancı James Joyce - Ullyess Marcel Proust - Kayıp Zamanın İzinde Ivan Goncarov - Oblomov Paul Auster - Bütün Kitapları Jose Saramago - Körlük Georges Perec - Kayboluş Ayrıca siyasi olarak; Mustafa Armağan - Sivil Örümceğin Ağında Mustafa Kemal Atatürk - Nutuk Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler Hulki Cevizoğlu - İşgal ve Direniş Samuel Huntington - Medeniyetler Çatışması Liste uzun ama şimdilik bu kadar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Rayett_Terziyan Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Albert Camus - YabancıJames Joyce - Ullyess Marcel Proust - Kayıp Zamanın İzinde Ivan Goncarov - Oblomov Ayrıca siyasi olarak;Mustafa Armağan - Sivil Örümceğin Ağında Mustafa Kemal Atatürk - Nutuk Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler Hulki Cevizoğlu - İşgal ve Direniş Samuel Huntington - Medeniyetler Çatışması Demek ki neymiş kardeş...? Kaliteli roman okumak ile siyasi olarak düzeyli bir fikir sahibi olmak arasında doğru bir orantı yokmuş... Ya da kitap ismi ezberleyip yazmak marifetmiş... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ beatle Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Demek ki neymiş kardeş...?Kaliteli roman okumak ile siyasi olarak düzeyli bir fikir sahibi olmak arasında doğru bir orantı yokmuş... Ya da kitap ismi ezberleyip yazmak marifetmiş... Ne demek istediğini açıkçası anlayamadım..İfade gücün biraz zayıf geldi bana.Daha net konuşursan sevinirim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERXAN Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Suç ve Ceza - Dostoyevski Daha lise birinci sınıftayken harçlığımdan biriktirdiğim parayla aldığım ve okuduğum ilk klasik romandı. Raskolnikov'u hayatım boyunca unutmayacağım ve herzaman benim baş roman kahramanım olarak kalacak.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2007 ayşe kulin-füreyya...okumayanlara tavsiye ederim... Füreyya cok güzel bir kitap katılıyorum. Okumayanlar icinde tavsiye edebilirim cok önce okumuştum. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Marlow Morgan...Bir Çift Yürek...12 yıl önce 4 defa okumuştum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Çok var ensevdiğim kitap ama bu başlığı görünce aklıma ilk YAŞAR KEMAL ve İNCE MEMED serisi geldi.. demekki en cok onları seviyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Çok var ensevdiğim kitap ama bu başlığı görünce aklıma ilk YAŞAR KEMAL ve İNCE MEMED serisi geldi.. demekki en cok onları seviyorum İnce Memed'e,Ada Hikayelerini de eklemeden geçemeyceğim...Yaşar Kemal muhteşem! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Piedra ırmağının kıyısında oturdum ağladım.Paulo Coelho Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Marlow Morgan...Bir Çift Yürek...12 yıl önce 4 defa okumuştum Kaç yıl önce o kitabı okumuştum ve hala hatırlıyorum. O kitabı okurken çok küçüktüm ve benim okuma tarzı yönünden olgunlaşmamı sağladı.Tavsiye ederim Sanırım yazarın adı Marlo Morgandı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ taypa Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 en sevdiğim üç kitap 1.si gazi ve fikriye ( hıfzı topuz) = en can alıcı söz şudur kitaptaki Atatürk tarafından söylenen "Dünyada iki kadın beni sevdi biri ben olduğum için diğeri konumum için" 2.si ittihat ve terakki (taylan sorgun)= En çok dikkatimi çeken söz ise "vatansever bir nesil bu devirden bir ateş çemberinin içinden ateşi ve ihaneti görerek geçmiştir.Biri Enver paşa biri Mustafa Kemal." 3.sü menderesin dramı (şevket süreyya aydemir)= Bu kitapta en çok dikkatimi çeken unsur ki her Türk gencinin okuması gerekir; yağcılık ve pof poflama sizleri gerçekleri görmekten men eder o alkış deryası kesildiği bir gün yapayalnız kalırsınız.Menderes gibi....ama hatalar insnlara doğruyu öğretir ama biranda da yalnız bırakır tavsiye ederim arkadaşlar 3ünüde okuyun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir diva96 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2019 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2019 Yerli olarak Gülderen ÇETİN-MERCAN romanını tek geçerim. Bu kadar sürükleyici gizem dolu ve dramatik bir kitap okumadım. Zaten çok uzun bir kitap değil ve bir günde bitiriyorsunuz.. Tavsiye ederim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.