Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 sedelina-herseyiyle seviyorum teşekkurler,herşeyimle sevdirmişsem ne mutlu bana Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Ben herkesi seviyorum,bu arkadaslar biraz tanima serefine erdiklerim sadece.. murti san-iyi bir arkadas sende benim tanıma serefine eriştiğim bir arkadaşımsın teşekkürler. yüreği güzel iyi bir arkadaşsın unutmadığın için sağol Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 olivia-samimi seker Öylemiymişim... Teşekkür ederim canımm.. Sevdiklerimin arasında olduğunu biliyorsun.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Bende en çok kendimi....... Sonra benim adımı yazmayanları..benim gibi... sevdigim herkesin icindesiniz ve iyi bir arkadassiniz Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 teşekkürler Leylacım herşey gönlünce olsun sevgiler bizden Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 egzorsist-samimi bir arkadas saol leyla sende öle bir arkadaşsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Ben herkesi seviyorum,bu arkadaslar biraz tanima serefine erdiklerim sadece.. natalia-cok tatli Tsk ederim şekerim Tatlı oldugumu biliorum die bi ukalalık yapmıcam merak etmeyin.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 teşekkür ederim leyla bende seni seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Ben herkesi seviyorum,bu arkadaslar biraz tanima serefine erdiklerim sadece.. Yumote-sevgi perisi,pitircigi xlark tades-herseyi guzel ve ozel bir insan gloria-supperzeka,canayakin ......... saol leylacım beni tanıyan az da olsa mesajlaştığım ve tanıdığım herkesi seviyorum bennnn hepsi iyi ki varlar ailem benimmm Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 xlark tades-herseyi guzel ve ozel bir insan Teşekkürler Leyla.. Aynı duygularla.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Ben herkesi seviyorum,bu arkadaslar biraz tanima serefine erdiklerim sadece.. Yumote-sevgi perisi,pitircigi xlark tades-herseyi guzel ve ozel bir insan gloria-supperzeka,canayakin taurusmutis-iyi bir baba,dede(kendisine abi diyebilir miyim ben de?) katre a-tatli,sicakkanli egzorsist-samimi bir arkadas murti san-iyi bir arkadas sedelina-herseyiyle seviyorum natalia-cok tatli sessizligin kizi-duygusal,pozitif olivia-samimi seker aca-sirin siyahx-aktif bir arkadas gece yagmuru&mineu-topic kaynatsalar da muhabbetleri cok hos lilac-o da cok tatli yazmadiklarimi da seviyorum,ama tanimiyorum pek,kusura bakmasinlar lutfen.. Leyla;Tabiki bana abi diyebilirsin.Bu durumda kardeşim oluyorsun.. Ailem yer açın,Halanız geliyor.. saol leylacım beni tanıyan az da olsa mesajlaştığım ve tanıdığım herkesi seviyorum bennnn hepsi iyi ki varlar ailem benimmm Sen de iyiki varsın Yumoş torunum.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 beni tanıyan az da olsa mesajlaştığım ve tanıdığım herkesi seviyorum bennnn hepsi iyi ki varlar ailem benimmm Sağol bende tüm site arkadaşlarımı seviyorum Tüm tanıdıklarımı seviyorum iyiki varsınız Teşekkürler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 teşekkür ederim Leylacığım güzel sözlerin için Ben de seni seviyorum Yumotem ben de seni seviyorum canımm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Nati , Sessizliğin kızı, Murti ,Yumo ,Sedoş ,Gül ,Gece , Mine, Gull, Olivia , Taurus, Erbay, Sardunyam, Sayman, Celine, Paula, E-Manyetik, Aça, Gloria, Gün-ışığı, Jön Sizi özledim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Nati , Sessizliğin kızı, Murti ,Yumo ,Sedoş ,Gül ,Gece , Mine, Gull, Olivia , Taurus, Erbay, Sardunyam, Sayman, Celine, Paula, E-Manyetik, Aça, Gloria, Gün-ışığı, Jön Sizi özledim Aysum'cum ben de seni ve saydıklarını özledim.. Teşekkür ederim arkadaşım,listende yer almak onur verici.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 teşekkür ederim canım sende en güzel sevgilere layıksın ve herzamanda layık olacaksın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 gece yagmuru&mineu-topic kaynatsalar da muhabbetleri cok hos tşk ederis leylacım Nati , Sessizliğin kızı, Murti ,Yumo ,Sedoş ,Gül ,Gece , Mine, Gull, Olivia , Taurus, Erbay, Sardunyam, Sayman, Celine, Paula, E-Manyetik, Aça, Gloria, Gün-ışığı, Jön Sizi özledim sarı şekerim benim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 gece yagmuru&mineu-topic kaynatsalar da muhabbetleri cok hos Kim,bis mi topic kaynayıyormuşus Tşk ederiz Leylacım Nati , Sessizliğin kızı, Murti ,Yumo ,Sedoş ,Gül ,Gece , Mine, Gull, Olivia , Taurus, Erbay, Sardunyam, Sayman, Celine, Paula, E-Manyetik, Aça, Gloria, Gün-ışığı, Jön Sizi özledim Aysumum henibılım canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 o kendini biliyo kimmiş o açıklasana hadi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Bugün en çok kankimi sevesim geldi Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 kimmiş o açıklasana hadi olmas Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 ben en çok aça yı seviyorum masum miyav ......o yüzden Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Yumotem ben de seni seviyorum canımm canım çiçeğim benimmmm ben deeeee Nati , Sessizliğin kızı, Murti ,Yumo ,Sedoş ,Gül ,Gece , Mine, Gull, Olivia , Taurus, Erbay, Sardunyam, Sayman, Celine, Paula, E-Manyetik, Aça, Gloria, Gün-ışığı, Jön Sizi özledim aysumum bitanem ben de seni çok seviyorum tatlım paula, aysum, naty, murti, taurus, olivia, sedoş, sardunyam, tan vakti, gloria, medikal, gull, celine, aça, leyla, lilac, leviathan, güzelyaz, bilmece meraklıları mosyna, cronaldo, kahin, exce , ewücüm, gecem, başta olmak üzere hepinisi seviyoyummmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.