Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 benimki mesela Siddartha (H.Hesse) bu kitapta kendimi ve bir cok sey daha buluyorum.... ve en cok tavsiye ettigim kitaptir... 19146[/snapback] Bir kaç tane yazsam olurmu alaturka? 20125[/snapback] ayip ediosun arkadasim, istemedigin kadar yaz bu arada, kanatsiz kuslari okudun mu??? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mystic river Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Sana Gül Bahçesi Vaadetmedim Kızıla Boyalı Saçlar İnci Aral (genel olarak) Dondurulmuş Şeftaliler aklıma geldikçe yazarım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 sevimli kurtcuk sana oku demedim ki o kitapları onlar benim tercihlerim ve okuduklarım ben senin okuduğun kitaplara saygı çerçevesinde yaklaşmışsam sende saygını yitirme istersen..........polemik istemiyorum sonra bende saygı kalmıyorda saygı benden orhan pamuktan yeni hayat yada kara kitap'ıda çok beğenmiştim..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ harivarman Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 lev. nikoloviç . Tolstoy itiraflar...... Adolf Hitler kavgam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hançer-i figan Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2005 ilk aklıma gelen Dune serisi.Serinin 7 kitabını aldım 6'sını bitirdim.Herbiri ortalama 650 sayfa benim ki öyle bir saplantı yani. Bir de Türk edebiyatından Oğuz Atay'ın ben de ayrı bir yeri vardır ki Tutunamayanlar benim favorimdir... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 bir gün tek başına - vedat türkali yeşilçam dedikleri türkiye - vedat türkali Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 bir gün tek başına - vedat türkali yeşilçam dedikleri türkiye - vedat türkali ne de güzel kitaplardır...Hele de GÜLSEN'di galiba,BİR GÜN TEK BAŞINA'nın kahramanı... ayrıca, TUTUNAMAYANLAR...Oğuz ATAY SAATLERİ AYARLAMA ENSİTÜSÜ...Ahmet HAMDİ TANPINAR Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Faydasiz yazilar (Ismet Özel) Cok ilginc aciklamalar var. Faydasiz dedigi faydali bilgiler, sIk dokunmus, ince elenmis. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Oğuz Atay-Tutunamayanlar.(tekrar okumaya niyetim var.o kitabın içinde olmak büyük haz vermişti bana) nedendir bilinmez çok kıskanırım o kitabı okuyanları da.sadece bana ait olmasını istiyorum o kitabın.kimse sevmesin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2005 Şolohov .. Don Nehri Hikayeleri liseye başladığım sene okumuştum. on üç yıldır canım sıkıldıkça sevdiğim kısımlarını tekrar okurum. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Simyaci Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Simyaci... Paolo Coelho... kisa ve özlü bir kitap.... tüm arayanlara için... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kerwane06 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 en sevdiğim kitap ahmet arif in şiir kitabı hasretinden prangalar eskittim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ burcuburcu Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 şibumi-j.trevanian Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Bu soruya cevap vermek çok zor. Ancak, beni en çok etkileyen kitaplardan biri, Wilbur Smith'in "Nehir Tanrısı" adlı romanı olmuştu. Eski Mısır'ın büyüleyici dünyasına ilgi duyanlar, bir solukta okuyacaklardır. Bu kitabı okuyanlar, ya da okuyacaklar için, aynı yazarın "Yedinci Papirüs" adlı kitabını da okumalarını şiddetle öneririm. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Guereschi 'Don Camilio Hikayeleri'. Kemal Tahir 'Bir Mülkiyet Kalesi' Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 yyaaaa paylasimlariniz icin tesekkürler arkadaslar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 gazap üzümleri...john steinbeck sade ve gerçekçi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir efatalit35 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2006 Sineklerin Tanrısı(William Golding) Dune(Frank Herbert) Ölü Canlar(Gogol) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 parfümün dansı-tom robbins Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ akay Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 koza kelebeği bilmez ve ferrasini satan bilge adlı kitaplar bana göre harikalar.herkese tavsiye ederim özellikle kişisel gelişim psikolojisine meraklı olanlara..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Cengiz Han'a Küsen Bulut.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Ya Sev Ya Sevr Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Tolstoy'un Krautzer Sonat isimli kitabı bu kitabı seçmemin nedeni erkeğin kadına karşı bakış açısını bir erkekten beklenmiyecek bir objektiflikle anlatmasıdır. Ten uyumu gibi saçmalıklarla kız arkadaşlarıyla birlikte olmayı düşünen, hayvani güdülerinin akıllarını esir aldığı erkeklerin düşüncelerini ve bunun yanlışlığını müthiş bir şekilde anlatan Tolstoy düşücelerimde bana destek olabilecek bir kaynak yarattığı için ona minnettarım! Ünlü bir söz var onu söylemeden geçemiycem kime ait olduğunu tam olarak bilmiyorum. "insanlara sınırsız bir özgürlük verirsen nasıl kokuşmuş birer hayvana dönüşeceğini göreceksin, insanlara belli bir özgürlük verirsen belli bir süre sonra zaten fazlasını istemeyecek" utanma duygusuna hala sahip olan, saf ve temiz sevgiyi hale içinde yaşatan insanları her zaman beklerim konuşalım. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ neveser Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 ayşe kulin-füreyya... okumayanlara tavsiye ederim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güçlü Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 agaclar gibi ayakta......tarık dursun k. parfümün dansı...........tom robins Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ berfinn Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Mustafa Çay-Değişim Budur! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.