Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 http://youtu.be/-hyJsoPosCE&autoplay=1 Happy Birthday... Doğum Günün Kutlu Olsun... SİMİN 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Happy Birthday... Doğum Günün Kutlu Olsun... SİMİN çok çok teşekkür ederimm sevgili @@Admin'immm ... güne çok güzel başladım iyiki sizlerleyim çok duygulandım şimdi Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 çok güzel bir çiçekti çok teşekkür ederim canım benim Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Mutlu yıllar diliyorum sevgili Simin İyi ki doğmuşsun... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Mutlu yıllar diliyorum sevgili Simin İyi ki doğmuşsun... çok teşekkürler iyi varsınız Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Dogum gunun kutlu olsun ve en kotu gunun bile boyle gecsin. Diledigin gibi yasam surmen umuduyla. Tabi ki baskasinin hak ve ozgurlugune dokunmadan. ) 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Dogum gunun kutlu olsun ve en kotu gunun bile boyle gecsin. Diledigin gibi yasam surmen umuduyla. Tabi ki baskasinin hak ve ozgurlugune dokunmadan. ) çok teşekkür ederim değerli @@evrensel-insan .... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Bende balonları getirdim.. iYİ Kİ DOĞDUN SİMİNNNNNNN 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2013 Bende balonları getirdim.. iYİ Kİ DOĞDUN SİMİNNNNNNN çoook güzellerrr çok teşekkürler canım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.